Nu vänder jag er ryggen ett tag...

Känner inte för att blogga nu faktiskt, kommer förmodligen inte göra det på ngr dagar. Mitt bloggande kommer nämligen oftast i perioder. Ville bara att ni skulle veta, så slipper ni klicka in här 10 ggr per dag :P

Ta hand om er!!

Soo looooong!

Ett gott skratt förlänger livet!




Trevlig Måndag!

Miss u sis!


Systrarna på push! Det övre var innan drinken, det undre efter :P


Innan var vi på hardrock och bowla! hehe det var kul! =)





Trocadero godisar



Men vad är detta? Har jag missat detta hela mitt liv? Jag som ÄLSKAR trocca!! OMG! Hoppas dom smakar lika gott som drycken!
Vågar man lägga till detta till kvällsmyset tro? Ngn som kan rekomendera, Jill, Carris, provat?


Tonight´s Gonna Be A Good Night



Japp, detta är vad som serveras hemma hos Jenny ikväll. Till detta kommer det serveras ett kylt, ljust bubblande päron loka. Yammie!

Skönhetstips, budget.

Oil, Libero, ca 30 kr. ”Inga parfymer, konserveringsmedel eller annat som kan irritera huden. Bara den rikaste fukten du kan få efter duschen!”


Volume Shine Wonder Full, Nivea, ca 90 kr. ”Väldigt skönt och pussvänligt gloss som håller läpparna mjuka i evigheter.”



Summer Glow Beauty Body Lotion, Dove, ca 50 kr. ”Jag använder helst en gradvis brun-utan-sol, eftersom misstagen syns mindre och jag kan använda den som bodylotion dagtid.”



Här är lite tips för att ta hand om dig själv där hemma nu när det är kallt och huden är torr & blek. Barnoljan är verkligen ett bra tips för att återfukta huden, gillar Dove´s bus oxå, dock är det kanske inte att rekomendera att sätta på innan sängdags, luktar o klibbar en del tyvärr. Vet inte om det bara är jag, men sover alltid dåligt när jag kletat på detta innan jag lägger mig?
Men jag överlever INTE utan den, minst tre timmar innan sängdags är perfekt!


Nu ni!


Storbild från Åre.

Idag Är d Fredag!!! Yeeah! Combaten igår va eh... JOBBIG!! Det tror jag sis kan intyga oxå.
Det var en vikarie instruktör på plats då Mattias (instruktören) ligger och steker på playan i egyptien, inte helt okey att lämna oss som behöver träna här hemma, och med den där instruktören som hittade på sina egna övningar, som minst sagt var outhärliga. Ialf för mig som gottat till det lite väl mycket det senaste.

Men idag är det fredag!! Yeeah! =) Äntligen helg, å äntligen får jag VILA, SOVA, DREGGLA, aa det är precis vad jag ska göra i helgen. Är såå trött efter den här veckan så ihelgen ska jag bara tänka på mig själv, köra storstädning iofs ikväll så jag kan må bra där hemma, just nu ligger heeela resväskan utspridd överallt. *don´t like*
Funderar på att söka reda på ett kul träningspass för imån oxå.

Nu ska jag avnjuta min frukost från Espressohouse!! :D Juice, stor latte, scones med sylt, philadelphia ost + ost. Jaammmie!!
Systrar, hoppas shakesen smakar ;)

Ge mig vår!



Ohh, kan inte bärga mig förren vårsolen tittar fram här på västkusten, när vårjackan åker på, likaså mina solbrillor ( har btw köpt 2 nya fina nere i australien)  Jag vill känna solen värma, jag VILL behöva kisa för att det är så ljust, nu Mr sol tar du och tittar fram, smälter bort all snö och ge oss en härlig vår!

Tack.

När man sitter så här, är det dags att gå hem från jobbet!





Haha, Nu drar jag iväg och tränar combat!!

Hejdå.

Beautiful


Vågar man publicera detta tro...?

Har spånat lite på ngr citat som jag gillar för en ny tatuering, har ngr fler i rockärmen men tänker inte avslöja allt :P Tänker heller inte säga vart, när och hur den ska se ut. Detta får den som är nyfiken veta när den är klar senare i vår.

“Mecum in aeternum” (with me forever) / “Semper mecum” (always with me) / "Sorori per semper" (Sisters forever)

Tatueringen kommer ialf att symbolisera det starka band & all kärlek jag har till mina älskade små systrar.



God Morgon Mina Små Änglar



Torsdag, Combat, Trött, Har kommit in i svensk tid märktes imorse när jag INTE ville vakna i tid.
Missade 2 spårisar & köpte frukost på Dahl´s. Så var det med dom shakesen. Åt förövrigt en stor gottpåse igår från Karamellagret. Ja, gott var det ialf! Jag var heeelt slut efter allt detta jobb i veckan, nu är det väl bara hälften kvar, så bara att ge gärnet nu så får jag vila efter morgondagen.
Efter combaten ikväll måste jag förbereda ett conferencecall som jag ska ha med andra admins imån förmiddag, ska utbilda dom & berätta lite om mentaliteten som var på kontoren i Australien. Liite skillnad från Sverige där alla går efter punkt & pricka. Boooring!
Jag har alltid haft mentaliteten av att arbeta hårt, nå mina mål och göra allt jag kan för att sköta mitt arbete på bästa sätt. Tror att detta kommer från mina kära föräldrar som driver eget, jag har sett dom slita mer än andra ngt som jag tror fått mig till att "få" en arbetsgivar mentalitet istället för en arbetstagares mentalitet. Vet ni vad skillnaden är? Ett litet tips.... Hur ofta är er chef sjuk? Hur ofta är du/de anställda sjuka? mmmmm... En Chef hittar "alltid" lösningar medans en arbetstagare inte riktigt orkar bry sig.. osv.

Gjorde ett spåkuletest imorse... Rådet som jag tänker följa var till mig:
"Njut av dina dagdrömmar. Kom ihåg känslorna och använd dem för att nå ditt mål."



Kloka ord..

Allt kommer tillbaka till dig, både gott och ont.

Det är handling och inte ord som räknas.

Ngt att fundera över kanske?


Tråkigt på jobbet el? Jaa, tänk att man blir så gla när ngn ringer och underhåller mig en kort stund.. Jo, jag uppskattar det lilla jag.

Vill man vara fin får man lida piiin...



*Suck...*

Onsdag Morgon

Yogan var såådär om jag ska vara ärlig. Jag har haft höga förväntningar på detta pass, dock vart jag rätt besviken.. Sen om det berodde på instruktören, på mig, på att jag endast hörde allas FLÅS när dom andades högt, eller på att det helt enkelt inte va min grej, det får jag nog ta och fundera över.
Ska nog dock ge det en chans till, fast det får bli med en annan instruktör.

Träningsvärken från combaten börjar bli liiite för outhärdlig... inte helt okey. Ikväll blir det nog vila för min del, laddar för combaten imån istället.

Nu sitter jag med min nya fina mugg från starbucks, fylld med tyvärr endast Dahl´s latte men helt okey är det! Ser
fram imot när Starbucks anländer i stan. (tror det finns på landvetter flygplats btw..?)


Jill, vet att du inte riktigt gillar latte, men när du blir stor så kanske du börjar..? Annars är du ju förtjust i varm choklad, eller varför inte SPRIT? Du äger ialf numera en alles egen "starbucks mugg" (se ovan till vänster) Kände att jag var tvungen att avslöja det här så du inte går och shoppar det carris tippsar om i sin blogg för tillfället :P
Inget speciellt igentligen, men en liten gåva från mig till dig från Aussie.


Lurad....


Sis har lurat iväg mig på Yoga ikväll.... Hur ska detta sluta, jag som är så fruktansvärt vig. Not! haha

Ja, ska väl inte klaga så mycket, borde ju bli vig om inte annat, dessutom är yoga ngt jag velat prova länge, tror jag kommer känna av energierna rätt bra ialf.

Jag får uppdatera er senare om det är ngt att fortsätta med.

PS Jag vill inte äta Shakes längre ds

Gomorron

Tittut,

Tänkte bara önska er en bra dag! Idag vaknade jag inte kl 4 pga Jetlag, sov faktiskt till 06, ett steg itaget, snart är jag inställd på svensk tid igen.

Känns dock inte ok att gå från +35 grader till -10... Det gör ont i kroppen! Jag hackar tänder och fryser om mina små tår.

Igår var jag tillbaka på combaten, Såå skönt att få ta ut sig igen och kicka iväg en massa energi. Idag har jag tänkt sprina förbi hälsokost för att köpa en detox kur, aldrig provat detta förrut, men har fått för mig att d kan vara bra att rensa ut lite gifter och skit som man har i kroppen. Det blir nu hårdkörning med shakes för min del, 5 kg ska bort *vinkar hejdå*

Sommarens planer är även på "G" The Yatch Week 2010 it is! En rätt bra milstolpe tills dess är att träna hårt och äta bra så man platsar i sin lilla bikini.

Nu har jag inte tid med er längre, måste jobba.

See ya!


I´m Back!

Jaa, då var man till baka i kalla sverige igen.

Jag har haft en fantastiskt härlig resa till värmen, upplevt en massa skoj trots att det var mycket jobb eller ja, igentligen utbildning. Australien var heeeelt underbart, ngt ställe jag VERKLIGEN skulle kunna tänka mig att bo i, och ngt jag verkligen kan rekomendera som resemål.

Detta var i malaysia vår andra dag.

Galet roligt, fiskar som hette "doctors fish" dom åt upp ens döda hudceller samtidigt som dom satt igång blodcirkulation. Kallades fot terapi. Vi skrattade så vi fick kramp i magen, ingen vågade riktigt sätta ner fossingarna för när vi väl gjorde det kom kittlades det som bara den! & hur normlat är det att låta fiskar äta på dina fötter??


3  dagen i malaysia började med ett convention för asien. Riktigt kul att se! Här fotas vi utanför stället innan vi skulle bosätta oss inne i ett gegantiskt center, där vi satt i aircondition medans solen stekte utanför. (35 grader)

Första dagen i Australien började med en dag på beachen. Bondi beach, redan där vart jag kär i Australien.


Kvällen fortsatte med "black tie" partyt. Här står vi utanför hela svenska gänget. På insidan var det fri bar och det serverades generöst med olika goda snittar. Det var även kasinokväll där inne, där alla fick 100 fejk dollar för att spela med, vem tror ni drog hem hela vinsten?? Haha snacka om nybörjar tur, var ju ngn 100 som spelade, jenny kammade hem en vinst på 2500 AUS dollar (SEK 17500) synd att dom inte va riktiga :P Vann dock en champangeflaska ;)

Dagen efter var det dags för Australien & Nya zeelands convention. Det var maffigt! En porsche lottades ut, 50.000 aus dollar i cash, massa new york semestrar mm mm

Vi var ute med en av Chris (högsta chefen) båt, han ägde ju så klart hela båtfirman för australien. Jo, han har en del företag den här "lilla killen".

Här va gänget som åkte med. På båten serverades det div drycker och skaldjurs mat. Han hade även 2 killar som var hans crew. Se Nedan.

Besök vid opera huset.

Jennys efterrätt på frukosten. =)

Middag på Hiltons hotell.

Utsikt över Sedney från huvudkontorets takterass.

En del av poolen =)

Vi sprang in i ngr tjejer som kom från skolan, så himla fina!! =)




Hamnen i Sedney








En av högsta chefens båtar (ägde hela båtfirman)

Chokladfontän på lunch buffén =)


På flybridge

Pussa operahuset












On our way again!

Ajemen, så var problemet löst. 13.15 går taxin hemmifrån vidare till chefen, därifrån byter vi taxi och åker till landvetter. 16.30 lyfter vi mot London sen får vi gotta ioss lite mat och invänta flighten kl 22.10 vidare till Malaysia.

Vi går miste om en dag, men hörrni, vi kommer fram! =) Som sagt allt har en mening och vi får vara glad över att vi kommer iväg! Så nu håller vi tummarna att inget annat inträffar utan att resan går bra.

Ha en toppen tid här hemma.

Puss på er!


Jippi, älskar verkligen det här vädret!!!

FLyget är inställt från GBG till London! Jaa, det resulterar i att vi missar vårt flyg från london...... Detta började ju väldigt bra *NOT* Less man blir på det här skitvädret!! Stackarna har försökt lösa detta med flyg från köpenhamn, men det var det tydligen fler som tänkt så där va d fullt...  Ja, det var den pooldagen på hiltons det.... Kanske hela resan för den delen?
Vi är nu ombokade till ett plan som går halv fem på eftermiddagen, sen vet vi inte riktigt vad som händer pga att dom ej fått veta hur vi gör med biljetterna till Malaysia... kul. *Suck*

Aja, blir väl bra till slut hoppas jag. Mening med allt....

Hade fint! Hejdå.

Tisdag- Bara en dag kvar i kylan

Ghaaaaa, snart ligger jag i polen och plaskar i Malaysia! =) Fick mess från sverige chefen imorse, som redan är på plats. Han skröt rätt bra om väder, hotell, pool, mat osv =) Åhh ska bli så härligt att komma iväg!!
Kl 05.00 imorgon kommer taxin och hämtar mig, funderar på om jag ska vara vaken hela natten el hur jag ska göra? Kan ju vara bra att vara sjukt trött imån så att man lyckas slockna på det där planet. Vaknar lagomt vid 07.10 lokal tid när vi landar i Kuala Lumpur. Där kommer vi ha hela dagen fri!! =) Poolen it is!!
Har inte blivit mycket till packning ännu heller... aa har ju kvällen på mig som sagt =) Ska springa förbi stan och handla ett par ballerina, ett vitt linne, hörlurar till min ipod och solkräm, köper nog även med mig en räksallad på så. Precis tryckt i mig två delikatess yoghurts en baugett och lite karra på det haha aa nu går det utför för lilla jenny, känner att jag har börjat min semester redan.. vad är det för idé att vara nyttig en dag lixom? Nääe, lika bra att köra på hehe ;)
Jag ska uppdatera er senare hur det går med packning osv, ska försöka använda min fina lilla kamera oxå, så ni får se ;) know u like it! =)
Nu ska jag ta ett päron!
See ya, don´t wanna be ya!!

Måndag igen..

Igår var det slappning/frossätande på högsta växeln alltså!! Utanför fönstren yrde snön ner, jag satt i soffan i min sarta samets mysdress under filten med tända ljus och började med att festa till det med, 5 tunnbrödrullar med skinka o gurka i & en tallrik fil med päronbitar i till efterrätt vart d delikatess youghurt vaniljsmak. Efter ngn timme ville magen ha mer, så där tog den påsen med tunnbröd slut, skinkpkt som jag hade köpt vid lunchtid var tomt, och av gurkan var d bara en liten stump kvar... Filen tog slut och päronen likaså. Tror ni att jag var nöjd? Åh, nej. Medans tvättmaskinen snurrade sprang jag iväg till affären vid si sådär halv tio på kvällen för 2 gången, köpte 2 till vanilj youghurts, MUMS!, ett pkt plättar, ett vanilj glass pkt & en liten påse lättsaltade chips. (stod på mitt papper att jag fick äta d :P)
Väl hemma tröck jag ner alltihopa haha, fick lite ont i magen där när d va dags att sova men gott var det!! =)
Detta är resultatet av att ha varit nyttig, när man väl lägger om schemat & tro mig är inte så lätt att vara nyttig när man bara får äta "vita" saker. Prova själv :P Så det var den bikinikroppen det *vinkar hejdå* Idag är det ju samma visa, ätit 5 polarmackor här på jobbet, en delikatess al la vanilla och 2 päron ;) Fan va jag ska ta i på combaten sen, om jag nu kommer i mina byxor :P

Jaa, är ju ialf måndag idag, bara 2 nätter kvar hemma i sängen innan det bär av till Hotell hiltons säng (ignorerar natten i flygplansstolen) Jag har inte packat ngt ännu, el ja 3 bikinisar har åkt ner i väskan & 5 snygga pumps ;) Behöver jag mer igentligen?  Har nog aldrig varit så här oförberedd för en resa, känns nästan som en dålig dröm...
Men förhoppningsvis har jag lite energi ikväll så jag får ordning på vad jag ska ha med mig och inte, måste ju tyvärr ner i förrådet och rota fram sommarkläderna... Borde inte detta va skoj? Jo, det borde det vara det ska va skoj att packa, planera inför resan osv... Hmm, undra vad det är för fel på mig?

Btw, såg vädret i sidney långtidsprognos.... INTE OKEY! alltså man tar ju förgivet att det ska vara soligt och fint när man åker utomlands, dumt säger jag bara... enl den prognosen skulle d bli regn o svarta moln heeeeela tiden! *morr*
Men men, kan ju va härligt att bara få komma bort, få lite värme på kroppen, å bada kan man väl göra ändå? =)



RSS 2.0