nu kanske jag har hittat DEN!! =)



Hmm var en tjej som addade mig på facebook idag, vet inte om ni tror på ödet, el tecken osv... jag bara  undrar en helt främmande tjej addar mig, jag kollar så klart vem hon är ja försöker ialf, man får ju inte så mycket info förrutom att jag kunde se hennes pressbilder, och vad hittar jag inte där? joo den här ännu coolare tatueringen, kanske e tatueringen med stort D =) eller vad tycks??

Robinson trailer 2009

Robinson trailern är ngt jag vekligen längtar tills att den kommer, det kommer bli fruktansvärt grymt! Som ni kanske har förstått kommer årets robinson att vara tuffare än andra år! dom kommer ej få extra mat osv efter sändning. Utan iår handlar det verkligen om överlevnad! Vilket är som det borde varit från första början enligt min åsikt.

Ialf så har jag lite "inside" information ang robinsson trailern som kommer sändas på tv4 många många ggr per dag. Samt alla radiostationer kommer sända trailern flera ggr/dag, så dom har verkligen kostat på reklamen för robinson iår, handlar om många många miljoner kr.

Ja, ni kommer nog förstå varför jag är så ivri och längtar så mycket efter trailern när den väl börjar sändas! Den är bara såå rätt!! *hehe*

Vet att det finns många nyfikna saker där ute som undrar nu... :P hehe men som som säger, den som väntar på ngt gott ;)

Det kommer mera...dututuuu ;)

Swedish Metal Awards 2009




Här har vi årets vinnare, för bästa nykomlingar!! Nu börjas det!! =) & Detta trots att dom inte ens släppt en platta ännu!! COOOOOOOLT =)

Studio cosmos

     
ja vri på huvudet lite, detta är trappan upp till stora studiorummet.
  xbox tvspel *hoho*   

sthlm

hoho, nu ligger jag här i sängen brevid pontus som ligger o sover... såå tråkig :P varför ska jag alltid vakna så tidigt??

Har haft en såå härlig helg här uppe i huvudstan! såå nöjd att jag åkte =)

Ifredags på jobbet, hittade jag till tradera.com för första gången, shit vilken bra grej!! haha satt på spänning in idet sista medans buden flög hit och dit! Jag budade på en biljett upp hit, och  tro det eller ej, men JAG VANN den ;) 145.- x2000 direkt till storstan. Mycket bra!  så det var bara att hem och packa väskan efter jobbet, iväg snabbt som ögat till centralstationen, förbi subway, köpte kycklingbaugett =) sen lite karra, ramlösa och ett par tidningar på 7eleven, därefter tröck jag ner mig på plats 33 i vagn 5 tror jag det var, smaskade i mig mackan och alla karrameller ;) kl 23.43 anlände jag till sthlm, letade mig fram till linje grön och åkte mot cosmostudion där pontus och jimmy var. Åhh va så mysigt att träffa pontus, han hade tränat det märktes, såå snygg!! =) Vi kramades och pussades en  massa, han  visade mig runt först till lägenheten som låg ovanför studion sen in i studion, gjorde en sååååå gooo latte till mig, sen rundtur i största studion!! såå coolt, många stora artister som varit där och knappat ihop deras hittar! Vi satt och pratade, lyssnade på musiken och sen spelade vi pingis, rumpa haha grymt skoj!

lördagen började bra, vi vart bjuden på fika av deras kontakt på BMG. Satt och pratade med honom el ja mest lyssna på vad som skulle hända framöver osv. jag säger bara WOOOOOW =) det kommer bli huur grymt som helst!
Efter fikan, gick vi och åt indiskt, såå gott att vi rullade därifrån typ haha.. rullade in och kollade lite shopping.. köpte dock inget.. (får min lön i mån måndag av ngn konstig anedning) sedan gasade vi hem, föbi affär köpte lite mat och gotta ; ) hem tog en powernap. In i studion, drack den berömda latten! =) där hängde vi ett tag, vid 2 pånatten tror jag vi va hemma igen, titta på film, pontus kockade, färskpasta med skinksås (pontus mammas recept såååååå gott) sen lite godis på det =)

sedan vart det film och gonatt.. =)

Nu har jag precis pratat med nån från blocket, ska hämta en x2000 biljett på nk om en timme, så kanske dags att göra sig i ordning! :P 450.- kosta den.. lite dyrare men va fan, den billigaste  jag hittade så jag kan va här så länge som möjligt, hittade en för 170.- men den gick 9 imorse och det vill jag ju inte :P nu åker ja halv sex ikväll passar mig utmärkt =)

Nä, dags att hoppa i kläder och dyligt, ska träffa världens bästa helena och fika när jag kommer till stan! =) ska bli super skoj! hihi

puss på er, ska ladda upp bilder på tåget sen!! 

Ang tatueringar

Pratatde lite med lillasyster idag, ang tatueringar. Frågade lite vad hon tyckte och så, om den coola som ni ser på bilden nedan =) Hon tyckte den va häftig fast sa en klok sak som att "man ångrar sig säkert när man blir äldre om man gör en sån där stor" och det kanske stämmer, eller?? Vad tror ni??

Kanske beror på hur man är som person, men tanken slog ju mig så klart när jag knallar runt där i 50 årsåldern med en inte lika fin kropp som man har nu :P och med en då "cool" tatuering som mer kanske passat på en 20 åring! MEN sen så tänkte jag, vem vet äns om jag lever då??
Sedan jag gick i terapi fick jag ju lära mig och leva i nuet, (givetvis är inte framtiden borta) men varför inte göra grejer som man vill medans man är ung, och igentligen vem ska kolla på min mage när jag är 50 bast?? Förmodligen bara min man, och får ju hoppas att han älskar mig så pass mycket att även om jag har en tattoo som inte riktigt klär min mage, så gillar han mig ändå! Eller vad tror ni?? Kanske btw blir en skit snygg 50-åring med en riktigt fräck tatto ;) vem vet! A nä jag vet ialf vad jag tycker, det är att jag ska leva i nuet, vill jag ha en tatuering när jag är 27 år, så ska jag skaffa en! =) man lever bara en gång! hihi

see ya ;)

party eller inte till helgen?

Hehe, det är den ständiga frågan... :P Nä, nu har jag faktiskt inte partayat sen den 20 december! Har inte riktigt varit på det humöret, dock börjar det smyga på lite nu :P


Ja vi får se vad det blir av =) Syrran har ev förfest på lördag om hon inte blir tvungen att jobba på söndagen... *hoppas inte* hon har ju köpt ett spel som verkar hur kuul som helst =) vill spela carris! ;)

Fick även ett fint litet meddelande från lilla söta mia, där det stod, hur går planerna med sthlm?? annars är jag väldigt supen på utgång till helgen hahaha så söt! så blir det inget hos sis, så styr vi nog ihop en egen liten fest.. om vi nu ska parta =) Låter nästan som det va?? :P haha aa jag är väldigt lättövertalad :P ibland..el a kanske för det mesta =)

nä, nu flickor och pojkar nu ska jag ta och fläta ihop håret, knapra i mig en morot (e såå skoj och va nyttig, not!) haha bädda ner mig i sängen och slå på nåt bra på tv!

Nattinatt

vill ha ett fint ordspråk på handleden

Detta är ngr latinska, vad tycks?? =)

"Alis volat propriis" - Hon flyger med egna vingar

"Amor animi arbitrio sumitur, non ponitur" - Vi väljer att älska, inte att upphöra älska

"Cogitationis poenam nemo patitur" - Ingen skall bestraffas för sina tankar

"Carpe diem, quam minimum credula postero" - Fånga dagen betänk ej morgondagen

"Do ut des " - Jag ger för att du skall ge

"Manius manum lavat" - Den ena handen tvättar den andra

"Mihmet credo" - jag tror på mig själv

"Omnia mea mecum porto" - Allt mitt bär jag med mig

"Omnia ventura solve" - Lös allt som kommer

"Quam bene vivas refert, non quam diu" - Det viktiga är hur gott du lever, inte hur länge


Verae amicitiae sempiternae sunt" - Sann vänskap är evig

"Vera esse facimus nosmet ipsi" - Vi skapar själva sanningen

"Verus amica rara avis" - En sann (kvinnlig) vän är en sällsynt fågel

"Vita non est vivere sed valere vita est" - Att leva är mer än att bara hålla sig vid liv

"Viam inveniam aut faciam" - Jag skall finna en väg eller skapa en

vill ha en till tattoo!



den här var jättecool tycker ja =) fast e för feg för en sån stor.. tror ja.. eller? haha

Sista dagen för att rösta på Rockbjörnen!

Jaaa, glöm inte att rösta på DBA idag, idag avgörs det!! så se till att lägga din röst idag!! Dom har ju blivit favorittippade, dom har även flest lyssningar på myspace, men röstar alla?? det är det som är frågan, så se nu till att hjälpa dom med detta!! =)



www.aftonbladet.se/rockbjornen

Lyssna på DBA på www.myspace.com/dbaswe

söndag igen..

tittut,

sitter för tillfället hemma och hänger.. rätt uttråkad faktiskt men har inte nån vidare energi för att hitta på ngt.. :S Tror jag bara ska vara hemma o slappa faktiskt *hihi* Var dock meningen att jag skulle iväg på en fika idag, men pga sjukdommar och dyl så vart det inställt.

Imorse åkte pontus till sthlm för att spela in resten av instrumenten till albummet.. känns redan tomt här.. :( han kommer vara borta i över en månad, tror han e tillbaka i mitten på februari..   blääääää

Vi hade ialf en super mysig kväll igår, åt god mat, och bara myste! såg en bra film oxå, butterfly tror jag den hette, den kan jag verkligen rekomendera!!

Vad har hänt annars då.. hmm ja träningen är igångsatt =) tränade 2 ggr förra veckan, fick träningsvärk så det skrek om det, tack o lov är den över nu! tänkte jag skulle försöka träna 3 ggr den här veckan! =) blir två combatpass samt ett pump pass oxå *fniss* Jobbet har dragit igång, och där är det full rulle, mycket skoj! =)

igår vart det en promenix ner till stan, träffa syster, caroline och andréa för en fika på esspresohouse el hur det nu stavas :P Där satt vi tills dom körde ut oss, bokstavligen faktiskt. Men mycket mysigt! Sen strosade vi runt lite i nordstan och kolla shoppingutbudet.. var väl såådär.. jag har även bestämmt mig för att inte shoppa ngt förren jag har sett resultat från träning och min nyttigare kost. o appropådet, så den enda fördelen med att pontus inte kommer vara här, det måste vara att jag slipper bli frestad av alla gosaker han frästar/ & övertalar mig att äta hehe Har som mål att när han kommer hem, ska jag vara slim, vältränad och super schnygg ;) 

så här utrråkad är jag idag haha
 

guu va ja längtar tills det blir vååååår, på med solglasögorna, tunna snygga kläder, sitta ute i vårsolen avnjuta en glass, eller varför inte ett glas vin på en uteservering! slippa alla tjocka jackor! få sätta på sig det snygga pumpsen igen utan att behöva frysa om dom små tårna =) ahhh GE MIG VÅR NU!!!

Ne nu ska jag nog ta en promenix till ica och köpa skithuspapper, som min kära mor kallar det ;)

ha en toppen söndag, hoppas vi ses snart igen!!

RSS 2.0