Gris

Haha fick ett pkt av sverige vd:n idag oxå, bättre sent än aldrig som hon sa =) Var en stor spargirs-gris! Jag hade en sån vit med blåa prickar på när jag var yngre, nu har jag fått en i spegelfärg haha grymt charmig =)  Ska knäppa kort och lägg upp sen! =)

Känner mig galen idag...


Undra om det är för att jag är 28 år nu :P

Chefen i JKPG


Han i mitten är killen som vart befodrad i Jönköping i Fredags, om ni var intresserad av hur han såg ut :P

030331

Weeeeeeeei idag blir det första spinningpasset, sis släpar med mig på spinning och core idag, ska bli riktigt skoj, omväxling förnöjer, jag kan ju inte BARA träna combat, även fast jag gärna hade velat =)
Ikväll måste jag dessutom byta till sommardäck på lilla fisbilen! Så kommer nog bli en lång kväll.... ehh tar iofs inte mer än max en halvtimme att byta, men ändå... Är tvungen att byta eftersom jag ska besikta bilen imån, och ett sommardäck sitter fast där fram, och antar att det inte går så bra att besikta med tre vinterdäck + 1 sommardäck... Så på med alla sommardäck, ska byta en lampa bak i en lykta samt städa igenom bilen lite snabbt =) Sen blir det till att byta tillbaka till vinterdäck igen! :P tack vare att jag och knalleballen ska gasa hem till s-vall i påsk. Mamma har lovat oss smörgåstårta! Mmmmmmmmmmmm! Dom vill ju fira sina små döttrar som fyllt & fyller år nu i dagarna..

Btw så fyllde jag ju år igår, var ute med carris och åt cesarsallad på soho mycket mysigt!! =) Fick skitsnygga solglasögon samt ett kitt med lite smått och gott från bodyshop! MYCKET BRA presenter! =) Efter det vart det lte jordgubbar, vindruvor och mörkchoklad i studion hos pontus, mm jordgubbar får mig att tänka på Sommar och sol! Ta mig dit nu tack! =)

Jill berättade en kul liten grej idag, hon var på ett spinningpass igår, så spelade instruktören "Losing You" och sa, den här kommer från Robinson trailern och den tycker jag är bra....  haha Kuul, gissa om Jill trampade på :P

Nä dags att jobba, kyss min bebis från mig, saknar han!! 

 

Artikel om DBA som jag hittade =)


Ett himla liv om Dead By April De fick skivbolagsnapp redan innan de var ett band och vill inte kalla sin musik metal eller pop. Nu är Dead by April däremot snart redo att släppa sin debutskiva och har fått draghjälp av "Robinson" i tv. (TT Spektra)
De fick skivbolagsnapp redan innan de var ett band och vill inte kalla sin musik metal eller pop.
Nu är Dead by April däremot snart redo att släppa sin debutskiva och har fått draghjälp av "Robinson" i tv.
Det låter nästan som en saga. Två killar gör ett par låtar, lägger ut på Myspace och blir kontaktade av skivbolag. Förstår att de är något på spåren och samlar ihop ett band. Sedan räcker det att de soundcheckar för att fler ska visa intresse.
-Det är faktiskt så. Vi soundcheckade för vår första spelning och då ville ett bolag signa oss, säger Jimmie Strimmell, sångare i Dead by April när bandet strålar samman en kall Göteborgsdag.

Skivjätte i ryggen
Det var Strimmell som la ut låtarna tillsammans med gitarrist Pontus Hjelm och båda är lika glada som de tre andra Dead by Aprilarna att de inte skrev på för något litet bolag. När de i januari gick in i studio för att börja spela in sin debutbplatta, så var det det med skivjätten Universal i ryggen.
Soundet? Hård metal med skönsång och skrik - och popkänsla. En variant av det melodiösa dödsmetall som Göteborg är känd för, kanske, och en kombination som fått ut Dead by April på vägarna som förband åt Il Niño och på turné med Dark Tranquillity och Engel.


Publikrekord
En spelning med publikrekord på Hultsfredsfestivalens Rookiescen har också hunnits med, likaså ett inställt gig på Metaltown. Dessutom var Dead by April nominerade i både Rockbjörnen och Bandit Awards.
-Det är nästan lite farligt att bli ett sådant här "fenomenband". Man får sådan press på sig, säger Johan Olsson, en av två gitarrister i gruppen. -Men samtidigt så har allt det här gjort så att man för första gången ser en åtminstone teoretisk framtid i musiken.

Perfekt med pop
Den första delen av 2009 har i alla fall tillbringats i Studio Cosmos i Stockholm. Producent för debutiskivan är Henrik Edenhed, känd för att ha jobbat med bland andra Robyn och Teddybears Sthlm. Ett val som fått metalpurister att höja på ögonbrynen.
-Han är mest känd för att jobba med pop och det är perfekt för oss. Jag kan inte tänka mig något annat val som producent, säger Pontus Hjelm, den som står bakom det mesta av Dead by Aprils musik och fortsätter: -Är vi något så är det popmetal, inte metalpop. Egentligen är vi inget av det. Vi har kallats allt möjligt; melodisk dödsmetall, emo, syntpop och allt där mellan. Folk får helt enkelt bilda sig en egen uppfattning -Vi vill göra något helt annorlunda och pissar egentligen på alla regler om hur metal ska låta, säger Johan Olsson.

"Robinson"
Dead by Aprils debutskiva kommer den 6 maj, men redan nu har singeln Losing you fått spridning genom att vara med i trailern för "Robinson" i TV4..
Så flytet fortsätter. Även för de som blev besvikna för att Dead by April ställde in Metaltown i Göteborg förra året.
-Det är redan en hel del planerat, men inget man kan prata om. Flera festivaler har ju redan bokat en del band och vi har vissa saker att ta igen från förra sommaren! avslutar Johan Olsson. Förutom Metaltown spelar Dead by April i sommar även på Hultsfredsfestivalen. Den här gången med en platta i bagaget.
Kalle Malmstedt/TT Spektra
Fakta/Dead By April Är: ett poppigt metalband.
Bildades: 2006.
Är från: Varberg, Skåne och Göteborg - men bor i Göteborg.
Består av: Jimmie Strimell, sång, Alex Svenningsson, trummor, Johan Olsson, gitarr, Marcus Wesslén, bas och Pontus Hjelm, gitarr - alla 26-28 år.
Gör: Spelar just nu in sin debutskiva.
Har hittills: Gjort ett 40-tal spelningar, både som förband till Il Niño och Dark Tranquillity, på Close Up-turnén, men också själva.
Dead by Aprils låt "Losing you" har för övrigt varit en av radiostationen Bandits mest önskade.
Lyssnar på: Allt från pojkband och Peter Jöback till Messhuggah och The Haunted.

Dead By April om... ... att lyssna på annat än metal:
"Nu den senaste månaden har jag i princip bara lyssnat på Stevie Wonder. Han är genialisk" (Pontus Hjelm)

!att lyssna på sin egen musik:
"Jag tror att jag är ganska ensam om att enbart lyssna på mitt eget bands musik i min mp3-spelare!" (Jimmie Strimmell)

!scenskräck
"Det allra största för mig, personligen, är att jag med Dead by April har gått från att ha panisk scenskräck till att bli beroende av att stå på scen" (Pontus Hjelm)

!att bli påhoppade för sin poppiga metal i internetforum:
"Det är ju så för alla, ju fler som gillar en, desto fler hoppar på en" (Johan Olsson)

!att vara ett metalband med popkänsla:
"Det är vi ju, men vi är inte något Svenssonband som Takida" (Johan Olsson)

artikeln är lånad av untfredag.se
 
Tycker att det är superskoj att läsa sånt här =) Hoppas ni gillar det med!

090330

Nu ni, ska ni få höra vad jennypenny haft för sig i helgen, har varit en grym helg btw =) 
 
Ifredags, bar det iväg till Jönköping för att befodra ansvarige,till chef! Rätt skoj med tanke på att det är en 21 årig kille som fick en fet check på 100.000.- (till ett eget aktiebolag) När vi kom upp sprang jag och ett par tjejer till och fixade blommor, massa snacks och gosaker så vi hade ngt att bjuda på =) Dukade upp och gjorde det riktigt snyggt på kontoret. Det vart en promotion med pumpa och stå! haha Fina tal, och fina presenter fick han! Efter det vart vi utbjuden på mat, dock var jag tvungen att sitta kvar och göra mina älskade löner som jag hade deadline på. Dock trivdes jag rätt bra där bland ostkrokarna, fantan alla goda ostar och kex! =)  Efter detta vart det en cecarsallad och en mojiitoo drink på ett ställe nerdanför kontoret =) Mmmmmmmm! Partyt fortsatte nattenlång efter detta, dock körde vi hem vid halv tolv tiden.. När jag väl kom hem, tvingade pontus mig att gå och möta han halvvägs till studion i regn och rusk :P Så där vart det en liten nattpromenix på det.

Lördag morgon, tog en sväng ner på stan eftersom vi skulle åka till borlänge lite senare.. Där vart det shopping, nya Pumps, nya jeans, trosor, strumpor, eh jaa lite smått och gott, en ny hodd vart det med, mycket fin! =)

Sen sprang jag och hämtade ut hyrbilen, det var den här skönheten! =)
Iden satt man bra, jag körde hela vägen upp till borlänge, det gick fort =)
Välframme vart vi superbra omhändertagna, fick massa gosaker och klubben hade tom målat om väggen i deras louge, till en svart fondväggmed deras logga fastsprayad =) mycket snyggt! =) Spelningen gick grymt! Jag och mia sålde en massa t-shirts o kepsar o så! Babe var såå snygg och jag döör ju typ när han sjunger sina partier, sååå sexigt! ;)
Efter det vart d en tripp till firstclass hotell, somnade nog inte förren strax innan sex, och sen skulle vi upp för att hinna med frukosten innan tio, dock var det ju omställning av klockan, så vart inte mycket till sömn, men frukosten var mycket good =)
Pontus körde hela vägen hem, satt riktigt bra där i framsätet med min karamellpåse =) Väl framme i göteborg så vart vi ivägbjudna på middag avpontus föräldrar, va ute och åt en rödtunga med gosaker till det = ) mycket bra!
Jaa, det var lite av min helg det, hoppas er var lika bra som min har varit! =)


Spelning i Borlänge

På lördag morgon bär det av upp till dalarna! =) Ska hänga med babe på en spelning där uppe, ska bli riktigt mysigt, bo på hotell äta god frukost, jaa för det är nog det bästa med att bo på hotell =) Väl där så ska jag sälja lite DBA T-shirts till alla fans, fan vad jag ska sälja! haha =)
Resan börjar på lördag morgon, så får väl uppdatera er vad som händer, vad jag får för mat o så :P haha Vet att du är nyfiken MAMMA :P

Ikväll blir det träning, combat och sen en fika med en tjejkompis.. MYYYYS!

Just nu sitter jag och äter en fet karamellpåse!! *inte bra!* Men pontus ringde mig innan lunch och sa, NU kommer mamma o pappa och hämtar upp dig för vi ska äta lunch kl 12 vid studion... Super bra överaskning, även fast jag ibland kan vara lite svårövertalad.. är ju ibland lite fööööör lojal på jobbet.. men det var en bra idé åt kyckling med råstektpotatis och rödvinssås, mycket gott! Fick ngr pussar och lite mys med pontus med =) *me like* SEN kom dock gottsuget,. och eftersom chefen skulle ha en kopp kaffe från seven11 och jag inte kunde hålla fingrarna i styr vid godishyllan, så föll jag dit! Gaaaaaaahhhhhh!
Jaja, ska ju träna ikväll så =)

Nä dags att joppa lite nu igen!!

See Ya =)


Ansiktsbehandling

Åhh, har ju glömt berätta att jag lyxade till det med en ansiktsbehandling för första gången i mitt liv förra veckan, OM det var härligt!! (redan bokat in nästa!)
Började med att jag kom till ett såå lugnt och harmoniskt ställe, en söt liten tjej kom och mötte mig i dörren och visade mig in, bjöd på fika och en skön fotölj.. Kändes som jag var i thailand.. såå härlig atmosfär! Väl inne i "mitt" rum, fick jag krypa ner under ett härligt duntäcke som hon bäddade in mig i, jag fick lyssna på vågorna som svepte in över stranden på solstolen där jag låg :P Hon pysslade verkligen om mig, färgade fransar och bryn, la på mask efter mask efter ångbad och peeling, det var såå härligt! För att inte tala om lystern som jag fick i min hy dagen efter, all färg kom tillbaka, folk undrade om jag hade solat =) Nä flickor, ett tips är att boka in sig på en ansiktsbehandling så snart ni kan! Jag kommer fortsätta att gå till henne med jämna mellanrum , ska kanske lägga upp en före och efter bild efter nästa gång, så får ni se =) 

Näe, nu är det dags att jobba lite gott folk! 

Saknar råttan där hemma, så pussa han från mig! =) 


DBA:s video!

Titta vad jag hittade när jag var inne på tv4:as hemsida nyss =) Gå in och kika på första sidan där, www.tv4.se där ligger videon upplagd =) Shit jag är fan beroende av videon, kan INTE sluta titta :) Eller vad säger du carris, hur många gånger vart det idag? haha


http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.906597

Ge mig Våååår

Jag längtar verkligen efter att bara kunna ha min lilla skinnjacka, att slippa bära om kring på en tung vinterjacka, att slippa sitta med olika kofftor på jobbet, att kunna sätta sig ute i vårsolen och avnjuta en glass! Att sitta på en uteservering med solbriller på, med kanske en cecarsallad & ett glas rosé..

Jag har även planerat in att börja ge mig ut och springa på morgonkvisten innan jobbet from 1 april, vi får väl se hur det går...  Så länge det är vår, solen skiner och fåglarna kvittrar borde jag klara av det, allt för att vara redo för beach 2009!
Hmm ska väl erkänna att det inte bara handlar om det.. Vill ju kunna sitta på uteserveringarna och äta allt gott, alla glassar och så i vår, just därför gäller det att ligga i så jag kan äta och njuta av vad jag vill i vår/sommar..

Jag tycker att det låter som en toppen idé ialf! = )

 

Jag och sis efter stylingen =)



Musikvideon

Nu hittar ni den grymma musikvideon på www.myspace.com/dbaswe don´t miss it!! =)





fler bilder..



Lördags styling..

Igår vart det en spontan liten styling på stan, efter att vi avnjutit en väldigt god frukost på Esporessohouse så gick jag och sis en sväng på stan.. vi sprang på ett arrangemang i nordstan där nivea och metro hade en om styling för personer fyllda 18 år. Där stod vi i kö för att bli sminkade och även stylad i håret för att sedan bli fotograferad av en modefotograf...
Här kommer ett par bilder på hur det vart.. vet att lillen (jill) åtminstonde är nyfiken =) Måste säga att jag vart väldigt nöjd med frisyren, hade varit skoj om man hade kunnat slängt ihop en sån frisyr på tio minuter som frisören gjorde..

jaa, sen gick vi ut i solen, här kommer en bild på d oxå.. Äntligen Vååår! =)

Svar på lite frågor..

1. När gick du upp idag?
Klockan ringde 07,15 men klev upp 07,11

2. Diamanter eller pärlor?

Diamanter, dock behöver det inte va äkta :P bara det blingar lite så är jag gla =)

3. Senaste filmen du såg på bio?

eh.. *tänka* Bed time stories. (hehe barnfilm jag vet, men skratta fick ja =))

4. Favorit Tv-program?
desperat housewives, helt klart! Spökprogrammen med iofs & DR Phil e bra *haha*

5. Vad åt du till frukost?
Nutrilett shake.

6. Vad är ditt/dina andranamn?
Jessica

7. Din favoritmat?
Tacos, mammas potatisgratäng

8. Vilken mat gillar du inte?
Lever

9. Vilken är din favorit CD för tillfället?
Dead by Aprils =)

10. Vilken bil kör du?
Min röda lilla Polo =)

11. Vilken är din favorit macka?
Polarkaka med ost och gurka. (härma Jill)

12. Vilka mänskliga karaktärsdrag kan du bara inte med?

Negativa, och översättar stil

13. Vilka är dina favorit kläder?
Leggins med fin lång tröja..

14. Om du fick åka vart du ville, vart skulle du åka då?
Indonesien  & LA

15. Favorit klädmärke?
Inget jag bryr mig om, så länge det sitter bra spelar det ingen roll vad d är för märke

16. Vart vill du dra dig tillbaka?
Ngnstans där det är varmt, nära till hav och god mat!

17. Favorittid på dagen?
måltidstiderna när jag får äta haha

18. Var är du född?
Sundsvalls BB

19. Vilken är din favorit sport att se på?
Kollar aldrig på sport, men spelar gärna fotboll =)

20. Vem tror du inte svarar på dessa frågor?
hmm, vet inte :P

21. Vem tror du svarar först?
ehh, hade varit jill fast hon har ju redan gjort detta, så Carro se till att updatera :P

22. Coca Cola eller Pepsi?
CocaCola light om jag måste välja :P

23. Fotboll eller ishockey?
Fotboll.

24. Är du en morgonmänniska eller nattuggla?
shit är alltid trötter på morgonen, men även på kvällskvisten!

25. Pedikyr eller manikyr?
Manikyr, pedikyr är super lyx =)

26. Några spännande nyheter att berätta för oss?
Nja.... det kommer en grym musikvideo snart! =)

27. Vad ville du bli när du var liten?

flygvärdinna.

28. Bästa barndomsminnet?

Båtsemestrarna, grillkvällarna ute på vår JÄttegrill, och helgerna jag var hos farmor och farfar =)

29. Varit i Afrika?
det har jag faktiskt, på en flygplats :P

30. Nånsin rullat in någon i toapapper?
haha nä, fast hade gärna velat =)

31. Varit med om en bilolycka?

jaa, ett par, fast har aldrig varit mitt fel :P

32. Favoritdag i veckan?
Fredag/Lördag.

33. Favoritblomma?
eh, bra fråga.. jo, orchidee el hur d stavas :P

34. Favorit snabbmatsrestaurang?
Max-hamburgare Mmmmmm! =)

35. Äger du en cykel?
Nä, alla e stulna :(

36. Vem fick du senaste mailet ifrån?
ehh, nina..

37. I vilken affär skulle du helst vilja utöka ditt kreditkort?
GinaTricot.

38. Läggdags?
Ca 22.30, dock hade jag velat vara vaken längre!!

39. Vems svar är du mest nyfiken på?
Mammas :P

40. Senaste personen du delade en middag med?
Pontus förmodligen..

41. Vad sysslar du med just nu?
ehh, borde jobba men svarar ju på dessa :P

42. Favoritfärg?
Grön.

43. Hur många tatueringar?
1, fast vill ha fler!

44. Hur många utmanar du?
2, Carro & mamma :-P

Träningväääääärk

Ajajaaaaaaj säger jag bara, nu är träningsvärken här igen! *hoho* Såå tråkigt att man ska behöva sota för att man är duktig och tränar :-P Det är konstigt det här med träningsvärk.. Även fast det gör Skit  ont och jag verkligen åmar mig, så är det ändå en positiv smärta mitt i allt, känns ju bra för att jag vet att jag kommer få fina muskler såsmåningom =)

Idag är det Fredag!! Weeeeeeeei! Sitter här på jobbet har precis druckit upp min stora latte från Dahls, mitt nya beroende! =) Såå gott! *ge mig mer*

Vad händer i helgen... jaa ni kära vänner.. ikväll blir det nog inte så mycket roligt vad jag vet ialf.. imån är jag bjuden till carro syd på middag + utgång, dock tror jag inte att jag känner för ngn utgång men kanske middagen =) Inte fel att bli iväg bjuden så där =) *me like*


Ska nog ringa babe snart och se om jag kan få låna lilla prinsessan selma idag, hade varit mysigt om hon va här på kontoret med oss lite =)


Nä dags att sätta igång med joppet!! :P


Ha en bra fredag!! =)


ps* kyss fisen från mig ;-)*


Maaat

Mm, just nu sitter jag och tittar på medium på tv4, gillar ju spöken och sånt jag =) eller inte gillar, är väldigt skraj för dom, med kan ändå inte låta bli att titta på sånna program.. Vart ett combat pass idag, och nu har jag kokat en lax och massa brocolli, mycket mumsigt, känner mig nyttig oxå =) Var typ det ända som fanns hemma, men man tager vad man haver=)

Nä nu ska jag äta upp, sen måste jag dubbelkolla lönerna som jag hade deadline på idag *phuust*

Hoppas ni sover gott i natt!!

nyss tränat

ååh vilken befrielse att få kicka och sparka, få ut all energi som bara legat å väntat på att få komma ut! Jag vart riktigt förvånad över vad jag orkade med faktiskt.. Iofs var det ett nytt pass, å nya övningar, men jag orkade fasiken göra ALLA armhävningar på slutet, och det har väl aldrig hänt! =) SÅ nu vill jag bara att det ska bli imån, så jag kan få gå dit och köra igen ;) Hoppas jag slipper träningsvärken bara! 
Nu är jag ny duschad, fått på mig mina nytvättade myskläder och tittar lite på tv, och väntar på att pontus och selma ska komma.. dom är visst och äter pannkakor hos krille... dom  bjöd dit mig, fast jag hade ju precis tagit min goda protein shake så inga pannkakor för mig idag.. Men ååh va gott det lät! var verkligen länge sedan jag åt/gjorde pannkakor... får ta och svänga ihop ngr sånna ngn dag.

Sov så gott, era små grisar :P hälsa wille ;)


bandit boat april 2008

haha hittade lite fula kort på oss som mia lagt upp på facebook från första resan vi fick följa med grabbarna när dom hade gig!




Horoskop

Väduren 21/3-20/4

Det finns en risk att du blir mer och mer irriterad därför att allt går långsamt. Grälrisk på kvällen.


Combat

Jaaa, ikväll är det dags igen!! Nu får det tametusan va slut på sjukdom!! Nu är jag laddad till tusen, fan vad jag ska kicka och sparka, här ska vi fixa en snygg kropp till sommaren!! beach 2009 finns INGEN återvändo!
Körde igång med mitt lite nyttigare liv i måndags oxå.. går väl sådär... vart varmkorv med bröd till middag både mån och tisdag :P men på dagarna går det bra ialf =) Vill ju inte gå in föör hårt, måste ju få festa lite oxå =) 

Lite kickar och sparkar kommer göra susen tror jag ;)

Igår kom lilla selmis hit oxå, hon var med på jobbet ngr timmar, hon känner sig riktigt hemma här nu tror jag, hon sprang runt och hälsade på alla, även en del intervjuer som var här, som hon så klart aldrig träffat förrut, vart riktigt imponerad av henne faktiskt =) Hon skulle igentligen varit med här idag oxå, men då pontus kom hem från sthlm igår kväll kände jag väl att det är nog roligare för henne att hänga med han på hans upptåg, än att sitta här med mig hela dagen..... dock saknar jag henne, för hon är ju såå goo! =) Hon hänger nog kanske med hit på fredag ändå, alla här på jobbet är förälskade i henne, dom har tagit med godis till henne och frågar efter henne =)

Nää, nu ska jag ta och ringa in lite intervjuer =)

see ya!


Lite bilder från inspelningen av DBA:s musikvideo


Har lånat dessa bilder från DBA.s myspace sida =) Finns fler bilder där, www.myspace.com/dbaswe Gå in och kika! Mycket skoj att se tycker jag ialf! =)


Världens bästa mat


Nya listan till ett längre liv

Här är den - topplistan över maten som ger dig ett längre och friskare liv!

Det är den ledande näringsforskaren Gary Williamson, professor i funktionell mat vid Leeds university, som listat maten som "är essentiell

för din livslängd".

De 20 utvalda livsmedlen är fullproppade med polyfenoler, antioxidanter som saktar ner åldrandet och skyddar mot genetiska risksjukdomar som cancer och hjärtbesvär. Och till vår stora glädje har kaffe och mörk choklad lyckats ta sig in på listan över livsnödvändiga nyttigheter!

1. Äpplen

2. Björnbär

3. Svart te

4. Blåbär

5. Broccoli

6. Fullkornsflingor

7. Körsbär

8. Körsbärstomater

9. Kaffe

10. Tranbär

11. Mörk choklad

12. Grönt te

13. Apelsiner

14. Persikor

15. Plommon

16. Hallon

17. Röda vindruvor

18. Rödlök

19. Spenat

20. Jordgubbar

artikel lånad från Aftonbladet.se


Ngr bilder på min fina =)

 
Dessa bilder är lånade från www.myspace.com/dbaswe

Dead by april, kolla vad jag hittade på tv4:as hemsida

Lite kul att läsa kanske? =)

Detta är lånat från TV4:s hemsida.

Dead By April är bandet bakom Robinsonlåten

Många undrar över den fantastiska låten i årets Robinson-trailer. Låten heter Losing You och här är killarna som gör den.

Losing You - årets grymmaste ringsignal

Vill du ha Losing You som ringsignal i din mobil?
Skicka TV4WAP mellanslag 432665 till nummer 72 400
Ringsignalen kostar 15 kronor


Du kan också sms:a ROBINSON till 72 400 så får du länken helt gratis till wapsidan där du hittar både ringsignalen och allt om Robinson2009. Glöm inte att bokmärka sidan i din mobil så du lätt hittar tillbaka.

Kolla in den grymma Robinson-trailern:

Dead by April är fem killar från Göteborg som för två år sedan började skriva ihop och lägga upp grejerna på Myspace. De hade spelat i andra band innan men tillsammans insåg de att de var något stort på spåren. Responsen lät inte vänta på sig och snart hade bandet seglat upp i topp på osignade-listan och hade fansiter i Asien och Japan. Lovorden haglade och de otaliga spelningar och turneér bandet gjort under de knappa två år de funnits skulle göra de flesta etablerade artister gröna av avund. Detta utan att ens ha släppt en platta.



När de fick frågan om att vara med i trailern för Robinson tvekade de först:
- Ja till en början visste vi inte hur vi skulle göra, berättar Johan, bandets talföre gitarrist. Vi var inte säkra på att det var rätt forum och oroliga för att det skulle vara för mycket dokusåpa över det hela. När vi fick se trailern och höra om hur TV4 tänkt sig programmet var det ingen tvekan längre. Robinson i år känns skittufft och trailern med vår musik känns riktigt, riktigt grym. Filmisk och hård på samma gång! Verkligen Lost-känsla!



Det är en underdrift att säga att många håller med. "Vad heter låten i Robinsontrailern" är just nu den mest ställda frågan både i vårt Robinsonforum och hos Tittarombudsmannen.



- Det känns verkligen skitkul, säger Johan. Jag har varit i Barcelona på semester ett tag för att vila och kommer hem till det här! Underbart!



Namnet Dead By April sägs spegla gruppens blandade musikstil, det hårda mot det mjuka, döden mot "livets månad" som bandet menar att våriga April är. Bandets musik beskriver de som "metal som vägrar låsas in i normer eller förutfattade meningar om hur hårdrock ska låta eller vara" en sorts blandning mellan metal och pop om man så vill. På frågan om de föredrar Metallica eller Backstreet Boys kommer dock svaret snabbt: - Nä då måste jag säga Metallica, de är inga favoriter men jag är hårdrockare i grunden och så får förbli.



Just nu spelar bandet in en video till låten som ska ha premiär ungefär samtidigt som just Robinson och plattan kommer i maj. Under tiden kan du lyssna på och se mer av bandet på deras Myspace: myspace.com/dbaswe



6 snabba med Johan i DBA:

Om du bara får ta med dig en låt till Robinson-ön, vilken skulle du välja?
- "No world for tomorrow" med Coheed and Cambria
Vilken personlig sak skulle du ta med dig till ön?
- Gitarr, annars skulle jag få aggresiva utbrott.
Om du bara får dricka en sak, vad skulle det vara?
- Öl!
Okej, och äta?
- Hmm, Oxfile Provencale! Jag kommer hem som en övergödd Robinson, haha!
Vilken film skulle du se om och om igen på ön?
- Gomorra! Såg den för ett tag sen och kan lätt tänka mig att se den flera gånger till.
Slutligen, vem av er skulle kunna vinna Robinson på riktigt?
- Pontus, lätt! Han tränar mycket, dricker inte alkohol och är en extrem tävlingsmänniska och dålig förlorare. Han skulle ta hem det. Publicerad 12 mar 2009 20:23 Josefine Lindén

sommar 2008



old pic...


Dead by April, Losing you, Singel

Hej gott folk, bara så ni vet har det hänt en del på deras Myspace sida nu, gå in och kika, nyinspelade singeln ligger även uppe, den måste ni bara lyssna in, SÅÅ MAFFIGT ljud, mycket bättre sång osv! Missa inte att gå in och lyssna!!

www.myspace.com/dbaswe


Lördag morgon...

hej alla glada friska pissmyror :P

Jaa, här ligger man NU IGEN nerbäddad i sängen, med feber + en ond grej på tungan.. *Aj* sååå less.. Har ändå varit uppe med tuppen och försökt förbrillt att lossas som att jag var frisk.. så har plockat undan och diskat undan disken, så nu luktar det osegott här hemma.. *me like* Dock kände jag att kroppen inte orkar med så mycket när den har feber, så stor städningen som jag hade tänkt göra idag, den får jag skjuta upp.. Skulle ju även på en fika med lilla mia, men som sagt är man sjuk så är man.. *bhuuu*
Jag hade iallafall tryckt imig ALLA vitaminer som fanns här hemma igår, så var nyss iväg p å konsum igen, köpte nya actimel, frukt/grönsaksshots, skinka färskt bröd med mycket nyttiga frön på ;) brämhults juice, köpte även köttfärs och allt man behöver för att göra en god köttfärssås =) tänkte att det är nog bra att äta lite riktig mat till lunch snart oxå..   En gottpåse vart d med, igentligen inte sugen, men tyckte synd om mig själv, så går nog att pressa ner lite gotta haha

Nu ska jag vila hela dagen, ta massa elaka droppar och se till att jag mår bättre ikväll så jag kan spela biljard med pontus och co *vill vill vill*

Mina tankar går till min lilla Wille som var hos vettisen igår, nu går han runt med en tratt över huvudet, och slangar bak på ryggen som skall rengöra såren han haft där sen ett slagsmål... STACKARN, wille är verkligen en otursfågel, han är en kämpe! saaaknar han som bara den! tack och lov har jag lillasyster jill som tar väl hand om honom! Du är bäst Jill!!
 

Köp Dead by Aprils singel "losing you" Online Nu!

http://musikbutiken.telia.se/Magellan/addToOrder.do

Weeeei imån kommer den finnas på alla online stores =)

Losing You Trailern!!

Losing you, in the trailer for swedish "Robinson"

Robinson trailern är häääär med Dead by Aprils låt, losing you!!

Här är länken till trailern:

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.880056

Man skall även kunna köpa singel from idag, hittade dock inte riktigt dit men såå skoj att den äntligen är häär! =)

Som sagt kanske lite "B" men låten är ju grym, dock hade dom kunnat höja volymen lite tycker jag =)

Ont i halsen

Bhuuuu.. igår morse vaknade jag med halsont *morr* såå typiskt.. försökte trottsa och tog med träningskläderna ändå till jobbet, eftersom det var combat passet igår... men insåg rätt snabbt att det inte skulle fungera.. :( Istället gasade jag förbi konsum, köpte 4 st actimell, 6 st av dom där grönsaks/fruktshottsen, Brämhults juice, nyttigt bröd, jordbuggskräm, massa apelsiner, keso med ananasbitar i, ja allt som hade med frukt och grönt att göra! Hem och tröck i mig alla vitaminer jag hittade, samt dom elaka dropparna och dom svarta tabletterna! Imorse när jag vaknade.. hmm ja det var inte borta TYVÄRR men inbillar mig att hade jag inte gjort det hade jag säkert varit ännu sjukare idag.. :P Jag har ialf proppat i mig samma sak i morse, så hoppas att det gör susen under dagen! Avbokade min tid hos tandis idag med, vart förskjutit till 20 april nu istället.. ett tag dit.. men lika bra d :P

Idag är det fredag, thank goood! imån ska ja fika med lilla mia, ska försöka ta en sväng på stan med om jag inte mår apa.. skulle behöva införskaffa en ny underlagskräm.. blir  nog lancoms.. den köpte jag ifjol, och har som sagt räckt i typ över ett år, dryg och väldigt bra! =)

På kvällen blir det biljard med babe, och hans polare.. Ikväll blir det nog bara att försöka friskna till, kanske lite go mat om kocken kanske kan laga?? =)

Igår såg jag trailer för robinson, tjuvkik kan man säga *hoho* mitt omdömme, liiite "B" fast ändå cool! El ja, låten gör ju allt haha! Få se vad ni tycker på söndag när den kommer!! :P

nä kanske dags att joppa lite :P

När vi gick ut nian =)

 Gissa vart jag är?? haha


Söndag i sthlm..

hoho, e ni vakna??

SJ ligger jag i helenas soffa och har precis traderat hem en x2000 biljett till götet i eftermiddag för 205.-  =)

Tänkte att ni skulle få höra lite om helgensbravader, för vet att det finns vissa nyfikna, nämner inga namn :P haha

I fredags höll jag knappt på att komma med ngt tåg, biljetterna steg en väldans i pris, och jag förlorade 2 budgivningar, den sista jag budade på var oxå sista chansen för mig att komma hit, så det var bara till att ladda plånboken =) 537.- vann jag som tuur va biljetten för, rätt dyrt a jag vet.. men vad gör man inte för att få spendera en helg me helena =)
20.42 gick lilla tåget från göteborg, innan dess hade jag varit på subway som vanligt, bunkrat upp med en stor godis påse, som jag för övrigt nyss åt upp d sista i *fniss* cola light, och två tidningar. Jag var på stationen redan strax efter sju, så satt mig på esspressohouse. tog en stor latte och en hallon/kardemumma muffins och ena tidningen, faktiskt riktigt mysigt att sitta där för mig själv och njuta av fikan..

Väl på tåget så mös jag ner mig i mitt säte, bunkrade upp med allt och gjorde mig hemmastad.. i Sista sekunden dyker det upp ett par som så klart inte hade fått platser brevid varandra.. dom frågade tjejen som satt framför mig om hon kunde byta plats och sätta sig vid mig, men det ville hon inte.. ja, då frågade dom såklart mig, hmmm ville inte igentligen.. det sa jag även till dom, men vad gör man inte.. stackarna ville ju sitta tillsammans, så jag fick packa ihop mina saker och flytta fram.. men det gick lika bra det =) 23.15 ringer helena som var på afterwork, jenny köp en vinare där på tåget och drick, för nu blir det partay! hmm tänkte jag, alla runt mig låg och sussade.. jag smög iväg köpte en miniflaska med vitt vin, hällde upp enskvätt i ett glas och tog fram en tidning.. satt där och myste för mig själv, sen upp med sminkväskan, in på toa och fixade, och trixade lite =) 23.45 landade vi på stkhlms centralstation.
In med väskorna i ett skåp och iväg till svampen där helena och hennes kollega jonas kom och mötte upp mig, sen vidare till ngt ställe där och mojitoooo i stora lass, haha nä, men köpte en riktigt go sådan när jag kom in, där stod vi och dansade med hennes  kollegor tills vi sedan gick vidare till en clubb som hade öppet till 5 snåret, där dansade vi natten lång! Mycket skoj, nattamat på macdonalds och sen taxi hem till helena. grym kväll, gillar när det blir så där spontant! =)

Lördagen började med macdonalds igen =) sen en sväng om på stan, hittade dock ingenting, var väl inte riktigt på shoppinghumör kanske.. Sen for vi hem, nannade ett par timmar, sen dök jag ner i min gottpåse framför tv:n =) på det vart det en sväng till "tempo" köpte chips och dipp, sen förbi pizzerian och det vart en hawaii pizza på det, sen satt vi hela kvällen här hemma o frossa i div onyttigheter, kollade melodifestivalen, sjung abba singstar! Såå kuL! =) Efter det vart det lite mer tv, sen var det gonatt kappsäck =)

Hoppas ni har haft en skojsig helg med, nu tror jag att jag ska väcka lilla helena, så det blir ngt av söndagen oxå =) 

RSS 2.0