Wednesday

Japp, då var vi halvägs igenom veckan.

Igår efterjobbet fick jag ÄNTLIGEN ge mig ut i sommarvärmen, va tvungen att sticka hem och duscha av mig d första jag gjorde pga värmen.. svalkande dusch var riktigt skönt! Sen på med jeansshorts och sval tröja och iväg mot slottsskogen för en kvällspromenix. Där var det fullsatt med folk som grilla, spela brännboll, kubb, fotboll åt glass, sprang, gick, det var band som spelade och ja full rulle kan man säga.

Vi promenerade igenom där ett tag, sedan vidare ner mot vasa, väldigt fint område i göteborg. Strosade lite och sen bar det av hemmåt för att kolla fotboll -spanien mot portugal, japp sen bar d iväg hem och nattinatt.

Idag ska jag till frissan och göra slingor, skönt att få bort utväxten igen.. va inte länge sedan jag var där, men tydligen så växer det som ogräs nu, vilket jag iofs bara är glad över =)
Slutar alltså strax innan kl 14.00 idag, och efter frissan blir det slottis igen med tjejerna för att spela minigolf, ska bli super kul!

Fredag skall vi klämma in en AW på Kajskjul 8 göteborgs nya sommarklubb som VERKLIGEN är ngt utöver det vanliga. Ska bli mys! Dom har en stor uteservering samt en gigantisk lokal där det får plats ngr tusen personer, jag har endast sett bilder därifrån ännu, och det ser mycket lockande ut. Eller vad sägs?


På lördag skall det bli 27 grader och strålande sol här!!! Ah! Jag och josefin skall ut till saltholmen och steka, vi ska fixa lite mer bränna tills på måndag då hon drar med mig på fotboll på ullevi. Hammarby möter dom så det blir nog fullt ös! Ett glas rosé innan tänkte vi ta sen bär det av in och heja på hennes sambo.


Sol & bad hela helgen är alltså planen, åååh vad jag älskar när det är sommar!!!




2010-06-29

Tisdag och Jenny är trött!

Jag har nog inte vilat ut riktigt ännu från helgens bravader känner jag, hade tänkt gå och sussa tidigt igår men så vart det ju inte, somnade vid tolvtiden.

Vart räksallad & jordgubbar med mjölk som efterrätt igår kväll, samt en kvällspromenix. Nu ska jag ta tag i detta med träningen känner jag, nästa vecka blir d gymmet igen, den här veckan ska jag försöka ta mig ut på promenixer så mycket jag kan. Imorgon tänkte vi sticka iväg till slottis och spela lite minigolf, räknas det som träning tro?

Idag blir d högväxel här på kontoret, trots att jag inte alls vill det!!! Det ska vara 25 grader här och strålande sol!! VILL UT OCH BAAAAADA!!!

jaja, nu hade jag inget mer att tillägga.

See ya!

Rihanna "Cry"


Midsommar

Åh, vilken underbar helg!!

Vart skall jag börja, vart skall jag sluta?

I torsdags snurrade jag runt på stan ihopp om att hitta en klänning till midsommarafton. Dock hittade jag inget som föll mig i smaken. Jag hittade dock en ny kofta, en sommrig svalkande tröja, en vit blus, bunkrade upp med schampo, balsam, deo, bus och dvs nödvändigheter. In på systemet och handlade mitt nya favvo rosé, Chill Out vilket jag kan rekomendera för dig som gillar ett gott rosé. Handlade även med mig carlsberg export, så det vart tungt att bära hem.

Torsdag kväll gick åt till att tvätta och städa utan i lägenheten inkl en liten promenad ute i sommarvärmen. Fredag morgon var jag uppe med tuppen, gick och solade på blekkroppen lite samt packade väskan och hoppade med glatta steg iväg till korsvägen där vi möttes upp med bilarna för att bege oss ut mot Åstol. Tyvärr var det ju som beräknat trafikkaos så resan tog en aning längre än va vi beräknade, men väl framme var vi riktigt glada och taggade för en härlig midsommarhelg!

Här sitter vi snällt och inväntar färjan ut mot vår destination.


Efter en massa god mat som lax, korv, köttbullar, sill (jag åt inga sillar), ägg, sallad, färskpotatis, gräddfil med gräslök, snapps, jordgubbar ect samt efter ett par fina tal som hölls så vart det fest med hela gänget, det kom över en massa folk och helt plötsligt var vi fullt hus, riktigt skoj!


Det vart tårta & tokerier. Vi sprang över till andra hus och hälsade på deras fester och tror samtliga av sällskapet virade bort sig då det var som en labyrint hela ön haha =)

Malins dagisbarn hade gjort fina midsommarkransar till oss som vi använde hela kvällen =)


Fredrik var på "G" kan man säga, haha han e rolig!
Nicke, robin & tobbe sitter i bakgrunden och njuter.


Killarna var på "G"


Behöver jag berätta hur snabbt den här gick åt??


Midsommardagen gick åt till att glassa vid havet och sedan grillade vi fläskfilé och njöt av sommaren ut på tomten.




Det fanns en rolig gunga oxå
Jag spenderade en hel del tid på den!


Vi laddade med Jordgubbar innan vi senare åkte med Gustavs vänner ut på fisketur i deras båt, alltså kan man ha en bättre helg?? Helt fantastiskt härligt!



På väg ut med båten för att fiska! Ge mig igen!!




Andréa får napp!! Vi fick faktiskt 17 fiskar (En plattfisk, en fjärsing (riktigt farlig fisk som man kan dö av) en stor torsk, ngr små och sen makrill) på ett par timmar bara, jag fick 4! 3 makrillar på ett och samma napp, stora fina fiskar =) Sedan fick jag en torsk, men det var en bebis så jag släppte i han igen.
Här är vår fångst.

På kvällen.


Igår söndag förmiddag var vi tillbaka igöteborg, åkte dirket ut till saltholmen för sol och bad! Där låg vi och glassade med jordgubbar hela dagen, sedan hem och duscha, iväg ut till avenyn för att käka lite mat på en uteservering i värmen, efter det bar det iväg mot bergakungen där vi köpte MASSA popcorn, gotta & chips och kollade på A-team, bra film. Gonattkappsäck vart det efter det vill jag lova.

Den här helgen blir nog svårslagen, helt klart en av det bättre!!

Hoppas ni hade en lika fin midsommar som jag haft!

Ut med er och njut nu av det fantastiska vädret och allt det underbara som finns!



Hemma igen!

HOho, veckan bara rusar iväg! Likie likie!

Äntligen hemma efter ett par intensiva dgr ifrån göteborg.

Helgen har varit riktigt bra! =) Har varit iväg på massa hyss med brudarna. D har varit mat, disney musik, skratt, chipps & plopp, rosé, hamburgare, dansa för grannar på balkongen, nya uteställen, liveband, sol, pizza, och hela söndagen gick åt till filmdag och mys. Imåndags bar d av till jkpg för möte på hotell elite hela dagen, där serverades god frukost och senare lunch och fika med bakelser! 

På kvällskvisten bar det senare av upp mot sthlm, med mig som chaffis of course
Fort gick d!
Väl uppe checkade vi in på elits nybyggda hotel som låg alles vid vattnet, HUR FINT SOM HELST!! Vilka rum, och VILKEN frukost!!! Jag & Karro började frukosten med våfflor, sylt & grädde, behöver jag säga mer? haha Mums! Hann med ett härligt bad oxå, riktigt avkopplande! Sen var det möte, fika, mat, tilltugg, möte, fika, möte, mat, x2000 hem till göteborg igen! Fick lov att åka hem faktiskt så nu hinner jag med att planera inför midsommar.
Måste ju köpa ngt nytt och fint så jag ser ut som en sommar blomma där på Åstol (ö brevid marstrand)
Ikväll blir d tjejkväll och storplanering för denna utflykt

Vi är nog en tio personer ialf som skall iväg på detta, så d skall bli riktigt skoj!

Måste bara säga att jag är såå glad över min kollega jag har här på andra sidan bordet!! Vi har hittat varandra haha! riktigt söt tjej!
Hennes kille spelar fotboll på elitnivå och skall ta med mig på match nästa vecka, jag kallar henne för en äkta fotbollsfru
Ska bli skoj ialf, händer mycket nu, älskar sommaren!!!!

Ta hand om er alla där ute!

Kraaam!








Fredag!

Jiiiiiho! =) Äntligen fredag & strax helg! Kan d bli bättre?

Idag är d snart helg, wiiiiho! Tänk att man kan bli så gla för d lilla? Jaa, är inte så kräsen ja, mycket som gör att min lilla mun ler.

Fick nyss ett mess av Sara som tyckte jag skulle hänga med på AW i linné, å jag är väl inte den som är den

Hade iofs planerat en "spa"kväll på hemma plan ikväll. Men Kanske är lite roligare att hänga med vännerna och sitta ute på en uteservering o titta på folk. Aa lockar nog liiite mer.

Hörrni, om ens byxor spricker under arslet... har man ätit för mycket gosaker då?? Mina gjorde nämligen d imorse när jag slängde upp benet på en parkbänk för att knyta skon.....
Vad lärde jag mig av detta? INTE torktumla jeans kanske... gosaker är väl mest bra för kroppen, eller? Kan vara bra att ha en bilring el två när det går mot svält...

Jag hade tur igår ja... Jag var ju på vasastan iförrgår då johny(en chef) ville ha en bild på deras "dubbeltoalett" inne på tjejerna, vilket jag och josefin sprang in och roade oss med haha d va kul! Dock glömde jag sen min lilla plånbok därinne med körkort & bankomatkort. Hade så klart inga förväntningar på att ngn skulle vara ärlig nog att lämna tillbaka dessa, men efter en massa tjat från mina kollegor så ringde jag upp stället, efter mycket om o men ringde dem tillbaka, VI HAR DINA KORT HÄR!! =) *Jenny hoppade glatt iväg för att hämta upp dem* & till DIG som var så ärlig och snäll, TACK!! gillar dig redan ;)
Inte många nuför tiden som är så pass ärliga och faktiskt tänker sig in i den andres sitts. Jag hade defenitivt gjort samma sak! Förstår faktiskt INTE hur man kan sova om natten om man tar andras saker.

Hoppas ni får en härlig helg gott folk!

see ya!




nattinatt

”Sing like no one’s listening, love like you’ve never been hurt, dance like nobody’s watching, and live like it’s heaven on earth”



2010-06-17

Tittut!!

Torsdag, massor att göra.... vill inte, orkar inte, vill du? kan du? ZzzzzZzzzzZZz!

Igår efterjobbet vart jag med dragen av tre kollegor till vasastan för lite mat och rosé. likie likie! =) Vi satt oss på uteserveringen med glassande sol, enda jag hade missat var ju faktiskt solbrillorna... Vi smakade ioss nachostallrik som tilltugg och jag åt en pasta med kyckling & röd curry, riktigt gott faktiskt!! =) Magen vart belåten kan man sägar, slickade nog ren den där tallriken om ärligheten ska fram..


Efter ett par timmar på uteserveringen åkte jag hem och började min storstädning. Hann faktiskt med ALLT förrutom alla kläder, dessa får vi ta ikväll...

Idag är det som sagt torsdag, ingen combat tyvärr, måste ju va lugn o städad här ett par veckor till.... Ytterligare lite förslag på vad vi skall göra på midsommar dök upp igår.. Har ju fått försmak på fisket och vi ska tydligen få fiska makrill om vi vill, ute med båten
Likie likie!

Midsommar ut & bada, fiska, sola, leka, äta, njuta, slappa, äta, mysa, åka båt, kubb, rosé, sova, vakna, äta, skratta, springa, musik, mera mat, jordgubbar, godis, mmmmmm MERA!






Promise me....



What Do You Want From Me



Fin låt tycker jenny =)

2010-06-16

Godmorgon små barn.

Hoppas ni sovit gott & vaknat tort.

Igår efter jobbet sprang jag med glatta steg ner på 7-eleven. Inhandlade en massa gottigott gott för att sedan möta upp Andréa vid spårisen ut mot rödasten där vi skulle fiska. Solen stekte och vi var laddade till 1000 för att få fiska haha vi mötte upp Malin och hon lotsade oss fram dit vi skulle. Där fick vi direkt hjälp & varsitt kastspö, tänka sig att jag kommer ihåg hur man gjorde utan instruktoner  (va faktiskt ensammen om d..) Det va dåligt med fisk där, ingen fick napp men oj vad skoj vi hade! Efter ngn timme med kastspö, fick vi personliga instruktörer som hjälpte oss med flugfiske, wow det va skoj! Dock kändes det rätt bra i ena armen efter ett tag, det var teknik som gällde där. Men vi fick bra med beröm faktiskt, så det var riktigt skoj!

Senare åkte grillen fram, den fungerade ju så klart inte, Sara hade oxå kommit vid den här tiden och var för övrigt väldigt grym på flugfiske! =) Grillen fungerade inte, så sara cyklade iväg för att köpa en bättre tändare, tror ni att d hjälpte? haha Vi smaskade i oss pringels, massa godis, kaffe, coca cola medans andréa nu tog cyckeln iväg för att köpa en ny grill haha! Efter mycket om och men så fick jag igång den där skitgrillen, med den dumma tändaren. Är fortfarande ÖM i tummen idag Vi smaskade glatt i oss tre korvar var på min hade jag senap & rostad lök mumma, dem smakade verkligen gottigott!

Jag var nog inte hemma förren närmare tolvsnåret, men detta var valuta för en tisdagskväll! Nu är massa planer smida för va vi ska ut på för bus här isommar.


Massor att göra idag så nu gäller d att ligga i!

Hoppas ni får en bra dag!!




Fiska ikväll!

Hahhaha, jag ska iväg och fiska ikväll!! Ska bli sjukt kul faktiskt, en ngn slags kvinno-fiskar-dag idag tydligen i hela sverige. Man får då låna spön & instruktörer finns på plats om man vill kasta flugspö =)

Solen glassar & sjukdomen känns lååååångt bort, här ska fiskas! =)



Vinkar hejdå till städningen ;)


förkyldning inte okey..



Nu är jag ledsen.. Dumma hosta har bitit sig fast, hade tänkt göra en storstädning igår när jag kom hem, men hade inga krafter... Tänkte att detta får jag försöka ta tag i ikväll istället... mår inte bra när det ser ut som ett råttbo där hemma... Dock har jag haft mina anledningar till varför jag inte kunnat städa.
Det är sommar här i gbg nu igen =) Solen strålar och jag vill ut och grilla, sola, bada, sa jag förresten att jag tog första badet förra helgen ;) Liite kallt, fast riktigt skönt, bada 2 ggr! =)

Till veckan händer d mycket, söndag ska vi ha fotbollsturnéring med jobbet i jönköping, måndag möte i jkpg hela dagen, sen vidare till sthlm för möte hela tisdagen förmodligen jobba där på onsdagen och hemma igen på torsdag. Sen bär det av ut på midsommarfirande på en skärgårds ö utanför stenungssund.

Därför är d nog bästa att ta fram moppen nu så att man kan slappna av.

Andra planer för veckan är disney film kväll, grilla korv, fika på uteservering & långsam promenix om kroppen tillåter.

Mycket att göra, dags å joppa!!

Måndag....



Skiiit hosta!! Nu ska jag gå ner och köpa ett päron!

Hejdå

*lyfter på ögonlocket, hallå? Ngn där?*

Hej små barn!

Tiden går fort.. Det har hänt en hel del sedan jag uppdaterade er sist.

Orkar nog inte återberätta det, men Jill har ialf varit här i 1,5 vecka gå in på hennes blogg "jivi.blogg.se" så hittar ni massa roliga bilder ect från när hon var här.
Älskar att ha henne på besök, känns riktigt tomt här hemma i holken nu när hon åkt tillbaka till sundsvall. Hoppas att flyttlaset ner till götet kommer snart ;)


Helgen som har varit..(ungefär så långt jag orkar återberätta)

Ifredags efter jobbet vart d hem och svira om för vad som skulle varit en filmkväll, istället vart d fotbolls vm och god mat fick jag oxå =) Bra fredag!
Lördagen var rolig, jag fick lite fria händer med min hobby dvs inredning och alla mina små råd vart verklighet.
Efter ngr timmar var lägenheten omstylad, nu skall jag tydligen bestämma vad som skall köpas in oxå hehe Men inte mig imot, som sagt älskar ju att få inreda! Erbjöd mig att måla oxå, dock skulle pappan fixa d, så kanske bäst att inte blanda sig i. =) Nästa blir inredningsbutiker & ikea för att hitta allt.

Lördag kväll vart jag medbjuden med ett gäng på 14 personer som tog oss trots regn o rusk till en restaurang som hette, salt & peppar.
Till förrätt tog jag kockens val dvs lite en blandning av många smårätter, massa gottigott var d på dem tallrikarna! Till huvudrätt tog jag oxfiléspätt med örtungsbakad potatis, tzatziki,rödvinsås,sallad & en grillad jättestor grön chilli.
Drack ett par glas vitt till d och kan ge den restaurangen riktigt bra betyg, dit kan vi gå igen. =)

Efter middagen drog samtliga vidare till ett ställe i vasastan, där vart det lite öl & d slank ner ett par shots där oxå haha  måste nog skylla på andréa där som lurade mig.
När vi var klara där, vart d lounge faktiskt, riktigt bra. Självklart var jag o andréa inte nöjda där utan skulle till parklane på d ;) Hade sjukt kul igår, och idag mår man som man förtjänar antar jag.

Inte många knop gjorda idag, har ätit plättar med hallonsylt & vaniljglass med krossad choklad, en godispåse samt en dröm youghurt med vaniljsmak har slinkit ner i magen. Ligger nu och surplar på loka smultron&citron smak & känner en måttligt irriterande killning i halsen. *suck...* orka bli sjuk nu oxå! Nej jag är frisk frisk frisk =) Ingen hosta som biter sig fast på mig inte! NEJ!

I veckan blir det mest jobb, lite inredningsbutiker oxå då såklart, sen till helgen om jag nu får vara frisk så blir d äventyr kan man minst sagt säga. Jag ska inte avslöja vad ännu men d ingår tro d eller ej, TÄLT & fiskespön. ;)

Annars snart midsommar, planerna för det är tack o lov planerade, längtar!! för då får jag åka båt!!! =D =D =D

Här kommer en liten sommarbild från när vi va o bada på saltholmen förra helgen.



Nääe, nu måste jag göra ett ryck här med städningen. Tänkte fixa så d luktar blomma här igen!

Puss på er.

Hoppet är det sista som lämnar en.. Du finns fortfarande i mina tankar....

Fredag



Borde jag börja jobba igen nu?

Why....


gammla bilder på kontoret...

Man kan ju inte vara effektiv på jobbet, man behöver ibland en rast, å när man inte har ngt bättre för sig så har jag tagit ett par bilder med webcamen. Visst ser jag måttligt road ut när jag "arbetar".







Insåg precis nu att jag har stängning av lönerna imån! SUCK!!! Nu är jag arg, VILL INTE bhuuuu!

Sommar & Sol

Hur bra mår man inte när det är sommar & sol ute? Det gör verkligen gott för själen! Ska nog ta och bosätta mig utomlands under det kalla ruggiga sverige under vinterhalvåret. Under sommarmånaderna kommer jag självklart hem till härliga göteborg, men även sundsvall för båtåkande och mammas goda mat ;) Pappa är rätt duktig på att kocka han med, oftast är det han som står för maten ibåten och det gör han riktigt bra! =)


Igår vart det kvällspromenix i det härliga vädret i slottskogen, vi hittade till en väldigt mysig uteservering alles vid den lilla sjön där mitt i skogen, där satt vi och babbla och drack ett glas vitt. D är kvalité på en tisdagskväll efter jobbet d.

Väl hemma somnade jag som en stock, jill snarkade o fes inte där hemma så va nog därför jag sov så gott, fortsätt så jill ;P

Idag är det redan onsdag, funderar på vad jag ska laga för go middag till oss ikväll. Borde ju försöka vara nyttig, så kanske en god sallad? Grillad kyckling med ngt gott till? Hmm... Vi får tänka lite på den karamellen. Vi har ju festat till det ihelgen med väldigt mycket gott, så nu känner vi båda att vi får hålla i gosakerna, vi vill INTE bada i ngn vass inte. Nej.

Blir det fint väder ihelgen så tänkte jag släpa med mig lilla jill ut till havet & knuffa ner henne bland maneter & krabbor Visst är jag rolig?

Dags å joppa lite nu era små råttor.

Hoppas ni mår bra.


RSS 2.0