2010-05-31

Ajemen då var det måndag igen.

Efter en riktigt (ivanlig ordning när lillen är på besök) grym helg så är det nu måndag igen. Karlstad vart framflyttat och det är jag lika glad för.

Här kommer en kort sammanfattning av helgens bravader. Vet att ni är nyfikna.

Fredag efter jobbet, vart det som planerat en löprunda, riktigt skönt och fort gick det faktiskt =) När jag va klar kom lilla sis rätt precis, hann med en liten dusch sen va d bara på med mysdressen och iväg för att handla 1 kg färska räkor. OM dom var goda! Sjukt dyra, men efter vi smakat på dem så förstod vi varför. =)

Hem och slängde tillsammans ihop mammas berömda sallad, och sprättade två carlsberg export. Kleta på smink och blåste tort håret. Fick ett pkt oxå av sötisen! (får lägga upp bilder sen)

Efter massa babbel, vin och skratt, dansade två blondiner & en brunett vidare ner i våra små klänningar till vänner på uteserveringen där d va väl tilltaget med diverse gosaker. Vi svirade senare vidare till nästa club och dansade natten lång =)

Lördag, vaknade vi med tuppen.. på med shorts och iväg och mötte upp andréa! Vi hade tänkt gå på hagabadet och bada, dock vart d glass och senare 3 yra höns som snurrade runt i vasastan =) Efter en heldag ute, for vi hem och lagade mat och sen var vi igång igen, planen var att vi skulle till andréas balkong, dock innan vi kanpphuvuden va framme så va ju solen nästan borta, så vi satt inne med spöket som bor där, hon gjorde sig minst sagt hörd. :S Tur att hon stannade där hon hörde hemma alltså. =)

Vi svirade iväg till push på lördagen, dansade och drack gott hela kvällen, vi träffade massa härligt folk, riktigt bra stämning va det där, speciellt för att vara en lördag. Jag brukar föredra fredagar där, men det var grymt bra drag även denna lördag.

Jill har knäppt sjukt mycket bilder, så ska uppdatera er sen! =) Riktigt lyckad helg måste jag säga! D märktes igår när vi sov till 17.30 (var iofs vaken ett par timmar där mellan 10-12) Sen vart d pizzza, trocca, gotta och film! =)

Idag blir d en löprunda igen, lyckades ju smälla i min armbåge i en dörr så går inte att träna ngn combat med den inte :( Nä, får nog vila den lite.


Gårdagen

Gårdagen va grym! =) Svirade hem liiite tidigare från jobbet, fikade lite kvällsfika i repris, sen hopp in i duschen! Ut och in i klädkammaren för att raffsa fram ngt lite rockigt, och alla jeans! Va ett bra tag sen jag använde dessa vill jag lova, men tack vare hård träning så fick jag plats i mina smaljeans ;) Kletade på lite smink, puffade till håret och sen hann jag ta ett par bilder till er. (tidigare inlägg)

Ut i sommarvädret (läs:klarblå himmel & strålande sol) promenix till spårisen med pilotglasgögonen på, iväg till liseberg och där var d minst sagt KÖ! Smidig som jag är, tröck jag in mig fint i ena sidan av kön *f´låt* men orka!

Mustasch va GRYMMA ialf!!! Shit vilken röst han har!! Lika bra live som på plattan! Likie Likie! Jag & Andréa va på "G" vill jag lova, klättrade över kravallstaket och stod nästan längstfram och stuttsa!! Riktigt skoj! =) Skrek, sjöng med texterna, hoppade, skrek! =) haha! D va kul! =) Igen igen igen! Malin som oxå va med tog d lilla lugna hon, tror inte riktigt d var hennes musik =)

När konserten va över gick vi och mötte Gustav & David, sen gick vi till Cheza mi:s uteservering & käkade mat och drack lite öl. (jag drack bara en) Riktigt bra kväll! somnade ngn gång runt 00.30 tror jag.. Älskar att kunna utnyttja dessa sommardagar med sånna spontankvällar med bra sällskap.  Jenny style! ;)

Idag är det fredag, lillen kommer ner!! =) Räkor, räkor, rääääkor it is! =) *dreggel dreggel!* Fick precis mess av mr porsche att han skriver upp oss på VIP-lista ikväll. Haha jaa, vi får väl se hur detta slutar alltså.

Nu ska jag jobba! Har en lång dag framför mig, sen MÅSTE jag springa en löprunda innan vi kör igång, har varit en slappisvecka detta.. inte helt okey.

Jag önska er ALLA en härlig fredag & en fantastisk helg!


Off I Go!!





Mustasch på liseberg ikväll!

Japp, spontana jenny vaknade precis till liv efter ett mess från söta Andréa.

Istället för combat blir det nu en kväll på liseberg och mustasch! Helt okey torsdag alltså =)

Har ju sett dem förrut å så, riktigt bra band faktiskt. Så ikväll blir d på med ngt rockigt och iväg på bus!

Hoppas ni får en fin kväll ialf!

puss på er grodlår!

Trött torsdag

Gonatt!

Haha, I wish!

Igår vart d gasen i botten hem efter jobbet, sket i löprundan, ovanligt va? :S Nja, vi gick ialf på en 2 timmars powerwalk runt härlandatjärn och kring skatås, hittade ju super mysig ställen för både olika aktiviteter, som beachvollyboll, brännboll, frisbeegolf, fotbollsplaner, gym, bad brygga & strand, grillplatser osv. Å detta ligger 10 min promenad från min holk! Perfekt till sommaren!! =) Tänkte lura med Jill på upptäcksfärd nu när hon kommer, för vi kommer ju INTE att klara av att vara nyttig d vet ja =) 

Efterpromenixen vart d ner i tvättstugan och där hade den fina torktumlaren pajat, så fick hänga upp allt runt hela lgh.... *Suck* enda fördelen är väl att d luktar blomma där nu =)
Vart lite kvällsfika på det, kunde inte motstå när d stod där framför bollögonen på bordet så fint :P Fil & flingor, tundbrödrulle med philadelphia ost, rökt skinka & gurka på. Mums! Antar att d slog ut promenixen haha men va fan! Liite måste man väl få njuta oxå!?!

Vart inte många timmars sömn inatt, MÅSTE verkligen ta och skruva fast mina ikeaben på min säng, så fort man rör sig en millimeter så låter d, INTE okey! Varmt va d oxå inatt, fast klagar nog inte =) jag och mina kalla fötter o händer vettni ;)

Idag är det combat! Vill igentligen bara hem och sova, fast ska ta mig dit! träna av mig lite energi sen blir f förhoppningsvis lite sömn.

Imån Fredag!! -Räksallad!! MUMMA! =)

Ssss!


Jenny måste skriva av sig lite...

Hur kommer det sig att vissa personer inte kommer så långt i sitt tänk? Faktiskt intressant.. Är det så att dom bara lever i sin lilla bubbla, vill dom inte tänka längre, kan dom inte tänka längre, eller mår dom bara kanske bra av att inte bry sig?

Handlar d om osäkerhet?

Varför mår personer "bra" av att döma andras val och vägar här i livet? Varför skall det alltid komma en åsikt om man väljer att gå sin egna väg? Varför kan alla inte bara sluta döma varandra. Sköt erat liv så sköter alla andra sitt.
Passar det inte så är det helt okey. Självklart kan inte alla tycka lika! Tack och lov för det! Men jag personligen tycker att man ändå skall kunna acceptera andras val och värderingar.

Träffade en kollega ihelgen som pratade mycket om hur han absolut inte dömde ngn, han var uppväxt med det tänket. Tänk vad långt han skall komma här i livet med bara det tankesättet tänker jag då? Han ger Alla en chans, han lär känna personerna ifråga och bildar sedan sig en egen uppfattning om det är ngn han vill ha i sitt liv, eller avstå från det pga olikheterna, när hans nära och kära gör val här i livet som han inte gillar, accepterar han det ändå.
Man skall inte försöka ändra en person, ingen skall gå att ändra på! Alla personer har ett eget liv & ska väl få leva det enda livet precis som dom vill?
Det är frihet, strunta i allt negativt som kommer i din väg, det är ändå bara onödig energi som går till spillo.

Acceptera alla med den respekt dom förtjänar, även om du inte alltid står på samma planka. En vacker dag kanske det nämligen är just du som står där på andra sidan av alla andra.

Har även fått för mig att accepterar du dom personer du har i ditt liv för vad dom är så räcker det där, du slipper grubbla, frågasätta, snacka skit osv. Herregud va glad för att du har dom i ditt liv istället för massa baggateller, vill du inte ha dom i ditt liv, nä men avsluta relationen eller ta det för vad det är. Jag tycker inte att det skall behöva vara svårare än så faktiskt.

Jag har verkligen rannsakat mig själv det senaste. Vad betyder ngt för mig, vilka slags människor vill jag ha nära mig? Vilka mår jag bra av, vilka får mig att må dåligt osv. Jag tror dom flesta skulle behöva tänka till lite med vilka ni umgås med.

I lördags på hardrock sa mina kloka vän att om vi bara umgås med folk som har succé, så kommer vi oxå få det, vad en mentor kan betyda och göra för en rent karriärsmässigt, men oxå med det personliga tänket.

Känner verkligen hur less jag är på allt skitsnack som kommer imin väg. Hur orkar folk? Hur kan man tro att man kan säga till personer vad som är okey & inte, vad man tycker att dom "FÅR" göra & inte. Vilka dina vänner skall umgås med och inte, har inte dom en egen vilja? Får inte dom göra som dom vill, alltså vem tror man att man är när man går så långt att man försöker styra o ställa ngn annan val här i livet?
Hur tror dessa personer att vännen som blir tillsagd reagerar.........

Tänk ett steg längre (med allt vad det innebär) så ska du se att du blir lite mer ödmjuk och får mer förståelse för att alla faktiskt inte tänker, tycker och gör precis som du & dina vänner gör.



visste du detta om mig?

Favorit godis: för tillfället turkiskpeppar, mjuk lakritsstång. *beroende*
Favorit mat: Räkor!! *ge mig!*
Favorit väder: Sol & värme!!!
Favorit restaurang: Lai Thai i gamlestan! Välbesökt av mig kan man säga ;)
Favorit färg: Gröön!! (samma som mina ögon)
Favorit bil: Audi!! Tar allt ;)
Favorit mobil: Jaa, alltid gillat sony ericsson, men verkar inte vara mitt märke eftersom alla pajar, skall prova Iphone nu i sommar när den nya versionen kommer ut.
Favorit GB glass: Magnum Strawberry White
Favorit parfym:
Victor & Rolf, flowerbomb (mörklila)
Favorit musik: Allätare
Favorit TV-serie: Desperate housewives
Favorit film: Ice age!
Favorit designer: Bryr mig inte.
Favorit butik: Gina, Carlings, bikbok
Favorit skådis: Eh... ?
Favorit drink: Mojitos
Favorit frukt: Älskar alla frukter, Nästan!
Favorit semester ort: hmm, får nog va på båten hemma i s-vall!
Favorit träningsmetod: Som att jag behöver berätta d? Combat så klart!
Favorit skönhetsknep: Ät mycket godis! ;)

Wednesday

Jag är såå trött! Förstår inte riktigt vad som händer med mig nu.. Igår efter rekryteringsmässan somnade jag vid 17.30, sov till 20.00 gick på ica köpte naturgodis, mörkchoklad, jordgubbar, räksallad, fyllde på grönsaksavdelningen med morötter, gurka, paprika, till det självklart holidaydipp! Japp =)

Svira hem, åt räksalladen och vart svenska jordgubbar med mjölk till desperate housewives och lite nötter och choklad =) Somnade sen gott vid elva, skulle ha tagit mig upp till spinningen men vaknade med alles för mycket träningsvärk så bestämde mig för att ta en löprunda när jag kommer hem och kanske faktiskt en promenix på d.

Det är sommar i göteborg idag igen! =D Klarblå himmel och strålande sol! 15 grader + så här på morgonkvisten. Helt okey måste jag ju säga =)

Idag är det full fart här på jobbet, jag skall få en ny kollega här brevid mig snart, gjorde test med henne här förra veckan och hon va bara självklar för anställning! Skall bli grymt skoj att arbeta tillsammans med henne =)

Som sagt redan onsdag, känns som det händer mycket nu. Kanske därför jag är så trött?
Imån torsdag, dvs combat dag =) Måste tvätta, förhoppningsvis hinner jag slänga in en tvätt ikväll. Kan hända att jag har ngr planer för morgondagen i byxfickan oxå :P

Fredag blir d spinning, sen jobb hela dagen och sen kommer ju faktiskt lilla sis! =) Hoppas hon vill ha räkor, dör d vill jag ha! Gärna en repris på detta:

Så gryyyymt goott!! *Dreggel!!!*

Ihelgen blir d nog full rulle om jag känner oss rätt, hoppas på strålande väder!! =)

Måndag bär det av till Karlstad, skall jobba på det kontoret mån-tisdag, bo på elit hotell, jaaa tack :D (har bästa frukosten!!) Hem snabbt där under eftermiddagen och ta hand om lilla jill som förmodligen ligger och gapar efter uppmärksamhet ;)

Efter detta är d snart 7 juni... jaa sen får jenny hålla sig i skinnet ngr veckor... blir mycket promenixer, sol och bad hoppas jag =)

Ha en fin dag!!

Puss på er som betyder ngt!

Btw, visste ni att jag inte bryr mig om vad andra tycker, tänker och säger om mig. True story.

Just see it...


2010-05-25

Löningsdag! =)

Den har jag längtat efter, är dyrt att ha lilla fis jill på besök :P Tur att lite menningar kom in idag innan hon kommer nästa gång, vilket är till helgen hehe =) Missförstå mig inte, spenderar gärna menningar när hon kommer på besök! Köpa goda räkor, god mat, godis, mumsig frukost som jag annars inte unnar mig (är för lat) osv.


Här mumsade vi på glass sist hon va nere =) Mumma!

Igår va jag hurtig! Började med combaten 17.30-18.30 va grymt härligt att vara tillbaka efter en veckan uppehåll därifrån. Känns i arslet idag vill jag lova :P Va tvungen att stå längst fram nu igen, å då blir man så illa tvungen att ta i som en idiot när han pushar en.. but i like it! =)
Efter detta tog jag en promenix hem tog sisådär 40 minuter, väl hemma vart d en shake, dusch och sen hade jag bara tänkt att slappa där i soffan... Gick ju inte som planerat.. En vän ringde och drog med mig ut på promenad, tror vi va ute i nästan 2 timmar faktiskt, gick på upptäcksfärd =) Blåste en hel del men det var fart på våra ben. När jag skulle ta spårisen hem så swischa fanskapet bara förbi när jag skulle hoppa på!! Inte okey! aja, tur busschaffisen som kom strax efter va snäll. Knaprade imig en morot när jag kom hem o sen va d nästan gonattkappsäck.

Drömde en riktigt obehaglig dröm! Fy!! Spöken & skräck med familjen hemma i s-vall. Vaknade av den ett par gånger så idag är jag fortfarande trött.
Idag skall jag iväg på rekryteringsmässa snart, så måste sätta igång här så jag blir klar.

Men ha en fin dag gott folk!


Monday!

Hoho, jag lyckades sova rätt bra inatt trots min långa tupplur igår kväll.

Idag är det strålande sol & blå himmel ute! Härligt! Inte lika varmt men fortfarande varmt ;) Imorse znosade jag förbi min inplanerade löprunda faktiskt, inte riktigt okey men ska ju ändå träna combat sen så får nöja mig med det idag.

Måste ju skaffa en ny telefon nu oxå efter att min lagt av... *grina* Hela displayen är svart, hittar inte ngr nr, kan inte ringa ja ni fattar, den har tagit sitt sista andetag tyvärr. (Innebär att jag förlorat samtliga nr) Jag har lyckats lappat ihop en gammal halft fungerande telefon så jag åtminstode överlever tills jag köpt mig en ny. Men om ni saknar mig, så släng iväg ett mess med erat namn så sparar jag d på nytt.

Veckans planer är massa träning, shakes, umgås med vänner, jobb, lillen flyttar in en o en halv vecka!! =) D ska bli MYYYSSS som vanligt ;) Grilla korv är oxå ngt som ligger plan för veckan samt ev liseberg.

Energin är tillbaka på jenny, det är full fart och fläkt var dag, och vet ni, I LOVE IT! =)

Må så gott!

Ego bilder...







Know u like it! :P

Söndag kväll, helgen har varit fantastiskt bra! Lördag vart d som sagt cab i 25 graders värme, vi satt oss på hardrock, käkade cesarsallad och drack cola light, sen blåste vi vidare en sväng till och åt glass sen va d bara hem och börja fixa sig lite för middagen på amazing thai! Dit måste jag igen!! MUMS!!! Riktigt lyckad kväll! Trevligtsällskap och bra drag, vart lite fotboll där ett tag på parken sen drinkar i goda vänners lag på push, vi dansade så svetten rann, riktigt grym musik!! Sen hem och nana. Idag har jag hunnit med att ligga ute o steka i solen här hemma, sen mötte jag upp andéa for ut till saltholmen, låg o babbla och njöt av sommarkänslorna som svalla. Hon lurade sen iväg mig för att äta thai hehe, helt okey, riktigt gott! =) Hemma igen skulle jag ta en oskyldig powern. men slutade med att jag sov i 3 timmar så nu kommer jag ju INTE kunna sova inatt :S fan!

Aja, tänkte roa er vakna själar med ngr bilder (från igår innan middagen) här ikväll.

Sov gott!

Fantastiskt härligt väder!!

Jääääh! Tänk att man kan bli så glad över att det är sommar ute!! Har precis varit på gymmet o avverkat ett spinningpass, tog mig en promenix hem i det underbara vädret!! Kul för alla som skall springa göteborgsvarvet faktiskt!! Nästa år ska jag fan va med!! (va fullt när jag ville anmäla mig) Hoppas dom överlever och känner sig stolta efter dagen!

Jag har lite bråttom, skall hoppa in i duschen sen blir jenny upphämtad i caben *höhö* ska ut o fika/sola tänkte vi. Gäller att passa på när solen är här ;)

Har inte bestämmt mig ang kvällens planer, men känner jag mig själv rätt så slutar d med att faller dit, d är nackdelen med det här vädret :P (fast klagar INTE) ; )

Hoppas ni alla små hjärtan får en lika bra dag som jag tänker ha!! På med solbrillorna & ut o ha kuuuul!


*ska givetvis se vad den här rackarn går för på motorvägen* GAAAASSSSSSA motherfucker! =D *fniss*

2010-05-21

Härliga Fredag, det är sommar ute, fåglarna kvittrar utanför fönstret som jag har fönstret på vid glänt, det är alles tyst här inne på kontoret och jag njuter av  lugnet.

Jag hoppade faktiskt över combaten igår. Har haft ett par intensiva dgr här på kontoret, vilket gjort att jag inte haft samma energi på kvällskvisten. Igår var det dock en prioriteringsfråga. Ville jag gå in å ställa mig på ett combat pass, eller faktiskt passa på att vara ute och njuta av den underbara värmen som är här för tillfället... (har hört att den snart ska åka vidare... inte riktigt okey.. )

Ialf blev det en svalkande dusch när jag kom hem. Sedan på med så lite kläder och iväg mot slottsskogen för en promenix. Promenerade i ca 2 timmar, vi tittade på alla djuren, försökte fånga en skogsmus haha, tittade på alla gröna träden, på himlen som var super fin, på spårvagnarna som susade förbi i lugnet, fick en utomlandskänsla där ett par ggr. Riktigt mysig kväll.

Somnade gott väl hemma sen, orkade dock INTE ge mig upp på spinningpasset imorse, vilket betyder att jag får ta d efter jobbet istället alt en löprunda. Känner för att ha en lugn helg. Städa lite, peela, inpackning, shakes, räksallad, morötter & dipp, promenader, träning, fika på uteservering osv, lutar åt att d blir en sån helg. Hoppas jag inte blir meddragen ut på buset imån. Funderar dock på att vara med på middagen, dom ska till ett thaiställe där alla råvaror ligger uppdukade, sen får du peka på vad du vill ha, och dom lagar till det framför ögonen på dig, kul grej! Är dessutom buffe, så du får äta hur mycket du vill ;)


Jaa, vi får se hur helgen slutar =) Glömde jag säga att blir d fint väder så ska jag få köra en väns porsche cab hähä! 
Detta kan ju sluta hur som helst *håret flyger i vinden*

see ya, don´t wanna be ya ;)

2010-05-20

Torsdag morgon, känner mig på bra humör trots att mina tankar inte får plats riktigt..

Imorse vid sju var jag på plats på avenyn 1 för ett frukostmöte för högt uppsatta personer runt om i Göteborg, jag var med bjuden som gäst, vilket bara var att tacka och ta imot för =) D serverades hotellfrukost vilket jag glatt laddade tallrikarna med =)


Mötet är ngt dom har varannan vecka för som sagt speciellt inbjudna, ingen club vem som helst kan gå med i tydligen. De är tillför att nätverka, få inspiration av det olika stora inspirerande personerna dom bjuder in. Imorse var det Leif loket olsson haha som intervjuade Therese Albrechtsson vilket är en 24 årig tjej som vunnit entrepenör priset i Europa. Supersöt göteborgstjej! Var riktigt skoj att höra henne prata.

Shit vilket väder det är här nu då!! Heeelt fantastiskt underbart!! SOMMAR! Ngr vänner ville dra med mig ut på cabturné i stan och sen käka på stan igår efter jobbet. Men efter ett samtal med sis insåg jag att jag hellre är fit i sommar, vart en heeel del gosaker när hon va på besök nämligen, inte riktigt okey med tanke på hur långt jag ändå kommit med träning osv innan. Näe, idag blir det combat igen! Ser fram imot träningsvärken imån ;)

Lite kluven när det gäller helgensplaner faktiskt. Ska man vara hemma och ha myskväll eller hänga med 30 pers ut på middag & bus, jaa det är frågan d.. Vi får se!

Dags och jobba nu ialf, har mycket att göra idag!

Ha en fantastisk dag gott folk, hoppas ni mår bra!



I wonder....

You keep following me.... and I wonder why....

Onsdag

Jaa, sista arbetsdagen för den här veckan! Heeelt okey =)

Vart lite lite sömn inatt.. Var i väg på ett ärende igår som gick precis som jag ville, detta kommer bli sååå bra! 7 juni, japp då händer d.

Väl hemma var d ju så klart super kul att packa upp min nya espressomaskin, avnjöt två latte och åt en räksallad faktiskt, till det vart d tv-tittande, var helt sjukt trött igår så orkade faktiskt aldrig ge mig iväg på ngr andra planer. Men dom är bara flyttade, inte borta *hihi*

Idag kommer mina små grodben, Jill, Mimmi & Wille! <3 Ska bli super mysigt att fylla upp lgn med massa kärlek, glada skratt, massa mys, god mat, ect. Det här kommer bli ngr riktigt roliga dagar känner jag! *glad*

Fredag & måndag har vi två hemlisar inbokade hehe Jag kan bara säga att jag är sjuukt spänd, nervös och glad över dessa.

Näe, dags å joppa! Har mycket att hinna med idag!

Hoppas ni får en fantastisk dag, det tänker jag ha, dagen började nämligen med ett spinningpass så nu jäklar är jag laddad för alla planer!! ;)

Espressomaskin


En sån här gobit kostade jag på mig igår! Dock en gräddvit ;) Hade lite problem att välja färg men slutade med gräddvit då d var den första jag fastnade för =) Riktigt snyggt gör den sig där hemma, Å herregud vilken god latte det vart, drack två igår kväll! =) Tyst, snabb och snygg, kan d bli bättre? =) 2699.- gick kalaset på. Bra investering till en stor lattedrickare ;) Fick även 400.- tillbaka då dom hade en kampanj, valde att lägga detta på deras konto och köpa kaffekapslar för summan, så nu slipper man tänka på att d kostar att köpa kaffe oxå ett tag =)

Jag kan ialf rekomendera den här gobiten! Riktigt nöjd med min investering =)

Idag sitter jag med min starbuck mugg fylld med riktigt god latte! =) Mums!

Tisdag som känns som en torsdag

Yeeah!

Igår körde jag combat som vanligt ;) fan jag börjar bli stark, när jag spänner armarna har jag nästan en kula där =) kom in lite sent till passet pga att lilla jill skulle babbala som en kuse i telefonen, vilket resulterade i att jag fick stå längst fram, framför instruktören... ja där kunde man ju inte stå å slappa så vara bara att ta i för kung o fosterland!

När jag kom hem tog jag o rensade och städad hemma, så skönt att slänga ut saker man inte använder, dammtorkade mitt vitrinskåp och stylade om, nu har jag en hel hylla som "bar hylla" ;) Tyvärr måste d nog fyllas på, just nu finns d en champagne flaska, en vodka ras, dock endast 1/4 av innehållet kvar, det är en flaska rött, samt en halv flaska sherry till min goda sås =) ett par små minispritflaskor kan man oxå hitta där. Det jag tänkt införskaffa är Minto black samt vitt vin & rosé. Skönt att ha det uppbunkrat ifall man får besök el helt enkelt kommer på efter att systemet stängt att man känner för att ge sig ut på bus.

Imorse pallrade jag mitt motvilligt upp ur sängen vid sex och gav mig ut på löprundan, helgen var ju inte så nyttig, därav är d fullfart på shakes mån-tisdag, imån under dagen sen ska jag och jill festa till det på en räksallad e tanken.
Jag ska släpa med mig den lilla odågan ut på promenix så vi inte blir runda som två bollar. Inte okey! speciellt inte efter allt slit med träning och nyttiga måltider osv.

Idag ska jag sluta vid fyra, iväg på ett ärende, sen har jag lite beslutsångest om vad som händer i kväll, hade igentligen behövt vara hemma och fixa d sista, smörja in med bus osv men kanske finns möjlighet till roligare saker... hehe

Torsdag blir d middag på peacock med ett gäng goingar btw ser jag fram imot =) Sveriges bästa sushi, yääah! =)

Natti, ses imån =)


Vecka 19

Idag är det ju som sagt måndag och solen skiner och himlen är blå utanför mina fönster. Den här veckan kommer bli bra! =)

Jobbar bara måndag till onsdag, sen kommer Jill, Wille & Mimmi ner och bosätter sig i lägenheten =) Älskar när dom kommer på besök, det ska bli sååå mysigt! =) Jag har även tagit ledigt på fredagen, så det blir långledigt för min del! D behöver jag! På onsdag när lillen kommer ner ska vi festa till det på en god sallad, dricka lite vin och sen bär det iväg på invigningen av push uteterass.

Torsdag är ju röddag, förhoppningsvis får vi lite fint väder så vi kan ge oss ut på ngt hyss =) Kanske en liten sushi middag på peacock ;)

Fredagen blir det en hemlis, sen säkerligen en AW och hej å hå så var vi på G igen =) Kanske vi ska klämma in lite singstar =) 

Lördag tänkte vi dra ihop ett gäng, och dra iväg till slottsskogen för grillning och lite kubbspel! Hade ju varit trevligt att få lite sol på blekkroppen oxå. =)

Söndag- brunch med solbrillorna på!! Jill nu j*vlar ska du få se på gosaker ;)

Jaa, ni lär ju få hänga med under min minisemester om inte annat är jill rätt duktig på att uppdatera sin blogg =)

Måndag

Heeeeej =)

Jag har haft världens mysigaste helg med sötaste Annie!! Vilken tjej!! Hade jag varit lagd åt andra hållet hade jag fan gift mig med henne haha! =) Underbar personlighet, helt fantastiskt intellekt och så fina värderingar! Jag ser upp till sånt, till henne och hennes varma kärleksfulla energi smittar av sig.

Lägger in en fin bild på sötisen.



Ifredags när jag kom fram efter tågresan upp till jönköping kom hon och mötte mig på stationen. Vi tog oss en promenix förbi en thai (såklart) restaurang, köpte massa god mat och sen vidare till videotekets godisavdelning! Påsarna vart INTE små! =) Väl hemma i hennes totalt nyrenoverade lgh kännde jag mig genast som hemma. Vi tände ljus, dukade upp fint, korkade upp en flaska rödvin, vi åt och åt och babblade o babblade.... o babblade! =) Vi pratade om ALLT mellan himmel och jord, vi skrattade åt oss själva samtidigt som vissa delar av våra samtal var oerhört känslosamma. D var en riktigt mysig kväll innan vi slocknade i natt timmarna..

Lördagen vaknade vi rätt tidigt båda två, vi började stylade om hennes tv bänk, plockade bort benen o voilá så hade vi en så grymt mycket snyggare tv bänk =) Efter d for vi iväg till ngt som hette A6 (köpcenter) Där strosade vi runt och kollade på både d ena och d andra, vi åt taccobuffe som vart galet gott, köpte mer godis och shoppade.

På kvällen vart det massa rosé, ännu mer babbel. Jag fick även en sminkning - Annie är nämligen även utbildad make up artist, så nu har jag fått privat lektion hur jag skall sminka mig hädanefter ;) Vi for till ett ställe som hette Carlsson el ngt i den stilen, det var sjukt mycket folk överallt ute i jkpg, köer överallt.. Men väl inne så vart d fart på oss, vi dansade, skrattade, dissade killar hit och dit, dansade, hoppade, skrattade hahaha aa var så sjukt kul! Vi hamnade på scenen och där trivdes vi bra med vår fuldans :P
TYVÄRR stänger ju ställerna kl 2 där, så när dom stängde va ju vi fortfarande på G =) men jag var som vanligt hungrig så vi ringde ngr vänner till annie bjöd över dem på efterfest for hem och åt lammgryta, såååå sjukt gott! *ge mig igen* Vi var uppe till småtimmarna, somnade gott och söndagen bestod av kebabpizza, ännu mer babbel och mys med film och den berömda chilifilten som alla babbalar om, nu förstår jag varför! haha grymt härlig filt!!

D var med dyster min jag lämnade jkpg, ville inte åka hem. Annie ville inte heller det, men vi har nu lovat varandra att vi ska besöka varandra mycket oftare! Förstå att vi räknade ut att vi endast har träffats 5 ggr på 1,5 år (medräknat första gången vi sågs här på kontoret) Alla fem ggr har varit jobbrelaterade, dock kom vi inte riktigt fram till hur många timmar vi spenderat på telefonen haha det är många! Känns som jag kännt den tjejen sen vi var små. =) Hon är en tjej som kommer finnas i mitt liv för alltid. <3 Oerhört tacksam att jag har henne i mitt liv. Älskar dig hjärtat!

Haha, när jag skulle sova kommer hon in i mitt rum ger mig en gonatt puss på pannan och säger sov gott, vi ses imorgon sötis. naaw hon e ju för go!

En grej jag tänkt på... 

"Lägg dig inte på samma låga nivå, va större än så."

Filmkväll blir d =)


Torsdag

Oj veckorna går fort!!

Gårdagen var grym, mötet va grymt och framförallt middagen som Australien bossen bjöd oss alla på! Ghaaaa! Vi satt på en superfin restaurang, först kom det in masa goda brödbitar, oliver, pommes, olika dippar, mm. Jag beställde en räkmacka till varmrätt och GISSA om den var gooooood! (bättre än heaven23!!!) Oh vad jag njöt!! Åt upp varenda liten räka, och tro mig d var många ;) Jag hoppade faktiskt desserten, nöjde mig med en latte efter allt gottigott :P vid tio snåret satt jag mig i anjas fina audi och vi gasade hemöver till göteborg, alltid lika trevligt att snacka med den tjejen! Hon är så klok, omtänksam och säger verkligen vad hon tycker, hon är väldig ärlig och rätt intressant att lyssna på hennes tankar osv om allt och alla. *me like*

Väl hemma somnade jag som en stock, var heeelt slut konstigt nog. Imorse dock vaknade jag 05.23, va bara att kliva upp och ge mig ut på löprundan =) Hade bra med fart idag oxå, tror kondisen börjar bli stabil så nästa gång ska jag nog förlänga och öka farten faktiskt.
Ikväll blir det combat SÅ KLART ;) Älskar att mina muskler syns som dom gör nu, fick tom komplimanger ang mina armar och ben på valborg av brudarna hehe får nog försöka ta åt sig lite ialf! Bra dos till självförtroendet serrni =)

Imån är det fredag, dvs jag ska till jkpg, hem till Annie =) *längta* Blir fullt upp nu på jobbet eftersom jag va borta igår och har stängning på lönerna. *Suck*

Fick även reda på en kul sak igår, man är ju ledig nästa torsdag!! JIPPI!! =) Har en plan! hehe

Dags å joppa!

tjiiiiiiing o tooooooong o luftbaloooong!

Världsförälder

Igår ÄNTLIGEN fick jag fingrarna ur röven och anmälde mig som världsförälder. Detta är ngt jag velat göra i flera år, har försökt 2 ggr tidigare faktiskt men då låste sig sidan båda gångerna när jag försökte anmäla mig.

Igår fungerade det, och det känns verkligen super bra att jag för en slant i månaden kan hjälpa ngn där ute i vida världen som inte alls har samma förutsättningar som jag har här hemma. Tycker du skall göra det samma. Tänk ett steg längre, va inte så egoistisk, visst jag förstår att alla inte kan skänka pengar hit och dit, men serriöst 100.- i månaden är d minsta beloppet, och vad får du för det? en lunch? knappt två öl på krogen, en fika på stan?
Kanske är det värt att hoppa över det och ge den summan till ngn som behöver det så mycket mer än du.

Som Världsförälder ger du ...

  • 0-5 år... de allra minsta barnen en bra start i livet ...
  • 6-11 år... de större barnen möjlighet att få gå i skolan ...
  • 12-18 år... och de äldsta barnen en trygg väg in i vuxenlivet.
Vet ni en sak....

Ju mer du ger, dessto mer får du tillbaka.

Nu längtar jag efter att få se vad det är för liten gobit jag blir "förälder" till, och att få höra vad min slant faktiskt gör för det här barnet. Tänk vad så lite kan göra så mycket.

Onsdag

Sitter just nu och dösurfar..... sitter nämligen på tåget ner till malmö. Hade lite sällskap här nyss, haha söt liten 20 årig kille som kom o fråga, är d ok om jag sitter brevid dig?(fanns massa lediga platser) -eh, visst.
Sen börja han babbla o babbla o baaaabbla, fråga om jobb, ålder, träning, pojkvänn, boende haha aa du d va rätt sött faktiskt. Fick ljuga lite när jag såg att han börja fiffla upp mobilen och förmodligen ville ha mitt nr, icke sa nicke haha :P Alltså du ser ju VERKLIGEN INTE ut som 29 år!!! utbrast han bla. Jag trodde du var typ 21 =)
Ja d var bara att tacka och ta imot, börjar bli van att höra den repliken nu, och äntligen börjar jag även uppskatta detta vid 29 års ålder =) Kul med en sån spontan liten konversation från ngn helt okänd.

Igår kväll kände jag mig lite frusen, därav hoppade jag faktiskt över löpningen i morse, kände att jag var tvungen att äta lite c-vitaminer så vart ett gäng röda vinndruvor samt en banan och tre små "dröm youghurtar"

Men idag, är jag tillbaka med shakes, sitter iofs med en latte från espresso house oxå, och tycker faktiskt att jag förtjänar den då jag ser bra med resultat från allt slit med träning och nyttigt ätande. =)

Nu mina fisar ska jag ta och kolla lite film. =)

Ha en toppendag & tack för idag universum ;)

★You Make Me Smile ★


Love..

Kärleken kommer och kärleken går, ingen kan tyda dess lagar.
Med dig vill jag följa i vinter och vår och all min levnads dagar.
Mitt hjärta är ditt, ditt hjärta är mitt och aldrig jag lämnar det åter.
Min lycka är din, din lycka är min och gråten är min när du gråter.

.

Kärlek är som en duva, håller man den för hårt kvävs den,
håller man för löst flyger den bort.

.

Om du kysst mig för sista gången.
Ta mitt hjärta med dig när du går.
Håll det mot ditt hjärta ska du få höra att det fortfarande slår.

.

If I could have just one wish,
I would wish to wake up everyday
to the sound of your breath on my neck,
the warmth of your lips on my cheek,
the touch of your fingers on my skin,
and the feel of your heart beating with mine...
Knowing that I could never find that feeling
with anyone other than you.

Tisdag

Ajemen, idag är det tisdag, dvs Desperate Housewives ikväll, till det brukar jag numera få festa till det med morötter, gurka och dipp! Men för att detta skall vara ok, bör jag åtminstonde ta en powerwalk eftersom d inte vart ngn löprunda i morse... måste ju få ngn sovmorgon på veckan, å det råkar faktiskt infalla sig just på tisdagar =)

Igår var jag uppe med tuppen, vaknade av att solen sken in sådär strax innan klockan slog 06.00, 06.10 var jag ute på löprundan på 7 km, sprang med lätta fötter och hade sjukt mycket energi av ngn konstig anledning. Kanske beror d på att jag har lättat ngr kg? Eller så är d bara envisheten som tog över, men härligt var d!
Efter arbetsdagen så stack jag iväg på combatpasset, d var svettigt, och d känns faktiskt lite i kroppen idag =) *likie likie*

Update från helgen..

Fredagen, dvs valborg vart riktigt lyckat! =) Började med en tacodinner hos rozelin med rosé ;) VILKEN mysig lgh hon skaffat sig mitt på andra långgatan vid järntorget. Ge mig! =)
Därefter tog vi en taxi till peacock, där vart vi mycket väl omhändertagna från vakten uppe vid dörrarna, han eskorterade oss ner till vårat bord, där vi fick en stor flaska rosa bubbel i hink, även en schpritflaska stod där i och massa redbull. Våra klackar åkte rätt snabbt av och vi stod uppe på ryggstöden och dansade, shot´s och drinkar från andra gäster bjöds vi på hejvilt, vet inte riktigt vad som hände där ;)
När bubbel och sprit va slut, kom en hel hink in med ytterliggare MASSA små spritflaskor som räckte och vart över kan jag säga för hela kvällen, joo stannade nämligen till stängning och vi hade SJUUUUUUUUKT kul!! *ge mig igen*

Lördagen bestod av brunch på soho med brudarna, sedan gick jag marie o emma på shoppingtur och avslutade med munkar i solskenet innan det bar hem för en powernap :P
Två sällskap försökte få med mig ut på lördagen, men valde faktiskt att ha en myskväll hemma med päronsaft, popcorn och film =) Det var jag glad för i söndags, när det vart städning, tvättning, och promenix i det härliga vädret.

I mån bär det av mot malmö över dagen, ska ner på möte. En chef från australien kommer och ska utbilda oss lite nämligen.

På fredag bär det av till jkpg! Ska ÄNTLIGEN hälsa på Annie <3 som jag saknar den tjejen! Ser fram imot detta som bara den! =) På söndagen har vi även fotbollsturnering där med samtliga kontor från sverige, där hade jag tänkt att äga trots att jag inte spelat på typ 2 år, men va fan d där sitter i bena! kommer ihåg vad mina tränare sa när jag va yngre, -Jenny du behöver inte träna, du har allt som krävs för att vara en riktigt duktig fotbolls spelare. =) Behöver jag tillägga att trots att jag hoppade över en massa träningar så var jag alltid med på matcherna :P *hoho* Bänken är INTE min grej ;)

A näe, snart får jag äta en till shake, 1,5 timme kvar! *magen kurra* (äter 5 ggr per dag nu)

tiiiiiiiing o tiiiiiiiiiiiing o koooooorv o skiiiiiiiiiiin *med ljusaste stämman* =D


(hälften av brudarna som var med under kvällen på valborg)

Ngn va full o gla här ialf :P shaka shaka :P

Fick sjukt mycket komplimanger för klänningen lillen, så det är ett säkert kort ;) fast d är väl alla våra klänningar? *hoho*

RSS 2.0