Jag vaaaan! =)

hoho, tror att the secret spökade nu igen! =) Imorse så önskade jag mig, att JAG SKA TILL STHLM IKVÄLL!  =)

Satt och budade för fullt, priserna steg och steg, fanns ju bara 2 st biljetter mellan gbg & sthlm ikväll så var nog hård konkurans.. så hittade jag en annan biljett mellan Skövde & sthlm för 95 utgångspris, som bara 1 person budat på, hmm tänkte lilla jenny, ja kan ju köpa en egen biljett från gbg till skövde, om jag lyckas vinna den skövde-sthlm  till ett billigt pris, 195 skulle det kosta härifrån till skövde så jag la ett max bud på biljetten, och vann den i sista minuten för 145.-  Weeeeeei tänkte jag då kommer jag ju iväg billigt!
Personen som sålde biljetten ringde snabbt upp och jag förklarade att jag skulle hoppa av tåget och betala honom i skövde samt få biljetten då..
-jaa, fast biljetten räcker faktiskt ifrån Göteborg säger han, så du kan få bokningsnummret så kan du åka hela vägen.
JIIIIHOOOOOOOOOOOOOOO =) haha 145.- för hela resan! Kan inte bli bättre! =) Även att han lämnade ut bokningsnummret till mig innan han har fått sina pengar, samt att hans biljett ligger på samma bokningsnummer, så försvinner jag, har han ingen biljett.. det var modigt tycker jag.. Men jag är pålitlig och super glad att jag kommer upp så billigt med x2000 ikväll =) tack & bock!

Nu ska jag försöka koncentrera mig på jobbet =)

see ya ;)

Fredag

Weeeei äntligen Fredag!! Hade det såå mysigt med lilla Josefin igår! Vart en öl och en kycklingsallad! =) Mums! Alltså, gott folk, min vecka har ballat ur totalt! Nu sitter jag med min stora Latte och min goda smörgås... jaaa tänkte att det var lika bra att gotta till det, eftersom jag ska till storstan i helgen, och där tänker jag banne mig INTE vara nyttig! Så på måndag gör jag ett nytt försök, ska försöka få lite mer vilja tills dess.

Igår köpte jag en jeansjacka, dock ångrar jag mig redan, vill ha en annan som tyvärr är slut SÅKLART över hela gbg... *morr* men eftersom jag ska till storstan så får jag hoppas att det finns ngn kvar där *hoppas hooppas HOPPPAS*

nU SKA jag inte på Tradera och buda lite på min biljett =)

Hoppas ni får en bra helg om vi inte hörs! =)

lunchen

jaa, d vart Indiskt! 2:a gången den här veckan! Mums =)  Har hittat ett nytt favvoställe nämligen, nära och bra dessutom. Efter jobbet ska jag ut och träffa Josefin, ett glas vin ute ngnstans =) Mys! så skål på er mina kära vänner och ovänner! :P

Näe, dags att boka in lite intervjuer ;)

ehh...

Börja om och börja om.... Har precis tryckt imig en karrapåse, en delikatess youghurt och så,... jaa det började bra,, sen gick det utför... hmm bättre lycka imån kanske...........?

btw

Så sitter jag och morrar på kontoret nu... om ngn undra..

Torsdag..

Jaaaaa, idag börja vi om!

Sitter nu med den otroligt smaksatta och glamorösa shaken till frukost, jag var SÅÅÅÅÅ nära att smita in på dahls.. men stod imot innan jag tog tag i handtaget.. *känner sig duktig* Dock är jag fortfarande sugen på min stora latte och en smörgås med ost sallad, paprika och mums. *sucktar efter*

Jaa, idag ska jag iväg och äta lunch med p och selma =) dom kommer och hämtar mig här sen *jaaaaa* =) ska bli mysigt, solen skiner ju så kanske vi hittar ngn mysig uteservering...

A nä nu är det bara att sätta igång med arbetet.. har en del att göra idag..

tack och hej leverpastej!

nu är det kört...

jaaaaaaa där sket sig mitt nyttiga liv, började bra med tonfisksallad och en hel låda med jordgubbar, men nu tar godissuget över! *grina*

*springer ner till kiosken!*

GHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAA ge mig mmmmmmmaaaaaaaaaassssssssssssaaaaaaaa gotta!! =)

Onsdag

Jaa, idag är det en ny härlig dag! P Är såå sugen på tonfisksallad nu!! Mums, hittade en fin bild i syrrans blogg när hon gjorde en sallad i helgen, å du frestade mig!! odåga :P Jaaaaa insåg precis att jag får äta min shake nu! Jiiihoo!! *springa iväg å skaka*

Oj nu hoppade lilla gobiten upp i mitt knä! såå mysig, hon har precis suttit hos tara med hunögonen  och tiggt choklad av henne.. mm hon vet hur hon ska göra för att få tag i gosakerna.. smart liten flicka e detta!

På lunchen ska jag iväg och köpa tonfisksallad (oxå selmas favorit), jordgubbar, vindruvor och lite nötter, jaaaaaaaa det är ialf nyttiga grejer, sååå tråkigt att BARA äta shakes huvudsaken är att jag äter var 3:de timme.

klart slut varulfstjut =)

Helena & Ja

Bästa helena som ja ska till =) love u girl! =) tänka sig att vi har varit oskiljaktiga ända sedan vi föddes, legat brevid varandra på bb, jag tittade ut precis 12 timmar innan dig, låg och väntade spänt på att du oxå skulle ploppa ut.. och där kom hon, ljuvliga helena =) Gla att jag har dig, dock hade d varit bättre om du flyttade tillbaka hit igen ;) snart kommer ja ialf!! Alltid lika skoj att hälsa på dig hjärtat! mitt lilla gullsnöre *hoho*


haha titta vad jag hitta =)

Veckans Lantis: Pontus Hjelm

Pontus Hjelm sjunger i bästsäljande metalbandet Dead By April. Född göteborgare tycker han att man aldrig kan säga ”ä dä gôtt ellä” för ofta.

Var och hur bor du nu?
– Jag bor i min studio och hos min flickvän.

Hur fungerar studion som bostad?
– Nja. Bor och bor … jag sover där. Det finns vatten, och en uppblåsbar 1,40-säng, som är helt grym! Men ingen dusch. För några år sedan bodde jag där i och för sig i sex månader i sträck.

Utan dusch?
– Ja. Men jag tränar mycket, jag duschade på gymmet. Tvätta fick jag göra hos morsan. Man får göra sina hundår.

Är det ”dumt” rent karriärmässigt att inte bo i Stockholm?
– Nej, det tycker jag verkligen inte. Jag försökte tidigt komma in som låtskrivare. Då ringde jag och bokade upp möten på skivbolag och förlag, jag fick skitbra kontakter, som jag fortfarande har kvar.

Men mingelfaktorn saknas?
– Den skulle jag aldrig ha utnyttjat ändå. Jag är en studioråtta som gömmer mig i min studio – utan fönster.

Ni spelade in delar av albumet i Stockholm, hann du hitta några ställen som du gillar?
– Ja, ett skönt gym vid Gullmarsplan, ett svettigt sketet gym. Jag gillar ställen som är så, det blir skön stämning. Man är där för att lyfta skrot. Hellre det än att gå på Sats där alla anställda går i kostym och det spelas klassisk musik. Det blir för ytligt.

När du hör ordet Stockholm, vad är det första du tänker på?
– Vägen dit. Nio av tio gånger som vi har åkt har vi trängts sex personer plus bagage i en minibuss. Till slut kan man varenda McDonald’s och bondgård. Så första tanken är ”Nej, ska vi åka den vägen igen?!”

Vad borde stockholmare lära sig av göteborgare, och vice versa?
– Det generella är att det är väldigt högt tempo i stan. Metropolkänsla. Det kan vi lära oss av i Göteborg, där är vi lite slappa. Det stockholmare borde lära sig är att säga ”ä dä gôtt ellä?” Det uttrycket kan aldrig användas för mycket. Man kan säga det om precis allt, i vilken situation som helst, till vilken fråga eller påstående som helst.


Tisdagkväll..

jag och selmis ligger och myser framför tv:n nu, har nyss ätit lite fil med russin, selma fick tårta =) Messade lite med söta Jossefin nyss oxå, så på torsdagkväll blir d ett glas vin, hoppas d är fint väder så vi kan trycka ner oss på ngn härlig uteservering =) Just nu väntar jag på desperate housewives ska börja. Ska även se om jag hittar nån bra resa på tradera till sthlm =)

det här är lilla josse, haha sötisen! Detta är tjejen som lär mig göra dom populära strawberry daquiris drinkarna jag brukar bju på här hemma =)

haha fick ett mail av Benji från NRJ igen, mailade iväg en röst förrut, såg att dom låg 2 på topp 5 kl 5, så slängde iväg en röst och skrev att dom skulle upp på 1:a plats, och att så var det bara! =) Fick tillbaka ett mail där d stod, att idag blir dom 1:a kunde han avslöja =) GRYMT ;)

Näe nu börjar mitt program! See ya, don´t wanna beeee ya ;P

Mitt nyttiga liv...

Ehh jaa, började ju med detta påhitt idag... Är redan sugen på godis, redbull och bullar! Mums! Dock fick jag hålla i fingrarna en och två gånger när jag var nere på kiosken här nere. Köpte en apelsin och ett grönt äpple som jag precis tryckt i mig! =) *mumms* om en halvtimme är det dessutom dags för en shake. Ska försöka få igång det här med att äta var 3 timme igen, fungerade väldigt bra sist, så jag kör på det. Dock känner jag att jag inte riktigt har samma vilja den här gången.... vilket så klart lär resultera i att allt kommer bli pladaask pannkaka! Men ska försöka va duktig ialf =) Till helgen bör d av till storstan på *piiiiip*. Ska blii sååå skoj att träffa tjejerna!! mina små älsklingar som bor där uppe!  *längtar som en tok* blir nog x2000 upp och hem till helena, sen ska jag kanske överraska ngr andra kompisar med min efterlängtade närvaro :-P Ska bli såå mysigt och hälsa på världens bästa helena!! =) och lilla telma som är ilsk som jag vet inte vad, men charmig på sitt lilla sätt ;)
 
Näe, dags att göra stockcount på alla våra kontrakt här på kontoret. bläääääää

see ya

DBA

1 på singellista, 2 på albumlistan (borde ha varit 1:a om inte green day fuskat:-P) haha Nä, men faan va grymt!!
Jag är oerhört stolt över att ha en så begåvad kille hemma i farstun som man säger ;)

Äntligen får han det han förtjänar! Är nog svåårt att hitta ngn mer målinrikad person än honom.

Tro på det du gör, ge aldrig upp, det kan verkligen ta dig hur långt som helst!

Traderade hem den här nyss

Traderade just hem den här lilla skönheten =) (ja den vita hon har på sig) Fin att ha både till vardags/fest och stranden =)

Fin bild..


2009-05-25

Löningsdag! Jaa det är välkommet!! *tack & bock* Just nu sitter jag här med min stora latte och försöker vakna till liv! Är så trött, kunde knappt sova inatt.. :S kan bero på min lilla tupplur som varade i 3 timmar igår... *inte så bra kanske *

Igår satt jag och klura lite på min tattoo, vet inte om jag kanske skall göra två st av den.. skulle vilja ha mitt lilla ordspråk på höger skuldra, rätt stort. Men jaa vi får se vad det blir av d hela :P Många ideér i mitt lilla huvud än så länge =)


Imån kommer lilla selmis till mig! *Myyyyyyyys* p åker på spelning till finland så jag får henne för mig själv =) gissa om vi ska myyyyyysa! =)

Gick sådär med mitt nytta liv idag, men ska gasa förbi affären sen ikväll och införskaffa lite nyttigheter :P så imån får jag väl dra igång istället =)


söndag

Dagen började med en sväng ner till kossorna Ovanligt va? haha matade dom med lite äpplen, dom vart gla och smaskade så dregglet for.. Det vart en mycket god middag idag, med prinsesstårta till efterrätt, mums, är för övrigt inne på min 4:de bit nu haha (jaa p skulle bestämt ta med resten av tårtan hem.. *inte bra*) vi kom hem rätt tidigt, p skulle på rep och jag passade på att ta en liten tupplur.. jaa den vart rätt lång.. 3 timmar? *hihi* men härligt var d! tror jag har bestämt mig för ordspråket som skall vara med i min tatuering, blir "stark i motgång, ödmjuk i medgång" då det är även ngt jag vill eftersträva och leva efter resten av livet =) Ska se om jag kan skissa ihop en grund på hur jag vill att den ska se ut, så får mr tatuerare gör den snygg sen! =) *längtar som en tok tills jag får den!*

Imorgon tänkte jag försöka bli nyttig igen.. dom senaste veckorna har inte varit så hälsosamma, så nu j*klar får jag ta igen detta, förhoppningsvis kan jag börja träna i början på juni oxå, d ser jag verkligen fram imot, fan vad jag ska träna combat då! weeeei! *välkommen tillbaka alla muskler*

Näe nu är det dags för en apelsin :P

ulricehamn

HOho,

Just nu sitter vi och tittar på solnedgången här i underbara aspanäs, vilken härlig dag vi haft!! Vi kom upp igår kväll, jag p och selma, väl uppe lagade p middag, jag gjorde en brasa och vi bäddade ut med madrasser på golvet farmför brasan, sedan bosatte vi oss där, såå himla härligt! Vi var även ut en sväng och kollade in natten, och himlen.. såå fint!
Imorse, vaknade vi hyfsat tidigt, tror den var kvart i tio, jag tittade ut genom fönstret och fick syn på ett rådjur som stod och betade.. , selma fick oxå syn å jaa, hon sprang ut och jagade lilla djuret.. dock kan ni ju säkert räkna ut att hon inte kom så långt och att rådjuret var snabbt långt borta.
Efter frukost for vi till lager 157 dock hittade vi inte mycket alls faktiskt.. tråkigt! Hemma igen gav vi oss ner i till kossorna som betar här nedanför. SÅå goa djur! dom är VERKLIGEN genom snälla! Rikrigt tama var dom oxå, kändes som att vi var där flera timmar, man ville helst inte gå.... Jag satt ner ett tag med dom, då den ena tycket att min rygg var ngt perfekt att kliva huvudet i mot haha dom är ju inte precis svaga.. shit jag fick verkligen hålla imot =) Men såå mysigt d var att vara med dom.. Vi lekte även jagis, ngt dom verka gilla ;) Efter det vart det ner till vattnet, selmis bada lite, sen upp och middagen var severad. *mums* Efer middagen, ner till kossorna igen =) sen for vi iväg på en liten "utflyckt" Hemma igen, gissa vart vi gick?
Jaa, ner till kossorna medans pankakorna gräddades för fulla muggar =) Vi hade hört att kossorna gillade äpplen, så vi handlade ngr på ica, gissa om vi vart populära? tom Selmis vart sotis och börja äta upp äpplerna så inte kossorna skulle få ngra :P haha Sedan vart d pankisar ute på terassen, såå härligt!!


Eller kanske ngn av dessa.. =)

Ordspråk:

Det som kommer från hjärtat, går till hjärtat.

"Fortis in adversis humilis in secundis" - Stark i motgång, ödmjuk i medgång"

Ad astra per aspera
Genom svårigheterna till/mot stjärnorna

Crea diem -- "Skapa dagen"

Fruktsallad

Jaaaaa, igår gjorde vi en STOR skål med fruktsallad! *mums* i var d jordgubbar, kivii, apelsin, vindruvor, banan, päron, mm och självklart var det glass med krossad choklad till d! Vi kände att vi behövde en vitaminkick! P har blivit sjuk nu oxå.. bhuu hoppas jag klarar mig, el jag SKA klara mig ;) Pratade precis med p:s mamma, selma kommer hit ieftermiddag! =) Jaaaaaaaa, så ska bli skoj att  överraska p med henne ikväll, han kommer bli såå gla =)

Ang min tatuering har jag ju såklart 1000 olika tankar om den, funderar faktiskt på att lägga in ett litet  ordspråk i bilden på ngt vis, funderar på "lev utan ånger" fast på ngt annat språk, kanske latin el ngt helt annat språk.. kanske italienska? Jaa mycket spännande, ska försöka skissa upp ngt fräsigt i helgen hehe

Näe, dags att jobba!

fika i bilder


oj oj vad cicci bakat och stått i =), mumsigt värre var det vill jag lova! =)

inte så snygg bild men d bjur jag på :P e jag, rebecca, magnus (som för övrigt är min frisörs kollega) haha va lite roligt att vi sprang på varandra på ett kakkalas så där bara =) har tydligen gemensamma vänner =)

Marie och frida mumsar i sig gosakerna! =)

världens sötaste lilla tjej var med oxå, lilla Ingrid =)

Födelsedagsbarnet =)

Sååå jäkla gooood! MUMS!!!

fika igår..

Efter en tupplur och lite mys igår kväll, hängde vi med krille som skulle sälja sin data skärm till nån datanörd i majorna :P nääerå, men krille ville helst inte åka ensammen, så han tänkte ta med p som är stor och stark, och som kan hålla krille under sina vingar =) Ialf så gick säljet bra, tog ett tag innan vi kom dit bara då lilla krille lyckades tappa bort kundens telefonnr.. *inte så bra* men efter lite hjälp och åkande så fixade han fram det och hej vad han gasade iväg till majorna =)
Sålde skärmen och 4000.- rikare. Jag och p satt mest och tjatade om MAAAT och hur hungriga vi var =) vi bestämde oss för att åka in till stan till ett fik som har öppet 24 timmar om dygnet (klockan var ju ändå runt halv tolv vid detta laget) Väl framme gick vi in, p beställde en stor räkmacka, en hallonsmoothie och så paj med vaniljvispp som vi tänkte dela på, när han skulle betala så sa hon ikassan..
-Nääe du behöver inte betala, jag är ett stort fan av er juh!
-ehh, men va? Jooo...
Nääe du ska inte betala, dock måste ni andra två göra det!
Hahaha Mr Rockstar till kille jag har. Snäll som han är gav han dom dricks istället och betalade även hälften av mitt =)
Joo, just ja, fick faktiskt en latte gratis av en annan där i kassan ja =) Mycket sött!! =) Tack =)
hmm, känns faktiskt rätt overkligt att han blir igenkänd så där.. Såg ett inlägg på nätet att en tjej sett han i nordstan häromdagen oxå =)
Jaa, det är tur att han har båda fötterna på jorden och att detta inte stiger han över huvudet som det kan göra på många. 

Nee, nu ska jag jobba lite faktiskt.. tro d eller ej men jag sitter på kontoret NÄR JAG ÄR LEDIG!! :P Men blir inte långvarigt, ska iväg till slottsskogen sen, är bjuden på kakkalas där nämligen =) Träffa en massa vänner och bara njuta av gott sällskap och gott fika *=)

Hoppas ni får en super dag!
 


kanske lite lite lika.. elle?






Tatuerings tid!!

Weeeeeeei känns som allt händer samtidigt hos mig nu! =) Det stämde det "häxan" sa!! ;)
Tror även detta har lite med "the Secret" att göra ;) Galet, börjar så smått tro att det stämmer, detta var alltså min 2:a önskan som slog in i loppet  av en vecka. haha kuuuuul! Vet inte riktigt om jag vågar önska mig grejer, känns som att det går lite fort höhö :P Näe men jag är supergla! Weeeei ska bli såå kul att få göra min efterlängtade tatuering! 1 juli har jag fått tid, (en kollega fixade in mig före kön, såå busigt *fniss*) så innan dess ska jag dit så vi kan skissa upp MIN EGNA TATOOOOO =) jaaaaaaa! =)

Nja, dags att äta min dagliga frukost som består av en stor latte från dahls med en grov ostfralla med sallad och paprika. =) Har blivit lite av mitt beroende, Mycket gott! =)

Igår vart jag bortskömd igen =) p kockade ihop en suupergod pastarätt som jag gärna inte ville sluta äta, dock var d grädde iden, så gick ju inte att klämma ner hur mycket som helst.. Men sååå gott!! =) *mums* Hoppas d finns kvar lite ikväll när jag kommer hem! ;)

Ha en toppendag nu, det ska jag ha! =)

Nytt tankesätt!?

Ganska häftigt hur ens tankar kan vara så starka och påverka beteendet som det gör. Tycker den här texten är inspirationsfull och helt klart läsvärd:


"Ordet affirmation betyder bekräftelse. Allt vi tänker och säger är en positiv eller negativ affirmation. En affirmation kan vara en automatisk eller en medveten programmering. Det sägs att vi har c:a 65.000 tankar varje dag och att de flesta av dem är negativa. Om detta är sant, gör vi en fruktansvärd skada för oss själva. Kropp och själ arbetar i symbios. Vi kan inte skilja de två från varandra. Hur kan vi tro att våra kroppar skall ställa upp för oss, om vi ständigt sänder dessa negativa meddelanden ?

Oftast är vi inte medvetna om att vi har negativa tankar. Gång på gång i det dagliga livet upprepar vi gamla negativa uttryck. En affirmation är helt enkelt något som vi matar oss själv med i vårt inre. En tanke om oss själv och andra, som vi laddar med en känsla. För att nämna ett exempel, vad brukar vi tänka om oss själv när vi står framför spegeln? Där laddar vi ständigt och jämt vårt sinne med tyvärr oftast negativa tankar. "Vilken ful näsa jag har" "Gud vad mitt hår ser ut" "Så feta och fula mina lår är" osv. Du fattar vinken va? Vi ser ständigt och jämt till att självförtroendet ligger så lågt så möjligt. Letar ständigt efter vad som är fel i stället för det som är rätt. Och hur många gånger klagar vi inte över vilken livssituation vi befinner oss i. Tex.

· Jag är dålig i magen.
· Jag har ont i ryggen.
· Jag ser dåligt i mörker.
· Jag har dåligt minne.
· Jag har dåligt lokalsinne.
· Jag hatar att gå upp på morgnarna.
· Jag trivs inte på min arbetsplats.
· Vad tjock och äcklig jag är.


Även om du tycker att de är sanna, låt bli att uttrycka dem ! Du ger dem näring och tillåtelse att finnas i ditt liv. Ju mer du utrycker dem, desto starkare blir de. I stället för att ta kontroll över ditt eget liv och skapa en trevligare tillvaro för dig själv, låter du negativa tankar styra ditt liv.

Hjärnan tar emot all information den får, den vet inte vad som är rätt eller, vad som är bra eller dåligt för mig, den tar bara emot den information den får och Vidarbefordrar den ut i kroppen, om den ständigt får information om att magen krånglar, att vi inte har något mänskligt värde, att livet är botten, att jobbet är pyton och barna besvärliga, då tar vi livsmusten ur oss själva.

Men att bara fokusera på det negativa hjälper oss inte. Det är slöseri med tid och energi. Ju mer du tänker på det som är negativt desto mer skapar du. Vänd dig bort från det negativa och intressera dig för det som du verkligen önskar. Alltså, byt ut de negativa affirmationerna till de positiva. Konsten att skapa det vi behöver är att "tänka" att vi redan har det.

Detta säger oss att vi varje dag behöver tänka på vad vi sänder till vår kropp såväl som till vår omgivning. Vi behöver varje dag sända goda tankar till våra celler som styr våra kroppar.

För att kunna arbeta med affirmationer, behöver man först vara medveten om sina negativiteter, erkänna dem, plocka fram dem och titta på dem. Andra steget är att våga och vilja göra något åt dem. Tredje steget är att börja göra det.

Affirmationer kan vara ett sätt att bli av med sina negativiteter och komma till livsinsikt och finna inre harmoni. Man arbetar med positiva tankemönster, dvs. motsatsen till sina negativa mönster.

Att affirmera i positiv riktning kan förändra hela ditt liv. Det du ger näring med dina tankar växer och blir permanenta i ditt liv!!

Affirmationer är egentligen inget nytt. Vi använder det väldigt ofta utan att vi är medvetna om det. Och det är väldigt synd, eftersom det har en väldig effekt. Men fram till nu kan du använda det mer medvetet. Framför allt i en positiv riktning.

Det ska vara korta, exakta affirmationer som precis beskriver det du önskar på ett sätt som om det redan var uppnått . Med hjälp av att du hela tiden upprepar affirmationen får du den till slut att smälta in i ditt inre och blir på så sätt en uppmaning till att en ny verklighet skapas, din nya positiva verklighet

Även om man inte tycker att påståendet stämmer för hur man känner sig, så låter man det vara ett mål för vilket vi vill bevara för vår inre blick. Det är viktigt att formulera sin affirmation så att man tycker om den och inte retar sig på något i ett påstående som någon annan kanske har gjort. Det är naturligtvis individuellt hur man reagerar och hur man vill utforma sina affirmationer. Men det finns redan många fina och positiva affirmationer som man kan använda sig av.

Affirmationer är inte något som man använder för att förtränga sina egentliga känslor av t.ex. riktig sorg. "Nu ska jag vara glad......" kan kännas som ett hån, så att man istället får skuldkänslor och känner sig uppgiven för att man fortfarande är ledsen. Affirmationer bör vara konstruktiva och rätt så realistiska för individen t.ex. istället - " jag accepterar min sorg och går vidare och ser det som stärker mig i tillvaron..."

En affirmation är ett påstående som formuleras medvetet. Det upprepas tills det är fast förankrat i det undermedvetna Formulera dina affirmationer i nutid, som om de redan vore sanna. Denna mening säger man till sig själv, tänker, läser och/eller skriver.

Det effektivaste är att använda positiva affirmationer under någon form av avspänning som du redan före avspänningen formulerat. Upprepa ett antal gånger efter varandra så som det känns bra.

Påminn dig gärna om dina affirmationer flera gånger per dag. Se det som att affirmationen uttrycker en sanning om dig som väntar på att uppfyllas och behöver näring. Allt skapas två gånger, först i tanken sedan i verkligheten. Det finns många sätt man kan använda affirmationer på, så att resultatet blir kraftfullt och effektivt och ens synsätt blir mer positivt och kreativt.

En affirmation är en positiv uppmaning till ditt inre ! För att en affirmation ska fungera bör den formuleras i nutid, alltså som om den redan var sann! En affirmation ska aldrig innehålla negationer ex. måste inte eller aldrig . Det är ju så att din hjärna inte kan förstå negationer, hjärnan kan heller inte skilja på fantasi eller verklighet !

Det ska vara korta, exakta affirmationer som precis beskriver det du önskar på ett sätt som om det redan var uppnått . Med hjälp av att du hela tiden upprepar affirmationen får du den till slut att smälta in i ditt inre och blir på så sätt en uppmaning till att en ny verklighet skapas, din nya positiva verklighet !

När vi arbetar med affirmationer, behöver vi passa oss för negativa ord dvs. negativa programmeringar. Vi tror att de är positiva men de får en motsatt effekt därför att vi använder ett negativt ord i affirmationen. T.ex.


· Ej använda: Jag skall inte gräla på mitt barn idag.
· Använda: Mitt förhållande till min dotter är kärleksfullt, glatt och avspänt. Jag älskar henne precis som hon är.

· Ej använda: Jag skall inte irritera mig på min chef mer.
· Använda: Mina relationer till min chef är fina och harmoniska.

· Ej använda: Denna gång skall jag inte misslyckas.
· Använda: Jag lyckas alltid med allt vad jag företar mig.


Nyckelordet är upprepning. En del människor menar att upprepning inte är nödvändiga och att alltid är den sista tanken som gäller. Detta är endast delvis sant. Den sista tanken gäller, men om den är ny är den ännu så svag att den behöver upprepas för att få kraft och styrka i våra tvivlande sinnen. Man kan arbeta med affirmationer på många olika sätt.

Du behöver tänka dem eller på annat sätt arbeta med dem, men du behöver nödvändigtvis inte tro på dem. Det är vad vi vanligtvis inte gör, när vi börjar arbeta med dem. De är inte sanna, men vi gör dem sanna. I början sitter de bara i huvudet. Mekaniskt upprepar man dem. Sedan börjar man gradvis känna dem. Man märker att när man börjat förändra sin attityd till sig själv, sin kropp, andra människor, och livet i stort, börjar omgivningen förändras med en själv.

Till skillnad från en vanlig dator fungerar kroppens datacentral så att den tar emot information utan urskillning. Till skillnad från en dator behöver kroppens mottagarstation upprepningar för att de skall tas emot som en sanning och det gamla dvs. motsatsen byts ut.

En dator kan själv inte tänka ut en bättre lösning men den kan ta emot ny information från mitt sinne, en information som jag anser vara en bättre lösning än den gamla. Den gamla var negativ därför att när jag en gång i tiden, kanske för mycket länge sedan när jag var ett mycket litet barn, tog emot dem som en sanning därför att jag ännu inte hade lärt mig att se skillnad på det som gjorde ont och det som inte gjorde ont. Jag visste inte då heller någonting om medveten programmering och medvetet växande. Hur den gamla inprogrammeringen än kom dit, behöver den komma bort, bytas ut. Detta kan endast ske genom upprepning av den nya. Den gamla påverkar mig inte längre, den har inte längre någon makt över mig, den kan inte längre skada min organism men den kommer alltid att finnas lagrad i mitt minne som en påminnelse om svunna tider.

Om vi, i det förflutna, har tänkt en viss negativ tanke, låt oss säga 5000 gånger, så behöver vi arbeta med motsatsen 5001 gånger ! Då har kroppens dator tagit emot den positiva affirmationen som en sanning. Då först stannar den i kroppens medvetande. Det är just därför upprepningar är nödvändiga. Om du i fyrtio år har tänkt en negativ tanke, behöver du inte fyrtio år till för att programmera in den nya. Se bara till att upprepa den. Resultatet ser man så gott som genast.

En dator kan inte skilja på vad som är rätt eller fel, bra eller dåligt för mig. Den kan endast ta emot och lagra informationen. Därför är det viktigt att vi använder vårt medvetande och bara matar in de programmeringar vi vill ha för vårt välmående.

Jag själv är programmeraren. Jag är den enda som tänker i mitt sinne. Jag har en fri vilja. Det är upp till mig att välja tankar som stöder mig och ger mig support, hälsa, glädje, inre harmoni och som ger mig livsinsikt samt vad jag vill ha.

Om jag upptäcker att mina tankar är negativa, kan jag alltså pröva affirmations tekniken / omprogrammeringstekniken. Jag kan omprogrammera min datamaskin, mina begrepp om mig själv och min omvärld. Omvärlden är en spegelbild, en produkt av mina inre tankar. Genom att ändra mina tankar förändrar jag min omvärld. "Så i det lilla, så och i det stora." När vi arbetar med oss själva arbetar vi för världen.

Affirmationsteknikens motståndare säger att när man affirmerar, litar man inte på universumskraft, vi använder oss av vår egen vilja. Detta är en fara vi behöver se upp med. Det kan ha med mitt ego, mina förväntningar, mina behov av att kontrollera något jag tror vara bäst att göra. Vi har tankens oerhörda kraft. Vi kan skapa vad vi vill i våra liv.

När det gäller affirmationer behöver vi se till att de handlar om oss själva och våra egna negativiteter, låsningar och blockeringar i nuet. Det är alltid nuet som räknas. Genom att arbeta i nuet, tar framtiden hand om sig själv. Det förflutna sitter i oss nu, så det har också med nuet att göra. Affirmera inte för andra människor. Du vet inte vad som är bäst för dem. Troligtvis inte de själva heller.

Vi skall inte heller affirmera på att speciella saker skall hända i vår egen framtid. Vår egen framtid skapar vi här och nu. Arbeta "endast" med att ta bort dina egna negativiteter. Om du t.ex. är i stort behov av en bostad, situationen är kritisk och du inte vet vad du skall göra kan du affirmera. Inrikta dig inte på en speciell lägenhet i en speciell stadsdel eller ett bestämt datum. Det begränsar dig. Öppna dig för att bättre saker händer när du frigör dina begränsade tankar om speciella önskemål.

Att arbeta med sig själv kan göras intressant, roligt och lärorikt. Det behöver inte alls vara jobbigt, eländigt eller svårt. Affirmationstekniken bevisar att vi själva är våra egna skapare.

Att affirmera är en väg, en relativt lätt sådan för att hitta insikt och att nå inre harmoni. Den här tekniken är så lätt att en del människor låter bli att använda den bara av den anledningen. Den är så lätt att man inte vågar tro på den.

En del människor säger att det handlar om hjärntvätt, och att detta är negativt. Det handlar om att ta bort blockeringar och spänningar, vilka hindrar oss från att plocka fram vårt verkliga jag och leva mer fullt ut, mera rikt och harmoniskt. Detta är inte negativt för någon människa. Det är positivt. För att kunna plocka de inneboende egenskaper som vi alla har, kan vi använda oss av affirmations tekniken. Det finns också andra sätt att arbeta med sina fastlåsta energier. Detta är ett av dem.

Du tänker säkert att det här är för bra för att vara sant. Jag säger: prova själv.
För att komma igång kan du skriva ner de positiva affirmationer som du önskar på ett papper och läsa det högt för dig själv flera gånger om dagen. Sen kommer det faktiskt av sig självt. Du kommer att stanna upp när du håller på att mala om dina "fel". Du kommer att tänka "Oj vad håller jag nu på med". Sen är det bara att vända det. (Jag vet ibland är det lättare sagt än gjort, men gör så gott du kan)

Efter ett tag kommer du verkligen se effekten av detta i ditt liv. Visserligen, ibland tycker man ju förfärligt synd om sig själv och varför inte tillåta sig det. Det kan vara nyttigt någon gång att bara gräva ned sig och dra täcket över huvudet. Med att lära sig att affirmera positivt menar jag inte att bli perfektionistisk i sina tankar. Jag vill bara visa på ett sätt att använda tankarna i en positiv riktning när vi fastnat i något som vi inte tror att vi är herre över, fastän att vi egentligen är det.

Den kraftfullaste av alla affirmationer är: JAG ÄR ! När vi kommit så långt att vi är fria från de flesta av våra negativiteter, räcker det med en enda affirmation, detta enda uttryck är: JAG ÄR ! Då har vi tagit ett steg längre. Den kan mycket väl användas redan nu, men inte förrän man har passerat en del blockeringar kan man riktigt förstå, tull fullo känna, hur kraftfyll den är. Till dess att vi kan det, behöver vi också arbeta med våra blockeringar.

Målet är att i längden göra sig av med de medvetna affirmationerna där man medvetet har programmerat in positiva tankar, och automatiskt göra det en stund varje dag. Då gör man inte längre affirmationer. Då är man goda, positiva tankar utan arbete och ansträngningar. Här nedan ges exempel på hur du kan använda affirmationer.

ATT SÄGA DEM

· Säg dem för dig själv tyst eller högt under dagen, när du tränar eller närhelst
du tänker på det, t.ex. medan du kör bil, gör hushållsarbetet eller utför andra rutinsysslor.

· Säg dem till dig själv när du betraktar dig själv i spegeln. Detta är särskilt
effektivt när det gäller affirmationer som avser att förbättra din fokusering, positiva tankar, känslor samt attityd och prestation, oro, nervositet, rädsla eller ditt självförtroende och självkänsla Se dig i ögonen och affirmera Om det känns obehagligt ska du bara hålla ut tills motståndet går över och du till fullo kan betrakta dig själv och älska dig själv. Du kanske känner att den här metoden väckor känslor som därmed lösgöres.


ATT SKRIVA DEM

Se över dina negativa mönster och skriv ner motsatsen. Om du tycker att du inte duger, inte räcker till så kan du skriva

· Jag duger.
· Jag har en speciell uppgift här på jorden.
· Jag tycker om att vara här.
· Jag är nu villig att plocka fram mina inre resurser och använda dem.
· Jag är nu villig att skapa ett underbart liv åt mig själv.


Se nu över alla dina tankar, attityder och beteenden. Var fullständigt ärlig mot dig själv. Det är mycket lätt att under en kväll finna och skriva ner ett par hundra affirmationer.

Arbeta med några åt gången, skriv ned dem för hand, stenografera dem eller skriva in dem på datorn, varje morgon och kväll. Eller du kan arbeta med dem en och en. Fyll en hel sida i din anteckningsbok med en enda affirmation. Gör det varje morgon och kväll. Så småningom kan du stryka de affirmationer på din lista som du är klar med. Till slut har du bara en eller ett par kvar. Det brukar kännas enkelt och lätt att arbeta med ett fåtal när alla andra är färdigarbetade. Därför är det viktigt att arbeta med de lättaste först.

· Ta en affirmation som du vill arbeta med och skriv ned den tio eller tjugo
gånger i följd medan du verkligen tänker på orden när du skriver dem. Ändra på affirmationen under denna process om du kommer på ett bättre sätt att uttrycka den. Detta är en av de kraftfullaste tekniker som finns, och samtidigt är det en av de lättaste att utföra.


TÄNKA DEM

Tänk på dem om och om igen. Gör det till en vana att alltid byta ut de negativa tankarna som c:a 65.000 gånger om dagen gör sig påminda mot dess motsatser eller en annan affirmation, som du kanske valt som "dagens affirmation." Tänk dem också varje morgon innan du stiger upp och på kvällen innan du somnar. Det är mycket bra att börja dagen med positiva affirmationer. Dagen blir helt annorlunda (mycket positivare) än om du inte hade gjort dem.

Njut av att jobba med dina affirmationer och gör det på ett kraftfullt och säkert sätt särskilt när du säger dem högt. Gör det med övertygelse och känsla. Gör stunden till ett ögonblick av guld


Här kommer exempel på affirmationer :


Jag är avslappnad och i balans.
Jag känner mig lugn och säker.
Jag är fokuserad på en positiv sinnestämning.
Det känns bra och det kommer att gå bra idag.
Jag accepterar mig själv till fullo här och nu.
Jag älskar mig själv helt precis som jag är
Jag accepterar alla mina känslor som en del av mig.
Jag är mitt livs skapare.
Jag skapar nu mitt liv exakt som jag önskar det.
Jag älskar mig själv helt precis som jag är och jag blir hela tiden bättre.
Jag är vacker och älskvärd hur jag än känner mig.
Ingen av mina känslor är negativa.
Jag är nu villig att erfara alla mina känslor.
Det är rätt för mig att ha roligt och njuta av livet.
Jag tycker om saker som får mig att känna mig bra.
Jag är djupt avslappnad och centrerad.
Jag känner nu en djup inre frid och klarhet.
Jag är glad att jag föddes och jag älskar att leva.
Mina relationer är speglar som visar mig själv.
Jag lär mig nu av alla mina relationer.
Jag är lugn, trygg och säker varje dag.
Jag njuter till fullo av mitt liv.
Jag mår bättre och bättre.
Jag är lugn och avspänd i alla situationer.
Jag litar på mig själv.
Jag sover gott om natten.
Jag är kreativ.
Jag är glad och lycklig.
Jag älskar mig själv.
Jag är alldeles frisk och kry.


The Secret


Jill o Pontus

=) sötisarna!


vill ha lååångt hår igen!






Dead by April till England!



Tänk att babe ska stå på den här scenen!!! OMG heeeeelt galet!! Jag måste diiiit!! =) Ta med mig!! Pleeeease! *ler snällt*
Detta får man ju inte bara missa!! GAAAAALET!!

DBA Linne



Detta var taget i s.vall faktiskt, jill fixade "posen" tror hon lekte lite fotograf =) Rätt duktig om jag får säga, du kanske ska sattsa på d jill?? =) Älskar ialf mitt nya fina linne!

2009-05-17


Hittade en liten bild på världensfinaste precis =)
Var verkligen en grym spelning igår på sticky, p sjöng all sång eftersom jimmy hade halsfluss stackarn.. Älskar verkligen när p sjunger, det låter ju såå bra, han är fan bäst, sätter varenda ton! =) Publiken var inte så dålig heller, haha alla kunde texterna och sjöng med, shit vilken känsla!! Riktigt coolt tycker jag!
Efter spelningen dansade vi lite "fuldans" vart en del skratt =) Vart rätt tidigt ändå, tror vi tog taxin runt tolv-ett tiden hem, väl hemma hade vi tänkt kolla på "Sagan om Despereaux" (film som p fick när dom var på mediamarkt här i gbg för signing) Dock vart det ingen film igår :P Det kanske blir ikväll istället, för vill gärna se den! varkar såå söt! =)

Just nu ligger jag och vräker imig allt som vart kvar från gårdagen, hade lite tjejer här innan spelningen, bjöd dom på pizza, godis, strawberry d, morötter gurka och dipp och vindruvor... tyvärr var dom rätt dåliga på att äta, så det mesta står ju här nu framför näsan på mig :P
Tack för igår flickor små, var roligt att få damma av singstaret och sjunga lite och snacka en massa skit med godingarna. Vart såå inspirerad av mia som vanligt haha Den tjejen är UNDERBAR! *ge mig ditt hår nu tack* :P kan gärna ta lite av din solbränna med ;)


Här kommer en liten bild på mia. En gammal dock, men mia som mia =) love that girl! :)

Jag ska se om jag kan uppdatera med lite bilder från gårdagen sen, dock har carris min kamera.. så d dröjer väl lite..  :P
 

DBA på NRJ

In och lyssna, intervju med DBA nu på NRJ! =) Kuuuuuuuuuul! =) *hoho*


bild lånad från www.nrj.se

Dead by aprils hemsida

Weeeeeeeei nu är äntligen Dead by Aprils hemsida uppe för rullning! ;) In och spana!! =)


www.deadbyapril.com


lika...?

Btw när jag var hos tandläkaren idag, frågade hon när jag var där sist och bla bla bla... ehh ja typ två år sen pga av att dom hade glömt att kalla in mig i fjol...
Tandis, sa jaha vad konstigt för jag känner igen dig så himla väl... känns som att du har varit här nyss... ?
-AHAAAAAAAAAA tänkte jag, syrran var ju här för inte så länge sen, kanske det var henne du blandade ihop mig med??
-haha, jaa det måste det vara, ni är ju sååå lika, samma röst, samma ögon jaa ni måste väl höra detta hela tiden..?
-nääe inte alls :P

Lika??? njaaaaaa.... haha




NY DBA SIDA

WOW, in och kolla www.myspace.com/dbaswe. Ny design! *me like* babe är ju såå sexig på den där bilden!!!
På lördag är det releasegig!! yeeaaaah!! *längtar som en tok* Ska bli såå skoj, och är slutsålt,. så mycket folk blir d! =)

Annars tuffar d på som vanligt! Sitter med dom hämska lönernar nu igen :P phuuust! Igår satt jag här på jobbet till 9 på kvällen.. fick iofs mycket gjort men var ju heelt slut när jag kom hem, lite tv, lite the secret, lite fil med russin, och sen var det gonatt kappsäck :P

Ska försöka hinna med en fika med sis o carro idag efter jobbet oxå... ska bli trevligt, en stooooor latte ser jag fram imot! Det måste vara fördelen med att inte träna nu (har ju tagit ett litet uppehåll på en månad ungefär) man kan ju vräka i sig vad man vill! hehe just nu sitter och och stirrar på taras stora vindruvsskål! Muuuuuums!! dock var jag hos tandis nyss, så har fått lite flour, vilket innebär att jag inte får äta eller dricka dom närmsta timmarna... så jag sitter i princip och biter mig i fingrarna nu =) 

Just d, min mobil e paj för er som försöker nå mig! *morr* jag kan svara, men hör INGENTING! såå störigt!! dock fungerar fortfarande smsfunktionen... så smsa kan ja ialf.. mm det fick man för en  5000.- telefon som är 4 månader gammal.. *arg!* SÅ ska man lämna in den, få allt raderat och låna en bajs telefon i flera veckor.... hmmm njaaa inget skoj alls tycker ja... :(

Hoppas ialf ni får en bra da!!

Va tacksam för allt och alla ni har omkring er, det är jag! =)

smärta är bara vekhet som lämnar kroppen..

eller vad säger ni? *ghaaaa*

Idag var vi i aspanäs och myste med p:s familj, väldiigt god mat vart vi serverad, var en massa rotfrukter som hon haft i ugnen tillsammans med biffar, gräddsås, rödvinbärs gelé, sallad och sånt mums! Innan det var vi ner till vattnet med selmis och badade lite, el a var väl mest selma som bada liiite för kallt för min smak :P

Har hittat och köpt en ny bok, "the secret" shit, den borde ni läsa! gillar det skarpt! Även fast jag tror många nog är vääldigt skepptiska till den, men jag tror ju på det mesta, så jag tror och hoppas på att det stämmer! Jag ska läsa ut det sista nu, började igår, och läste ut den idag då kanske ;) bra betyg! =)

Imån tillbaka till jobbet... hmm vet inte om jag är redo igentligen :P men bara till att bita ihop och ge sig in i kampen =)

Nu ska vi äta farmors kokosrutor =) *mums* (även det enda som e kvar efter den stora ica kassen med gosaker hon skickade med oss i påskas. Mums & Tack Farmor, du är bäst!! =)

DBA

Ni har väl inte missat att ni kan tjuvlyssna på hela albumet som släpps nästa vecka! www.myspace.com/dbaswe
Alla låtar e ju hitts, precis som snubben i expressen sa i gårdagens repotage om dom.

Missa inte in o lyssna och bli beronde :P hehe

å just d, dom ligger 1:a på mest sålda singlar i sverige, vad sägs om d?? =)

Förlåt

Oj vad ni varit inne o spanat efter uppdateringar antar jag... Jätte skoj tycker jag! Lovar att gottgöra er för veckan som gått! Har inte haft möjlighet till att uppdatera av olika anledningar :P Kanske avslöjar varför...eller så behåller jag d för mig själv.. Men jag är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ GLLLLAAAAAAAAAAAAAAD!! VERKLIGEN ALLTSÅ, tror inte ni förstår! Lycka! Vill bara skrika ut hur glad jag är!! Hoppa runt o skutta glatt!! =)

ska vila lite nu, men vi ses snart!!

RSS 2.0