Tisdag

Hoho, saknat mig??

Jaa, har haft en sjukt härlig ledighet! Ska ladda upp en massa bilder sedan från metaltown, bröllopet, båtåkandet, stranden, jaa har hänt en del i helgen =)

Efter jobbet ska jag iväg med Linette till tatueraren. Jag har nu äntligen bestämt mig för att skriva en text, på insidan av under armen. Det kommer bli tjusigt =)

Jaa, har inte tid att sitta här nu och blogga, men det kommer en update, promise!


Onsdag

Jaa, igår kväll var det en helt underbar kväll! Vi satt oss på uteserveringen på  viktora som ligger i vasastan.. Det var en sommarkväll igår, där satt vi och njöt i bara våra små sommar kläder =) Såå Härligt, vart ett par glas vin, en pasta rätt och massa nachos med salsa på det! Mycket bra!!! =) Så ut med er och passa på att njuta av det härliga sommar vädret, man vet ju aldrig hur länge d varar... Bara imån kvar, sen bär det av mot lång helgen!!

Hittade inge solisar igår... *suck* vart på med pilotisarna från förra sommaren idag, dom fungerar ju iofs alltid! =)

Ghaaa, ska ju tatuera mig på onsdag!! insåg det igår typ haha, är inte hos MR tattoo men är hos den andra här i gbg, blir nog en liten text och ev en stjärna.. dock har jag VÄRLDENS beslutsångest om vart jag skall sätta dessa fina =) skuldran, insidan armen, handleden? och vem ska vara vart? ehhh...? jaa, vilka problem jag har ;)

nja, dags och jobba lite nu som vanligt, men see ya =)


Gilla den på axeln, men inte resten..

Väldigt fin tycker ja!

den måste väl vara fejk..? Elle?  riktigt cool ialf!

SOMMAR



ghaaaa! vill ut i solen jag med!! såå avis!! Va ner på posten en sväng å det är ju verkligen sommar ute, ta mig härifrån!! När jag kommer hem till s-vall blir det båt för hela slanten, ligga på flyen och schteka!! hehe nja ialf på söndagen efter bröllopet är över! dock måste jag ju köra hem bilen på söndag eftermiddag, ngt jag INTE ser fram imot.. Men först ska jag njuta av sommaren, har ju tagit ledigt på Fredag Yeeah! Så innan metaltown blir det nog en sväng till beachen kanske? =) hade varit mysigt om jag hinner! =)

Hade tänkt släpa med mig p ut till havet och grilla korv idag, dock ska han ju repa hela veckan så blidde inget med d... tråk!
Aja, istället så blir det en fika på en härlig uteservering med lilla Marie, ska bli mysigt att träffa henne, var ju ett tag sedan! (förrutom fikan i slottsskogen, men då var hon sååå bakis och inte sig lik. hehe)
Jag har ju slarvat bort två av mina nya solbrillor för i år, så måste springa och köpa nya efter jobbet, går ju bara inte att vara utan en sån här dag! Speciellt inte på en uteservering i solen!

Längtar för övrigt som en tok tills det blir helg, jag ska ju få träffa lilla Arvid, åka båt, gå på bröllop, mysa med wille, mysa med lillen (Jill) ;) och mammsen och pappsen får va med på ett hörn med :P jag ska äta massa gottigott, sola bada jaaaaaaaaaaa shit kommer bli en underbar helg känner jag!! Undra om jag ska ta ledigt på måndagen med? :P nääe dumma tanke, skärpning Jenny! 


Sjösättning sist jag va hemma, 9,5 ton väger den "lilla"


Spikarna där Elin & Björn ska gifta sig ute på klipporna!! 

Jill & mina tår som åkte bak på flyen förra sommaren, Jill IGEN till helgen eller?? =) *me like!*

Mina sötisar!

Repris i Helgen? *hoho* Ialf i sommar tjejer!


Arvid


Men världens sötaste lilla bebis!!! Snart kommer jag hem och myser med dig som en TOOOOOOOOOK!  =) *längtar*

Måndag

Såå, nu är jag tillbaka till vardagen igen, HERREGUUUUUD vad vi ätit mycket i helgen! *inte bra* Men skönt var det att få komma bort till landet, mysa med kossorna, selmis och babe så klart!
På midsommarafton vart det väldigt mycket mat =) först lax, färskpotatis och olika såser, MUMS, så klart massa efterätt, två olika som vi så klarrt var tvugna att klämma i oss, efter dessa kaloribomber var jag runt och go! *hoho* Sedan bar det iväg och dansa runt midsommarstången =) jag och p:s mamma hoppade runt där som små barn, d var skoj! =)
Efter det vart det en liten tupplur... ngn väckte mig väldigt tidigt så var lite trötter :P När jag vaknade vart det fika, kokor och nygjord vinbärssaft, mums på kvällskvisten grillade vi revben och mumsade ioss det med lite vitt vin, en kvälls promenix ner till sjön hann vi oxå med, riktigt mysigt! Lördag morgon bar det i väg mot vadstena slott, åkte igenom Gränna och så klart stannade vi och kolla på hur dom gjorde polkagrisar, samt köpte ngr som färdkost =) Vart en glass oxå ute i solen =) 
Vidare gasade vi till vadstena, gick en tur inne på det enorma slottet, guud va fräckt det var!! gigantiskt stort och coolt! Efter turen gick vi till en uteservering och åt en väldigt god lunch/middag, lax åt jag, å pannkakor med grädde och sylt till efterrätt! *mumma* =) 
Vi for sen hem till göteborg på lördag eftermiddag, p gjorde den berömda salladen med vitkål, avokado paprika gurka tomater, syrlig vinegrett och grillad kyckling med vitlök/lime sås till! MUMS MUMS MUUUMS!! åt så det stod ut genom öronen typ! =)
Igår vart det en sväng förbi allum, tänkte jag skulle hitta en klänning till bröllopet, dock som vanligt när man måste hitta ngt, så hittade jag ingenting! :S


Hem igen, låg och slappade resten av dagen, sen for vi iväg handlade lite kvällsfika, hyrde tre filmer och köpte karra. Vi såg två av filmerna, så det var rätt sent.. e liiiiiite trötter idag:P


Nu är det bara till att sätta igång med joppet igen :P mitt nyttiga liv börjar som vanligt idag måndag igen! Måste ju komma i mina jeans på Fredag!! Då är det ju dags för Metaltown, ska dit med p:s bror faktiskt, han fick bara skriva två på listan, så vi får hänga =)  är ju så klart en del andra som jag känner som ska dit, så kommer nog springa in i en och annan =) Hoppas på att vädret håller isig, för nu gott folk är det SOMMAR!!! Jiiihhooooooo! =)


Dags att ta tag i joPPet :P


Jill, du kysser väl råttan från mig?? på Fredag ses vi!! =) *pussa på* 


Ghaaaaaaaaaaaaaa tattoooooooo på G!!

Jaaaaaaaaaaa, pratade precis med Mr Tattoo =) Jag fick tid 11 AUGUSTI!!! galet!! jaaaaaaaaaa!! =) hela dagen ska jag vara där!! *hoho* fan va kul!!! =) hejdå november *vinkar* Weeiweeiweeii!!
Han är ju såå duktig!! Detta kommer bli grymt!! =) Vi ska hålla kontakten via mail, han ska skissa upp en alles egen tatuering till mig, en blom grej! rätt stor *fniss* shit, detta kommer bli as grymt! =)

Onsdag

hoho, sorry för dålig update i tisdags & onsdags.. jag jobbade nog till strax efter 22.00, heeeeeelt slut! *phuuuu* statistiken på lönerna stämde inte alls som jag fått vilket resulterade i att jag fick göra om allt... *Suck*  Igår vart det  massa jobb till halv fyra, sen drog jag min kos bort mot mitt gamla jobb, där mötte jag upp ett par tjejer, gamla kollegor =) vi gasade iväg till Lerum, in på ica maxi och handla en MASSA gosaker!  =) det var kycklingspett taziki, bröd, revben, oliver, mjukost cider, vin, kösfärstomater, paprikor, olika ostar, vindruvor, jaa allt möjligt gottigottgott =) Chokladmousse  vart d till efterrätt =)  vi gasade iväg till maria med familj, knackade på dörren och Heeeeeeeeeeeeeeeeej! suprise!! (hon ska ju gifta sig om två veckor) vi bestämde oss för att ta det lite lugnt med henne, bara en mys middag som vi fixade åt henne med lite gott vin till! Det var verkligen suuper skoj att träffa tjejerna!! saknar dom! inte arbetsplatsen, men vissa av kollegorna!! Vi satt ute i deras glasveranda i deras sååå fina hus! *avis!*

Så efter massa vin, gott i gott gott så bar det av hem igen. Ner i sängen hemma och mysa ner sig, jag var såå trötter, somande gott kan jag lova medans p satt och spelade sitt tv-spel.
Imorse när jag kollade in www.myspace.com/dbaswe så såg jag att dom lagt in nya spelningar, bla ska dom till sommarkrysset i sthlm den 4 juli i sthlm, alltså ska dom vara med i tv4!! Weeeeeeei det blir kul!! =)

Nu ska jag göra klart alla lönerna!

Seee ya!





Önskelista..



Längtar tills pengarna kommer! =)

Mysiga Måndags morgon

vaknade upp tätt intill min finis imorse, myyys =) Natten va hämsk, fy va dåligt jag sov!  vaknade typ var femte minnut, så är heeeeeelt död idag.. har såå mycket att göra oxå :( ser inte fram imot idag.. kommer nog få bo här inatt om jag ska bli klar med lönerna itid..... *suck*

Det är Taras födelsedag idag ialf! Så jag tänkte bjuda henne på lunch.

Nja, dags att ta en shake, efter den här helgen blir det till att sköta sig i veckan! Märks att det ändå har gett resultat sen jag börja äta var 3:de timme.. Kul! =)  
I Lördags kom jag i mina favvo jeans som jag inte kunnat haft sen aa, ngt år tillbaka.. Kunde tom ha ett vitt tajt linne till och det såg bra ut, inga handtag som vällde över hehe 
Nu är det bara till att fortsätta, sen ska jag försöka dra igång med träningen iveckan.. blir nog till att lägga sig och lyfta tyngder så musklerna tittar fram igen. Ska nog hänga med p till hans gym så kan han hjälpa mig tänkte jag.. bygga upp lite muskler så jag kan ta mig ann combaten om ett par veckor =) *längtar som en tok* 


söndag kväll..

Igår hade jag storstädning här hemma, ja allt vart väl inte klart, men köket, hallen och toaletten vart skinande rent och doftade gott i gott. Fick upp lite sommrigare gardiner både i köket och i rummet, samt ny matta, så nu är det lime grönt som gäller här hemma. Känns som att lägenheten vart större och ljusare, mycket bjaaa! =)
Jag har ju även letat efter en snygg jeansjacka, dock utan resultat.. Å vad hittade jag inte nere i mitt förråd igår? Jaaa, jag har ju redan en snygg jeansjacka!! =) Hade helt glömt av den, men nu behöver den nog bara åka ett par varv i tvättmaskinen, sen är den som ny igen! =)

Efter allt slit här hemma, for jag iväg på vinprovning hos en kompis till carolinerna, där vart d mycket vin, farligt det där med vinprovning.. efter en hel del vin bar det i väg till starbowlingen, fan det va inte bra att dricka allt vin innan, jag som brukar va grym, slutade ju som 3:a i mitt lag... *riktigt besviken* Tävlade även mot Daniel som var i mitt lag och snorungen vann med 1 poäng, 1 POÄNG!! d värsta var att tiden precis tog slut när det var min tur, så hade jag oxå fått hinna köra sista rundan så hade ja nog spöat allihopa :P efter bowlingen vart det en sväng till Lounge, där sprang jag in i en gammal kompis och ngr till. Efter det en korv och taxi hem, ajaj fossingarna... Nog för att skorna är snygga, men VARFÖR ska det vara så obekvämt att gå i höga klackar?? aja, vill man vara fin får man lida pin...

När jag vaknade i morse vart det en piggelin till frukost, sen pizza 2 trocadero och en stor gott påse! Nu har jag ätit knäckemacka med ost, köttsoppa och drukigt en massa fanta, MUMS =)

snart dags att krypa ner under täcket och nana.. P kommer hem i natt tror jag, mysigt! Stackarn har kört bil sen tidig morgon ända från nord norge, när jag pratade med han vid sex-sju tiden så var dom vid hudik bara...

Nu har vi bestämt oss för att åka till ulricehamn på midsommar, vi skippar festerna och åker upp till kossorna istället =) ska bli riktigt mysigt, hoppas det blir bra väder oxå!

nattinatt på er, ses i mån.


bye bye

Nu bär det av på vinprovning och sen bowling, Jill vet att du vill ha bilder, så här har ru ;)



NRJ in The Park



Jaaa, det gick rikrigt bra igår för pojkarna i sthlm! P berättade att det ar grym publik, mest skrik från fansen och härligt väder! Värsta hotellet fick dom bo på oxå, ta mig diiit! P skickade en liten film på hans rum, såå fint!
saknar ni dead by april gå in och kolla på www.myspace.com/dbaswe

Haha kolla in den här från London, lilla putte får vara med å herregud vilken rolig kille det är alltså!

jaa lite egen... haha familjen vikström, jaa det var han som åt middag hos oss sist vi va hemma.. tur han inte va "sig själv då" hahaha


Go kväll



Popcorn, zingo smothies är på menyn ikväll! See ya!

Rescue



Vi har räddat en liten fiskmås som har ramlat ner från sitt lilla bo här utanför jobbet.. stackarn.. :( Ramlade typ 8 våningar, hans mamma kan inte få upp honom igen och han höll på att bli överkörd då han ramlade ner på en väg med en massa trafik.. Vet att man inte ska rädda dom osv men vi kunde bara inte låta stackarn vara där ute alles själv.. hans två syskon som tidigare ramlat ner även dem, hade blivit överkörda =( 

Nu har vi lagt honom i en karton med handukar och en liten skål vatten, lillen har lagt sig och sovit =) Han var så söt, för när jag lämnade honom och skulle hämta vatten, så skrek han som en stucken gris, när jag kom tillbaka vart han tyst igen =) sååå himla söt är han! ville inte störa han nu och knäppa kort, men hittade en annan bild, och den är väldigt lik honom. Jag undra om jag ska försöka ta med honom hem ikväll, eller om han ska få sova här... ? Ska nog köpa en räksallad till lunch sedan så att han kan få lite mosade räkor i lilla magen.. =) hoppas han gillar det. 

Hmm, jaa jag vet att fiskmåsar inte är dom mest charmerande djuren, jag tycker heller inte om dom! MEN de här söta oskyldiga lilla livet gick inte att dissa.

Hmm, undra vad han ska heta?

Torsdag

Åh... e såå trötter idag. =(

Gårdagen va mys! Jag sprang förbi affären köpte allt vi behövde till africana kom hem och där va min lilla finis. Jag hade ju tänkt laga mat till oss, men det gjorde vi tillsammans istället, såå mysigt! Det vart jättegott!! 2 stora potioner gick ner samt zingo till det, mycket gott! Har sovit rätt dåligt idag dock.. ngn låg och hade en massa ljud för sig.. *morr* :P Sedan vet ni ju hur mitt morgonhumör är, Inte det bästa! P:s humör är dock raka motsatsen.
-Heeej *med stort leende*
-*morr* hej
han kommer över och vill kramas..
-myyyyyys, vill inte släppa..han åker ju nu igen.. *Suck*

Ska försöka hålla mig sysselsatt i helgen så att det går snabbt tills det blir söndag. På Fredag är det AW som gäller, sedan tror jag att det är shopping och lite singstar på G på lördag med josefiiin! jaa vi får se, ska se om jag kan trycka in en fika med mia oxå =)

Nu är det full rulle här på jobbet som gäller idag!
Hoppas ni får en bra dag!

sååå segt...

Nu sitter jag här alles ensammen.... fy så tråkigt.. :( P kom in en sväng med ett par pussar och kramar, så lite energi fick jag allt =) tyvärr gick det alles för snabbt.. *suck* dumma taxi som hämtade honom alles för snabbt.. aja, vi bestämde oss för att ha en myskväll ialf =) tror jag ska ta och överraska med en god middag kanske =) var väldigt länge sedan jag engagerade mig i köket för oss, så är nog på tiden =) hmm, undra vad jag ska hitta på för gott... Jill du som är duktig på det, ngr förslag? =) Kanske lax med pressad potatis och citronsås, MUMS!
Haha fick precis ett samtal från p:s manager, shit han är rolig!! *skratt* aa, där fick jag skratta lite ialf =) 

Eller ska jag göra, räk pasta det var länge sedan! Mumma... hmm eller kanske kyckling med fetaost röra, ris och sallad? potatisgratäng med fläskfilé, sallad och vinbärs gelé.. *dreggel*  
Lassagne var längesen... eller tacos? =D hmm, bakpotatis, fläskfilé, sallad och holidaydipp.. *Ge mig!* slottsstek? njaa.. kanske lite överkvalificerad för en torsdag.. Synd att det är så dåligt väder annars hade vi ju kunnat grilla lite gosaker =)
Lite indiskt kanske? aa hade varit gott..  Jaaaaaaaa AFRICANA MUms! det är ju smaskens! =)

Bryn pepprad och saltad fläskfilé alt kyckling med vitlök curry, he (norrlänska för häll typ) i massa grädde och en bit blå mögelost.. låt puttra.
Koka ris. Skär upp banan, ta fram jordnötter, mandarin på burk som legat i sockerlag eller vad det är, ni vet konserv manadiner. gärna 2 burkar ialf när jag o pontus äter =) Mango chutney till det är som pricken över i:et ;)
Gör en god sallad med körsbärstomater, avokado, gurka röd paprika, sallad, rödlök och en massa vinegrett! ååh vad gott detta ska bli! =)  *dregglar ned på skrivbordet*


Klocka klocka på väggen där, snurra nu fort så ja maten får hän :P hahaha dåligt! men ni fattar!


Onsdag

Jaa, babe kommer hem en sväng idag, ändrade planer.. dom ska inte åka förren tidigt i morgon, vilket innebär en natt hemma JAAAAAAAAAAAAAAA! *hoppar & skuttar*
Spelningen i London gick GRYMT! fullsatt ställe, fansen stod och sjung med och grabbarna skötte sig grymt bra! Faan va skoj!! Blir sååå glad! =) Åh ska bli så mysigt att kramas idag!! *längtar!*

Annars är det mycket jobb idag... regnar ute.. tråkigt, fast ändå lite mysigt...så länge man sitter inne ialf. Igår var jag för förbi ica hämtade ut min tröja som jag traderade hem för ett par veckor sedan, den va grymt snygg! Köpte även lite bananer, jordgubbar och bröd, vart en favorit i repris igår, jordgubbs smothie, SÅÅ jäkla gott!!! Ni måste prova! till det vart d ostmacka med äppel juice. =)

1 banan
ca 15 jordgubbar
1-2 msk äppel juice
1-2 msk naturell youghurt
Mixa ihop tills den är slät, häll upp i ett fint glas med ett sugrör, känns lite lyxigare då ;)
Bären kan man byta ut, prova gärna mango/hallon. Mycket gott!
Igår hade jag även i 1 dl kesella naturell, mest för att få imig lite protein =) Smakar riktigt bra det med!

*gääääääääääsp* jag är såå trött. Vaknade inatt av en grej jag glömt bort... lovade p att springa förbi studion igår och betala en räkning, dock glömde jag d ... =( å detta vaknade jag mitt i natten av... :S 

Mitt shackande går bra på jobbet faktiskt, jaa tro det eller ej men det är tredje dagen idag, utan att ha ballat ur *Stolt* dock ikväll blir det maaaaaat, mys middag med p hade inte suttit fel =) Undra vad man ska hitta på för gott...? *funderar..*

klart slut.  

 

KOm hem!

Ssssssssssssssssssssssss!! Nu tycker jag att p ska komma hem! Är tråkigt här utan dig! Hittade en gammal bild från en jul för ett par år sedan hemma is.vall. Jag vill pussas!

Tisdag

Aaaaaaaj! har lyckas sträckt mig i skuldran idag.. *Suck* Jag blir så less, vet inte vad jag gjorde, sträckte lite på mig och släppte ifrån mig ett av mina ljud *iiiiiiiiiiiiihhh* Tara skratta som vanligt åt mig och mina påhitt, dock tyckte inte jag d var lika roligt den här gången eftersom det sträckte till *Ajajajaaj* Så nu åmar jag mig över min veka kropp som strejkar.. Ska bli såå skönt att komma igång med träningen snart!! Weeeeeeeei!

Igår vartd mys kväll under täcket med smothies åt 3 stycken! =) såå jäkla gott! lite morotsbröd med ost och äppel juice vart det till det. Såg en dokumentär igår om två autistiska tvillingar som har ett syndrom som hette Savants.
Det gjorde att deras minne var extremt, dom kommer ihåg allt som hänt i deras liv, och då menar jag verkligen ALLT, vad dom och deras när och kära åt för 10 år sedan på ett specifikt datum, vad alla hade på sig, vilken vecko dag det var exempelvis 1983, 5 sep. Helt sjukt, dom kunde även säga vilken veckodag det var 1938, 4 aug när dom inte ens var födda.. dom kallade sig själva för mänskliga datorer, och det måste jag nog hålla med om att dom var. Dom kunde allt, memorerade allt. Det är ingen idag som riktigt förstår hur detta går till..
jag funderar på om det kan vara utomjordingar som rövat bort dom :P haha nääe, men det är riktigt läckert att se vilka otroliga individer dom är. Jag är imponerad!


Tycker ni ska gå in och kika på dom på youtube.

Nu är det dags att joppa lite, ikväll blir det en liten fikan igen men en koompiiis =) jag och mina fikor =) jaa men jag gillar det ;) imån ska ja upp tidigt, åka till alingsås med pontans föräldrar och hämta en husbil. weeeei så blir gonatt kappsäck FÖRHOPPNINGSVIS itid ikväll =)

just ja, har fått svar från tatueraren, väntetid tills i november, men tror det är värt det ;) känns så! så nu har jag mailat över mina önskemål så ska han fixa min ALLES EEEEEEGNA tatuering som ingen annan i heela världen kommer ha =) *hoppar och skuttar*

hade fint!

Tattoos

Jag tror jag ska tänka om när det gäller min tattoo! Alltså jag är typ heelt såld på att få gå till den här konstnären! Shit vilken talang! Här är ngr smakprov på vad han gjort! Vad tycks?







Volvon och händerna är ju heelt sjukt detaljerade! Såå  Snyggt!!
Jag har precis mailat mr, så vi får se hur lång väntetid det är.. =) men bokar nog om mig dit känns det som..
Det är babe som hittade den här tatueraren, tror även att jimmy varit där faktiskt.. såg ut som d på myspace :) ska kolla med han vid tillfälle ialf.
Bilder lånade från www.funnyfarmtattoo.se


Hämska Måndag

Hoho det är måndag!!

Såå B :P e inte alls på bra humör idag.... har värk i lilla magen idag... dumma vecka! känner mig rätt  lätt irriterad.. jobbigt att humöret ska påverkas så av alla hormoner... *morr* Det räcker att ngn säger fel liten grej, eller att det är fel grej som klingar i mina små öron för att bägaren ska rinna över och jag börjar gapa och skrika, morra och sura.. Även fast jag försöker styra det så är det fasiken svårt att övervinna det ibland.


Idag börjar jag med mina shakes igen, känner mig rätt tagga faktiskt så tror att jag kommer fixa det! dock lovar jag inget.. Kommer köra riktig middag och ibland lunch oxå, men var tredje timme ska kroppen få energi!
Festade till det med en pizza och en STOR gott påse igår, känns bra att frossa till det så där precis innan jag kör igång med det nyttiga, blir mer peppad när jag vet att jag frossat så! :P

Idag efter jobbet så ska jag nog bara krypa ner hemma och tycka synd om mig själv.. men tror att det är bäst för både mig och min omgivning att jag håller mig instängd :P Ska iofs se om jag kan få till en liten promenix oxå, brukar  kännas lite bättre efter en långpromenix.

Hoppas ni får en bra dag!

saaaaaaakna wille!

lite bilder från nu.. SÖndag kväll..


jag har sprungit runt i mina fina nya klikcelätter här hemma, försöker att gå in dom lite, så mina fötter inte dööör när jag ska inviga dom små liven =)

Jag ser dig nog, våga lämna ett avtryck, jag bitts inte :P även fast man kan tro d..



Fint linne va? =)

aa ganska ego, men vet att ni gillar d :P haha


En Arvid 2009-06-03

Det vart en liten Arvid =) Här kommer en välkommen till världen puss från din moster jenny! Ser VERKLIGEN fram imot att träffa dig om ett par veckor!! Gillade att "prata" med dig på telefonen idag =) såå söta små ljud du hade för dig ;)

Jag ska göra allt jag kan för att skydda dig här i livet mitt lilla bär!! *pöss*

Söndag

Ida är det söndag, tack och lov för en gångs skull! Fick för mig hela dagen igår att det var måndag idag... Var nog mest för att jag visste att jag skulle kliva upp 05.45 idag :P Jag va lite taxi åt grabbarna grus som skulle till london idag, ååh e såå avis! Dom har en hel härlig ledig dag i london idag, då dom bara ska strosa runt i london gå ut och äta på restaurang och bo på hotell *inte alls avis* :P jaa jag fick ju ialf följa med hela vägen till landvetter =D Man får vara glad för d lilla ;)
Ulricehamn trippen sket sig... :( pontus var tvungen att repa i går sen drog d ut på tiden så mycket att det lixom inte var ngn idé att fara.. Men jag hann med lite shopping igår, vart en bikini, ett vitt linne, 3 par örhången,  shampo, balsam, deo mm =)
Sedan bar det iväg till thairestatuangen köpte med mig lite mat och gasade iväg till replokalen.. första repet jag var med på faktiskt.. lät grymt ;)
Efter det bar det iväg hem, en kompis till p kom förbi, som har båååt och wakeboard jiiihoooo vi ska få åka snart lovade han! =) *längtar* Sen bestämde vi oss för att se "änglar och demoner" så iväg till bion, köpte popcorn och karra och shit den filmen var nog bättre än den första enligt mig =) riktigt bra! 

Idag har jag sovit ut! (jaa efter att jag kom hem från landvetter vart d sängen igen) Riktigt härligt, tråkigt bara att p åkt och blir borta en heeel vecka! blääää... *Sakna!*
Jag börjar få tillbaka mina krafter nu ialf, så idag har jag tvättat! Whiiho! va på tiden! Klart p har fixat och trixat här hemma dom senaste veckorna men känns bra att kunna hjälpa till lite mer nu så han inte behöver gö allt.
Jag gasade iväg till ica när jag vaknade, köpte en massa frukt, kesella, youghurt, juice och gjorde en massa smothies!! Mums!! Åt en med mangosmak när jag och mia var och fika, å den var sååå goood! sen dess har jag kännt ett starkt sug efter dom varje dag =) Igår vart det en mango/banan/hallon, riktigt god, så god att jag gjorde en repris här hemma idag! Har redan tryckt ner 2 st, å känner att det är dags för att mixa ihop en hallon/blåbär nu faktiskt =)
I veckan ska jag försöka vara nyttig igen... enda fördelen med att pontus är borta är att han inte kommer hem med en massa gosaker som jag klämmer i mig för att jag har dålig karaktär...
Jag hoppas även att jag ska kunna komma igång med lite promenixer i veckan, ska göra mitt bästa ialf!

A som sagt dags att mixa en shake!



kom hem igen!

Losing you

herregud vad losing you spelas på nrj, säkert 20 ggr per dag eller kanske 30 aa nog snarare det! Den ligger även på 1:a plats på topp fem klockan fem! Grymt! han kommer tjäna mycke menningar hihi, såå gla för hans skull!! =) På söndag bär det iväg till London, där ska dom spela och intervjuas och så, dom kommer hem igen på onsdag, sen är det NRJ in the park i sthlm på torsdag, spelning i söderhamn på fredag och storfors tror jag det var på lördagen.. så inte ser man mycket av sin lilla älskling det närmsta inte... men är ändå super glad att det går så bra!! =)

Dead by April is the shit! ;)


Hoho Torsdag!

Tooorsdag!! =)

Idag är jag trötter, usch ta mig tillbaka till sängen! :S *tänka tänka* Jaaaaa det är torsdag idag, vilket innebär fika med världens sötaste Mia! =)  Vi ska trycka ner oss på en uteservering och festa till det =) Mums! *längtar*

Imån är det Fredag, och det ser jag verkligen fram imot, det blir nog en tripp till ulricehamn, bara inte p blir tvungen att stanna här innan london trippen på söndag.. Men good mat, skinande sol, vila, promenixa, njuta av gott sällskap och även lilla selmis! Kanske en liten räkmacka ute på altanen med ett glas vitt vin? Jaaaaaaaaaa, ta mig dit nu! Ska ringa min lilla svärmor snart och se =)

Vi ska öppna upp en ny stad innom ett par veckor! jaaaaaaaa så skoj!! ska köra rekrytering i karlstad imån nämligen! så här ska bokas in MASSA grymma intervjuer idag! Löner ska göras, och admin i sthlm är ledig så jag fixar även hennes rapporter vilket innebär att jag inte kommer ha såå många minuter över idag..

Men hoppas ni alla får en härlig dag!

Ta vara på det ni har och ta aldrig ngt för givet.

pöss


shopping

Jaa, idag skulle jag lämna tillbaka en jeansjacka som jag köpte i panik för att den jag ville ha inte fanns kvar *morr* dock kände jag väl att nääe, jag känner mig själv, då kommer jag hitta den andra jackan i ngn affär långt ut i skogen, och även köpa den jackan jag igentligen ville ha från början.. o sen har jag två likadana typ.. Så näe, gick och lämna tillbaka den men jaa... sen hittade jag ett par grejer som ja ville ha... ehh  jaa, eller kanske fyra grejer.. hihi Den randiga tröjan som ALLA springer runt i, ville jag inte köpa.. bara av den anledningen men sen tänkte ja, att joo kanske ändå, den är ju såå härlig, en sval myyys tröja som svalkar bra i sommarvärmen.. ja det intalade jag mig själv ialf =)






Det här linnet kunde jag inte motstå, det var billigt och bra och har varit ute efter ett marinblåttrandigt linne ett tag dock har jag inte hittat ngt, men det var ett fynd, oxå fint när jag blir brun i sommar =) plus att jag kan ha det på jobbet under en kavaj kanske =)


Jaa, klänningar vill jag ha i MASSOR lillen inspererade mig på den här, så in en sväng på gina och köpa klänning som man kan parta och gå på spelning på och jobbet kanske oxå en fredag? why not? =)

ÅÅÅh mina älskade skor!! jag är kääär! sista paret i min stlk!! *nöjd* =)

hmm haha btw ursäkta röran, e mycke kläder som ligger utspritt här hemma för tillfället, ni som känner mig vet att det INTE är jag riktigt men va fan, jag bjur på det!  =)

Onsdag

Hoho

Igår vart det en cecarsallad på "SOHO" jaa, vi trottsade blåsten och tröck ner oss på uteserveringen med solbrillorna på och filtarna redo ;) Det var gott, och många skratt! Tack för det flickor små =)

Som en del av er vet så har ju p:s mobil varit borta ett bra tag, rätt segt att man inte kan få tag i varandra, shit vad bortskämd man blivit med mobiler alltså, alla som ska ha tag i honom ringer mig, allt ifrån viktiga samtal till kompisar som vill veta när dom ska träna =) Det har väl gått rätt bra, mailen finns ju alltid tack och lov! I
När mobilen fösvann vände vi verkligen upp och ner på hela lgnheten och bilen....Ingen mobil...
I allafall så igår när jag kom hem...bröt jag en nagel... intressant va?? haha nä, inte det jag ska komma till, var ju tvungen att leta reda på nagelfilen, och fick för mig att den skulle ligga mellan kuddarna i soffan... Vad ligger inte där??????
Jaa, både P & Jag som hade vänt upp och ner på kuddarna tidigare och letat... såå konstigt det där.. Där låg den... trodde först att jag såg i syne haha men icke, den efterlängtade lilla svarta saken låg där och tittade upp på mig med sina hundögon ;)
Jaa, konstigt det där med att grejer verkar försvinna hemma, och sen är dom bara där igen... fattar inte riktigt hur d går till.. antingen är det ngn liten hus tomte som skojar med oss, eller så är det kanske ett spöke....?

Ja, nu är det onsdag och dags att jobba!

Ha en bra dag små fisar!

GRATTIS ÄLSKLING TILL DEN EFTERLÄNGTADE SONEN!

Min bästis, Christine min syster har äntligen fått sin lilla son!! Inatt tittade han fram! *tittut, vinkar till världen & Mamma*
Är såååå nyfiken på att träffa det lilla livet!! Tur att jag kommer hem i slutet på Juni, dåå blir det massa pussar och gos!! ååhh va skoj det ska bli!!!

Det är en liten rolig story bakom detta oxå, ni vet ju att jag är rätt vidskeplig och tror på det mesta =)

För 2 år sedan när jag träffade Lena (mediet i s.vall) för fösta gången, så berättade hon ju en heel del om mig och nära och kära runt mig. Hon sa då bla att en av mina närmsta vänner skulle få en son som kommer ty sig till mig, han kommer bli lite av ett "problem barn" Inget allvarligt! men jag skulle visst fungera som en extra mamma till honom när han vart lite äldre, han skulle oxå vara nersänd för att även vara nära mig. =) jaaa, vet att det låter stört i mångas öron. Men som sagt, jag tror på detta och detta är sonen hon pratade om, det var den första personen som dök upp i mitt huvud när hon berättade, å mamma sa samma sak. Det är nog Christine son det där. =)
Jaa nu har han tittat ut, å jag vill bara åka dit Nuuuuuuuu! =)


Tisdag

Åhh, igår vart det en härlig kväll!! Älskar sommaren & Värmen!! *Ge mig mer!!*

Efter jobbet hoppade jag glatt ner till Lina för min 2 ansiktsbehandling i mitt 28 åriga liv =) Såå mysigt att komma till den underbara människan, hon är såå söt!! Hon pysslar VERKLIGEN om mig och sina kunder, kändes som en dröm när jag låg där med fuktmask peeling och grejer! Jaa, mitt problem är att jag har väldigt torr hy, ialf den ytliga huden som hon säger.. Så nu ska jag gå dit var 4-5 vecka för fuktbehandling, det känns som en suuper idé! Det är dags att börja ta hand om huden, för jag blir ju inte yngre precis :P Köpte en peeling och en fuktmask för 889, dock fick jag 15 % rabatt.. så vart lite billigare, detta skulle tydligen passa mig som satt framför data hela dagarna, samt va väldigt torr, så här ska peelas och smörja in med mask 2 ggr i veckan, så hoppas jag att d ska göra susen =) Detta ska tydligen vara bra då huden utsöndrar en massa döda hudceller när man är torr, samt sitter vid datorn hela dagen. Tar man inte bort dessa döda partiklar så har fuktkrämen väldigt svårt att tränga in i huden vilket resulterar i att den ligger kvar som en mask utanpå huden och huden får inte den fukt som jag förbrillt försöker tillföra.. Men med hjälp av dessa produkter ska nu det vara som bortblåst :P *vinkar till cellerna*
 
Ja, sen blir det kanske ett serum  till hösten, det vart jag rekomenderad, så jag litar på henne och kör full gas ;) Fukt fukt Fuuukt =) 

Efter min behandling så vart det thai picknick med p och krille, mycket gott =) Provade faktiskt en ny rätt oxå, jaa kors i taket! =) brukar alltid köra samma, men igår vågade jag prova nytt! =) Mycke bjjjja! =)
Efter detta vart det mys kväll med film o så, vi såg den sista samurajen (eller hur det nu stavas) Det vart verkligen en grym film! Skulle vilja leva på den tiden jag med, dom ser ut att ha det såå bra även fast det är väldigt tufft, fast på ett annat sätt.. O indianerna.. gör mig till en ;)

Nääe, dags att joppa

see ya

Räksallad

ehhh... ja nu smaskar jag i mig en räksallad... kan ju inte tacka nej när man blir bjuden ;) elle? haha SMÄMSTA karaktären :-P

2009-06-01

Åhh, vilken UNDERBAR helg jag haft!! Ville inte att den skulle ta slut!!! Dumma :(

Ifredags kom jag upp med tåget strax innan 12 på kvällen, Party Helena var så klart ute på afterwork, så det var bara att sätta på sig partyhatten, slå klackarna i taket och haka på! =) Va en jättetrevlig helg med rosé & öl för hela slanten, sen givetvis macdonalds på d! (jaa har haft den onyttigaste helgen på LÄNGE) Så här har mitt matintag ett ut i helgen:

Fredag kväll:

Måste ha en sån här på tåget: subway macka med kyckling och massa gegg!
Natta mat, Mcfeast & Co + meny med Cola light

Lördag morgon:
Picknick i parken med stor baugett med gegg & Rosé
Middag: Pizza & Fanta
Nattamat: kebabtallrik med pommes & Cola light

Söndag morgon/lunch:
Stor Kebab med bröd + 2 Fanta
Mc chicken med stor Jordgubbs milkshake till tågresan hem.
Väl hemma så fixade p middag i vanligordning, jag har blivit riktigt bortskämd.. *inte bra* Pasta med skinksås MUMS! =)

Jaa, som ni kanske förstår blir det shakes idag! det här går INTE, kan inte träna heller, så det här suger! Förhoppningsvis kan jag köra igång nästa vecka igen! *hoppas hoppas*

Funderar på att ta med p på en liten myspicknick ikväll, hmm dock kan jag ju inte äta en shake då... nänä..
Har tänkt så här, shakes 4 ggr om dagen och ett mål mat om dagen, blir jag hungrig imellan blir d frukt för hela slanten! =)

Var sååå skoj att träffa mina älskade vänner i storstan! Elin, virre, a:en, helena med gummi bena haha love u girls, såå synd att vi bor så långt ifrån varandra.. Men shit vilken lyckad möhippa! Elin du är bäst, din reaktion när vi överasskade dig så var HEEEEELT OSLAGBAR!!! Tårarna bara sprutade, mina med ;)
efter dom tårarna gick vi på en anordnad tippsrunda där Elin fick svara på en massa frågor om sin älskade Björn =) vad som sedan hände med svaren, d får den som väntar se =) vi kom efterrundan fram till en uppdukat picknick filt, med massa rosé, goda frukter, baugetter och så, såå himla mysigt, där dök det upp ett par stycken till, och tårarna sprutade IGEN!! Såå söt hon e!!
Därefter bar det iväg hem, hon fick packa lilla väskan, sen iväg till spa för bubbel, behandling och mys! Efter det, vart det en sväng till golden hitts, för show med tre rätters middag, sen massa karaoke, dans, drinkar och bubbel! Shit vilken kväll, heelt oslagbar!!
Söndagen vart en dag i sthlms skärgård, shit vad vackert det är där!! Fick en ny känsla för sthlm kan man säga ;)

Solen stekte, vi låg o pratade åt glass kebab drack dricka, såå mysigt, alla badade!! dock hade ja inte bikinitrosor på mig, så kunde inte bada!! Men shit vilken dag!!


Näe, dags att jobba lite, får uppdatera mer sen!


RSS 2.0