Bilder från gårdagen..


Fin! :)


Mingel i köket..

Små barn roar sig lätt... :D




Som sagt, små barn roar sig lätt..... :P

Haha carris, busted!


Så klart så kom combaten fram när det var en combatinstruktör med, han ville testa våra kunskaper, å han vart imponerad haha or not! :P


Jaa, här skulle han visa hur högt jag skulle kicka... tur att man är såå vig! :P

Förstår inte varför alla skulle reta mig för mina fina strumpor? :P



Spinning



Nu har jag laddat här med fil med päronbitar i, en tunnbrödrulle med massa skinka & gurkskivor på (ihoprullad=viktigt) Så nu ska jag dra på mig träningskläderna och åka iväg på spinning 1 timme! Härligt att börja lördagsmorgon med träning, jag mår såå mycket bättre då!
Sen blir det hem och duscha i lugn och ro, sen blir det som sagt stan!

Btw köpte ny väska igår, super snygg, en ny kamera ;) ska inviga den idag tänkte jag! Plus att det gick riktigt bra hos min lyxiga tandläkare, va där i drygt en timme, låg där i "sängen" med gosig kudde och kollade på "The Hills" under hela besöket, mycket trevligt!

Ha en toppen dag!

Inre röst, hoppet osv..

Det slog mig när jag vaknade imorse efter en mysig dröm att hoppet faktiskt är det allra sista att lämna en människa, man kan förlora sin tro och sin kärlek, men man förlorar aldrig riktigt sitt hopp, den etsar sig lixom fast någonstans inne i ens hjärta.

När vi föds vet vi bara två saker om det liv som ligger framför oss. Vi vet ingenting om vilka människor vi kommer att möta, om de prövningar som väntar oss eller vart vägarna leder oss. Det enda vi vet är att vi föds, och att vi en dag kommer att dö, för dessa två saker är oundvikliga.

Jag funderar på hur det kommer sig att hoppet är det vi ofta lever efter? Ialf gör jag det. När jag har en dålig stund, en dag el vecka så tänker jag på hoppet, ngt inne i mig säger hela tiden "Tappa ALDRIG hoppet". Det är en skön känsla som stillar min oro rätt bra faktiskt. Jag förlitar mig helt till min inre röst i det läget.

Detta med att lyssna på sin inre röst är ngt som går i perioder, ibland gör jag det var dag, ibland går det flera veckor mellan gångerna, oftast är det när jag verkligen behöver "vägledning" el ett råd från ngn som vet. Och vem är inte bättre på att svara på det en DU själv igentligen ;) Jag litar på instinkt, tecken, hopp, på vägledning från andevärlden osv, jag tror även på att dem förmedlar deras råd via ens inre röst. Jaa, vet att många nu tycker att jag är helt knäpp! Men vet ni, det skiter jag i. Jag är så pass säker på att detta faktiskt fungerar då jag lyckas fått en hel del erfarenhet de senaste åren. Och tro mig, man får inte alltid (typ aldrig haha) höra det man igentligen vill höra, bara det säger mig att det faktiskt fungerar.

Vissa saker känns så klart starkare än andra, oftast får jag inte tillräckligt med info vilket kan vara rätt störigt, men ransakar jag det råd jag får så hittar jag oftast svaren där i. Ibland får jag ex höra, "Du vet redan svaret på detta" eller endast ett Ja/Nej till svar på olika frågor jag har. Rätt irriterande, men ska ta tag i detta lite mer på allvar nu och se om jag inte kan utveckla detta då det verkligen är ngt som ligger i mitt stora intresse.

Om du vill testa vad jag menar med inre röst- Fråga dig själv en enkel fråga som- Tycker jag om glass? Vad är då det första du hör inom dig? Ja/Nej?
Precis det var din inre röst som talade. Du skall även veta om att de första som poppar upp/du hör/känslan du får, det är precis de du ska lita på.

Hur är det då med olika tecken vi ser och tar till oss runt om i vår omgivning? Det är ngt jag  ofta grubblar över, vad betyder det, vad menas med detta och varför nu? Jag vill ju så gärna veta vad alla dessa tecken betyder som poppar upp gång på gång på gång, vad vill dom lixom?? Funderar ni aldrig över det? Det är många gånger när dessa tecken poppar upp flitigt som jag frågar min inre röst, vad som menas, vad det är jag missat, eller vad det är dom tycker att jag ska se upp för, eller följa. Jag har som sagt många frågetecken, men är verkligen fascinerad och nyfiken på allt detta. 

Lita på din instinkt, din inre röst men framförallt på dig själv! Du kan om du vill.
Vill du inte, så helt okey, men du, släpp aldrig hoppet!

"Du ska lära dig en sak, att genom kärlek föds vi, lever och slutligen dör . Så länge hoppet och ljuset inte lämnar mig så räknar jag med att allt ska bli bra. För där det finns hopp – finns det fortfarande liv, och det kära du, ska du aldrig glömma."


Ajemen!

Då var det fredag IGEN! Likie Likie!

Igår efter en intensiv dag på jobbet, tog jag mitt pick & pack och gick på ett combat pass, det var sjukt varmt där inne så svetten den kom snabbt, fy fan det var ett jobbigt pass! (kan oxå bero på att jag fick till tekniken under dom hämska benböjen) Jaa, tackar för den härliga träningsvärken som kom idag. Dock insåg jag att jag tror fasiken att jag börjar få lite för mycket muskler..

Känns faktiskt inte heelt okey! Näe, dags att lägga på lite mer konditionsträning så förbränningen sätter igång på riktigt. Tänkte faktiskt börja lördagen med ett spinningpass kl 9.30, där får jag svettas lite och bränna bort lite gosaker. Dock får jag nog ta tag i detta lite serriösare efter resan, för där kommer det väl att gottas rejält, jaa är det semester så är det!
Hmm, undra om det är för ambitiöst att ta med träningskläder? Har sett att det finns riktigt bra gym på båda hotellen vi skall bo på.. Kanske har man en timme över för att gå ner och springa lite & lyfta lite tyngder...

Igår efter combaten började jag lite smått med förberedelserna för resan. Det vart grundlig peeling, ansikte och kropp, sen färgade jag faktiskt bryn och fransar (dom har ju annars en tendens att blekas så i solen) Sen la jag på en fuktgivande mask som jag sov med. Nu känns det som att hela jag har bäbis hud.

Jag har även inhandlat lite av min inköpslista, hittade ett fint smalt brunt flätat skärp på HM som jag letat efter i typ 2 år, så det va på tiden!

Svart-nagellack, torr-shampo, nya hårspännen/fjädrar som man har i håret, gummisnoddar, har hittat ett par små söta ballerina som jag ska köpa imån, kameran är på G idag efter besöket hos tandis.
Visumet fick jag OK på igår. Tur ;)
Japp, så imorgon lördag blir det heldag på stan efter träningen. Där ska jag hitta resten av alla inköp, detta kommer bli dyrt d :P

Idag är det ialf fredag, har massor att göra på jobbet eftersom jag skall gå tidigare, sticker vid fyra snåret, härligt!
Jag hade slut på min favorit bar så idag blir det bara shakes här på jobbet, å ikväll går jag på min vita kost. Tror jag ska festa till det med kycklingfile, ris, ngn vitsås, isbergssallad & gurka. Jaa, detta ska jag nog lösa. Vaniljglass är ju vitt, kanske blir det till efterrätt då? ;)

Your sex is on fire!! *sjunga högt*

It´s Friday!! Likie Likie!!

Trevlig Helg!!




Komplimanger

Hur ofta ger du komplimanger till någon? (Förmodligen alles för sällan...) Tänk vad en komplimang gör för någon. Det värmer ju så gott, det kan göra en hel dag för ngn, har ni någonsin tänkt på det? Tänk på att vara glad, när du möter ngn på bussen, på stan, när du är ute och promenerar gå då med ett leende på läpparna.
Visst att vi svenskar är rätt kalla & tråkiga, tycker att ngn är konstig som säger hej till oss på bussen, faktiskt t o m när ngn ler till oss. Men va inte som alla dessa tråkiga människor, börja le! ;) Tänk på morgonen när du kliver upp ur sängen att detta kommer bli en bra dag, lägg även till ett leende! (Detta behöver jag öva på med mitt taskiga morgonhumör..)  Jag har provat det och visst gör det stor skillnad!
Behöver ni en dos självförtroende, gå då till era vänner fråga vad som är så bra med er, varför dom gillar er och vilka egenskaper dom ser hos just dig. Sug sedan åt dig som en svamp och börja dela med dig, sprid glädje och komplimanger runt i kring er, så ska ni se att ni kommer få så mycket mer tillbaka!
"Äkta generositet är att göra något vänligt mot en person som aldrig kommer att upptäcka de"

Visum till Australien

Vaccineringen slipper jag Yeeeah! Har tydligen fått så det räcker så klarar mig från malarian i malaysia, Jill du kan känna dig lugn då du slipper bli smittad, som jag annars hade sett till om jag hade blivit smittad, ska jag ha, ska du ha ;)
Fick dock ett mail idag om att jag måste fixa visum för min vistelse i Australien. Tack o lov går det att fixa på internet! Sen är det bara att avvakta för att få ett OK. Jobbigt annars :P Aja ska nog gå bra detta. 1 vecka kvar nu bara sen bär det av!! Jiiiihooooo!
Måste köpa ny bikini, solkräm, handbagageväska (hittat en fin svart skinn väska), ballerinaskor, sandaler, vitt linne, bok för att läsa i solstolen, :P ny digital kamera, växla pengar, nagellack, schampo & balsam som luktar blomma, nya hörlurar till min i.-pod, solbrillor,  jaa det var lite av min inköpslista som jag kom på, blir en heldag på stan till helgen tror jag bestämt. Ska även till lilla tandläkaren på fredag vad jag ska göra där lär märkas. *hoho* *vinkar hejdå till ev tandsten*
(Fin bikini, kanske man skall satsa på en sån modell)
Grym kamera, härmar Jill med denna gobit, blir verkligen bra bilder! *me like*
På lördag kväll blir det fest hos Carro syd. Mitt matschema kommer dock vara lite begränsat tyvärr. Jag kan säga så här min mat kommer att vara väldigt vit tom måndag. Tur att sprit e genomskinligt. :P Annars kanske jag tom sköter mig bra till helgen och kör på bubbelvatten =) jaa, vi får se vad jag känner för.
Dags för en shake!!
See Ya!

Mina beroenden för tillfället...

Haha söt va ;)
Tzatziki MuMS!!
Åt upp en låda idag med dessa gobitar! Mycket bra! =)
Tortellini har jag väl pratat om en del, dom med soltorkad tomat & ngn ost i är dom godaste! Varning beroendeframkallande!
Räkor får jag aldrig nog av!! Ge mig räkor varje dag, så blir jag glad =)
Gooodis såklart, fattar inte att JAG inte får nog!! *inte en vana jag är stolt över*
Den här gobiten smakar arraksboll ;) Min absoluta favorit, d går ner minst en sån per dag! Perfekt som mellanmål =) Jag läste även i aftonbladet att om man åt en halv arraksboll var man tvungen att träna en timmes högintensivträning för att förbränna den... Inte okey! Nä då är den här baren ett mycket bättre val!

Välkommen alla nya läsare!

Undrar dock vad det är för filurer som är här och spanar in min lilla enkla blogg som igentligen bara är till för min familj & mina närmsta vänner. Kan ju inte säga att jag anstränger mig särskilt mycket för att få detta till en rolig intressant/blogg. Jag använder den som sagt mest som en uppdaterande blogg för familj & vänner, men är ni intresserad av att läsa det så är det helt okey för mig =)
Igår var jag & sis och tränade combat, gick förvånansvärt bra för min del måste jag säga, känner att det är nog dags för att ta ut sig ännu mer på detta pass! Har väl iofs inte riktigt fått till dom där fruktansvärda benböjen som är med på passet nu, känner att jag belastar låren istället för arslet :P vilket inte är helt okey! Måste fixa lite med tekniken där så jag inte får stora lår :P
Efter combaten susade vi förbi hemköp och där inhandlades det saker som man inte får tala högt om... Jag skyller på sis och på att jag hade dålig karaktär.... hmm... Gott var det ialf! =)
Idag blir det spinning & core tror jag! Kroppen gör ju fortfarande ont sen i lördags därav blir det ingen pump idag, det tar vi nästa vecka!
Annars händer det nog inte så mycket roligt idag, det är riktigt kallt här i gbg nu igen.. Typiskt jag som känner för vår nu! Tur att det bara är en vecka kvar tills det bär av mot varmare brädd grader ;) Dags att skriva en inköpslista snart med känner jag, vissa saker är ju bara ETT MÅSTE när man åker utomlands. Har ni tur får ni se vad som åker med i jennys väska här framöver.
Ha en toppen dag nu!!

Repris?



AA funderar faktiskt på att skaffa den här frillan igen! Tål dock att funderas över men älskade verkligen den här frisyren! Bara en person som kan fixa den oxå å det är Alma (min frisör) hon är verkligen super duktig på det hon gör! Hon lyckas alltid få en att känna sig super nöjd när man går därifrån, man behöver knappt säga ngt när man kommer dit för det är precis som hon läser ens tankar, hon vet precis vad hon ska göra, men framför allt vad hon Inte skall göra.
Jag får nog dock hålla mig innan jag bokar in ngn tid igen, men kanske till februari mars så det håller till sommaren... =)

Måndag - Känner mig lite arg...



Jaa, måndag morgon... Trött, fryser, och vill hem till sängen igen!
Enda som får mig att klara mig igenom en sån här måndag är tanken på att jag ska få träna combat ikväll! Träningsvärken har tro det el ej blivit bättre idag. Dock gör det ju fortfarande ont i överallt, alltså träningsvärk i händer och fingrar? Aldrig varit med om det förrut, det där passet tog musten ur mig och sis! Men repris blir det allt, snacka om att bli vältränad och att få ta ut sig heeelt!

Helgen har ialf varit till belåtenhet, igår spenderade jag dagen med sis, godis, popcorn, troccadero, morötter, gurka och holiday dipp samt tvtittande och massa flams!
Ilördags vart vi retade för vårt skratt igen, alltså heeelt sjukt fult skratt vi får till (som hästar typ) Det värsta är att vi låter precis lika dant, vi smittar varandra och folk härmar och garvar åt oss som bara den! Men vet ni, det är heeelt okey! Vi bjur på det ;)
Bästa komentaren igår: -Jenny, dags för dig att uppdatera ditt skratt!
Alltså hur ska man ta det? Är det så illa? Bara för att DU caroline har uppdaterat ditt haha börjar ju skratta bara jag tänker på det! ;)

Nu ska jag ta och göra upp ett träningsprogram för veckan, har ju bara lite drygt en vecka på mig att komma i form för beach 2010 (Australien) känner att jag inte riktigt komma hinna få ordning på gummikroppen tills dess, men ska göra mitt bästa för att hinna lägga till ngr fler muskler ialf! Det blir dessutom shakes och bars den här veckan e tanken, det har ju börjat bra ialf, shake till frukost, bar till mellanmål sen 2 shakes till, sen träning sen shake igen och kanske en räksallad? ;) MUMMA!



GottigottGOTT! ;)

Hej vad tiden går, dags att lägga i en högra växel!

Slutade inte direkt med mys....


Efter att ha ätit en riktigt god middag o delat på en flaska rödvin gick det ner ett par drinkar, sen bar det i väg ut i dimman! ;)

Träningsvärken från gårdagens 90 minuters combat/box pass är INTE OKEY! Det värker överallt tom under "kärlekshandtagen", det gör ont när vi skrattar, det värker i ryggen, i muskler i armarna som jag inte visste fanns. Det roliga med det hela är att det bara blir värre & värre.... Ser inte ljust ut ang mitt combat pass imån... TYPISKT!
Ska ta och lura med Carris till godislagret nu! Måste få trösta sig med ngt kul när allt gör så ont :P

Lördags mys


Nu bär det av till sis för middag och rödvins mys hehe får se hur detta slutar :P

Torsdag morgon

Gomorron kära vänner & ovänner.

Hoppas ni mår bra idag, det gör jag! Efter att ha ätit en riktigt god räksallad igår (räkor är mitt nya beroende) somnade som ett litet barn runt nio och sov gott tills fem minuter innan alarmet gick på mobilen.. Vet dock inte om jag ska bli irriterad över att jag inte fick sova dom sista fem minuterna el glad att jag slapp höra alarmet??

Idag är d ialf torsdag, dvs COMBAT ;) Träningsvärken börjar lägga sig vilket betyder att jag är redo att ta ut mig till fullo! *me like*
Igår fick jag min flygbiljett =) 07.15 den 3 februari bär d av från landvetter här i gbg till London Heathrow, för att sedan åka direkt till Malaysia i 13 timmar :S Tror jag dock har lyckas fixa en liten sömntablett el två, så ska nog gå bra det dära =) Chefen har lovat att fylla min hårddisk med massa filmer, så går det inte att sova blir d film för hela slanten! Så ska man stå ut med flyglansmat även... Inte min favorit alltså.
Väl framme i Kula Lumpur kl 07.10 lokaltid så bär det av till Hiltons som sagt, kommer göra mig fint hemmastad där för dom kommande 2 nätterna! =) Det enda jag vet om än så länge är att vi ska på ett stort convention där (har inte hunnit blivit så påläst) Ska bli riktigt skoj att se!!
Australien därimot där kommer det hända saker =) Fick veta igår att vi ska hänga med högsta chefen ut med hans lyx yacht! jaarå där kan jenny ligga på flybridge och steka! hehe Partyt i hans "slott" är ju inte fyskam det heller! *visslar* Det kommer givetvis vara ett program här där vi ska besöka olika kontor osv för utbildning/insperation osv ska bli riktigt kul och förhoppningsvis kommer jag hem med massa ny kunskap att dela med mig av! =)
Jag ska uppdatera er om resan efteråt, ladda upp massa roliga bilder och berätta om allt tok :P Enda som jag kan tänka mig negativt om den här upplevelsen är nog hemresan... Inte heelt okey alltså... 8 timmar från australien-malaysia-sen 13 timmar till london-sen drygt 1 timme till gbg. Ghaaaa! Ge mig sömntabletter ;) Kommer som tur är hem på en lördag vid lunch så har ju tid att vila om jag skulle behöva ;)

Från det ena till det andra, imån är det Fredag! yeeah! Jag slipper även jobba, har bestämt mig för att åka till sthlm tur o retur på samma dag för att hämta chefens nya Audi A5 som han köpte häromdagen, Jenny tar oskulden på den bilen, jaa tackar ja =) Är det ngt jag gillar så är det att köra bra bilar, ssswisch vad det kommer gå undan! Betald arbetsdag, slipper sitta på kontoret, får istället göra det jag gillar, köra bil! *hoho* Tänkte åka iväg tidigt så jag ändå är hemma i hyfsad tid =)
Dock innebär detta att jag måste ligga i på jobbet idag för att hinna med allt, så nog skrivit här för idag!

Ha en toppen dag, och gör inget som jag inte skulle gjort :P

2010

Det här året har börjat galet bra!

Åre resan var ngt helt fantastiskt bra! Den resan toppar nog alla reser jag varit på om jag ska vara ärlig. Från att vi satte oss i bilen den tidiga onsdagsmorgonen och började gasa uppöver mot åre så kände vi hur det pirrade i hela kroppen, vi hade en känsla att detta skulle vara en resa utöver det vanliga. Att den sen slog alla mina förväntningar och förhoppningar med hästlängder var nästan overkligt!
Jag kan inte minnas när jag skrattade (om jag ngnsin gjort det) så jag fick träningsvärk i magen, jag (ursäkta uttrycket) pinkade nästan på mig säkert 4-5 gånger pga att vi skrattade så fruktansvärt mycket!





















Snön i backarna vart heeelt perfekt, vår outfit var klockren, människorna vi lärde känna var både roliga och en del lika galna som vi var. Det var shot´s i liften för att mjuka upp våra stela ovana snowboard & slalom skills, det var vurpor, kramp i vaderna och sjukt mycket skratt! Efter en dag i backen bar det av till Afterski och marmeladorkestern på bygget, jag skojar heller inte när för varje dag hade vi roligare och roligare trots att vi trodde varje gång vi gick därifrån att nu hade vi nått toppen på att  ha skoj, men icke det bara fortsatte och fortsatte bli roligare och roligare!

Boender var suveränt, 2 min från bygget (1 min när vi sprang i slänten i djupsnön, inkl knuffar så vi ramlade varje gång) Vi bastade och rullade oss i snön utanför stugan vilket grannarna fick syn på och stod och jubla medans vi mulade varandra i bikini endast och skratta så det krampa i magen.

Jag har väldigt svårt att återberätta denna underbara resa, men minnerna har verkligen satt sig fast och det kommer defenitivt bli en repris på detta!!

Vidare forsatte året med en flamsig tjejfest hos sis förra helgen... Ska inte säga så mycket men ni kan ju se själva på följande bilder hur vi roade oss...


Litet smakprov på hur det kan se ut när vi 3 umgås..

I fredags hade jag ju möte i sthlm, å istället för att ta tåget upp till sthlm bestämde jag mig för att köra och samtidigt trycka in sis i bilen för en weekend i storstan. Alltså den här helgen var tamifan slående roligt! Osalgbart IGEN! förstår inte att vi lyckas, varje gång!! =)
kl 03.30 bar det i väg i fredagsmorse upp mot storstan och vi var väl framme lagomt till mötet började runt halv tio efter att ha snurrat runt och kört fel en del i sthlm :P
Efter en heldag på hotellet där med massa bra information och utbildning MEN FRAMFÖRALLT min VINST! så var jag taggad till 1000 för en grym helg!
Vi började med dush och drinkar på elit plaza på stureplan i en svite, efter det bar det iväg till "hotellet" ute ställe i sthlm ja.. Där stod vi som vanligt och sjukade oss med interna skämt haha *kommer aldrig glömma glasrutan sis* :P
Vi hittade en eld där inne som vi dansade runt och värmde både oss och våra drinkar :P Mojitos var dom kända för, å det märktes, MUMS! Efter ngr drinkar där åkte vi å mötte upp Jimmy med vänner för att sen dansa och skratta och skratta och dansa natten lång, galet rolig kväll!!



Lördag var det frukost ute på stan (esspressohouse så klart) sen bar det iväg på lite shopping och inköp av div festligheter till kvällen, ost kex vindruvor, soltorkade tomater, salami från delikatessdisken, godis mm. Vi svängde in på tacobar och åt en riktigt god lunch där, sedan vidare hem för att avnjuta en pownernap på en timme i en gudomligt härlig säng! Eftersom vi bodde mitt på stureplan så bestämde vi oss för att runt tre tiden trippa ner till sturegalerian, där hittade vi ett super mysigt fik med stora soffor, där vart det en latte och slappning i sofforna.
Efter latten började magen kurra efter mat, vi gick till tures och jag avnjöt en riktigt god räksallad samt ett glas rosé på det. LIVSKVALITÉ! Likie Likie!





Det bar sedan hem till hotellet, vi hade bokat in oss på deras relaxavdelning och där vart det bastu, massagedusch osv, super härligt verkligen! Upp på hotellet igen och där gjorde vi varsin choklad-ansiktsmask och korkade upp lite rosa bubbel medans vi låg i sängen med våra siden morgonrockar och smaskade i oss av det vi tidigare handlat.
Jag säger bara en sak- DET VAR LYX!!
Kvällen bar av mot amasadour på stureplan, inte riktigt vårt ställe gällande folket, vi fick en del blickar när vi körde den berömda vikström´s dansen om jag säger så haha ;)

Söndag sov vi ut nästan till tolv, sen var det frukost som avnjöts och sen slappning på hotellet fram till fem ungefär innan det bar av hemöver.

Jag känner mig oerhört tacksam för den här starten på 2010- kunde knappast ha blivit bättre, har ingenting att klaga på utan jag bara njuter av att allt känns så bra. -Det slutar ju inte här, snart bär det lixom av ner till Australien & Malaysia-vad kommer härnäst undrar jag bara!?! Som sagt TACK för att jag får njuta av detta och för att allt känns så himla bra!

Keep it up!!

Nu blir det morötter med holiday dipp ;)

Hotell Hilton blir d i Kula Lumpur


Kanske kan stå ut med av vi ska bo på Hotell Hilton i Kula Lumpur med utsikt över vattnet 2 nätter :P
Jaa, tackar JA :D
Detta börjar snart smälta in på riktigt, fatta att jag har VUNNIT en resa till australien/malaysia, alltså sjuuukt!! Jag får alltså den här upplevelsen helt gratis!! Visst att jag har jobbat hårt, och förtjänar den uppenbarligen, men shit vilket pris detta är alltså! Detta är heeeelt galet!! GHAAAAAAA!!! ge mig 3 februari NU! =)

Jag vann tävlingen! Australien & Malaysia it is!!




Jag tror att jag kommer trivas rätt bra =D


Pertonas twin towers, ajemen det blir ett besök där oxå! ;)

Ett "black tie" party hemma hos största chefen i konsernen blir det med, han äger för övrigt två ferrari teams så ni kan ju föreställa er hans lilla holk :P haha Fyy fan d är ett slott har jag hört och galet fint!

Nu måste jag köpa kamera så ni får hänga med på resan, 3 februari drar jag ner till solen i 10 dgr!!

*klappa sig själv på axeln för att hon gjort bra ifrån sig och faktiskt vann!* :D :D



Heeeeeeelt ok!






Det kommer en updatering senare jag lova! ;)


RSS 2.0