lite julbilder..


Jag å bästis miss sis, christine!!

Systrarna i sitt Ess :P

Mina älskade vänner!

Jag med SÖTASTE ARVID!

Arvid har precis lärt sig åla ;)

Jen arvid och torsten ;)

Tjejerna hemma hos jens mormor =) MYS!

Haha söta underbätt :P Alltid lättare att göra sig ful på bild, så slipper man misslyckas med att försöka se bra ut ;)

Vinterland


Jenny ute och busar i snön!! *love it!*

Kl: 06.45 Juldagsmorgon på väg till Julottan i spikarna. Riktigt mysigt!

Carris &  Mamma fastnade oxå på en bild =)

Efter en riktigt härlig Julhelg med MASSOR av mat (3 rätters var dag) riktigt fina julklappar! =) Tack!! =) Jag har nog varit lite snäll iår ändå. Godis har vi ätit så att det står ut igenom öronen, vi har lekt i snön, myst med familj och tomte, varit och shoppat, slirat med bilarna, idag bogserade jag även jill med rolle som fick bensinstopp :P Vi har varit ute och svirat på klackarna i snöstorm, träffat vännerna för både mys och partay. Detta har verkligen varit en riktigt mysig jul hemma i vinterland! Galet mycket snö!
Detta var efter en natt i s-vall, stackars bil helt igensnöad. Tur att jag och carris var klädda för räddningsaktion. (titta noga ser ni sis vinkar)

Idag är det måndag kväll, vi har suttit och planerat för åre trippen som bär av på onsdag morgon. Inköpslistan är skriven, väskan är så gott som färdigpackad, jag ska ut i frådet och damma av min snowboard, köpa ett par snygga googles, sen är jag så redo som jag kan bli!! Fan (ursäkta uttrycket) va kul detta ska bli!!

Bastu, rulla sig i snön, afterski, snowboard, (liften är tom kul) god mat, bra musik, grymt sällskap!! Detta kommer bli en oförglömlig resa och en grymt bra start för det nya året 2010!

Imån tisdag, ska jag iväg och träffa christine för en shoppingrunda/lunch i birsta, ska bli mysigt att umgås lite till innan jag sticker iväg. Efter det blir det till att åka och storhandla med systrarna, göra en tacopaj som vi ska äta på onsdag efter en dag i backen. Vi ska göra lite mer knäck som vi ska ta med oss, sen blir det peeling och på med massa BUS.

Hoppas ni alla får en grym fortsättning och ett riktigt bra nyårsfirande!

take care!



Next... S-vall and ÅRE!!



See ya!

2009-12-21

Det snööar! Riktigt mycket oxå! Stora fina flingor singlar ner över hela göteborg idag. Det ligger säkert 1 decimeter snö ute, och jag kan inte komma ihåg när det var så här fint med snö i göteborg senast. I like it!! alot! ;)

Idag är det måndag=combat! yeeeeeeah! Jag ska träffa ngn som jag inte sett sen i sommras för en lunch idag, ska verkligen bli mysigt, hon är en sån person som satt sig fast i hjärtat och kommer alltid sitta där.

Det är även sista dagen på jobbet för min del innan ledigheten. SKÖÖÖÖNT! Jag behöver verkligen koppla av nu! 

Helgen har varit galet rolig som vanligt! Ifredags vart det SINGSTAR med syrran som kom över, vi drack vin, åt pepparkakor med ädelost, samt lite räkor med aioli. Efter att vi födmodligen har skrämt iväg ALLA mina grannar bar det av ner mot stan, där svirade vi in på push och dansade natten lång! Riktigt skoj! Lördag vart det fika på stan med carolinerna och sen for jag iväg på födelsedagsfesten. Där bjöds det på en riktigt god buffé (ville inte sluta äta!) Det var dans till gamla godingar på en privatclub som dom hyrt, vi drog senare så klart till peacock där det väntade en massa bubbel och drinkar till hela sällskapet. Där dansade vi tills vi vart utkörda, vidare till nästa ställe där vi hann vara en halvtimme kanske innan även dem stängde. Var vi nöjda tror ni?? Hahaha jag och carris var på "G" har väl aldrig hänt förrut! Jaa, vi festade vidare till efterfest och vi somnade tillsammans i soffan vid sisådär 8 halv nio på morgonen- vaknade halv tre igår :P haha Då for vi till stan och åt pizza, riktigt gott!

Jaa, helgen vart som sagt lyckad, lärt känna lite nytt folk och skrattat så vi fått kramp ibåde käkar och mage.

ses!

Bjuder på ett  par bilder från i lördags.. combaten har nog gjort sitt på armarna ;)

Rai-Rai är vig haha

Jenny & Rai-Rai- love is in the air! ;)

Födelsedagsbarnet haha söt bild!

2009-12-19


Han var så snäll!

Jaaaaaaaaa hoppar o skuttar!! Playstation 3 slim, välkommen hem!! :D

2009-12-18

Fredag morgon, gbg är isande kallt idag, det är tom snö på gator och torg, riktigt mysigt så länge man sitter innomhus. Men fyy så kallt det är ute! Brrrrrrrrr..
Det blåser "härliga" isvindar som letar sig in innanför huden.. Inte ok! Tur att det bär iväg hem mot norr snart där det ialf är en kyla man står ut med.

Igår vart det combat igen =) Nytt pass, ny koregrafi, grymt jobbigt men ååh så skoj! *glad*
Vi kommer få fina rumpor och ben efter ngr veckor med dom övningarna. *me like* Vi insåg igår att det är ju faktiskt bara ett pass kvar nu i år, dvs på måndag sen är det två veckors vila för att sedan köra igång i januari efter allt gott man kommer "smälla isig" under ledigheten.
Jag ser fram imot januari ialf, förhoppningsvis slipper man sjukdomar och skador och kan träna obehindrat tills beach 2010 är här. 

Inatt har det inte blivit många timmars sömn.. vaknat av söta små hostattacker kanske 5-6 gånger... Inte ok! 
Känner mig lite trötter idag... Men tänkte köra en myskväll sen ialf, tänkte köpa hem sushi och bara tända en massa ljus och mysa i soffan. (kanske prova mitt singstar om jag får det idag:-P) 


Imån blir det julklappsshopping, måste få detta överstökat så jag slipper tänka på det mer. Fy detta är bara jobbigt enligt mig, samma visa varje år, vad ska man köpa, ingen berättar vad dom önskar sig, man springer och trängs med alla möjliga irriterande söliga människor som går som sniglar.. Nääe, det där med julklappshandel är inget för mig. Funderar på att göra det på tisdag annars innan vi gasar hemöver på eftermiddagen om det är helt kört imån.

Planerna är även en visit på liseberg med Annie och hennes dotter imorgon, ska bli mysigt kanske man äntligen får lite julstämning. Äta lite tomtegröt, brändamandlar, knäck, lussekatter, dricka glögg, kanske ta en våffla med grädde och sylt oxå? =)  


Nääe, nu är det fredag, sista dagen här på jobbet för säljarna sen har dom julledigt dom små rackarna! *vill oxå*
Jag ska sätta igång och jobba undan här för sen ska chefen bjuda alla på frukost och vi ska ha ngn pktjakt el vad det var..(kasta tärning och få pkt)

Hoppas ni får en härlig dag, och en grym helg!

Vi ses!


Kan tomten/chefen vara så snäll..?



haha, tror jag har avslöjat chefen!! :D Singstar IM BACK!!
*telefonen ringer...
-Jenny har du en scartkabel?
-Eh, va?
-Jaa, en sån man har till playstation....
-Hmm, näe eller joo det har jag nog.
-Du hade singstar och mickar va? Så du behöver inte xtra kontroll osv?
-Ska jag få ett playstation?? :D
-Haha nä, det ska du inte, JENNY! Förstör inte julen nu! Han avslutar snabbt samtalet, hejdå.
-Hahahha sååå dålig, hur ska man kunna undgå detta?

ordspråk



"När hjärtat gråter är tårarna äkta."

2009-12-15

Här kommer en liten sammanfattning av vad jag haft för mig det senaste..

Ifredags hoppade jag glatt iväg till frissan efter jobbet, jag gick på säkra kortet där, vart 3 cm kortare och lite slingor för att få bort utväxten. Efter att jag suttit där i två timmar snackat en massa strunt med söta alma (frissan) och ätit upp hennes godis :P så skuttade jag förbi godislagret, handlade en stor påse gotta, skuttade vidare ner till nobelgrillen (dom har gbg godaste kebab!) Där köpte jag en kebabtallrik med ris och tog sedans spårisen hem, där satt jag med tända ljus, idol på tv:n och bara njöt av en lugn härlig fredags kväll! Det var länge sedan, men gu så uppskattat. Tog en omgång med peeling samt målade mina små naglar, det vart som vanligt nu för tiden svart lack.

Lördag morgon tog jag en promenad till ica för att köpa lite shakes, tvättmedlel och lite smått och gott. Sedan hem bytte om och for ner till stan för att köpa en present till carro syd som fyllt år. Kollade även lite julklappar både till mig själv och till familjen. Orkade dock inte springa och bära på dem, så sparar det tills på lördag.
Lurade senare ner sis på en latte, espressohouse som vanligt ;) lurade även på henne en fin klänning som gjorde succé i lördagskväll. Vi sprang båda två runt i den och fick många komplimanger =) 
Efter latten på stan bar det iväg till ica, handlade en massa mat och ballonger, vidare hem till mig, lagade till en suuper smarrig tacopaj för att sedan hoppa på spårisen hem till carris där vi skulle fixa ihop vår överraskningsmiddag till födelsedagsbarnet carro syd. =)

Kvällen vart mycket lyckad, vi var fem tjejer som slickade ur alla skålar, va inte mycket kvar dagen efter tyvärr.. hehe men det tyder väl på att vi gjort ett bra jobb. (vet att vissa vill ha receptet på pajen så skall skriva ihop det lite senare)
Efter maten drog vi ut på push träffade vänner som drog med oss på peacock och sen avslutade vi kvällen med natta mat tillsammans på kebabhouse. =)

Söndagen spenderade jag med sis och en stor godispåse var hehe. Riktigt härlig helg var det ialf!
Igår kickade vi loss på combaten och min fot mår INTE så bra efter detta. (Veeeeeet att jag får skylla mig själv) Igår kväll när jag satt hemma i soffan och hade bullrat upp den "brinnande" foten på bordet med två kuddar under, så tänkte jag ändå att det var värt det! haha skadad el vad? :P Så roligt tycker jag att combaten är!
Har förstått att det är en inflammation i fossingen så nu blir det lite panodil och vila tills på torsdag när nästa pass är inbokat. =) 

Hoppas ni alla får en bra vecka! Snart kommer tomten, så se till att vara snälla in i det sista.

See ya!


a whole new world


Ingen dålig sångare detta inte.. Systrar flashbacks? =)

Inbjudan..

Fick den här trevliga inbjudan igår kväll från en vän. (samma vän som jag var hos förra helgen för smörgåstårta, fast då var det hans sambo som stod för receptet =)) Så himla söööta är dom! Det är alltid lika trevligt i deras sällskap.

Jag hade planerat att ta det lugnt i helgen, men när den här trevliga inbjudan damp ner, så kan man ju inte låta bli att bli på party humör, vet hur roligt det är i deras sällskap, dem har hyrt en privat club där festen kommer börja, för att säkerligen senare snurra vidare till bra ställen i stan. Den här killen känner ju en hel del folk, så ska bli spännande att se vad det är för roligt folk som kommer närvara. =)

Roligt tema är det ju oxå, på med lite bus bara så man inte ser ut som ett spöke :P

(jag fick Självklart ta med mig mina systrar oxå, så jill, gasen i botten haha)




Julen närmar sig med stormsteg men innan tomten får komma på besök är det dags för en liten fest till.

Nu på
lördag har jag lite fest och jag skulle uppskatta om du vill komma - jag är inte mycket för att fira min födelsedag så låt oss ha en skön lite fest i goda vänners lag!
Du är en färgstark person och som är en riktigt partystarter så jag hoppas att du är laddar ordentligt nu!

För att pigga upp i vintermörkret så är temat för kvällen -
COLORBLIND | vi sätter färg på Göteborgs nattliv!

Det kommer att bjudas på lite småplock för att stilla hungern.

Vi startar på 
*Piiiiiiiiiiip* kl. 21.00

OSA senast torsdag 17e tack.

Det skulle betyda mycket om du kommer och förgyller kvällen
som bara du kan!

Ses lördag! |
*piiip*


haha stackarn..


Nu drar jag till frissan!



Trevlig helg!! =)

Haha, titta vad jag hittade för kul

Tycker ni att detta stämmer tjejer??

"läxa till killar"

När hon går ifrån dig och är arg .... Gå efter henne!

När hon stirrar på dina läppar .... Kyss henne!

När hon puttar dig eller slår dig .... Ta tag i henne och släpp henne inte!

När hon börjar svära åt dig .... Kyss henne och säg att du älskar henne!

När hon är tyst .... Fråga vad som står på!

När hon ignorerar dig .... Ge henne din uppmärksamhet!

När hon drar sig ifrån dig .... Dra henne tillbaka!

När hon ser ut som värst .... Säg att hon är vacker!

När du ser att hon börjar gråta .... Håll om henne och säg ingenting!

När du ser henne gå .... Smyg upp bakifrån och krama om henne!

När hon är rädd .... Skydda henne!

När hon lutar sitt huvud mot din axel .... Lyft upp hennes huvud och kyss henne!

När hon tar ditt favoritplagg .... Låt henne ha kvar det och sova med det en natt!

När hon retar dig .... Reta henne tillbaka och få henne att skratta!

När hon inte hör av sig på ett tag .... Försäkra dig om att allt är okej!

När hon tvivlar på dig .... Försvara dig med sanningen!

När hon säger att hon tycker om dig .... Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå!

När hon tar tag i din hand .... Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar!

När hon berättar en hemlighet .... Håll den hemlig!

När hon tittar dig i ögonen .... Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det!

När hon saknar dig .... Är hon sårad på insidan!

När du krossar hennes hjärta .... Försvinner aldrig smärtan

När hon säger att det är över .... Vill hon fortfarande att du ska vara hennes!

När hon laddar upp den här texten .... Vill hon att du ska läsa den


Frissan

Imån blir det frissan! ÄNTLIGEN! -Hejdå med utväxten, hejdå med mitt långa hår... :P

Hmm, undra om man skall prova ngt nytt.... Säkraste kortet är ju dock att bara färga utväxten, och toppa kaluffsen..
MEN hur roligt är det på en skala? Njaa, vi får se på vilket humör jag är imån.. ;)

Grammis

Nu är det dags att gå in och rösta på era favoriter.

http://vote.grammis.se/


Säger inte vad jag röstade på :-P men en ledtråd är kanske följande.... Årets hårdrock, Årets nykomling & Årets låt.

Rösta på era favoriter, dom förtjänar det.

 

Otursfågel eller...?

Jaa, då sitter jag här med stukad fot....

 
Eh, vet inte riktigt vart jag ska börja.. så tror jag släpper det. HELA foten har nu blivit blåtäckt, den är rätt fint uppsvälld och jag har en super söt "stödstrumpa" på den :P 
Jag tränade ju combat i måndags med den vilket kanske inte var d klokaste..... Hmm, men har liiiite svårt att slita mig från dem där passen, så intalar mig att det var värt det. =) Jag tror även att min blodcirkulation försvinner i den när jag sitter här på jobbet, för jag känner verkligen hur kall den är jämfört med den andra... stackarn.. :(

Aja, smärta är bara vekhet som lämnar kroppen. Ge mig en vecka så stuttsar jag nog runt fint på min lilla fot igen.

Idag är det onsdag ialf, jag har insett mina begränsningar så det blir tyvärr ingen träning idag. Jag tänkte ladda för combaten imån :P TEJP TEJP TEEEJP är en bra uppfinning ;)

Just nu sitter jag och slåss med lönerna som vanligt.. Är lite smått arg på ngn som inte riktigt gör sina uppgifter rätt, vilket resulterar i att JAG får minus gällande tävlingen som pågår. Jag leder inte tävlingen längre om jag säger så, vilket stööööööör mig! *morr*
Aja, får väl åka till australien på egen hand, ngn som vill hänga med? Jill, carris?? Mamma, pappa? ;) Wille? haha

Ikväll när jag kommer hem tänkte jag faktiskt julpynta haha, jaaaaa vet att jag nor förmodligen är den sista som inte gjort detta redan, men jag har faktiskt verkligen inte kännt att jag haft varken lust el viljan att plocka fram mina fina stjärnor, det 2 tomtarna, lilla ljusgranen, julgardinerna, mattan osv.. 
Kkanske är dags så jag får lite julstämning innan julafton knackar på dörren. 
Synd att jag försöker vara nyttig den här veckan annars hade d ju suttit fint med lite lussekatter, pepparkakor och glögg till det. Men jag får ta det till helgen istället ;) 

Härligt, har precis insett att det bara är 8 arbetsdagar kvar för min del innan ledigheten börjar! Ska bli riktigt skönt att få komma hem till norr och äta gott och bara slappna av och mysa med willefisen! 
Så fort jag jobbat min sista timme, trycker jag in sis i kalleankabilen och sätter gasen i botten för att komma hem! 

 

2009-12-07


Smörgåstårta it is!



Nu springer jenny iväg på middag hos vänner i linné. Vet att ni gillar bilder (ialf jill) haha såå häääär ser jenny ut ikväll med munsår o allt! :P

2009-12-05


Läsvärt..

Nedvärdera inte ditt eget värde genom att jämföra dig själv med andra.
Det är på grund av att vi alla är olika som var och en av oss är så speciell.

Sätt inte dina mål efter vad andra människor tycker är viktigt.
Bara du vet vad som är bäst för dig.

Ta inte för givet de saker som du har närmast hjärtat.
Kläng  dig fast vid dem, så som du håller dig fast till själva livet,
för utan dem är livet meningslöst.

Låt inte ditt liv glida genom dina fingrar
genom att leva i det förgångna eller för framtiden.
Genom att leva ditt liv en dag i taget kommer du att leva alla dagar i ditt liv.

Ge inte upp när du fortfarande har någonting att ge.
Ingenting är över förrän det ögonblick du slutar att försöka.

Var inte rädd för att medge att du är allt annat än perfekt.
Det är den bräckliga tråd som binder oss alla samman.

Var inte rädd för att ta risker.
Det är genom att ta chanser som vi lär oss att vara modiga.

Stäng inte ute kärleken från ditt liv genom att säga att den är omöjlig att finna.
Det snabbaste sättet att få kärlek är att ge kärlek,
det snabbaste sättet att förlora kärlek är att hålla fast vid den för hårt
och det bästa sättet att behålla kärlek är att ge den vingar.

Avfärda inte dina drömmar.
Att vara utan drömmar är att vara utan hopp,
att vara utan hopp är att vara utan ett syfte med livet.

Spring inte genom livet så fort att du glömmer inte bara var du har varit,
utan vart du är på väg.
Livet är inte bara ett lopp, 
utan en resa som du ska smaka på varje steg längs vägen.

___________________________________________________________________________

Du slutar inte skratta bara för att du blir äldre
utan du blir äldre bara för att du slutar skratta.
___________________________________________________________________________

Den människa som inte riskerar någonting,
har ingenting,
är ingenting,
gör ingenting.
Hon kanske undviker lidande och sorg,
men kan helt enkelt inte växa, älska . . . Leva!
Genom att vara kedjad vid sina attityder
blir hon slav och  förlorar friheten.
Bara den människa som tar risker är Fri.
___________________________________________________________________________



Fredag!

Äntligen Fredag! Den här helgen är väl efterlängtad från min sida ialf! Usch å fy, detta har varit en energislukande vecka för min del.

Har hunnit med en massa arbete, lite träning, varit nyttig, varit onyttig:P, varit i karlstad och haft intervjuer hela gårdagen, vi bestämde oss även för att köra hem redan igår istället för att stanna idag. Dock körde vi fel så resan tog en timme längre än vad den borde ha gjort :S Snöstorm var det, krokiga vägar, mörkt, och jag landade hemma i sängen strax innan elva.
Imorse när jag vaknade ville jag INTE kliva upp, trots att det ändå är Fredag! Detta brukar ju vara den lättaste dagen att få energi och fart upp ur sängen... Hmm, jaa, kroppen har ju inte precis återhämtat sig från svinisen el vad det nu var, detta fick jag ett fint bevis på igår när det blommade upp ett fint munsår på läppen. *SUCK!* Vad har jag gjort för att förtjänat det??? Jag har inte haft munsår sen jag var 15 år el ngt, totalt haft det 2 ggr tror jag, detta var då efter att jag bränt mig i solen. Men ja, precis på samma ställe som de 2 ggr så fick jag igår samma skit! *morr* Googlade lite om det, står visst att har man 1 gång haft det så ligger det latent i kroppen, kan bryta ut om man har nedsatt immunförsvar, är stressad ect.. Så jaaa, nu sitter jag här med en söt fläskläpp. Är väl iofs tur att det är helg snart så att jag kan kurera mig.

Ikväll hade jag planerat att hänga med på AW med jobbet, vi har en massa nya säljare på kontoret så tanken är en rolig aw på manana ikväll. Dock ser det ut som att jenny får gå hem och mysa till det i soffan med en bra film, lite karra och dricka med sugrör :P Jaa, det kan vara mysigt det med =) Tror jag ska ta och inreda med lite mer julstämning oxå. *me like*

Imån borde jag ta och byta till mina vinterdäck... Inte ritkigt tagit tag i den roliga biten ännu:P Tänkte även baka lussebullar och peppisar. =) Sen är jag bjuden hem till anja för smörgåstårta, får väl se hur det är med surläppen som ska krångla. Mår den bättre springer jag nog dit, är ju en aaaning svag för just smörgåstårta =) 

Näe, jag tror jag ska ta och lägga i en högre växel här på jobbet så kan jag nog kila hem lite tidigare idag. Det är jag värd! *visslar oskyldigt* 

 
(en utmattad, trött och vill hem!! jenny med munsår.. )

Trött!

Alltså fy vilken natt!


Kom inte hem förren vid elvatiden igår kväll, då gjorde jag iordning lite kvällsfika och slog på tv:n, la mig i sängen och smaskade. Tv:n var så klart på låg volym eftersom jag inte vill göra mig ovän med mina grannar. Rätt var det är, så är det ngn som knackar på min ytterdörr?????? Usch, av med ljudet på tv:n, smög mig ut till hallen och kikade ut igenom mitt lilla kikhål, tror ni att det var ngn där?? Heeelt svart i trappuppgången så jag såg ingenting, förrutom ngt vitt i högra hörnet?? Jag som dessutom är rätt, eller väldigt mörkrädd, det gjorde ju inte saken bättre precis. Jag smög tillbaka till sängen, la mig som en stelpinne, slog på ljudet på tv:n igen och försökte tänka på annat och lyssna efter om jag skulle höra ngr steg, eller om porten där nere skulle smälla igen, men icke.
Jag sov efter detta väldigt oroligt, vaknade var och varannan minut kändes det som. *Suck* Imorse när klockan ringde var det VERKLIGEN tungt att kliva upp. Ikväll/eftermiddag när jag kommer hem blir det gonattkappsäck direkt. Den här dagen kommer bli låååång... :(

Annars var jag på combat igår =) riktigt roligt, dock var instruktören på mig (han tyckte väl att jag inte tog i som jag bruka) så framför mig står han och boxar och skriker KOM IGEN NU, TAAAA IIIIII! :P Likadant när det var situps, gärna ställa sig framför och skrika lääängre upp kan du, KOM IGEN NU! haha OMG säger jag bara. Jag har ju fan nyss haft svininfluensan, give me a break! :P (Han är för övrigt riktigt bra på det han gör, + att han peppa oss alla och har grym energi!)
Sitter nu här med fin träningsvärk igen =) Alltid lika härligt att komma igång efter uppehåll. Aja, känns grymt bra att vara på banan igen. Nu är det bara till att ligga i, bara 3 veckor kvar tills julledigheterna.

Klart slut varulfstjut.

RSS 2.0