Sista April..

Idag bär det av upp mot norr igen! Weeeeei!

p kommer gasa med i turnébussen å jag tar bilen lite tidigare.. Shit vad jag ska poppa musik och äta gosaker i bilen haha! mamma ringde nyss och undra när vi skulle komma, hon trodde att vi skulle vara där ikväll och undrade om vi ville vara med på deras middagsbjudning.. Dock missar vi ju den :S Men imorgon så blir det middag istället, weeeeeeei lilla putte (p:s kompis) ska hänga med oxå, smaka på lite norrlandsmat hemma hos familjen vikström. Mamma är ju grym på att laga mat så d blir nog super smarrigt =)
Ser fram imot morgondagen helgen! Äta en massa go mat och mysa med wille! Träffa lite släkt & vänner och så! =) 

Igår lekte jag och p med hans nyinköpta leksaks helikopter, den e radiostyrd och vi gasade runt med den i lägenheten hahaha fan va kul det va! lite svårt, men väldigt skoj! =) *vill oxå ha en sån* 

Nu dags att jobba lite, har lite svårt att koncentrera mig, nästa vecka slår min dröm in! så är riktigt nervös faktiskt *fniss* 

Hoppas ni får en bra helg!  

Nähäää

Det här suger... försökte lägga upp senaste tiden i bilder, men dumma datorn vääägrar att ladda upp dom! *morr* SÅ nu är jag arg!!

hmmm, vad ska jag äta nu då.. förslag NU tack? :P Nyss varit och tränat lite spinning och core, sög i mig en strawberry protein shake på d, och snart är det dags för kvällsmålet =) Ge mig ngt gott!! MuMS!!

Nä, nu ska jag retas lite med p, som ligger i soffan och spelar tvspel.. Ghaaaa here i come! *hoho*

Tisdag

Jaaaa, igår vart det den berömda combaten igen, shit va kul det är!! *beroende*  Efter det vart det även en liten tur på springbandet, lite intervall träning.. måste ju få upp kondisen nu om jag ska tillbaka till fotbollen i sommar ;) e bra sugen alltså! *hoho* 
På kvällen gasade jag över till p i studion för lite kvälls fika, mycket gott!
Idag blir det spinning och core jäääh! =) p jobbar förbrillt för att få klart en till låt som han har deadline på tills imån.  Sen på torsdag bär det av upp mot s-vall för grabbarna, och jag gasar förbi dom med bilen på vägen upp :) hem och pussa min lilla fiiiiiiis, wille here i come!! =) Mamma, vi vill ha en god middag på fredag vid en sis sådär fem tiden? går det att ornda tro? =) *fniss*

På fredag är det spelning hemma i gärdehallen! fan va ballt! =)  p och jag ska även hinna med en tripp ut till farmor som gärna ville att vi skulle hälsa på en snabbis, sen lite middag med familjen innan spelningen drar i gång =) Weeeei *längtar en massa* Får se om jag kanske gasar efter med bilen upp till ö.sund och kollar den spelningen oxå! vore ju skoj! =)

GE MIG MIN TATOO NU! :P *vill ha*

Dead By April- Ny bild



Cool bild va??


Hittade dessa på facebooks dba sida, ni har väl inte missat den? =)

fördomar..

intressant grej tycker jag..

Varför har så många förutfattade meningar och folk i allmänhet? Varför ska så många klaga på vad andra väljer att göra eller se ut? Varför kan alla inte bara få leva som dom vill, utan en massa snack hit och dit?
Fick precis höra lite skvaller, ang en kille som är 36 som träffat en tjej som är 19 och dom är tydligen förlovad.. jag känner dem både rätt ytligt bara.. två personer som kommer från heeeeeeelt olika bakgrunder, men dem verkar ialf ha funnit varandra vilket är jätte skoj för deras skulle tycker jag! Många reagerar nog på åldern, och vad har dem gemensamt osv.... Kan självklart förstå det, men låt dom sköta sitt, så sköter vi vårt... eller? =)

Btw snart kommer jag göra min efterlängtade tatuering!!  Vet att det är många som ska lägga sig i det och tycka och tänka en massa negativt, men det skiter jag i! Jag vill ha den, och jag ska göra den! =) Det kommer bli såå fint! =) Har självklart kollat upp den bästa, ska dit och prata med när jag får en lucka, betalar jag 500.- så skissar dom upp en tatuering som bara jag har =) (synd att jag inte kan rita själv) Men jag vet på ett ungefär hur den ska se ut, måste bara sätta allt samman på ett fint sätt, vilket jag tror att dom är duktiga på att göra, dom borde ju kunna sin sak, eller? =)
Jaa, hoppas ingen börja grina för att jag kommer göra detta nu, är ju ändå min kropp och mitt liv jag är 28 år, vilket i mina ögon är en vuxen tjej haha


Gå din egen väg, bry dig inte om vad andra tycker och tänker eller säger bakom din rygg.


Freeeeeeeeeedag!

Jaaaaaaaa, äntligen fredag, äntligen helg!! =)

Igår vart det combat igen, shit känns mycket nu.. tis, spinning och core, ons combat, tors comabat, idag fredag FUNDERAR jag på att klämma in ett litet pump pass.. 
P åkte ju på turné igår, ö-vik första stopp, där ska han iväg och bada på paradisbadet =) shit det var länge sedan jag var där, riktigt skoj med sådana ställen tycker jag!
Man blir som ett barn på nytt, leka, åka r.bana och plaska i vågmaskinen Weeeeei =) (önska jag oxå kunde vara med och bada där) ialf så har jag nu hela lgnheten och hela helgen för mig själv, ska se till och njuta... eller jaa... beror kanske på hur man ser det... har tvätttid imån 07-11 :P 
Det ska ju bli 20 grader här har jag hört, så efter att jag städat och tvättat allt funderar jag på att åka ut till havet kanske, hitta en klippa i lä, och lägga sig och sola lite...??  
Eller ska jag kanske sätta på mig brillorna och ta mig ner på stan för en stor glass el kanske en sallad på en uteservering =) jaaaaaaaaaa *me like!* ja, får se vad som faller mig i smaken!

På kvällskvisten är jag bjuden till mia på middagsmys, hoppas d blir av bara =) hon hade visst mycket att plugga igen innför ett  prov.., träffade ju lilla sötisen en snabbis efter gymmet igår nämligen.. Shit hon måste vara en av det sötaste och mest omtänksamma tjejen ever, hon är bara en sån där underbar människa som man är väldigt glad att man sprungit på här i livet =) 


Men ha en toppen fredag nu alla glada!! 


hoho

Idag är det torsdag!! =) Innebär bästa combat passet! =) *ser fram imot*

Igår vart det en händelserik dag, massa skvaller på jobbet, jag stod väl för det mesta :P haha handlade dock inte om ngn annan än mig själv =) Köpte min standardsallad från dahls, dock var jag och tara så inne i skvallret så det vart inte många tuggor, vilket resulterade i att jag var heeeeeelt väck när jag skulle träna combat, OMG vad jobbigt d var!! D droppade svett från ansiktet ner på golvet när jag gjorde armhävningarna, och det händer aldrig! Nog att jag kan svettas, med att det droppa?? Jaa det var väldigt skönt efteråt ialf, och jordgubbs shaken satt fint efteråt! =)
 
Väl hemma vart det en lång skön dusch, sen kvällsfika med p, han hade varit och handlat lite gosaker =)  Han hade även köpt en STOOR kartong med pinglassar, vaniljglassar med chokladöverdrag, jaa det gick ner NGR stycken i jennys mage! haha! mycket gott! =)

Min kyl har pajat!! *bhuuu* måste ringa fastighetsskötare IGEN! allt har ju pajat där inne, så d är bara att slänga allt man har där... KUL! not! aja, d var väl ngn mening med d där oxå antar jag.... eller försöker intala mig själv d ialf :P

Ja huvudsaken att frysen fungerar så att glassarna inte smälter ;)  

weeeeeei nu spelas losing you på NRJ, dom e förövrigt most played där, + att dom är med topp 5kl 5, låg på 4 plats igår, hoppas dom går upp ännu högre idag! =) RÖSTA RÖSTA RÖÖÖÖÖÖÖSTA! =)

Ni kan beställa DBA:s signerade album via www.myspace.com/dbaswe  hörde talas om ngn dvd oxå, så öppna plånboken och dit och shoppa med er! ;)


5:a på Tracklistan

Losing you, ligger nu 5:a på Tracklistan!!!

Dessutom har ni väl inte missat att gå in på deras myspacesida?? Finns rolíga videoklipp från turnéerna, dom har en shop ute där dom säljer riktigt snygga grejer! Albumet går att förbeställa, singeln går att köpa jaa in och kolla!!

www.myspace.com/dbaswe


Helgens bravader

Tjooho!

Här kommer en liten update på vad jag haft för mig i helgen.. I torsdags natt bar det av upp mot norr igen, vi möttes upp nere vid centralen i gbg för att packa in oss i en stooor knallgul "night liner" buss =) Där trivdes jag bra kan jag lova, påminde rätt mycket om båt livet på ngt vis, samma mysiga små utrymmen, dock kan du fortfarande vara stolt pappa, båten din är MYCKET bättre, större sängar, större toa, (fanns ingen dush i bussen) ingen flybridge fanns det heller *rätt besviken* Haha

Vi var rätt trötta den kvällen, så vi kröp upp i pontans säng, drog upp gardinen för fönstret....där låg vi och tittade ut mot den stjärnklara natten.. kändes nästa overkligt... Så fiint det var!!

Jag vaknade som vanligt rätt tidigt, trots att jag knappt sovit ngt.. Mackan var uppe med tuppen, och kl 9 hämtade vi upp ngr fler i norrköping.. Sen var d kört för min del.. :P runt 2 tiden var vi äntligen framme i gävle, tog bara sisådär 13 timmar till gävle :P haha tror dock chaffisen stannade och sov gott ett bra tag han med.
Men väl inne var det full rulle, scenen var upp byggd, maten fram dukad, så det var bara till att sätta sig till bords =) Sedan bar det iväg till lougen, där var det uppdukat med gosaker som dom beställt, jag o p tog en dusch och ett bastubad, riktigt härligt!
Under eftermiddagen gasade jag iväg in mot gävle för att packa mig in hos mia och hennes bror mf, dom bodde tjusigt i en stor 4 eller 5:a eller vad det nu var, med en stooor terass, där ute grillade vi lax och drack lite vin, Mums! Vi fixade iordning oss, åt lite chips och tog en taxi ut till grabbarna igen. Umgicks med dem och inväntade att spelningen skulle börja, köpte även en skiiiit snygg hodd oxå, givetvis en dead by april sådan =)

Spelningen var RIKTIGT gRyM!! =) Efter det var jag och tjuvkikade på när dem hade signering för alla fans, o shit vad glada fansen var över att få sina autografer och kramar och så. Riktigt skoj att se! =)
Det vart lite party i lougen sen, dock hoppade vi över efterfesten och åkte faktiskt hem umgick lite sen somnade jag gott.

Lördag morgon upp tidigt, iväg till tåg stationen så klart väl där, INGET TÅG! *morr* satt och väntade tills nästa kom, vilket var typ 3 timmar senare.. Men efter en latte, massa snack och trötta skratt, så var vi på väg till sthlm. Väl i sthlm vart det en cesarsallad på en restaurang, sen snabb dusch och fix och iväg till upplandsväsby för nästa spelning.

Större ställe, mer folk, och riktigt skoj! Spelningen kändes inte lika klockren som på fredagen, men den var bra! =)
Efter en skojsig kväll vart det natta mat, sen sprang jag o p till statoil för att köpa karra =) Sen in i bussen och spela tvspel hahaha fan va kul det var! Buzz tror jag det hette! Tyvärr vann jag inte men shit, det där spelet vill jag ha! =)

Runt tio halv elva  igår söndag var vi hemma igen, ponus föräldrar kom o hämtade oss, matade oss med frukost och senare en såå himla god middag med stek, super god sås massa grönt och potatis! Mmmmm! Efter det vart det marängtårtebotten, med färska bär (hallon & blåbär) och grädde! Åhhhh sååå gott!!

Innan middagen var vi ute vid havet och promenixade med selmis, lekte kurrajömma i vassen oxå haha riktigt skoj! =)

Vet att jag lova bilder med, men det går inte att ladda upp *morr*

Jag får komplitera med dom sen.. nu vet ni ialf hur min helg såg ut =) 

ngn som vill att jag ska uppdatera :P

*fniss* har inte så mycket tid nu, men lovar att jag ska uppdatera er om helgen så snart jag får ngr minuter över.

See ya!

på bussen

Nu ligger jag i p lilla säng på bussen, lite trångt, men vääldigt mysigt =) hihi det är så skoj att vara med, bussen har 16 sängplatser, 8 i varje ände, sen är det en lounge brevid sängarna med dvd och tv spel! på nedre plan är det stora skinnsäten med små bord, ett litet minikök med espressomaskin och kyl och så, jenny hittade även till micron och vad tror ni va gömt i skåpet brevid?? Jaaaaa popcorn!! =) Mums! Popcorn och lite fanta, JAAAAA TACK! =)

hmm, bara lilla jag vaken nästan.. alla 16 andra ligger och snarkar tror ja :P

Min data dör strax så ska väl packa igen, men jag uppdaterar med sen =)

torsdag kväll..

hoho, ngn i familjen vaken? =) själv har jag smällt i mig en mycket good sallad med grillad kyckling, avokado, pinje nötter (som häxan sa att jag skulle äta) tomat, gurka, vinegrett jaa den var verkligen suuuper go, ville helst inte sluta äta! Till det var det en kall sås, sååå smarrig! Mmmmmm Cream F, vitlök, massa lime och lite salt och peppar. MuMs! Dock var det väl inte direkt min förtjänst att allt vart så gott, jag kan nog bara ta åt mig äran för att jag rensade kycklingen =) 

Ikväll vart det combat igen, shit vilken träningsvärk jag hade sen igår.. men gick bra ändå boxades som bara den! yeeeah! Efter det vart det en strawberry protein shake medans jag gasade hem med spårisen.
Nu har jag packat min lilla väska, magen är som sagt mätt och belåten och vi väntar på att ta spårisen ner mot centralen om knappt en timme för att där hoppa på bussen.  Weeeei ska bli såå skoj! synd bara att man ska va så trötter nu :P tog ut mig alles för mycket på jobb och gym idag känner jag... Men ska bli Såååå härligt med en extra ledig dag imån! Ska verkligen se till att njuta =)

Just ja, måste ju ladda kameran så att jag kan knäppa en massa kort =)

Hoppas ni alla får en bra helg, kyss fisen från mig!! Sakna!

Min turné blir av! Jiiippiiii

Hoho, jaaaaa jag får gasa med!! =) *såå glad!!* Gu vad skoj det ska bli! =) ikväll åker nightlinern (el hur d stavas) kl 01.00 gasar vi upp mot norr igen, första stoppet är Gävle. =) Jaaaaaaa va kuul det ska bli!! =)

jag ska knäppa massa kort och uppdatera dig Jill, vet att du är nyfiken ;) kanske mamma oxå? :)

*phuust* var tvungen att skriva ett par rader, som paus mellan lönerna... *ghaaaaaaaa* vilket j*kla jobb det är!!

Torsdag

Igår var det mycket skratt =) rolig dag!

Efter att jag lugnat ner mig här på jobbet igår, så tog jag mitt lilla pick och pack och gick omötte upp ngr vänner som satt och fika på nk, för att sedan gå och kicka rätt rejält på combaten! =) fan va jobbigt det var! svettades som en gris! (om nu dom svettas..?) riktigt härligt efteråt ialf! Sedan hem, satt igång och jobbade med lönerna som vanligt känns d som :P

Hmm, min efterlängtade helg kommer nog inte bli av :( såå tråkigt! jag som såg fram imot den så mycket. Läste i mitt horoskåp att jag nog inte kommer få som jag vill idag.. *suck* vilket innebär att jag inte kommer få hänga me *morr*
Jag som hade planerat en helg, fixat eget boende i gävle med mia och hennes bror, vi skulle på lördagen ta oss till sthlm för att lämna av lite av hennes grejer o sen vidare till upplandsväsby där nästa spelning var, så hade vi tänkt att vi ialf hade kunnat åka med grabbarna tillbaka hit till gbg..
Jag ska göra ett sista ryck iofs, tradera biljetterna ser hyfsat billiga ut än så länge, så kanske gasar jag med tåget upp till mia ikväll, men då måste jag få åka med dom hem ändå, annars blir d för knapert i min kassa.. men hade ju varit såå skoj att få hänga med på den här lilla turnén, älskar att se babe på scen! ;-)

jaa, vi får se hur det blir... kommer jag inte iväg så är det inplanerat ett nytt ställe där det blir ett glas vin på fredag, kanske två =) Vi får se, det är carolinerna mf som ska dit så det blir nog ett gäng, SKOJ! =)

Nä, dags att börja med joppet igen.. har ju deadline på lönerna.. å är en bit kvar tills jag kan pusta ut, såå see ya later alligater! =)

Världspremiär på nya "Losing you"

Coooooooolt kan redan avslöja vad jag längtade till måndagen för.. haha Här på jobbet har vi på NRJ.. satt och jobbade förbrillt när dom började prata om Dead By April på radion.. att dom strax skulle spela upp den nya mixen av losing you och att det var världspremiär!! Jaaaaaaaaaaaa skrek både jag och Tara, höjde volymen och satt med spänning och lyssna! sååå cooooooolt! =)
 

Dock tycker jag väl att orginalet är mycket bättre! Men fan jäkligt skoj att höra dom på radion!!! *blir stolt*

OMG, NRJ ringde mig precis!! hahaha!!

-hej det är benji på NRJ!
-ehh hej...
-Jag måste få reda ut en grej ang "smiles" imail...
-haha oki?
-var det ironiskt eller var du glad? Jag vill höra dead by april igen =)
-jenny börjar skratta och blir nervös samtidigt, tänk om det spelas in?? haha ooh guud!
-Nä men jag vart glad, dom är ju balla och bla bla blaaaaaaaa

ååh neeeeeeej! dom sände det i radion precis!! åh känner mig som en röd pion nu, svettas ut igenom öronen typ haha :P

jaa, där fick jag för att jag försökte få dom att spela den igen!! åh gud vilken pärs :P

Onsdag

Combat time! Weeeeeeei! =) Igår vart d ett härligt kort och intensivt  spinningpass. Svetten rann för fulla muggar =) Efter det vart det core, shit jobbigt att träna dom där små mag och ryggmusklerna. Men riktigt härligt efteråt!

På Fredag ska jag vara ledig från joppet =) härligt med en semesterdag! Fast vad jag ska göra det säger jag inte :P återkommer om det *fniss*  Men ser fram imot helgen kan jag lova =)

Längtar även tills på måndag, händer en del grejer då, lillen (Jill) fyller 21! Weeeeeeeei! Du börjar bli stor! =) Sedan kommer vi nog höra en liten överasskning på radion... =) återkommer om detta nästa vecka =)

Shit vilken värme det är här, var iväg en sväng på statoil igår kvart i tolv på kvällen för att köpa lite fika, kvällsfika, vi vart sugna =) Stackars p som sträckte ryggen när han var och tränade igår.. *tycka synd om* Kände att jag ville pyssla om han lite, så dit med lite healing och lite gott fika =) Men ialf, när jag gick där ute så kändes det som sommar!! Såå härligt! ge mig mer av det!! 

Just nu sitter tara framförmig och smaskar isig en chokladkaka.. *ghaaaaaaaaa* ge mig oxå! :P fast ska försöka hålla mig på avstånd faktiskt =) 

 

Bull suprise!

Lilla gobiten kom över på lite besök med en stor kanel bulle till mig, till sig och till tara, samt en massa kall mjölk. Såå söt =) Min nyttiga dag sket sig rätt rejält, kunde ju inte med att strunta i den nu när babe kommer hit och dukar upp fika framför näsan på oss =) Sötnos! Jaa tur jag ska köra spinning ikväll så bränner vi bort den! =) hehe

Tisdag

Yeeeeah tillbaka till vardagen, och jobbet :P

Helgen har varit UNDERBAR!! Såå härligt att komma hem bli ompysslad äta massa goo mat, mysa med wille och mimmi, umgås med familjen, släkten och vännerna! Äta godis från videoteket, dricka trocadero och titta på film! Vakna upp och äta en brakfrukost som mamma fixat iordning! Jaa, finns mycket att uppskatta där hemma!

Igår vart det nog den längsta resan ever till göteborg, satt i bilen i 12 timmar! phuuuuuuu! brukar ta max 8! :S ja, man får vara glad att man kom fram helskinnad.

Vilket underbart väder det var att komma tillbaka till, det är knoppar på träden, luften är varm, gräset börjar bli grönt det är VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR HÄR! *love it!*

Idag blir det spinning och core, fy fan vad jag gottat till det i helgen, nu är jag runt och go kan man säga =) men som jag njutit! =) hehe Blir hårdträning nu efter allt godis, all smörgåstårta, all grillning, potatisgratäng, bakpotatis, glass, hamburkare, kebab,jaa allt gott jag stoppade imig i helgen =)

nä dags att joppa :P see ya! =)

Dead by aprils blogg

Var inne på myspace en sväng nyss, och där hittade jag en ny blogg som kan vara av intresse ;) hehe jaa ett nytt beroende kanske kommer här, bara den uppdateras flitigt så! =) Deras turne började ju idag, ska ringa och höra hur d går där i bussen med alla killarna, om dom får god mat och så =P är lite avis faktiskt, hade nog gärna hakat på jag med, men det får väl bli en annan gång. Jag håller ialf tummen och hoppas att det går bra ikväll! shit dom ska spela i 45 minuter, och med ngr nya låtar dessutom, men det fixar dom! =)


Här är ialf deras adress till nya bloggen! Spana in om ni vill hänga med på turne ;)

http://deadbyaprilofficial.wordpress.com/


Mammas smörgåstårta!


Ghaaaaaaaaaaa dregglar dregglar & DREGGLAR guu vad jag längtar tills på lördag när jag ska äta upp hela tårtan!!

Skärtorsdag & snart ledig!! =)

Massagen igår,... jaa ni.. den var en upplevelse =) Det enda som var skönt igentligen.. det var nog när det var slut.. haha
Faaaan vad hon gick igenomkroppen, det var ju som ett träningspass för henne det där, ajajaaaaaaaaaaaj :P Visste inte att det kunde göra ont på så många ställen när man fick massage.. smalbenen?? armarna, benen, arslet, ja nacken kunde man ju räknat ut men resten?? jaa hon sa att det behövdes, för att sätta igång blodets flöde, och kändes verkligen härligt efteråt, började frysa och drack liter med vatten haha jaa ngt satt hon igång ialf.. Hon sa även att jag hade vätskebrist och borde dricka mer vatten, så har precis fyllt upp en flaska här tänkte jag skulle surpla imig en fyra stycken... 2 liter borde väl räcka? Ska ju åka bil sen oxå, å vill ju inte behöva pinka var tredje minut, så dessa flaskor gäller att dricka upp nu på förmiddagen =)
Det ömmar faktiskt lite bak i ryggen oxå, så antar att hon fått igång både blod, muskler och kotor =)

Massören var supersöt trotts allt, en tjej från mora som var rätt fit! (antar att man måste det, om man ska ta i som hon gör) fick lite tips på proteinpulver och sånt, både för kosttillskott/ersättning samt så klart vad jag skulle ta efter träningen. Ska nog köpa mig en hink med det där efter påsk, Dalblads hette det, dom hade även ngt som kallas månadens smak, nu i april var det lakris/citron, kanske inte min favorit, men då kan man ändå köpa standard smakerna, fördelen med månadenssmak var väl att den var lite billigare.. Hon påpekade även hur viktigt det är att se till att mata kroppen var tredje timme för att få ett jämt flöde på blodsocker osv.. Jag har ju själv börjat äta en massa mellanmål och äter faktiskt var tredje timme, ngt som gör mig både piggare och känns som kroppen jobbar bra, förbränningen har ökat, så hejdå fettet *vinkar*

Nä, fislisor, nu ska jag jobba lite! =)

see ya don´t wanna beee ya :P

Onsdag

Jaarå, idag var det onsdag och det är ngns födelsedag idag =) var tvungen att väcka han imorse med en liten födelsedagspuss..
Det regnar ute idag.. rätt mysigt om jag ska vara ärlig... det är endå varmt ute så det är myys! =) Idag är det högsta växeln för mig på kontoret! *ghaaaaaaa* kl 18 är jag inbokad på en helkroppsmassage i en timme! *me like*  har dock hört att hon tar i rätt hårt, folk som varit där har kommit därifrån med träningsvärk :P haha jaja det blir nog bra! =)  Om jag orkar ska jag nog ta veckansförsta träningspass idag med, eller så funderar jag på att köra pump imån 06.45, carris du kanske vill hänga med?? Du kommer ju ändå låna min lilla bil så du kan inte skylla på lång resväg :P isåfall kanske jag kan hämta upp dig imån bara? =) hade väl varit mysigt?

Nja, dags att lägga på ett kål nu och joppa på!

Jill glöm inte att ringa mig efter besöket ikväll! =) *e spänd* kolla om ngn har ngt att säga till mig :P =)

hejdå löshåret..

Jaa då var man tunhårig igen =)

Var hos frissan alma från 16.00-19.45 idag, heeeelt sjukt gissa om det var en del tover bak... AJAjaaaaj sa jag bara.. trodde inte jag skulle ha ngt hår kvar, men hon skulle bestämmt kamma bort dessa stora tussar istället för att göra som jag sa, ta saxen! hmm, kanske ska vara glad att hon inte tog saxen men fy fan, nästa gång kommer jag definitivt sköta om mitt hår!! Ngt jag inte alls brydde mig om den här gången, MYCKET DUMT! men men är man dum och lat så får man lida, så är det ju bara..

Ialf vart det en massa ljusa slingor, så nu är man blond igen, känns bra.. borta bra men hemma bäst som dom säger =) Fick klippa av en si sådär 8 cm hår oxå, men det var jag tvungen till, jag sa att "ta så mycket som behövs för att det ska se bra ut" Jaa, hejdå till det håret som så vackert hade växt ut *vinkar*

Ska inte klaga för mycket, känns såå skönt nu att kamma från rot till topp, jag kommer kunna gnugga runt allt hår i duschen och lägga inpackningar osv, yeeeeah! =)

Har redan bokat in en tid för att sätta in håret igen, lagomt till releasegiget här i gbg.. dock ska jag nog fundera över det lite.. kanske ska vänta tills i börjaan av juni så jag kan ha det hela sommaren... el skita i det?? njaa, tror det sistnämda blir svårt, är ju såå snyggt med långt fint hår! *känner sig beroende av extensions*

ja vi får se vad jag hittar på!

På torsdag gasar lilla superbilen hem till norr, det är 4 tjockhövven som ska pressas in bland packning och inventarier. Har sagt åt sis att ta med ngn bra skicka, så det lär väl poppas både disney och sveningvars om jag känner henne rätt! hahaha! Carro du är avslöjad :P  Men Jag kör, så det innebär väl att jag bestämmer? =)

På fredag är det mysdag hos farmor! *längtar* Ska bli såå skoj att träffa henne, hon är verkligen ngn jag ser upp till, så hon kan nog komma med ngr bra råd ang lite allt möjligt tror jag =)

Lördag ska jag träffa christiiiine vitamiiine =) Jag ska ju bli moster i juni, och christine syster min bär ju omkring på det lilla livet, så ska bli sååååå kul att få prata med stora magen ;) *längtar*

Kanske blir det lite partay på lördag, många som drar i en :P först ska jag ialf äta en MASSA smörgåstårta!! Mmmmm Antar att vi kommer fira både carris jill och mig som alla tre fyller år innom loppet av tre veckor. *ler snällt så hon får fina pkt*

Jag önskar mig ett par sommardäck till bilen :P kuuul present... nääe kanske inte, men sååååå tråkigt att lägga pengar på så pleeeeeease ngn snäll själ som vill ge mig ett par, det är väääldigt välkommet =) *tacksam* Jag sätter på dom själv, om jag får dom *lova* *fniss*

Nääe dags att kolla om systrarna uppdaterat sina bloggar =) Höjdpunkten ikväll! =)

Nattinatt



btw..

Imorse när jag blåste håret, så hörde jag hur t:vn slogs på... hmm konstigt ska pontus kliva upp nu?? tittade in i sängen, där låg han dock och sov... var tvungen att väcka han och fråga om han satt på t:vn, men såg ju att fjärrkontrollen låg borta på soffkanten helt själv.... han var helt yr och ovetande.. hmmm jag undrar vem det var som satt på den??

090407

Gooooomorron!

Dags för ny dag, nya upptåg =)

Igår tog jag en sväng om på stan, köpte en ny ansiktstvätt + fuktkräm, håller fullkomligt på att torka bort :S Men tror att dessa produkter skall göra susen! =)
 

Efter att jag shoppat det, tog jag och sprang förbi "slimfood" köpte två räksallader till mig och p, tog spårisen förbi studion, och där lades stämmor för fullt.. Trodde babe va där ensammen men där stod lilla jimmy och sjöng för glatta livet haha! Jag tröck i mig min lilla sallad ialf, lyssnade lite sedan gasade jag hem.. P kom lite senare, då gick vi och köpte glass! Mmmmmmmm =) vart en marsglass för min del, det var läänge sen! =) Mycket gott, till det vart det ballar av stål! haHAha! fan va kul vissa grejer e där, jag tror jag dog, när en utklädd djävul sprang runt med en lövblå och blåste på folk, haha han sprang in i en gympahall, sprang fram där två män stod och spelade badminton, precis när ena skulle slå till bollen, så blåste djävulen iväg den med blåsen! hahahaha!! faan va kul! Dålig humor jag veet!

Nä, dags att joppa lite =)

see ya!

Ice Age 3



Äntligen, Ice age 3 är är på G!! Faan vad dom är roliga alltså! Ngn som ska hänga med på den här, sis?? =)

Underbar helg!

Åhh, helgen har varit heeeeelt underbar!! *glad*

Ifredags gasade vi iväg till ulricehamn, p var helt sluut, hade varit vaken i 2 dygn stackarn.. Han sov hela vägen upp, jag körde och fort gick det! Tänk att det går såå mycket lättare att köra med sommardäcken på. Härligt! Väl framme möttes vi av ett uppdukatbord med egengjord sparrissoppa, sååååååå j*kla god, min nya favorit soppa tror ja =) sedan var det paj, briost paprika bröd skinka, en god sallad, jag det fanns både det ena och det andra! P:s mamma hade stått i, jag var jätte hungrig, så fyllde tallriken och frossade rejält =)

Lördag morgon, gick upp runt halv tio.. såå härligt väder ute, vi satt på alltanen och njöt hela dagen! love the spring! därimellan bakade vi prinsesstårta med färska hallon och vaniljsås i, MMMMMmmmmm jag smaskade väl i mig en 4-5 bitar haha
Vi hade önskat torskrygg till middag med Xtra mycket äggsås, såå enkelt och sååååååå gott! Gud vad vi mumsade! =) Efter det var det presentutdelning, åh så dom skämmer bort mig alltså! Pontus mormor är såå generös, Stora slantar fick jag av henne, och fick en ögonkräm som jag önskat mig av föräldrarna, + ett JÄTTEgott vin som bara går att köpa nere i tyskland, vill knappt dricka upp det faktiskt, så gott är det =) + självklart en STOR låda med godis!! ;) jaa, dom är såå snälla! dom är bäst! =)

Vi ska även försöka få ihop det så att dom kommer upp och hälsar på lilla familjen i s.vall i sommar, så mamma & pappa, isommar kommer vi upp allihopa för en liten båttur och lite goo mat =) Jaa =)

Efter mat, tårta pkt och allt, tog vi en såå härlig promenad längst sjön och in i skogen, var verkligen underbart väder, tror vi var ute dryga timmen på promenix, selma och jag levde loppan vi sprang intervaller och busade, jagade stora pippisar och små grodor..  Väl hemma låg vi på altanen åt godis och apelsiner, och bara njöt av det härliga vårvädret!
Ge mig mer säger jag bara!! =)







Nya Jeans

Äntligen har jag hittat ett par jeans med mycket slitning!! nja köpte ju ett par svarta till spelningen i borlänge förra helgen, men ville ha ett par blå, å jag tror jag vart lite kär när jag hittade dessa =)

Nya skor

Jaa den senaste tiden har jag införskaffat mig tre pumps.. Eh ja dom sista jag köpte var väl förra helgen, å dom andra två var jag inne och impulsköpte för ett över en månad sen, kanske två? a kommer inte äns ihåg, men köpte dom efter ett träningspass på väg hem =) Jag får för mig så mycket bra idéer när jag tränat.. :P


dessa är mina senaste goobitar =) *im in love*

Här kommer mina impulsskor rosa + svarta :)

Prinsessskon =)

Här kommer en gammal favorit som jag köpte för två år sen, jag gick verkligen i dom tills det bara var traser kvar... haha nu var dom tillbaka i affären, så jag tackar ja =)

Lack i ripris =) weeei!

jaa undrar ni hur d gick på besiktningen, så gick den så klart INTE igenom, trots att jag stannade på en mack på vägen dit, tog ut den trasiga bromslyktan, bytte lampa och gasade iväg med två lampor istället för en... VÄl där så klaga han på att jag måste byta framdäcken, pga att dom var för utslitna :P + en tätning på ena framhjulet.. hmm ja, hade ngt med styrningen att göra, den där tätningen läckte visst, vilket kunde resultera i att det vart trögt att svänga, plus att ngn kula däri kunde slitas ut för snabbt... jaja bara till att fixa =) heeeeeejdååååå sparkassa :P 

bilder på det senaste..

Hoho här kommer dom fina bakelserna som tara bakade till min födelsedag! =) Mycket söta, både till utseendet och smaken =)

Här kommer grisen jag pratade om som jag fick av anja, högsta hönset ;)

Ett par schnygga solglasögon som jag fick av carris! mycket bra =)

En super go muffins som jag åt idag =)



Fredag

Weeeeei äntligen fredag!! =)

I eftermiddag ska jag besikta lilla bilen, hoppas hoppas de inte blir körförbud! *håller tummen* Efter det ska jag plocka upp pontus, och vidare kör vi upp till ulricehamn för att spendera helgen där. *myys* Fick precis sms från pontus mamma, hon undrade om hon skulle köpa grönmarsipan, hallon och vaniljvisp, Mmmmmmmm! Jag och pontus ska göra vår prinsesstårta som vi gör varje år, den är såååååååå god!! Mmmmmmmmmmmmm! =)

Det ska bli 14 grader i morgon oxå, såå härligt! ska ut och leka med selmis och sitta och sola lite kanske =) Jag ska bara njuta av väder, mat och sällskapet =) *ser fram imot*

Nästa vecka är det påsk  oxå vilket innebär kort vecka, *hoho* blir ju en tripp hem till s-vall eftersom pontus sticker iväg på turné. Ska bli såå mysigt att komma hem, få mammas mat hon har lovat att göra den berömda smörgåstårtan! Mmmmmmm! Jag har även tänkt spendera fredagen med Farmor så det är ngt jag ser fram imot oxå! Samt mysa med Wille, och familjen! Träffa lilla christine som förmodligen är stor som jaa, stor mage har jag hört att hon har =) ska få sin lilla bebis i juni! Åhhh ska bli såå kul! Jenny blir moster =) *hoho*


Nä dags att jobba =)


Lunch



Jag och mina perioder.. Har fått ngt slags natt på sallader! Är sugen på dom i princip varje dag, speciellt räksallad, dock sitter jag och smaskar i mig en från dahls nu, men kyckling bacon och mögelost, mmmmmmmmmmmmMMMMmm =)  Såå gott!! om 4 timmar är det dags för combaten igen, laddar batterierna nu förfullt =) j*klar vad jag ska kicka idag! Carris, vi kanske ska stå mitt i mot varandra, så får vi se vem som står upp längst?? :P haha

Torsdag

Det är vår vår våååååår ute, såå härligt!! vill bara ut och springa i skogen, ut på en äng, ut i solen!! Fika på altanen, busa med wille, ta mig ut! =)

Igår bytte jag däck på lilla bilen *Stolt* Dock sprang jag på lite problem när jag tagit av första däcket, satt på sommardäcket och satt fast, hissade ner bilen och vad tror ni....? Jaa punktering!! *Ghaaaaaa* Sprang till macken frågade om jag fick låna den här grejen som man pumpar med, men det var tydligen bara en 10 meters slang, så var tvungen att springa tillbaka till bilen, skruva av däcket igen, rulla det till macken, pumpa upp det, och sen tillbaka och skruva fast.. haha Men efter den lilla insidenten gick det som på räls! Nu är min lilla röda pärla så söt så, fina fälgar och små fina sommardäck! *me like* Ngt som därimot störde mig var... medans jag står där och byter däck, kommer en man för bi med sin glass.. han ställer sig bara och glor på när jag byter.. hmm förmodligen trodde han väl inte att jag skulle fixa det, en annnan följde även efter mig när jag rullade iväg det punkterade däcket.. hahah trodde säkert att jag skulle sno det eller nåt. En tredje frågade om jag behövde hjälp, (Vet att han säkert frågade för att vara snäll) men NEEEEJ, jag klarar mig själv! :P

Vart ingen träning igår, bestämde mig för att slappa lite när jag va klar.. därimot blir det combat idag! =) Weeeeeeei *ser fram imot*

provade magnum strawberry white eller ngt sånt hette den, OMG sååååå good!! GE mig en till!! =) Jag är inte såå förtjust i vitchoklad, men den kombination var grym!! =) PROVA PROVA PROOOVA =)

Nä, nu är det dags att joppa lite igen ;) See ya






April April

Äntligen närmar dig sig vår! =) Jag vaknade 05.40 i morse och skulle ge mig ut och springa, dock vaknade jag med värdens kramp i vaden.. *aj* dumma spinningen igår.. :P  Haha nä spinningen var grym faktiskt, svettades som tusan, men såå skönt att få ta ut sig riktigt!
Nja, jag låg ialf kvar i sängen, tittade på tv4s nyhetsmorgon duschade och tog det hyffsat lugnt.. Jag tänkte att jag ska springa på fredag nu nästa gång, imån är det ju combat weeeeeeeei =) tror mitt schema kommer att se ut som så att det blir löpning 3 ggr iveckan på mornarna till att börja med ialf, målet är ju att springa varje morgon sen.. Sedan kommer det bli minst 3 ggr i veckan på gymmet oxå! Här ska tränas haha, så jag kan gotta i mig allt gott här nu under vår/sommaren!!
Btw det är sååå härligt glassväder ute idag!! *vill ut!* På med solbrillorna och ut och njut om ni kan!! Själv ska jag sitta här inne på kontoret och jobba... :S ska se om jag hittar ngt roligt pass på gymmet med, som kompensation istället för löpningen imorse...

Idag har jag körförbud på min lilla bil oxå :( stackarn.. Ja, ska besikta den på fredag, hoppas  HOPPAS den går igenom!
Ikväll måste jag sätta på sommardäcken oxå!! Ngn frivillig som vill ta över? :P ghaaaaaaaa såå tråkigt att byta... men men känner mig lite duktig efteråt, så kanske är värt det? =)

RSS 2.0