Valborg...

Idag är det fredag! Härligt!!!

Jag började fredagen i vanlig ordning med ett spinningpass på gymmet. Kan man få bättre start på en fredag lixom?

Igår efter jobbet, vart d combat så klart, ni som känner mig vet att Måndagar & Torsdagar är heliga. Inget rubbar mig från mina combat pass så länge jag står på benen =) Efteråt jaa, hör och häpna men efter att jag kommit hem vart det en powerwalk oxå. Väl hemma vart jag sjukt sugen på massa gottigottgott, satt mig i bilen började köra mot ica.... jag VÄNDE! haha otroligt stolt =) Åkte hem igen och parkerade bilen, nu är d strikt. Tog mig hem och hade en spa kväll hemma istället. Dock är det inte ngn hitt att smörja in sig med bus innan läggdags.... fan kan ju inte sova när jag känner den där doften.... bläää! Vart inte många timmars sömn tyvärr... Men men envis som man är tog jag mig upp till spinningen =) vågen visade att jag har passerat mitt första delmål =) Inte långt kvar nu till jag är där jag vill vara =) Har satt sista maj som deadline och d ska jag fixa!

Idag är det som sagt valborg, ska jobba undan här på jobbet hyfsat snabbt så jag kan smita iväg lite tidigare. Blir en sväng på stan för att inhandla det sista innför kvällen.

Köpte btw ett par efterlängtade skor häromdagen =)


Ikväll har jag fått en väldigt trevlig inbjudan av en vän. På ett ställe här istan, kommer dom bjuda in ca 30-40 härliga tjejer som kommer få vip-bord och gratis dryck hela kvällen. Det kommer även en känd dj från NY så hoppas på grym musik. Jag fick bjuda med mig ett gäng brudar så skulle dom ta hand om oss hela kvällen, helt okey att kunna "bjuda" sina vänner på en sådan tillställning. =) Bra med kontakter ibland =) Vi ska klä oss i sommriga klänningar hela bunten, vi är ca 10 tjejer. Detta kommer bli grymt! =) *längta!*

Har inte planerat så mycket mer av helgen faktiskt, men känner på mig att jag kommer få fullt upp ;)

Trevlig helg på er!!

Kramar från jenny

Så sant som det var sagt..

Real tears are not those that fall from the eyes and cover the face,

but those that fall from the heart and cover the soul



Det här är nog verkligen en bild som är mycket Jenny


Broken Door- Angel


RSS 2.0