2009-10-29

Torsdag och precis klarat av dagens combat pass, o herregud vad jobbigt pass det var idag, men sååå härligt efteråt! Jag har sådan otrolig energi nu när jag tränar, känns underbart att kunna ta ut sig så!! *i like*

Idag har jag haft en tjej som varit på utbildning hos mig, det har varit full upp på jobbet så har inte hunnit med så mycket mer än att lära henne en massa plus att hinna med mina egna deadlines. Det var med nöd och näppe jag klarade av dom idag. Men det här priset ska jag fan ha! Så nu är det bara att slita som en gris :P går väl såådär om jag ska vara ärlig, men funderar på att köra lite secret istället haha e d fusk tro? nääe tycker att jag förtjänar det som jag arbetat det här året. Ska bli riktigt skönt med semester i jul, vi stänger ju kontoret i 2 veckor och idag fick vi fingrarna ur och bokade en stuga i åre över nyår!! Yeeeah äntligen, tror vi fick tag i sista stugan :P nästan ialf... Men ska bli sååå mysigt att få komma upp till riktig vinter med massa snö, snowboard, afterski, god mat, bastu, snöbollskrig, våfflor, varm choklad jaa allt som hör fjällen till! =D
-Systrar, jag ser fram imot planeringen ;) Detta kommer bli helt grymt tror jag!! ;)

Sis och jag har bestämt oss för att gå på inflyttningsfesten i vasastan på lördag, ska bli skoj =) verkar vara en heel del folk som ska dit och sånt är alltid skoj. Jag känner ju ingen igentligen, men det har ju inte stoppat mig förrut så ser fram imot lördagen, ser även ut som sällskapet ska till push efteråt. Va ju ett tag sedan vi var där nu, så vi får se om vi hamnar där efteråt, vi har ju alltid sjukt roligt där på dansgolvet så kanske inte hade varit fel att ta ngr danssteg på lördag, eller vad säger du sis? ;)

Imån kommer bli intensiv dag på jobbet igen, jag skall fortsätta utbilda camillla + hinna med att avsluta veckan med fakturering, kvittoredovisning, p.cash, jaa en massa ekonomi helt enkelt. Men men det skall nog gå, det måste gå.

Hur är det med tankeöverföring mellan djur och människa btw, har en stark känsla av att ett djur som stått mig rätt nära vill mig ngt, hon dyker upp i mina tankar väldigt mycket, och jag har en så stark känsla av att hon vill träffas. hmm konstigt.. kanske är inbillning, vad vet ja.. men konstig känsla  är det, har aldrig kännt så förrut.

Nä, nu börjar jag svamla känner jag, dags att äta efterrätt. Dvs ett grönt krispigt, syrligt äpple =)

Nattinatt

Helgens Planer..

Har inte kommit så långt i planeringen faktiskt. Känns rätt bra ändå =) Sis pratade om ngn inflyttningsfest i vasastan. Sist vi hängde med det umgänget var när Jill va här nere, å herregud vad vi gjorde intryck. Av ngn sjuk anledning började vi skratta som tre hästar?? haha jaa, alla vi systrar lät precis likadant, och det gick lixom inte att sluta... Slutade med att hela festen härmade våra skratt.. :P
Nu vill dom ha tillbaka "underhållningen" till nästa fest som är på lördag. Vi får väl se om vi hamnar där eller om det blir ngt helt annat.

Hittade ett par kort i sis blogg från när vi var på rumpanbar och åt middag för ngr helger sedan. Riktigt bra kväll, många skratt och en pappa-look-a-like, kolla in nedre bilden. Detta är såå sjukt likt pappa, fast en yngre version så klart.




Kanske blir det en god middag i helgen igen? A tur det är onsdag redan, snart dags för älskade helgen =)

Fast innan dess ska jag hinna med mitt absoluta favoritpass combat imån torsdag, på fredag tror jag att jag ska klämma in ett bodypump pass och sen ta hand om kroppen lite, med bastu inpackning och skrubb =)
Lördag morgon blir det en löprunda, ska införa det som min nya tradition e tanken. Jag har även slagit vad med en viss person att jag ska springa skatås mil-runda under 40 minuter. (skall tydligen vara en mycket jobbig mil) Så nu är det bara att ligga i med träningen så jag kan bevisa att jag är så grym som jag uttalar mig för att vara ;)


Tack & hej!

2009-10-28

Nu har jag kommit in i mitt "tränings Ess". Jag hade tänkt ha vilodag, idag.... Men efter "moget" övervägande har jag kommit fram till att jag ska träna ändå! =) Har bokat in mig på en timmes spinningpass samt ett combatpass, så nu är det bara att bestäma sig vilket som passar den här gråmulna dagen. Ja, det tål att tänkas på. 

Igår vart det spinning & core riktigt skönt att få ta ut sig på spinningen! 
Jag känner att jag har mycket tankar som jag har svårt att sortera ut för tillfället, kanske därför det känns så bra att träna, få ut all energi som ligger latent.  
Jag är nog väldigt duktig på att analysera, som dom flesta flickor. Hur slutar man med det?
Livet rullar ju oftast på så länge inte ngn sätter käppar i hjulet där på vägen, då stannar det plötsligt av och analyserna är igång. Ja, man ska väl inte låta sig påverkas för mycket utan fortsätta köra på sin väg & tro på det.

Jag är nu på en liten väg där jag känner att jag behöver lite "ensam tid", det är ett väldans tjat på att jag ska hänga med på promenader, bio, fika, och bla bla bla.. Nä, dom jag vill umgås med nu, ni vet vilka ni är ;) Er ledsnar jag aldrig på, och är Otroligt glad att jag har er i mitt liv. För er finns jag dag och natt året om. =)
rest of u, back off! (inte för att jag tror att ni läser detta men ändå haha)

Detta låter kanske lite fel för er som inte känner mig, jag är ju trots detta en väldigt social tjej som älskar att träffa nytt folk och lyssna på deras livshistorier, man lär sig ju alltid nya saker och kanske (rätt ofta) finns det saker jag kan anamma för att utvecklas själv.

Ang personlig utveckling är det ett ämne som ligger mig väldigt varmt om hjärtat.
Jag har inte varit så mycket för att läsa böcker tidigare, men på senaste tiden har jag fått upp ögonen för detta, och har hittat ngr nya böcker på "pysykologi avdelningen" i bokhandeln som är riktigt intressant att läsa och oerhört lärorikt.

Just nu läser jag "lycka" som är skriven av Dalai Lama och Howard C Cutler.


Innan dess var det en super intressant bok som heter konsten att läsa tankar. I den lärde jag mig oerhört mycket, den ska ni läsa! Handlar väldigt mycket om kommunikation, om hur olika vi är och uppfattar olika situationer.

"Konsten att läsa tankar
är en humoristisk, insiktsrik handbok om hur man med psykologisk manipulation, sociala tekniker och förmåga att avläsa subtila ickeverbala signaler kan förstå, genomskåda och påverka andra utan att de märker något."



Vill ni utvecklas som person, (vem vill inte det??) In på bokhandeln och ta för er! Det är bara ni själva som sätter gränserna för hur långt ni vill komma, glöm aldrig det. 


2009-10-27

God morgon solstrålar!

Idag är det tisdag, spinningdags för jenny =) Var ju ett bra tag sedan jag satt på den cykeln, men här ska trampas! *Ser fram imot* Efter detta blir det core, mage och rygg är alltid bra att träna, brukar bli bra resultat efteråt.

Här kommer en liten sammanfattning från ihelgen.
Julfesten var super skoj! Lärde känna lite nytt folk, och fick många glada skratt under kvällen.
Kvällen var lång, var inte hemma förren 06.30. (05.30 ny tid) Drinkarna vart bra tror jag, det var ialf ingen som klaga, och dricks fick ja ;) Dock måste jag ju säga att jag föredrar att stå på andra sidan baren. Herregud vad man ser mycket från insidan. Folk som hånglar hit och dit, byter "partner" och stöter på allt och alla. Folk som nyss beställt skvimpa och hällde ut drinkarna, en del for på arslet och andra halsade det dom nyss fått, för att fylla på igen. Pinsamt!  Dock fick vi oss en del skratt =) 
Nackdelen måste nog ha varit att jag var "tvungen" att vara trevlig mot alla slibb som trodde att dom skulle få pussar, kramar, få dansa och ha mitt nr osv... Nä fy! Fatta vinken när man säger NEJ och efteråt iprincip gömmer sig bakom restrerande bartenders :P Nä, lär nog dröja innan jag är bartender igen. 

Söndagen vart det en tvättdag av, städade lite, lagade mat och mös väl mest framför tv:n. 

Igår var det full rulle på jobbet, gick vid fyra då chefen bjöd mig och en tjej till på entrepenörs & ledarskapsdagen för kvinnor. Riktigt intressant, en massa bra föreläsare, goda mackor, ;) godis och bra gåvor.

Idag är det tisdag, dags för nya upptåg. Vi får se vad dagen utvisar för spännande. 

Ha en toppen dag ialf! 

  

Jul-outfit för ikväll


Hittade ett par röda slimmisar och ett par nya stövlar som jag spanat in ett tag, dock var det inte alls dom jag planerade att köpa :P men aa riktigt nöjd! =) Hittade en nitväst på gina oå som jag vart kär i, så detta blir d ikväll, precis som en julgran :P




Jaa så nu sticker "bartendern" iväg! =) Wish me luck! =)


Jag ser er..


Kul att massa nya personer ha hittat hit! =) Ni ska veta att jag ser er =)

Nu är det stan som gäller!

See YA!

Lördag-Löprunda på G

Godmorron mina små grisar!!

Lördag morgon, helt underbart att få sova ut!!
Nu ligger jag här i sängen med nyhetsmorgon påslaget. Känns alltid bra att bli uppdaterad på morgonkvisten om vad som händer runt om i världen.
Jag har precis sugit i mig en shake, har bestämt mig för att ge mig  ut på en 7 km löprunda, ska bara smälta shaken lite och leta fram träningskläder för detta spännande arrangemang. :P

Fick även ett samtal att jag ska vara bartender ikväll haha stackars människor som ska behöva dricka mina drinkar säger jag bara :P Vet inte om jag har så bra finger för det där, men kommer nog hålla mig till enkla drinkar ;) Hade ju som sagt lite beslutsångest om jag skulle gå eller inte på den här julfesten, men att stå i baren lockade verkligen så slipper jag vara bakis imån, men ändå vara där och se artisterna och allt roligt folk som ska dit. Har hört att det kommer vara årets fest ;)
Lilla proplemet är ju bara att det är dresscode, och att man ska ha ngt juligt, alltså rött antar jag... Jaa, får rota i garderoben och se vad vi hittar för skoj =)

Tror det blir en sväng om på stan här under dagen oxå, behöver nya skor nu, så ska ner och spana igen ;) Men först ut och röra på fläsket!! *känns sååå bra!!*



Back home..

Är ni vakna??

Vill ni veta ngt kul??

Nähä, det var ju synd :P

Imorse klev jag upp tidigt, 05.40 ringde klockan och då var det hopp in i duschen med tända  ljus fakitskt, riktigt mys att starta en fredagsmorgon på =)
Fixade iordning mig, parkera om bilen (efter som det är sånt snöoväder här... NOT :P) hoppade på spårisen och åkte till jobbet för att möta upp teamet som skulle vidare ner till malmö.

Riktigt bra möte var det, med MASSA gottigottGOTT  =) *njuter fortfarande av allt när jag tänker tillbaka*

Vet inte om jag berättat om tävlingen vi har på mitt jobb, el ja, den som gör bäst ifrån sig isverige vinner en resa till australien i februari. Vi bedöms i tre olika kategorier, så dom tog upp vilka som låg bäst till i varje kategori. Gissa vem som var den enda som fick stå upp på samtliga kategorier?? Yeeeah =) Jag leder tävlingen!!! *trodde jag aldrig*
Det är iofs VÄLDIGT jämt sa dom, men jag leeeeder!! *hihi* såå glad! känns grymt!! Jag är grym! =) ialf för tillfället ;)

Äntligen helg btw! Blir kanske julfest imån ialf, har lixom blivit hjärntvättad på vägen hem från malmö i bilen...
-DU ska med imån, JAG VET VART DU BOR NU haha :P
Söt tjej va?

Jaa, undra om jag ska ta mig upp på pump imån, eller bara en härlig löprunda ute? Jaa får se vad jag känner för imån, just nu vill jag bara hoppa isäng, är rätt trött faktiskt.

Men hoppas ni har en bra Fredagskväll & får en ännu bättre helg!!


*Gonatt från en trött jenny*


Combat dag!

Jiiiiiihoooooooo idag är det combat på schemat igen!! =D

Hmm, tror att jenny måste ta tag i doktorn och ruska om lite snart förövrigt. Har räknat ut att i sex veckor har jag haft feber nu... Detta kan ju inte vara normalt? Visst att jag har haft influensa, förkyldning och ngn j*kla bacill som bet sig fast där ett tag, men efter 6 veckor och 2 penicilinkurer borde väl febern vara borta?? Dom tog ju även blodprov och så när jag fick penicillin, men det var minsann inget som då visades på proverna.
Liite mystiskt tycker jag. Aja, får se om jag får fingrarna ur och ringer sjukvårdsupplysningen senare.

Igår vart det ialf inte många knop gjorda. Vart en härlig myskväll i soffan med lite tortillachips och päronsaft. =)

Idag är det torsdag, tänkte jag skulle springa förbi stan innan passet och se om jag kan köpa ett par av klickelätterna ialf. *vill ha NU* Sen blir det combat som sagt och efter det är det nog bara att skynda sig hem, laga lite mat och sen gosa ner sig där hemma. Ska ju upp tiiidigt imån för att åka ner till malmö. Har förövrigt bestämt mig för att inte stanna kvar där över natten, känner att jag vill hem.

Btw fick en trevlig inbjudan till en...Håll i er nu... JULFEST på lördag haha jaa, tydligen får man börja med det redan nu.  =) Där skulle det serveras glögg och pepparkakor, snittar som är julinspererade mm. Dresscode var även det julinserererat. Det skulle även vara ngr artister som skulle uppträda + grym DJ. Jaa, låter ju lite lockande ;) Men får se vad som händer.



Gräddig Pasta

Titta vad jag hitta (arla.se), MUMS säger jag bara! Middagsrecept för kvällen kanske ;)

Mättande och god pasta där grönsaker samsas med ost och grädde.

Gräddig pasta

Ingredienser

4 port

280 g tagliatelle
1 röd lök
2 paprikor
1 dl soltorkade tomater i olja
smör
2 dl Arla Ko® vispgrädde
1 dl riven Kvibille® Svecia
1 kruka basilika

Gör så här

Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Skala löken och kärna ur paprikan. Strimla lök, paprika och tomat och fräs i smör i en stekpanna. Tillsätt grädden och låt koka 2-3 min. Strimla basilikan och vänd ner den och osten i såsen. Blanda med pastan och servera genast.


2009-10-21

Godmorgon,

Idag är det onsdag mitten på veckan, snart helg igen =)

Igår strosade jag lite på stan innan jag åkte hem. Tänka sig, hittade faktiskt 3 par kängor/stövlar som jag vill ha. Här kommer två smakprov, ser kanske inte så bra ut här, men var grymt snygga på!
 
Frågan är ju bara vilka jag ska välja, dom första kosta 1200.- stövlarna 1500.- 3:de paret som jag hittade kostar 1100.- hade ju velat ha alla tre... hmm, jobbigt läge... 2 av dom lär det bli.

Igår var jag på kvälls promenix med sis innan desperate housewives. Riktigt skönt att ta en rask promenad när det är så klart i luften som det är nu på hösten. Sprang förbi affären och köpte 6 celmentiner som jag smaskade i mig till avsnittet. GOTT! (vart även den berömda kesomackan och lite brämhultsjuice)

Usch inatt sov jag inte bra... låg och tänkte och funderade mest hela natten och ögonen vägrade att blunda.. Så jobbigt när det blir så, vad har jag nu gjort för att förtjäna det...
Aja, får förhoppningsvis ta igen det ikväll.

Lämnade träningsväskan hemma idag, blir en härlig promenad och laddning för morgondagens combat. Träningsvärken är inte såå farlig, det är mest en skön känsla, känns att jag gjort ngt bra med min kropp.



Hoppas ni får en bra dag ialf, ska låta mina tankar segla iväg på vita moln nu, bort från mitt huvud så att jag kan koncentrera mig på jobbet. Ska dessutom ta mitt gröna goda syrliga äpple strax ;)


Malmö på Fredag

Just det, kom precis på att jag ska ner på möte till malmö på fredag...

Där kommer det serveras mycket med mat, fika och gotta, INTE bra för mitt nyttiga liv :P Mötet börjar kl 10 och slutar inte förren 19.00 på kvällen så frågan är om man ska stanna kvar där över natten, eller om jag ska pallra mig hem...?
Liite segt att sitta på tåget på fredag kväll, fast å andra sidan kanske skönt att komma hem. Ja, får se vad jag känner för helt enkelt.

Har precis bestämt mig för att stanna i sthlm när vi ska upp på ett stort årligt möte med jobbet den 20 november, tänkte att då stannar jag kvar hos bästa helena så får vi en mys helg ihop! ´=) *längtar*

Känns som att november kommer gå snabbt, först kommer familjen, helgen efter ska jag förmodligen hälsa på Annie i Jönköping, och sen sthlm då helgen efter. Jag har verkligen tagit tag i detta med att vara med spontan, och ska nog fortsätta i de spåren. Livet blir så mycket roligare då! =) Ett litet tips som jag tycker ni ska följa ifall ni inte redan gör det. 

 



2009-10-20

Hej mina små fisar,

Hur mår ni idag? Hoppas ni mår bra!

Igår vart det COMBAT yeeah!! äntligen är jag igång!! Jag hade såå mycket energi på det där passet, känns som att jag har laddat för det där ett bra tag nu, så var nog därför all energi bara strömmade ut ur jennys kropp.
Känner lite bak i rumpan idag faktiskt, och lite bak vid skuldrorna/axlarna. Känns riktigt skönt faktiskt! Förhoppningsvis blir det inte så mycket mer av den träningsvärken. *peppar, peppar ta iträ...* 
Det bästa med att man kommer igång med träningen måste oxå vara att man äter ju rätt mycket mer. =) Magen kurrar lixom hela tiden, och vill bara ha MER o MER, ngt jag inte har nåt imot! Älskar mat! Sitter nu här med ett grönt äpple som är så där riktigt syrligt och gott. 

Mamma ringde nyss och frågade om jag ville ha en ny parfym (dom är på kryssning) så jag tackade glatt jag till min nya favorit "Viktor & Rolf" Köpte den flaskan i september, och är nog bara 1/3 kvar, den går verkligen åt! Luktar ju såå gott! Kul med ngt nytt oxå efter att ha kört med DKNY senaste åren. Detta är ngt som är typiskt mig, jag kanske har haft 4 olika parfymer i mitt liv, CK var första favoriten, sedan vart det Romanse, sendan pink tror jag det hette från märket lacoste. Efter det vart det DKNY, jaa, och nu är det Viktor & Rolf som gäller. Hittar man en favorit så gör man ;)

Jag funderar idag på om jag ska hoppa på ett spinningpass....borde nog inte göra det.. men har ju svårt att hålla mig borta därifrån när jag väl kört igång. Nja, borde inte, då blir jag väl sjuk igen, och det vill jag verkligen INTE!

Dags att sätta igång med jobbet igen.

Ha en bra dag gott folk!


2009-10-19

Ja, då satt man här på jobbet igen på måndag förmiddag...

Helgen har varit trevlig ialf =) Fredag sprang jag förbi affären och köpte grillad kyckling, inlagda soltorkade tomater, keso, gurka och tomat samt holidaydipp. Vart även en påse med naturgodis, mitt nya beroende, tack Jill :P *lugga*
Kika lite på idol, men sen var det gonatt kappsäck.
Lördag morgon vaknade jag vid 8 tiden, klev upp åt lite frukost sen vart det stor städning i klädkammaren. Riktigt skönt att fått rensat ut en hel sopsäck med kläder jag inte använder. Nu kan jag helt plötsligt gå in där och se allt som hänger så fint upphängt. *nöjd* Tvättade även så nu är allt rent o luktar blomma =)
Solen strålande även den här lördagen, så tog mig en härlig lite promenad. Efter det messa jag sis och sa åt henne att det var latte dags, så iväg ner på espressohouse och avnjöt en god fika. 
Kvällen slutade dock inte som beräknat..... Vi skulle ju gå på bio, men när vi fick fingrarna ur för att boka så var allt så klart fullbokat redan, detta resulterade i att vi tog ett glas vin på vasastan istället. 

Nu är det ialf måndag igen, jag ska träna combat idag! Typiskt bara att sis inte kan hänga med.. men får klara mig på egen hand, ser fram imot träningsvärken jag kommer ha imån... hmm... 
Ne, men det är det värt! Ska bli sååååååå skönt att få träna nu, så målet är att ha fått en massa muskler till nyår när vi ska till åre. 

Om ett par veckor kommer familjen på besök oxå, ska bli riktigt mysigt! Ser fram imot att lilla wille kommer hem till mig, herregud va vi ska mysa!! :D

Näe flickor och pojkar, dags att lägga på ett kol! 

see ya 

grym låt


Äntligen Fredag=Helg!

Weeeeeeeei! =)

Jaaa, då var det fredag igen! Som jag längtat! =)
Veckan har bara rusat förbi känns det som, tyckte nyss det var måndag. Men jag klagar inte, är ju trots allt helgen som är bästa tiden på veckan.

Sitter här och avslutar veckan som varit, med kvittoredovisning, p-cash, vidarefaktureringa, fakturor osv, skall även ringa och gratulera ngr till jobbet dom fått =)

Näe, jag har inte tid med er nu, hoppas ni får en bra fredag och helg! D tänker jag ha!!

2009-10-15

Tjingeling!

Hoppas allt är bra med er, nyfikna saker som kollar in min blogg :P

Igår va det kallt kallt kaaaallllt, men jag kunde ju så klart inte sitta hemma, förstår inte varför jag har dom problemen nu?? Jag klädde på mig, och gav mig ut på en promenad faktiskt. Kan väl inte skada med lite frisk luft? Ne, tänkte väl det.
Vart en rätt lång promenix faktiskt, men fuskade på vägen hem och tog spårisen sista två hållplatserna..
Ja, men mitt stukade lilla finger verkar inte ha den bästa blodcirkulationen för tillfället, så stackarn var som en liten värkande isbit. Ville ju helst inte tappa det :P så tänkte att det var nog bäst att hoppa på vagnen och in i värmen.
När jag kom hem så hittade jag mina godispåsar =) så efter lite mat så slank dom ner fint.

Jag var även lite duktig och jobbade med lite löner ett par timmar. Har nämligen deadline på dessa idag, så jag sliter förfullt här på jobbet med dessa såå roliga saker :P Aja, ska nog få till det innan kl 17.00 idag.

Idag är det Torsdag, bokade precis av mitt combatpass för kvällen.. Funderar på om jag kanske ska göra en liten mjukstart på lördag med lite pump... men får se hur lilla kroppen mår. Annars blir det nästa vecka som gäller! Då är jag frisk nämligen! =D

Ihelgen blir det lugnt ialf, vi funderar på att ta en bio på lördag, ngt som passar mig utmärkt!
Nu behövs det en vila från allt uteliv, trots att vi har sjuuuukt skoj varje gång så blir man rätt mättad på hela grejen ibland.
Ska nu försöka hålla mig tills lillen (Jill) kommer på besök i början på november, lovar inget men så känns det nu ialf.
Kanske blir det lite mer av mysiga middagar med tjejerna, satsa lite mer på inredning av lgh, baka bullar, kakor & bröd, få igång träningen på allvar, ska nog även försöka ge mig ut på löprundor innan jobbet, ngt jag verkligen uppskattar efteråt. 

Igår ute på promenixen gick jag förbi en fotbollsplan där det spelades match, shit jag måste hitta ett nytt lag!! *vill spela NU!* Tror nog aldrig jag kommer kunna släppa fotbollen, det är verkligen ngt  jag älskar! 
Efter alla skador och uppehåll nu så känner jag att det är dags!
Det kluriga är väl bara att hitta ett lag som ligger nära, som inte är föör serriöst, men heller inte ngt fjantlag som inte vinner sina matcher. Ska man spela, så spelar man väl för att vinna?? Ett bra div 3  lag tror jag passar mig perfekt. Träning 2-3 gånger i veckan + match. Dock har vi ju detta med vintersäsongen på fotbollen, kanske inte d roligaste..... hmm, jag kanske väntar ngn månad el fyra så tar vi det när gbg börjar tina upp igen.. aa får se hur jag gör..

Nä, nu har jag pratat klart med er för idag. 

Dags att gå tillbaka till lönerna.

see ya! 


Kyliga Onsdag

Imorse var det kallt här nere på västkusten, solen strålar tack och lov. Men brrrrrrr, på med tröja, kofta, halsduk och skinvantar. Hösten är verkligen här. 

Nu sitter jag och som vanligt lyssnar på bandit rock, den har rullat på sen i sommras här på mitt kontor. Står faktiskt inte ut med NRJ och allt vad dom heter, dom spelar ju samma låtar 20 ggr per dag... *suck* Snacka om att spela sönder låtarna... :S 

Jag har precis tuggat i mig ett grönt äpple och 2 clementiner. Sprang förbi affären igår, köpte massa frukt, lite naturgodis, brämhults juice och en påse med lösgodis, var meningen att jag skulle festa till det, till "Desperate housewives" igår.. Dock somnade jag redan innan det ens börjat.. Typiskt.

Jag har bokat in mig på combaten idag IGEN, dock ska jag nog ta och avboka mig... känner inte för att åka på en till förkyldning på det här, så får se om jag kanske kan gå imån istället.
Fingret blir bättre och bättre ialf, idag kan jag tom använda det när jag skriver här på tangenterna =) Det är fortfarande rätt missfärgat och ömmar ju så klart en del, men det går åt rätt håll! Gillar att kroppen är snabb på att läka sig själv.

Ikväll ska jag nog låsa in mig igen, behöver det känner jag, även fast det är roligt att hitta på en massa saker hela tiden, så är jag trots allt en person som behöver min tid för mig själv.. (speciellt när jag inte är kry)
Blir nog till att laga lite god mat, tända en massa ljus och bara mysa framför tv:n eller kanske med en bok..


Tisdag..

Hoppas ni mår bra gott folk.

Jag trodde att jag hade lite av en bakisröst här igår, dock verkar det vara förkyldningen som satt sig så fint på mina stämband oxå, rösten försvinner lixom med jämna mellanrum, såådär trevligt när jag pratar i telefon med intervjuer osv :P

Igår hoppade jag över träningen, fick ta o fråga mig själv om jag verkligen skulle.. å svaret vart nääe, nu väntar du Jenny tills du är frisk i kroppen, och lillfingret mår bättre. Ang fingret så börjar det bli grönt idag, å jag kan använda det lite mer, så verkar som det ialf går åt rätt håll =) Febern brottas jag med fortfarande faktiskt.. *suck* Men men antar att jag får sota för all aktivitet jag haft för mig trots att kroppen igentligen sagt ligg hemma nerbäddad tills du kvicknar till...

Jag kommer hoppa över spinningen idag, får se om jag tar mig ut på en promenad med sis ikväll, eller om jag bara ska hålla mig instängd...




Måndag..

Ny vecka nya utmaningar!

Idag är jag liite seg, var en intensiv helg, som vanligt heeelt galen! haha, kan inte riktigt smälta att våra kvälla blir sååå bra? Den ena toppar den andra. Galet.

Fredag for jag hem, lagade lite mat och bäddade ner mig..  (hade ju feber..) där låg jag och hade liiite svårt att slappna av.. men tänkte att aja, får väl somna tidigt så blir d lördag snabbt..  vad hände, joo ett litet fint mess damp ner från syd, jdär hon o andrea skulle på AW på lounges, jag behövde inte fundera så mycket på om jag skulle ligga kvar där i min säng, el ge mig ut o titta på folk och ha en trevlig kväll med mina älskade vänner.
Ett litet tag senare var jag tillfixad, o hemma hos carris för ett glas rosé. Vidare ner och mötte upp tjejerna för en heeeeeeelt galen kväll! Som sagt, tror inte jag kan avslöja så mycket tyvärr :P men sjuukt kul hade vi!

På lördag var jag hurtigt ute på promenix på förmiddagen, sen vart det en fika på dahls, sen hem till sis för lite mer frukost/lunch hehe Väl hemma där fick jag ett sms från en vän, alltså vilken kille! Jag och caroline vart nämligen bjudna på middag hemma hos honom och hans sambo, dock var vi redan bortbjudna till syd.. Men fick ialf ett sms där d stod, hörde att ni skulle på tjejmiddag idag, ska ni ut sen? Isåfall har jag en liten överasskning till er.. =) Hur många är ni?
Han fixade in oss på peacock och sa att det skulle vänta lite bubbel när vi kom dit =) Så väl där satt vi där och njöt vår flaska rosébubbel i fin ishink =) Kändes lyxigt. Så tack så hjärtligt för den otroligt fina gesten! *oerhört tacksam!!*

hmm, lyckades ju stuka mitt lillfinger i lördags med.. .jaaaaa jag o min otur... *suck* Så nu är hela fingret blått o uppsvällt, alles kallt med.. stackarn.. :( Men ska fasiken träna ändå idag, min förkyldning är MYCKET bättre, febern nästan helt borta =) Så jag ska tejpa lilla fingret å iväg till combaten ikväll =)
Nu kommer INGET att stoppa mig!! Här ska tränas så man får tillbaka lite muskler =) Börjar även med att äta 5 ggr per dag idag e tanken. Så förhoppningsvis blir d lite ordning på jenny framöver.

See ya!



Ny Klänning..

Vet att jag inte är såå charmig på dessa bilder, men ni ser ju ialf hur dressen ser ut, vilket va hela grejen :P  Tyävrr enda bilderna jag gick på min nya favorit...






Nya Skor


Jaa hurrneni, Jenny behöver ett par nya skor... kan detta vara ngt från scorett tro? Har lixom inte hittat ngr wow ännu, men känner att jag skulle behöva ngt som inte va pumps, är kanske liiite kallt att gå med öppna tår nu..

Nja, tror jag får gå på skojakt imån på stan... hade varit skoj med ngt nytt, hoppas även min klänning dimper ner i postlådan idag, betällde den i måndags, gick från deras lager i tisdags, och då sa dom att d tog 2 arbetsdagar, vilket borde ha varit igår, så HOPPAS HOPPAS att den kommer idag, så är helgens outfit räddad!
Till den blir det ett par slimmisar, och sen får vi se vad det blir för klickelätter till =) aningen blir d 13 cm klackarna, dom svarta, leopard passar ju inte riktigt till den klänningen, typsikt för dom e jäkligt snygga! kanske zebra skorna, elle nja kanske blir för mycket? Nit pumpsen är ju föör obekväma som dom går bort, lack pumps.. näe.. har iofs ett par rosa som jag köpte i våras, aldrig använda... shit dom får jag nog ta till en svart blåsa ngn kväll! eh, vad har jag mer att erbjuda.. joo ett par lackrosa med, skriker rosa, men nääe.. har även ett par bekväma leopard, men näe tror det blir dom svarta från scorett, mina favvisar, el ev ett par nya då ;) Intressant inlägg va? haha jag är lite uttråkad som ni märker..  



See ya, don´t wanna be ya

 

 


Fredag morgon


(en liten morgontrött jenny)

Godmorgon mina små fisar!

Hoppas ni mår bra idag, det är ju trots allt FREDAG! =)
Jag sitter nu på kontoret efter en härligt lång varm dusch imorse, vart även påkletat lite mer BUS. Ut i kylan och flytta bilen då dom börja med SNÖSKOTTNING idag haha! mycket nödvändigt att ha det från oktober i Göteborg.. menar det är ju såå förfäligt mycket snö här nu......? Aja, den fick stå fint på en annan liten parkeringsplats nu..
Sitter nu här och snorar som vanligt.. Tog en latte med lättmjölk idag faktiskt, smakar ju faktiskt lika bra det (brukar annars få röd mjölk i..) Det vart även leverpastej på grov frömacka. Mumsfilibabba, att jag inte lessnar?

Äntligen Fredag som sagt, idag ska jag vara flitig så jag kan smita lite tidigare tänkte jag =) 

Fick lite beröm här från en stor chef i London, sånt här gör mig glad =)

"Fantastic recruitment last week, Jenny.  Your quantity of interviewees every week is consistently brilliant.

Well done

Kx"

Update om min sjukdom för dom som är nyfikna:

Febern kändes lite bättre imorse igen, förhoppningsvis STANNAR den där under dagen.. har fått en fin klump i halsen, så känns lite trångt när jag sväljer, snoret rinner.. *inte kul*

Ang AW:n ikväll så hoppar vi nog det, måste ju bli frisk tills imån. För imån är det först en liten promenix inplanerad på förmiddagen, sedan ska jag ner på stan för styling med carolinerna, sedan fick jag en fin inbjudan till caroline syd för middag, så räkorna hos mig får vänta till en annan helg =)

Tog ju min sista tablett på ena penicilinkuren igår.. Hmm, läste lite om Antabus som fanns i den kuren, detta är vad jag hittade: :S

"Om man dricker alkohol när man har tagit Antabus drabbas man av svåra obehag som kraftig ansiktsrodnad, dunkande huvudvärk, hjärtklappning och en känsla av andnöd. Man mår också illa och kräks. Även mycket små mängder alkohol kan ge sådana symtom vilka kan komma inom fem till tio minuter. Därför måste man undvika alla typer av produkter som innehåller alkohol medan man använder medicinen.

Det ska gå minst två dygn sedan man druckit alkohol innan man börjar med Antabus. Det tar tre dagar innan medicinen börjar verka med full effekt. När man har slutat med medicinen tar det två veckor innan effekten har försvunnit."

Eeh, får nog ta det lugnt imån med mitt lilla rosé.. Men säger så här, det är tur att jag har hittat min nya vän, lilla lila dosan viol.. hehe iofs inte så nyttigt kanske, men j*klar vilken bra effekt!

Nja, dags att joPPa lite ;)

Trevlig Fredag!

 

Ps. Kyss råttan från mig, sakna!! ds.

  


Gonatt..




Torsdag kväll och här sitter jag och snörvlar... ska nog faktiskt ta och slå på tv:n och bädda ner mig.. Feberna har kommit tillbaka här under dagen, måttligt kul.. Men jag sitter här o myser ibland alla ljus med myskläder och just nu spelas "Stand by me" med Ben E.King på min spotify... riktigt bra låt. 

Sov gott!

Maskeradkväll..

Hurrneni flickor små, nu tänkte jag faktiskt fråga om vi ska göra en repris på min brillijanta lilla idé från ifjol :P
Som ni kommer ihåg klädde vi ju ut oss en helt vanlig helg, vilket gjorde TOTAL uppståndelse på krogen! haha!

Trots att det var förbud på krogen att gå in med maskeradkläder, lyckas vi trycka ner svärd, hattar och div grejer i väskorna för att sedan smita ner på  toan ta av oss jackorna och på med hattar, vingar och penga pung! Heelt oförglömlig kvälL!



Nu är det äntligen höst, å jag tycker vi kör snart igen!! eller??


Ny svinkul trend – en mikrogris

Haha, titta vad jag hittade på aftonbladet.se nyss, ge mig en!! =) så söt, tror Wille hade gillat en liten minigris till kamrat hahaha


LONDON.
Grisar små som tekoppar.

Det är den senaste trenden i Storbritannien.

Efterfrågan på mikrogrisarna är enorm.

Efter minigrisarna kommer mikrogrisarna.

En vanlig minigris är ungefär 50 centimeter i mankhöjd. Men mikrogrisen blir bara 35 centimeter hög när den har växt färdigt vid två års ålder.

En kändisgris

Flera kändisar, bland andra Harry Potter-skådespelaren Rupert Grint har skaffat sig en.

– Efterfrågan är så stor att vi drunknar i förfrågningar varje dag, säger uppfödaren Jane Croft till Daily Mail.

Därför är priset numera uppe i 8 500 kronor.

Uppfödaren uppger att de är lättare att sköta om än den något större minigrisen.

– Du behöver inte ta dem på promenader och de har få hälsoproblem. De låter inte lika mycket heller och är lätta att få rumsrena.

Bra för allergiker

Den passar ofta bra som husdjur för allergiker eftersom den inte har någon riktig päls.

Dessutom är grisen smart.

– Den är den fjärde mest intelligenta arten efter människa, apan och delfinen, säger Jane Croft.

Hennes egen mikrogris sitter i knät när hon tittar på tv och sällskapar gärna med hunden i soffan.


2009-10-08

God morgon gott folk!

Nu sitter jag här igen, med min underbara vän "mr latte" från dahls och den berömda leverpastejsmackan, den grova med frön ;) Mycket gott!

Imorse när jag vaknade var det halsonda borta, samt febern hade gått ner, så nu är det inte mycket kvar.. hoppas den stannar där nere bara.. Tyvärr får jag hoppa över combaten idag oxå.. *SUCK* Ska se om jag hittar ngt roligt pass under lördagen ev, annars blir det nya tag till veckan när jag har fått tillbaka lite krafter =)


Igår efter jobbet, sprang jag förbi HM och köpte två st BUS, en spray och en dove så klart, ett måste nu när jag börjar bli riktigt blek här under höst/vinter halvåret... Inte roligt, men är väldigt glad att BUS:en gör ett sånt bra jobb!
Väl hemma, så kockade jag till lite resten, vart thaimat igen med brämhults juice till dryck. Sedan gjorde jag mig en liten välbefinnande kväll, det vart skrupp med hansskar och peeling på hela kroppen, raka dom små benen, la ansiktspeeling & mask, inpackning i håret, tog bort gamal nagellack, i morgonrocken satt jag mig i soffan med massa tända doftljus, målade om mina naglar, vart en rosa ton på fingrar och fötter faktiskt. Kletade på ett lager bus, åh så len och fin jag vart, som en ny person =) Fick även kletat in ansiktet med min underbara bus med märket lancome, riktigt bra liten flaska med gelebus, får en riktigt sommarfräsch ton! *me like*

Satt även och lekte lite med spotify, alltså det programmet är verkligen såå bra! Har nu fått ihop en massa bra spellistor, å fler ska det bli, tror jag ska satsa på DJ yrket nu, ialf på hemmaplan hehe


Fick ett telefonsamtal från en av våra anställda oxå som behövde lätta sitt hjärta stackarn.. A får se till att han får hjälp med det han behöver nu, han är en av våra toppguys nämligen, så jenny ska ta och kontakta lite chefer här nu under dagen så att han känner sig trygg igen =)

I dag är det ju torsdag, vilket innebär löner står på schemat tillsammans med lite andra rapporter, så det är bara att sätta igång nu så att jag bli klar i tid.

Nu ska jag snurvla vidare här på jobbet, ngn som vill bli lite smittad kanske? Bara höra av er, andas mer än gärna på er så ni får pinas som jag gör :P


Angello, Ingrosso, Axwell & Laidback Luke - Leave the World Behind



Detta är house versionen, finns en radio oxå, men jag är käär i den här låten! Såå bra =) House är underskattat =)

Helgens planer..

Jaa, till helgen ska vi bli stylade oxå tänkte vi, med smink och hår innan h*vetet brakar loss :P haha nääerå, men blir en sväng förbi stan och bli lite ompysslad =)

Imån är sista dagen för ena penicilinkuren som tur e, den hemska som är så stark, sen måste vi vänta 2 dgr innan ngn alkohol får förtäras.. :P Tänker inte riskera att må fruktansvärt dåligt på fredag bara för att jag ska dricka ett glas vin el två.. nä, tacka vet ja hard rocks egna alkoholfria drink, bästa drinken jag smakat tror jag, sa jag att det var en klick grädde och en jordgubbe som toppade den?? ;) De lyx! =)

Dock är d väl kanske lounge som gäller på fredag, vet inte riktigt vad dom där kräsna små kräken mina har bestämt haha ;)

På lördag blir det som sagt middag, har inte hört ngt från syd, så d kanske blir hos mig ändå.. =D Typiskt att mina singstar spel är på vift, har faktiskt tänkt att införskaffa ett playstation 3 "slim" men men det får väl vänta lite.. 
Ialf men kvällen blir hemma hos mig så har jag kommit på en liiiten överasskning till mina små skator som kommer över hehe
Å grisfan va inte så nyfiken nu :P 

Nyårsplanerna är även på "G", vi blir ett härligt tjejgäng som drar iväg upp till Åre är tanken, jaaaaaa får man åka lite snowboard, äta vofflor med grädde och sylt, mysa framför öppenbrasa å gå på afterski! Weeeeeeeei =) 

*Suck* fortfarande feber... (tog just tempen) FÖRSVINN, gå och bit fast dig på ngt annat kräk! *morrar*
Hoppas jag blir frisk tills combaten imån!! *vill verkligen vara med* pleeeeeease? *blinkar med hundögon*

 


Onsdag..

Hej mina små barn,

Hur mår ni? Hoppas ni mår bättre än mig!
Jag sitter här och snurrvlar och suger på halstablett inlindad i min nya fina lila halsduk från MQ. J*klar förkyldning alltså, dom borde förbjudas!

Igår hann jag hem och damsuga lite och skura rent kök och toalett, in med kläderna i klädkammaren och på med spotify, mycket viktigt så man kommer in i stämning när man ska dona där hemma. Hann även med ett få i mig ett par knäckebrödsmackor med keso & kalkon samt brämhults juice Jordgubb/Lime + en actimell.

Sedan bar det iväg på promenix, dock började det regna så vart en latte på heaven23 istället, haha bra vändning där från att va nyttig/hurtig o gå på promenix.... Jaja, livskavlité! Var riktigt mysigt att sitta där uppe på 11:de våningen, regnet piskade ner utanför, det var fullt med minglandes folk där. Riktigt trevligt. 


 Vidare hem bädda ner mig i sängen, tände lite ljus och bara låg där och njöt av lugnet..

Idag är det onsdag, jag har nyss ätit min lilla frukost, bestående av leverpastejmacka och en stor latte från Dahls =) Mitt nya beroende tror jag =) Riktigt gott ialf!

Idag är blir det till att lägga i en hög växel här på jobbet, har mycket att stå i faktiskt.
Ikväll blir det bara hem och ta det lugnt, tror jag ska göra en liten välbefinnande kväll, med ansiktsmask, pealing, inpackning och påsmörjning av BUS, + att jag ska laga en god middag tänkte jag, vad det blir, d visar sig =)

Ha en toppen dag! 

Tisdag, förkyldnings morgon...

Ohhh, suck!

Inte fick jag träna mitt favvo pass igår heller, satt verkligen och ignorerade o ignorerade att jag hade ont i halsen igår, tänkte jag är FRISK FRISK FRISK... men en timme innnan passet var det bara att inse.. halsen gjorde ondare än tidigare den febern jag brottas med dom senaste veckorna har visserligen gått ner, dock kändes den mycket värre igår...? Jaa, iväg mot hemgång, missa precis spårisen när jag kom ner... så bestämde mig för att gå ner mot centralen via stan istället..  svängde in på gina en snabbis, och kom ut med två nya VARDAGS tröjor ;) Här har ni ngn som är expert på att köpa party kläder och inget annat...
Sedan bar det av mot konsum, handlade paprikor o chili som jag glömde när jag storhandlade, hem klädde soffan, som vart sååå fin, sedan kockade jag lite stark thaimat, tänkte att d kan väl ta kål på dom där j*kla bacillerna! Tror jag åt tre potioner, + 2 st actimel med jordgubbssmak (bra för imunförsvaret) Ngr små chokladbitar vart d till efterrätt =)
Imorse var det lite bättre ihalsen, men fortfarande ont, ögonen gör ont när jag tittar runt, och är täppt i ena näsborren... *suck* Stoppade i mig svartatabletter och droppar ialf, och nu sitter jag här med En stor latte och en leverpastejsmacka från Dahls. *hejdå nyttiga livet..* Men jag måste få imig energi och vitaminer när jag är sjuk, mycket viktigt annars kommer det ta evigheter innan jag kommer tillbaka till combaten...

Ikväll är det en promenix inplanerad, hoppas jag orkar bara och att den här skiten inte blir värre!

Jag slapp åka till sthlm i veckan! yeeeah! hehe så nu lever jag loppan på kontoret resten av veckan ;) inte riktigt men nästan ialf! Såå skönt!

Idag har jag en massa deadlines att klara av, vart inte mycket förberedelser gjorda igår pga att jag mådde som jag mådde.. annars brukar jag faktiskt vara flitig o förbereda så det inte blir så mycket på tisdagen.. Men har ju tid på mig idag, så det ska nog gå bra, ska ta o förbereda morgondagens saker oxå hade jag tänkt, + göra ett hemskt arbetsgivarintyg, hatar dom verkligen hehe :P

Nu mina små råttor, ska jag avnjuta min latte och börja med rapporterna.

Hoppas Ni har en bra morgon, och får en fortsatt bra dag!

Klart slut varulfstjut :P


*vinkevink*

Måndag Morgon

Tittut,

Hoppas ni alla haft en bra helg! Det har jag verkligen haft =)

Lördagen ändrade vi planerna lite, det vart hemma hos carris istället för hemma hos mig, vi gick på ica o handlade fläskfilé bakad potatis, holiday dipp med sallad. Sedan gasade vi för bi karamell-lagret och köpte en STOR påse var med massa gotta, + att vi hyrde en riktig tjejfilm! =) sen hem till sis, på med lite mys musik och kocka i köket tills vi till slut fick avnjuta vår goda rätt! MUMSS va gott det var!! =)
Var såå skönt att bara vara hemma och mysa med god mat och gott sällskap. *Måste göra oftare*

Igår tog vi lilla kallankabilen till ikea, där hittade jag lite smått och gott, mest mina efterlängtade doftljus =) men även lite annat krafs, sen for vi vidare till bäckebol för att storhandla mat och kika på lite mer inredning.
Nu har jag bunkrat upp med mat så jag klarar mig ett tag framöver känner jag, känns mycket bra!
Väl hemma, så hade jag tvätt tid, å ÄNTLIGEN fick jag tvättat min soffa! Ahh vilken känsla, nu ser den ut som ny igen!! 2 omgångar i 40 grader med klorin, that´s the shit!! =)
Efter combaten idag ska jag klä in soffan, allt hänger ju fortfarande på tork..
Sen blir det en liten snabbstädning, e rätt städat redan tack o lov, men tvätten skall hängas in och upp. Fram med dom nya doftljusen och skura handfatet lite. Efter detta kommer jag krypa upp i soffan med min lila fina filt, å bara njuuuuta av mitt hem!

Fick för övrigt lite tips och insperation av en kompis som är arkitekt igår, så nu kanske det bli förändring i lyan innom kort ;)

Har förövrigt klickat hem en riktigt snygg klänning idag! Tack sis ;) Den va lite dyyr :P men va fan jag hoppas den är värld det, jag tror d :) *ser fram i mot när pktet kommer*



Idag är det combat, det bästa med hela måndagen! =) Imån ska jag på promenix, onsdag funderar på att ev boka in ngt pass, torsdag nästa combat pass, yeeeah! Fredag haha, jaa ev en nykter AW igen då, vi får se hur det slutar. Lördag ska jag bju över tjejerna på mammas räksallad e tanken, å då blir d faktiskt vitt vin till! ett måste till den goda salladen! Där tog den alkoholfria perioden slut hehe.. Dvs detta är om inte söta caroline syd proppsar på att ha ngt hos henne istället, hon pratade lite lätt om att det var hennes tur i fredags nämligen..=) 

Nä nu ska jag göra en massa anställningskontrakt =) 

See ya, don´t wanna be ya ;) 

Lördag


Tänkte bara önska er en bra Lördag! Nu ska jag ner på stan och möte upp min kära vän Annie med dotter. Dom är på snabbvisit från Jönköping.  Ikväll blir det myskväll med film och lite tacos, eller vad säger du sis? =)



Btw så var AW grym igår, jenny körde på alkoholfriadrinkar hela kvällen och carolinerna festade till d, dom =) Men lika kul hade jag för det, var nog mer på g än dom där ett tag haha =) Känns faktiskt bra att man kan gå ut och ha skoj utan alkohol!! *me like* slipper ja dessutom att va bakis idag hehe =)

Äntligen Fredag!

Jaa, men då var det helg igen då! *mycket bra*

Igår var det jobb hela dagen, fullt upp med allt här var det.. Efter det mötte  jag upp sis, för att sedan skutta vidare till combatpasset, det var grymt jobbigt! Vi tog verkligen i för kung o fosterland :D Trots den hemska träningsvärken jag hade så gick det förvånandsvärt bra, det bästa är även att den är helt borta idag =D *hoho*
Armhävningarna orkade jag med, helt otroligt vilken skillnad från i måndags.. Tur att musklerna har ett minne, så dom snabbt hittar tillbaka.

Btw jag fick spotify (a vet är lite efter) igår av en snäll själ som bjöd in mig, faan va bra det är! =) kunde inte sluta leta o lyssna på bra låtar! lite minus att dom har lite reklam, men det kan jag stå ut med =) GRYMT!!!

Imorse tog jag mig iväg till lilla doktorn, var måttligt less på att ha haft feber i 1,5 vecka nu.. och det visade sig att det var en infektion som hade bitet sig fast i mig.. *morr*
Fick ialf 2 st penicilinkurer, varav en verkar rejält stark.. Kör motorfordon "på egenrisk" står det, och förbud mot alkohol från att jag tar första tabletten tom 2 dagar efter att kuren är avslutad... Så nu blir d penecilin nästkommande 10 dagarna, usch jobbigt, gillar inte att stoppa i mig massa sånt skit igentligen... kanske därför jag drog ut på att gå dit... aja får se om jag börjar idag, eller kanske i mån efter AW som jag tror jag hakar på ikväll, dock ska den vara väldigt lugn så borde väl kanske börja med dom där tabletterna idag..? Aa det borde jag. Finns ju faktiskt (har jag hört) jättegoda alkoholfria drinkar på hardrock. =) 

Ihelgen blir det lugnt ialf, jag o sis tänkte invardera biosalongen imån, dock verkar det vara delade meningar med vilken film vi ska välja :P haha Nja, så länge jag får popcorn, lite karra och en god fanta så är jag nöjd! =) 

På söndag blir det nog ikea,  har ju fortfarande inte kommit dit.. Men ska fixa d ihelgen e tanken, ska ju även bli värsta busvädret i helgen, så hade inte varit fel att ha lite mysljus då juh =) 

Hoppas ni får en bra helg ialf! 

See ya, dont wanna be ya ;) 

RSS 2.0