Blid på slottet & En våffla

Här kommer en bild på slottet jag berättade om, tjolaholmsslott! kolla i utsikten dom hade... sååå härligt!!


haha oj råka ladda upp fel bild, skulle vara en våffla... hmm vi gör ett försök till, (detta var för övrigt när jagkom från frissan)

mmm den va smarrig!! =) ge mig en till våffla!

shoppingen igår..


Detta var det jag inhandlade under gårdagen. Koftan är verkligen huur mysig som helst!! *me like* det blir nog dagens outfit med ett par leggings på det. kanske dom na med dragkedja? =)
Den rosa saken ni ser där är "after party" från TIGI  Den var väldigt bra  tycker jag, även innan partyt haha Köpte även shampo och balsam i det märket, luktar mycket bra! =)
Läppglansen är från M.store tror färgen hette lolo, jättefin på! stora svarta/silvriga örhängen från Gina tricot, även armbandet hittade jag där, super fint! Sen är det lite åhlensprylar och leggings från gina då även dem.

Söndag morgon..

Hoho!?! Ngn där??

jag e vaken nu ialf.. känner mig såå duktig! Va ju på födelsedagsfest hos mia igår, grymt skoj! =) men tror de eller ej, men när flickorna gick ut, gick jag faktiskt hem... å inte tog jag taxi heller, nä jenny åkte spåris =) yeeaahh var väl hemma strax efter ett, känns såå bra idag! =)

Min eftermiddag/kväll igår va ju inte direkt ngn hitt... fy jag var verkligen på dåligt humör... Jag hade ju haft en så bra dag innan, å när jag bestämmde mig kring 5 att nu börjar jag göra mig i ordning så jag slipper stressen.. hmm, efter duschen när jag skulle prova min outfit insåg jag att faaaaan mina skor som jag sklle ha till, är hos caroline, som förövrigt var i sthlm i helgen! ooohhh så det var ju kört, provade alla möjliga andra, men inget passade till! *suck* fick då tänka om vad jag skulle ha på mig, och då kändes det som att inget passade till låga stövlar som vart mitt alternativ...  jag struntade i kläderna ett tag och började locka håret som förövrigt slutade i katastrof det med... klockan tickade på förfullt... ja kvart i sju, messa jag mia, och sa att jag vart sen.. (skulle varit där sju) hade då ej sminkat mig heller... ni kan ju tänka er vart mitt humör var då?? fram med platttången i med kontakten och fram med mascara och allt annat!
19.20 var jag klart... då ringde jag pontus som lovat att köra mig.. och vad gör han, jo han har precis beställt in mat så han kan itne köra mig på en gång... perfekt!! ngt mer??? ohh, va så less då, täntke att då tar jag bilj*veln och ställer hos mia.. men insåg rätt snabbt att då måste jag ta mig dit idag söndag förmidda innan vi ska på söndagsmidda hos pontus föräldrar.. + att jag måste ha en massa mynt till parkeringen, som jag givetvis INTE hade.. va bara till att springa ner till spårvagnen... och tror ni att jag hann med den?? haha den susade precis iväg...
Ja kom ialf till slut fram, fick mig en strawberry d och en massa skratt, tack o lov vände min kväll där! =) Tack mia, och alla hennes vänner det var super skoj!!

Nu ska jag ta tag i julpyntet steg två... mina julgardiner är spårlöst försvunnen.. :S måste leta igenom hela min kläkammare och hoppas dom e där!

see ya later;)

nyss hemkommen...

Ja, nu har man snurrat runt som en yr höna på stan och allum hela dagen.. va på stan i fyra timmar..*phuu* hittade en locktång.. mycket bra =) OBH nordicas nya! *me like* sen köpte jag en ny läppglans, då mina nuvarande ha försvunnit spårlöst som vanligt... :( jaja  det vart ju en ny nu då =) sen vart d små pkt till mia sen en sväng i på macdonalds, tröck imig ett mccicken mål och sen gasa jag hem.. myste lite me pontus innan han skulle repa, körde han dit och gasade själv iväg till allum för att köpa ngt som skulle få mitt hår glansigt och antifriss, slutade med att jag shoppade örhängen, armband, thajts, en kofta och lite hårprodukter då så klart.. hejdå 2000.- =) jaa det är ju snart jul tänkte jag, så måste unna mig lite höhö

nu har jag precis duschat.. sitter o myser i morronrocken och ska ta och börja göra mig i ordning så smått =) i dont now what to wear tonight!! :S PROVA PROVA PROVA!

hoppas ni har skoj!!

see ya ;)

tomtarna ska fram *hoho*


Nu kör jag igång med julpysslet!

ny frisyr =)

hoho, igen så va tvätten upphängd... å sååå skönt att få tvätta allt!! love it!!

Här kommer ett par bilder på mina extensions för er som är nyfikna.. dessa la jag  in för ett par veckor sedan hos bästa frisöer ever =) alma du är bäst!
  ser kanske lite snätt ut, men det är bara för att jag sitter sätt :P



1 advent

Heeeej!

A vet att det var länge sedan jag uppdaterade min blogg nu.. Har inte riktigt kännt att jag haft ngt att blogga om.. vet inte om det berott på att jag varit lat (inte äns kört igång min fina lilla macbook när jag kommit hem på kvällarna) el om det berott på att jag varit så trött pga av den här skiiiit förkyldningen som verkar gå om och om och om igen...ena dagen känner jag att jag håller på att bli frisk, och nästa så är skiten tillbaka. *morr*

Hoppas att alla ni andra mår bra ialf!

Här kommer lite update av vad som hänt sen sist..

Spelningen var grym, blir såå stolt när jag ser pontus stå där på scenen, speciellt när han sjunger! Efterspelningen stod han och pratade med ett gäng fans... jag kom förbi och dom sa: ööh känner du henne eller? - jaa det är min flickvänn (osså pussa han på mig!) killarna bara woww, å du måste vara lyckligaste tjejen i världen som är tillsammans med pontus! haha gulligt, men vem säger att han inte ska vara lyckligast? :P men gillade komentaren ;)
Efter detta vart det en sväng om in i turnebussen, spana in hur han skulle bo dom 10 dagarna framåt. såg riktigt mysigt ut faktiskt!
10 dgr gick... va jätte tomt här hemma.... sysselsatta mig med att umgås med carris, va rätt förkyld så vart mycket mys i soffan med fika och filt, tända ljus och så..  jaa ok.. vart en partyomgång el två kanske oxå... :P

Sen kom han äntligen hem!! åå så mysigt!! den dagen åkte vi iväg med pontus föräldrar till tjolaholmsslott på julmarknad, dom bjöd som vanligt på allt, världens sötaste! men man blir väldgt bortskämd.. men sååå mysigt det var där på slottet, där  hade dom allt som hörde till julen! det var knäck, brända mandlar, lussekatter, varm choklad, våfflor, korv, ostar, glögg, choklad, tomtar och troll ja allt man kan föreställa sig.
I slottet gick vi en guidad tur oxå, jättemysigt vi ramlade helt plötsligt tillbaka till 1908 tror jag det var, en tjänsteflicka på slottet guidade härskapet, som hon kallade oss runt i slottet. Jag skulle verkligen vilja bo sådär! såå himla fint! ta mig tillbaka! =)

I veckan har jag mest jobbat, tyvärr inte kunnat köra igång med träningen igen.. *suck* men laddar och hoppas jag kan köra på måndag! =) Jag har städat lite hemma, och nu sitter jag faktiskt här vid köksbordet, har tänt ett par värmeljus med tändstickor, dukat fram fil, russin wasa havre knäckebröd, leverpastej och smörgåsgurka.. riktigt mysigt och mumsigt så klart ;) ska strax springa ner i tvättstugan och häna ut tvätten, sen blir det upp hit igen och julpynta!!! =) jaa weeeei =)

Efter detta måste jag bege mig ner på stan och shoppa julklappar, och present till mia som jag ska på födelsedagsfest till ikväll! aaaah, vad ska jag köpa??? *panik* hatar sånt här!! å likaså julklapparna??? mygooood, vi firar julafton med familjen nästa lördag, aa så måste nog hitta dessa med, annars är det kört!! :S

hoho på torsdag bär det iväg hem och träffa wille!! systrarna vikström sätter sig på tåget från götet och tuffar iväg hem till norr! ska bli såå härligt! längtar som en tok! *tut tut*

ne dags att springa ner i tvättisen, hoppas ni är lite nöjd med uppdateringen ska bättra mig, som jag alltid säger hahaha

puss



Freeedag! & Spelning!!

Äntligen Fredag!! nu e jag laddad inför kvällen, vill bara att dagen ska rulla på så jag får gå på min kära spelning, och se min babe spela och sjunga så där sexigt som bara han kan!
I morse när jag stod och fönade håret, så var det ngn som stack in nyckeln i ytterdörren och ville komma in, jag tänkte vem fasiken e det?? öppnade och där stod en blöt pontus, såå glad jag vart då! :) Han kom hem träffade mig en snabbis och la sig hemma i sängen, han hade redan hemlängtan, efter bara en natt borta i oslo haha stackarn..
Va så mysigt att han överaskkade mig! gjorde ju att  hela dagen började superbra! :) Så fort jag slutar så får ska jag springa på stan en sväng, införskaffa en del nödvändigheter för morgondagen! sen ska jag möta upp mia, ta ett glas vin el två och sen bär d av till spelningen!! =) *läääääängtar*



Hoppas ni alla får en bra dag!!

See ya! ;)

min jacka!

ååh den var såå fin!! =) kanske liiiite trång i armarna men va fan får ta lite mindre vikter på pumpen så blir d nog bra :P haha jag lägger upp fina bilder på den ikväll kanske? :) ska ha den imån till spelningen!! jaaaaaaa =) måste hitta ett par svarta stuprörsjenas idag och ett snyggt rockigt linne, så ska springa förbi carlings sen och hoppas på det bästa!! El ngn som har andra tips??

Bhuu, selmas föräldrar hämtade henne nyss :( såå tråkigt, pontus åkte på turne i morse, selma hämtade dom nyss, så nu är jag aaaaaaalllllesss ensammen *grina*
Å inte vart man bjuden på tacokväll hos carris heller, men lillasyster ska hon minsann bju.........*grrrrrrr* haha synd om nu!!

Nu ska jag jobba lite mer!! hoho see ya ;)

fisherman´s friend

 MM min nya favvorit!! såå go!! perfekt när man har ont i lilla halsen oxå! men måste säga att det känns lite bättre idag, mådde riktigt kass igår, speciellt när syrran sa att det luktade sjukdom om mig :(

Ja, nu ska jag precis kila hem och iväg o hämta min nya fina jacka som ja beställt från nätet! hoppas det passar nu bara!! =)

Sen vad ska jag vara på lördag?? POLIS, PILOT, POLIS;PILOT???? aaaaaaaaah hjäääääääälp!

aje..

ajaj, sååå onte i halsen.. :( har nyss varit och fikat med sis på tintin, vart en tonfiskbaugett och en kopp rött the.. & självklart en morotskaka på det =)
Nu sitter jag hemma och väntar på att desperat h.w. ska börja =)

oj nu började d visst! men ha en toppenkväll! jag ska bädda ner mig nu! fasiken jag måste bli frisk nu!! vill inte va sjuk mera *grina* köpte förresten ett par stövlar idag, och och syrran köpte lika =) bra smak carris! haha

här är ett par andra skor som jag oxå skulle vilja ha nu! =) fiina va? hoho nattinatt


snygg mysdress!?!

usch idag har jag hostat hostat och hostat... har försökt gå hem från jobbet hela dagen typ, dock kom jag inte iväg förren efter fem ngn gång.. (slutar ju igentligen halv sex) men men, nu har jag ätit lite brocolli gratäng! fått på mig mysdressen =) huvudet värker som bara den.. känns som det är för trångt inne i huvudet lixom :S aja, funderar på om jag ska knata ner på kioske köpa lite karra så jag överlever kvällen, borde igentligen gå och nana nu, men guu så tråkigt!
kollade just runt lite på nätet och vad tycks om den här mysdressen??

den kostar lite dryga 500 lappen och det är märket Radial Luxury -Gillar attdet är två fickor med dragkedja fram på tröjan =)
Hittade en söt klänning/linne oxå på samma sida för 398.- Vad tycks?

det är ju såå dålig upplösning på desssa, men den är ialf röd, plus en massa paljetter fram i mitten typ, riktigt snygg enligt mig ;)

söndagkväll

Hej alla glada, ursäkta att jag inte hört av mig förren nu... men har varit helt slut idag.. när jag vaknade i morse efter att ha typ sovit 15 timmar inatt, (även att jag sov igår 5 timmar på dagen/eftermiddagen) så hade jag ingen röst! ahh.. kul, skulle ta med lilla bebisen ut och kissa, o när jag ropade på henne kom det inte fram någonting.. tack o lov, efter att jag blivit lite ompysslad så kom rösten tillbaka, den är bara lite hes som det är nu.. Hoppas det är på bättringsväg!
Mycket märklig sjukdom detta.. först bara ont i halsen, sen kliades det i halsen i 2 dar (gör det iof fortfarande lite) sen tungt och andas, och nu hes då oxå. Har kännt mig lite små febrig, och väldigt orkeslös... undra vad det är för skit??

Jaja, igår lagade jag lite mat ialf, ville överasska pontus när han kom hem från jobbet, så jag ringde mamma, fick receptet på en supergod rätt som är såå enkel att göra!

Ingridienser:

Jasmine ris
Stora fina rökta skinkskivor. (tror mina hette Jacobs el ngt sådant)
vit sparris på burk.
5 dl grädde
tomater
ost
salt & peppar. (gärna förskmalen peppar)

Koka upp riset, lägg över det i en ungnssäker form, häl över all spad från sparrisen, peppra en Massa, viktigt att inte snåla! =) rulla skinkorna med två sparrisar i varje skinkbit, lägg dessa ovanpå riset, skiva tomaterna, lägg dessa ovanpå skinkrullarna och avsluta med gratäng ost på toppen. Häll sedan grädden runt kanterna i formen, in i ugnen på 225 grader och gratinera i 15-20 min. Så enkelt och sååå gott! =) Till det drack vi loka Päron, mycket gott!

Vart rätt inspirerad av mammas recept igen, så idag ringde jag mamma igen, frågade hur hon brukade göra hennes berömda broccoligratäng! o mmmmmmm va gott det vart! =) Det är väl typ det roliga jag gjort idag... el ja kom iofs nyss ut ur duschen, där vart det en rejäl peeling med skrubbhanskar och hårinpackning i håret! =)

Nu ska ja nog nana strax och hoppas att jag är frisk imån!

nattinatt

Combat

Ohh, så less att man blir sjuk nu oxå, precis när jag kommit igång så bra med combaten, ingen träningsvärk längre juh! ohh hoppas hoppas hoppas att det försvinner, jag lovar att jag ska pyssla om mig idag, hålla mig inne om det behövs och dricka en massa te och så, JAG VILL TRÄNA!!
 

Ös på med kickar och slagkombinationer.

Body Combat är en box- och kampsportsinspirerad konditionsklass utan redskap. Influenserna kommer från Östasiens kampsport som karate, thaiboxning, taekwondo och tai chi.

Samtidigt som du koncentrerar dig på kick- och slagkombinationer utvecklar din kropp både styrka och energi. Alltså en perfekt träning för både det mentala och det fysiska. Du arbetar efter egen förmåga i grupp och instruktören ger dig tekniktips under passets gång. Träningen ger dig bättre uthållighet - plus att du blir både smidigare och rörligare.  

Detta kan jag verkligen rekomendera för er som är sugna på att börja träna, och gillar att känna sig helt slut efteråt ;)


Man kanske ska va gla för hur man ser ut??


Hittade den här bilden på en blogg, gissa vems kändisrumpa detta är??
ser ju väldigt bra ut framifrån, men vad hände med baken?? hmm, ja hoppas man inte slutar så där... :S

Dagens horoskop

Väduren 21/3-20/4

Du föredrar en ganska stillsam lördag. Satsar du på något alls är det en sport eller kanske lite romantik.

kolla in din: http://www.aftonbladet.se/wendela/


Lördag morgon



Ja, här är jag osminkad och så.. ser lite trötter ut kanske :) men skyller på viruset i kroppen :P
Jag vill hitta på ngt, är sååå rastlös, pontus sover, selma sover, jag har ätit frukost redan, vart en filtallrik men russin i, en polarkaka med ost Mmmumms, + en stort glad gomorron juice med multivitamin, allt för att döda bacillerna!!

Klänningar

Hittade riktigt fina klänningar inne på stylebystars.com, även till riktigt bra priser faktiskt!



Jag har även hunnit med att beställa en skinjacka från chicy.se ;)
Jag beställde den svarta, dock ser den lite konstig ut när den bara hänger här, men jag har sett den på, och den e riktigt snygg då :) *längtar tills den kommer*

Nu är det vinterkyla ute...

Jag har upptäkt att jag saknar lite grejer inför vintern...
Förra helgen insåg jag att jag inte kan springa runt i min lilla HH jacka, å inte heller ngra av mina höst jackor, istället vart det till att springa ner i förrådet och leta fram förra årets inköpta vinterjacka, lång svart sak, med luva och pingvinrumpa.. Tror att den är rätt figursydd oxå! =) *me like* Jag letade oxå fram mina skinvantar som jag fick av mamma i julklapp, mycke bra vantar, varma och snygga! Men det jag saknar dock är ju en halsduk!! har massa små tunna schalar men ingen riktigt lång stor och mysig halsduk! Frågan är väl bara, vart hittar jag den som jag föreställt mig i huvudet?? haha samma problem varje gång... :S Jag behöver oxå en mysig mössa till det, och gärna ett par varma mysiga skor/stövlar.
Hade det inte varit för att jag är hundvakt idag, och jag tror jag håller på att få hosta.. hostade ett par gånger nyss, och det smakade verkligen sjukdom! :( bhuuuu..*grinar* känner mig lite småfebrig oxå tyvärr :( Helg och allt, osså blir man sjuk!! ohhh J*kla skit!! Men ska proppa i mig ett par svarta strax, förhoppningsvis gör dom susen ;)
Får jag lite krafter snart, så ska jag nog be pontus ta med bebisen till studion, ta mina små spiror och knata iväg till spårvagnen, ta den ner till stan, se om jag hittar lite vinter myskläder! kanske ta en varm kopp choklad/latte, och åka förbi hälsomässan som faktiskt börjar idag. *vill dit* kanske kan dom heala mig och min dumma sjukdom som verkar ha bitet sig fast i min kropp. Hade ju varit perfekt om dom tog bort den! hehe *hoppas går juh*
Här kommer en  mycket snygg halsduk, ngt i min smak som KENZA super bloggaren har. Grymt söt tjej med väldigt bra smak på grejer tycker jag, läste hennes blobb igår och har fått en massa inspiration!! soo THANX =)

torr hud?

För er som e torr nu när vinterkylan tränger sig på. Jag köpte faktiskt barn olja för att ha i mitt hår, när jag hade extensions, men det var väl inte ngn höjdare precis... Det jag därimot upptäckte när duschkrämen tog slut, var att barnoljan fungerade ju väldigt bra, som både duschkräm och grym återfuktare!! faktiskt alltid haft problem (mer eller mindre) med torra ben ect och aldrig hittat ngt som igentligen håller bra, tills jag upptäckte detta fenomen! haha grymt bra, man känner verkligen att huden suger åt sig detta, och man behöver inte ha ngn lotion efteråt! Men vill man osa lite gott, kan man ju alltid ta lite extra lotion =)

Men detta är ialf både budget, och verkligen fungerande för torr hud!! so try it! =)



Spelning den 15 november

Nästa helg är det spelning!!! whoooho!! :) enda som e tråkigt, är att pontus åker iväg på turné i tio dagar.. ska bli riktigt skoj att få gå på spelningen men, ohh måste han va borta i tio dagar?? :S hmm ja antar att jag får va gla för hans skull =)
Men missa inte spelningen med Dead by April!! brewhouse i göteborg nästa fredag!!!

Hårtrender 2009

Hjääääälp, behöver tips på vad jag ska sätta in för extensions??? Tips?? =) tacksam för alla tips jag kan få!! hoho 
haha inte den bästa bilden på mitt hår kanske, men va fan går ju inte att ladda upp ngr nya :S 
förhoppningsvis fattar ni poängen, jag med kort å jag med långt hår, vill ha långt igen, fast med ngn ny ide!! 

Ska till firssan nästa lördag så pleeeaaaaase help me =)



Bortskämd eller vad... =)

För en timme sen kom pontus hit med lilla Selma, hon ligger här så sött hos mig och myser! =) 
Han tog även med sig lunch till mig, en sushi tallrik från den bästa istan! Mmm såå gott var det, både jag o selma smaskade i oss gosakerna :) Måste nog säga att avokado och lax är mina favoriter! det måste vara mycket ingefära, mycket sånt där grönt oxå mmm väldigt viktigt!! Till det vart det den där soppan man alltid får till, såå gott! =) 

Kändes riktigt lyxigt att han kom hit och överaskade mig med lunch. Inte var dag det händer, men det är sånna små saker som jag verkligen värdesätter! Jag är inte mycket för att få pressenter och överaskningar var o varannan dag, det betyder mycket mer för mig när det är genomtänkt liten grej. (har han åkt till min bästa sushirestaurang och köpt mina favoritbitar och överaskat mig med det) *glad* Kärlek! Weeeeeei

Längtar tills jag får gå hem idag.. känner mig inte riktigt kry.. usch har ont i halsen nu med, och det kliar ännu mer i halsen :( 
Känns skönt att jag bara ska hem och mysa me lilla selmis sen, vi ska köpa grilla kyckling (selmas favorit) och sen får vi se vad det blir för gott till det ;) kanske en karrapåse oxå, det gillar vi ju båda två :) 

Vad ska ni ha för er en ruggig kväll som denna, usch det är redan mörkt ute... regnade förrut, så det är alles blött bläää 
blir att tända en massa ljus när vi kommer hem, ta favorit filten och gosa ner oss i soffan framför tv:n :)
a

dagens horoskåp!

Väduren 21/3-20/4

Du är mycket produktiv under förmiddagen. Resten av fredagen blir rätt händelselös och oväntat lugn.


Freeedag!!

Äntligen fredag!! =)

Imorse vaknade jag upp med kli i halsen och lite snuva... faskiken lyckas inte riktigt bli av med skiten... så fort jag tränar så kommer det tillbaka, så proppar jag i mig svarta tabletter, så blir jag mycket bättre... men sen tränar jag, osså kommer d igen... *morr* 

Men ialf, det är ju fredag idag! *lycklig* ikväll blir det mys hemma med pontan, och lilla selma =) lite god mat, kanske man blir bjuden på frickadeller?? ;) *hoppas det* 

Tror jag ska på hälsomässan i helgen, lät spännande är en massa intressanta grejer där såg jag.. bla Medium, reiki, örtte, hälsokost, en massa nyttigheter! så knallen, ska ru me eller?? =) jaaaaaaaaaaaaaa *fniss* *drar i örat annars* kanske kan fika lite efteråt?? =) 

Nä, nu ska jag fortsätta med mina fina löner, sen blir det att ladda för hemgång hehe!

Btw skall sätta in löshår nästa helg igen, *sakkna* vilken färg tycker ni att jag ska ha?? funderar på blont med mörka slingor i??

see ya dont wanna be ya ;) 

Dagens horoskop

Väduren 21/3-20/4

Tisdagen blir lugnare än du hade räknat med. Det krävs tålamod, något som du just nu har rätt ont om.



tisdag

wohoo!

Idag har jag tränat Annie, som är vår nya admin på jönköpingskontoret, riktigt duktig tjej, hon kommer bli grym efter ett par dagar med mig ;) Hon kommer att fixa detta galant! ja, hon blir ju en under mig kan man säga, så alla som jag utbildar dom blir bra, annars kickar jag iväg dom hehe. *känns bra att va lite boss* *me like*

Efter jobbet, var jag ialf väg och köpte mina älskade skor! och va ser jag när jag kommer hem!!? Men vad fann har hon lagt ner två högerskor!!! *morr* orka springa dit fram o tillbaka för 1100 spänn... ohhhhh.. less man blir!

Fan jag har träningsvärk i arslet idag oxå ajajaaaaaaj, trodde det var över men icke sa nicke.. ja bara till att härda ut! imån blir det ett nyss pass ;) och torsdag nästa haha jag e combat freak!!

ååh, pratade med mamma igår och gissa vem som kommer och bor hos mig i en månad över jul!!! jaaaaaa lilla bebis wille!! min lilla älskling!! *läääängtar såååååååå*

nä, nu måste jag kolla om det finns ngr gosaker här hemma, ska äta sushi snart, men innan vore det mummsigt med lite karra el nåt haha

see ya ;)

Ny tränad

Jaha, då har man precis kommit hem från ett härligt träningspass! Det vart combat idag med, grymt bra träning! i love it!! sen vart det en jordgubbsshake, mmm mycket god! sen en karamellskål som stod och frästade mig när jag kom hem... ahhh typiskt!! på det vart det, en youghurt tallrik med russin i, en stor polarkaka med ost och gurka på Mmmmmmmmmmmm! =)
Nu tittar jag på färjan haha brist på annat som sagt!!

Imån ska jag träna upp en ny administratör, ehh har inte förberrett mig alls.... men det blir nog bra det!  hoho i hope ialf! jag sätter henne i att göra mitt arbete så slipper ja :P *skratt* nääe, skojas lite bara!! Ska göra mitt bästa för att hon ska bli lika grym som mig ;)

Ska ju oxå gasa iväg till allum och köpa min lilla skinnjacka som jag spanat på i ngr månader nu haha beslutsångest =)
Men nu när det bara finns 1 i stlk 34 kvar i hela västra götaland, och ingen 36:A så får jag helt enkelt klämma i mig i den.. tror jag kan ha den, för mig att jag testade stlk 34 en annan gång nämligen. Försökte hitta en bild på den på näten nu precis, men icke, jag lägger upp en bild när jag fått hem den ;)

nattinattnatt


Måndag morgon

Jag känner mig mycket bättre idag!! wooohooo *i love the black pills* haha dom e grymma!! 
vill träna combat ikväll, frågan är borde jag verkligen göra det?? a får se hur jag känner mig senare helt enkelt! =) 

ne måste jobba :P see ya =)

banner


Dead by April

Snart är det dags för deras första riktiga turne!! wow!! Det böörjar äntligen hända lite saker nu, och det känns super skoj! är riktigt glad för deras skull! Jag får ju inte lov att avslöja så mycket, men en häftig grej som jag fick veta häromdagen var att när dom ska in i dessa superstudiosar och spela in albumet så ska dom ha en live symfoniorkester som ska spela in stråkarna!! haha hur coolt är inte det!?? en orkester som står där och spelar de låter som pontus knåpat ihop i sitt lilla huvud och studio o så..  Inspelningarna börjar i början av december, då bär det av upp till sthlm, och alla hjödarna! weei jag ska få komma och hälsa ja hoho *längtar* såg lite bilder på dessa studiosar, och dom är ju enorma!! massa kändisar som varit där och spelat in osv.. Så detta ser vi fram imot!! *nickar glatt*

Ialf back to business, turnen börjar den 13-22 november, dom börjar i oslo, sen vidare till gbg, skövde, sthlm, östersund, linköping, malmö och huskvarna. Dom ska få bo i en super cool turnebuss (har sett bilder) ser ut som ett hotell på hjul typ hehe
Men alla göteborgare den 14 november så är dom i stan, så see ya in Brewhouse!! ;)




jag ska försöka uppdatera er lite mer om hur det går för dom, vad som händer osv, vet att många är nyfikna och undrar..
kan väl bara säga till mitt försvar, att som sagt mycket är "hemlighetsstämplat" än så länge, så därför det blir lite med info, men håll ut! singeln är inte långt borta!! =)

Dagens horoskop

Väduren 21/3-20/4

Söndagen passar fint för kärlek, familjeliv och mysiga aktiviteter. Du trivs bäst i rätt små sällskap.


 

Låter mycket bra! =) kolla in ditt på http://www.aftonbladet.se/wendela/horoskop/


Söndag morgon..

jaa, ni flickor och pojkar. Inatt sov jag 15 timmar, hade nog kunnat sova ännu längre om det inte var för att pontus väckte mig.. tänkte att jag skulle vila lite igårkväll innan pontus kom hem, ställde klockan ett flertal gånger men det gick bara inte att komma upp, så nr han kom hem UTAN godispåse som jag då var sugen på (trodde tankeöverföring funka) men icke, sa nicke.. annars hade kanske det fått mig att vara vaken nån timme.. Men slutade med att jag snabbt somnade om igen och sov gott tills i morse vid halv tio.
Vaknade dock med ont i halsen och huvudet, lite snorig med =( såå trist!! Har proppat i mig 2 svarta tabletter, en panodil och en massa juice med vitaminer i, + en riktigt god frukost, polarkaka med ost och en massa gurkskivor på, + YO youghurt med en massa goda frukter i riktigt gott! =) Så jag hoppas att detta gör susen nu!! vi ska ju på söndagsmiddag snart så då får jag i mig lite mer energi, förhoppningsvis räcker det för att rädda mitt immunförsvar! *hoppas*

nu ska jag mysa lite i soffan under filten =)

see ya later, alligator!!

btw, såå glad att jag inte gick ut igår! hoho

Idé!

Jag har kommit på en superbra idé haha ja, det tycker jag själv iallafall! =)

eftersom alla klär ut sig nu under halloween o så, tänkte jag att varför inte klä ut sig en helg då inte ngn annan klär ut sig?? hur skoj hade inte det varit??  har nu kläckt min idé till några vänner, och har inte fått annat än positiv respons!! Så jag ska helt enkelt ha en maskerad fest för  några  utvalda  hehe  förhoppningsvis den 15 november, å jag ska vara polis, så det är "paxat" haha
Vad sägs om min idé är den knäpp, eller skulle det funka tror ni?? lite kul va??


underbara lördag

Åh, har haft en sån mysig lördag idag! Inget stress, ingen hetts morgonen började med en del bloggande som ni kanske märkte ;) sen gjorde jag mig ordning för en tripp ner på stan i lugn och ro, åt lite soyakorv och maccisar mmmm =) tog spårvagnen ner, underbart väder ute, solen sken blå himmel och alles klar kall luft. Härligt! trosade omkring på stan lite, hittade ett par klickeletter =) har dock inte köpt dom än, men borde kanske ha gjort det eller va säger ni??
ja sorry men ni får vri på huvudet lite ;) är det ngt att ha eller?? 1099,- värt det?? det är ju typ sånna som jag letat men aldrig hittat, men a mycke menningar...eller?? borde ja? *hjääälp*

Iallafall, sen mötte jag och caroline och caroline haha (syrran och hennes kollega) dom hängde med mig på macdonalds, där vart det en liten hamburgare och en fanta =) sen vart det nk:s fik på det en stor latte, och en hallon och kardemumma muffins MMMMMMMMMM! sååå gott! dr satt vi och snacka en massa skit i flera timmar, typ tills vi vart utsläng haha (nästan ialf)
Så nu har jag kommit hem, sitter o myser i soffan, tänt upp lägenheter med ljus och lampor det är kolsvart ute.. men mycket mysigt här inne..

Tjererna vill att jag ska hänga med ut ikväll igen! men a vettefan om jag orkar *phuu* Jag o pontus skulle ju igentligen gå på bio, men tyvärr är det ju bara skit där så vi hoppar nog över det... vi får helt enkelt se vad det blir av min kväll idag =)


lite bilder från tjejmiddagen o så

mina nya favoriter, tack josefin (en tjej som var på intervju hos oss) för drinktippset, Hur enkelt som helst att göra dessa! mixa halvfrusna jordgubbar, häll i en skvätt vodka och en skvätt sprite, mixa o tadaaaaa =) pressa i en skätt lime oxå så blir d nog toppen!! Den vart väldigt poppis bland mina gäster =)


haha hörde inte till i lördags, men this is meeee =)

hon är ju så söt så man dör!!


heej alla glada!

Ja, jag skäms faktiskt för min dåliga uppdatering....

Här kommer en kort sammanfattning av veckan som varit. =)
Lördagen hade jag tjejmiddag, bjöd på lassagne med vitkålssallad, och baugettbröd, samt lite vin till det då ;) Var riktigt mysigt sällskap jag hade på besök, så det var en 10 poängare! Efter middagen vart det så klart en massa singstar, drinkar och  snacks! Fick bla använvding av min super underbara nyinvesterade popcornmaskin! bästa köpet!! =)

Efter en massa skratt och nästan gråt haha så knallade vi ner mot stan, va på ett par uteställen åt självklart en kebab och sen vart det till att nana. Dagen därpå vart det som vanligt en underbart god söndagsmiddag hos pontus föräldrar (ja vet, är grymt bortskämd)

Under veckan så har jag faktiskt bara tränat en kväll :S det vart ett pump pass, tog i lite för mycket helt enkelt, så det slutade med träningsvärk i två dagar.  *aaajjjje* Men lite muskler fick jag, så ska väl inte klaga =)

Just ja, veckan började ju såå bra! Fick ett presentkort på en helkroppsmassage i 60 min av min chef för att jag jobbat så bra. så den massagen njöt jag av i måndags, fick sluta lite tidigare från jobbet, och jag knatade iväg till linné där jag hade en helt underbar timme av lugn musik och massage från topp till tå (killades dock under fötterna när hon var där och massera, fnissade till ngr gånger, så var tvungen att skärpa mig)
Jag har nu betämmt att detta är ngt jag ska unna mig lite oftare! för det första rensar det kroppen, + att man känner sig så fridfull och härlig i kroppen efteråt, att man bara måste göra det oftare.

Annars har jag väl mest ätit den här veckan, en massa godis och skit haha men men gott e det!!

Igår, var det aw med jobbet, åt en massa tapas, sååå gott!! Restaurang manjana, i be back! =) Efter en mycket god middag och ett glas vin, gasade jag hem i kylan, a faan va kalt det var igår!! Burrrr kylan bet sig fast i skelettet kändes det som! :S
Bytte outfit, tog med mig mitt singstarspel, SÅ KLART!! och gasade iväg till Anja, (vd för hela sverige) hon bor i en såå fin lägenhet mitt på linnégatan tillsammans med hennes sambo Jocke, grymt rolig kille! Så fort jag och rozelin kommit fram, serverades det drinkar och shots :S var inte mycket till att välja på där inte. Tanken jag hade på vägen dit var att jag skulle vara nykter, och åka hem tidigt....... Hur tror ni att det slutade???
Ja, vi sjung singstar ttill efter tre ngn gång, gasade in på parklane där det var "el speciell tema" (killar som stod å hånglade ÖVERALLT) haha men grymt skoj var d! det vart lite drinkar där med, och en shot *hoho* sen bar det iväg hemöver efter lite övertalning. (rozelin ville bestämt vänta tills morgontrafiken börja gick, men icke i den kylan!) men slutade tackolov med taxi hehe

nu ligger jag här i sängen, mår som jag förtjänar :P men ska hoppa in i duschen och ta en sväng ner på stan!

Hoppas ni får en underbar lördag gott folk!

btw pappa, kul att du hittat hit =) det trodde jag inte om dig! =)


RSS 2.0