tisdag

Passet gick bra igår.. va j*kligt jobbigt men jag svimmade ju inte ialf :) efter passet delade dom ut pina små påsar med lite smått och gott i på sats *me like* dom bjöd även på energidryck, Mums =)
Var skönt att träna och tänka på annat, var en orolig dag igår...

Fick en trevlig överraskning här på jobbet igår ialf... Tara som oxå är admin här på kontoret sa, Meh, där är ju din kille! jenny- ehh va? tittar glatt bort mot trappan, o jaaa där var han!! haha Tara har aldrig sett hoom varken på bild eller i verkligheten, så det var rätt komiskt att hon visste att det var Pontus. Men ialf han tittade förbi, han hade varit ute på promenix och bestämde sig för att titta in, MYCKET TREVLIGT! =)  Ja fick mig ett par pussar och en kram, sen gick han igen.. Det behövdes för att liva upp min dag lite!  =)

Nu ska jag ta och skriva bulletin, måste joppa lite med juh!

See ya later alligater!!


MÅndag..

Nu sitter man och knappar på jobbet igen, ikväll blir det ett combat pass, ska försöka mig på det igen, o hoppas det går bättre idag. =)
Helgen har varit lugn, i fredags städade jag lägenheten, såå härlig känsla efteråt!! *me like* Lördagen vaknade jag med tuppen,var uppe och tvättade hela förmiddagen, riktigt härligt när allt är nytvättat oxå! *fniss* Efter det vart det en tripp på stasn med syster och andra carro (syd)  =)  hittade super fina vårskor, samt en grym väska ;) både jag och carro sydfastnade pladask för, GE MIG!! =) efter det hittade vi till ett nytt matställe, slimfood, mycket bra ställe =) där åt jag en super god räksallad, mumms!! =)efter det vart det en godispåse från jamjam =) sen rakavägen hem, för att njuta av allt godis! =)

En timme senare var det dags att nanna lite, jag var såå trötter, tänkte att jag skulle vila en timme el så, dock vaknade jag vid 9 på kvällen, och kände att jag igentligen kunde ha sovit till  nästa morgon, dock var jag vaken en timme ungefär klämde i mig en nogger och en 88 som pontus fixade åt mig =)  mycket gott!

Gårdagen vart det havspromenix med pontus carris och selma, där vart det en del halka och en del skratt =) Efter det en sväng förbi pontus föräldrar, åt en massa bullar och fruktsallad! =) Sen tog jag och sis vårt pickopack och for på bio, mycket bjaaa =) en gottpåse, popcorn en päron mer vart det för mig, samt såg vi bed time storys tror jag det hette, haha jag va väl typ äldst på stället, men vi fick oss allt en del skratt, så det var skoj! =)

cobat passet..

Phuust.. passet var inte så bra som jag hoppats igår... eller JAG var inte så bra som jag hoppats.. när det var en kvart tio minuter kvar ungefär så kommer den här känslan av att syret tar slut runt om en, känner hur jag blir yr och det nästan svartnar i ögonen.. ghhaaaaaa var tvungen att ta tag i pelaren brevid mig, jag höll på att svimma, mitt under passet!! Tror inte riktigt min kropp har återhämtat sig från influensan... visst att knocktorn sa att man kunde vara trötter i 2-3 veckor efteråt... men vafan, har ju gått två veckor sen febern försvann så nu tyckte jag att jag var redo, tänkte att det var dags att träna lite så jag fick tillbaka min energi...ja d va tanken... men får nog ta d lugnt lite längre.. hoppas hoppas HOPPAS att jag är redo för måndagens pass! =)

Nu ska jag sätta igång med joppet igen!!

Det är fredag idag!! Weeeeeei såå härligt med helg igen!! Ska bara slappa och njuta, kanske en fika  och bio på sin höjd..

btw jag är utbjuden på lunch idag, pontus föräldrar ska bjuda mig o pontus på lunch här i närheten av mitt jobb, så jag med kunde vara med :) SÖTISAR!!

puss puss

Sanndrömmar...

Tror ni på sanndrömmar?? Va en liten komisk sak idag på jobbet faktiskt..

Igår natt när drömde jag om en kille på jobbet, hör inte till vanligheten att jag drömmer om folk här precis :S och har aldrig drömt om honom.. Han är en trevlig kille som varit här länge och en stabil säljare..  Men så drömde jag att han sa upp sig och valde att jobba på dressman istället.. hela kontoret skrattade åt min dröm inkl honom! Sedan på kvällen, va hände, joo han sa upp sig, pga annat jobb, dock var det inte på dressman men ändå!?! Alla vart rätt chockade över att han sa upp sig, inkl mig! hmm mycket märkligt, kanske håller jag på att bli synsk?? hhaha

Teneriffa

Weeeeeeeei, det blir en hel vecka istället för bara fem dagar, Annie ska med, å jag är super gla! =) Vi kommer bo på VÄÄRSTA hotellet, europas största pool, som för övrigt går ihop med havet på ngt vis! weeei weeei weei! haha detta kommer bli glassit värre tror jag =) *längtar!*

Har precis gjort klart lönerna för feb månad..*phuuussst*  Nu sitter jag och festar på lite sura ess, och ska träna combat idag för första gången på tre veckor :S aah kommer väl få en sån härlg träningsvärk igen... :S aja, måste ju träna upp lilla slappkroppen! (aa musklerna försvann VERKLIGEN när jag hade influensan) *gråter* allt slit är som bortblåst...bhhuuuuuuuu... haha! jaja, det är bara ta till nya tag, tur det är ngr månader kvar till sommaren 2009 =)

Nä dags att rekrytera lite!  =)

See ya!

ego jenny

  hmm tänkte gö ett kollage av lite party vimmel bilder...dock går d såå j*vla seegt att ladda upp så nu vart det bara 2 små egobilder på mig.. :S el a.. är ju ett par till små trynen på ena bilden med..

DBA Spelning


Artikel ur Sundsvallstidning:

En ambulerande rockfestival besöker Sundsvall den 1 maj. Plats är inte fastställd ännu, men kvällens headliners är Grammisvinnarna Mustasch och punklegenderna Dia Psalma. Utöver dem spelar melodifestivalaktuella H.E.A.T, Dead by April, samt ett lokalt Sundsvallsband som presenteras senare i februari. Turnén är ett samarbete mellan radiostationen Rockklassiker och festivalen Rockweekend. Totalt 10 svenska orter kommer att besökas under våren.

Ser fram imot s-valls spelning!! Hoho, då blir det partay! =)


Teneriffa

För ett par veckor sedan kom det årliga schemat över events på jobbet. Det är rätt mycket resor hit och dit, och runt om i världen, vilket inte jag klagara på :-P
Dom flesta resorna är väl iofs tillför säljarna och givetvis min chef då.. Men är ju ändå alltid han som bestämmer vem som ska med, så smörar man lite sååå.. hehe jaa kanske man kan få följa med *ler snält*
Ja, den resan som lockade mest, det var den till teneriffa ivår, den 22-26 tror jag det var, iofs bara 5 dagar men ändå! Den är mest tillför Cheferna runt om i världen, a finns typ 900 st  haha men resan är även till för kommande chefer samt administratörer=mig!! :)

Så i fredags när jag va ute, mötte jag chefen när jag skulle hem, han undrade om jag ville hänga med till london i början av mars, nää tack säger jenny, men hänger gärna med till teneriffa i maj, så jenny lite på skoj, jaavisst, deal sa han!! WEEEEEIIIII
jag tackar jag, gratis mini"semester" på lyxhotell på teneriffa! Kommer givetvis vara lite utbildning med, men har hört talas om dom där resorna förrut, och dom verkar ligga mycket vid poolen och dricka drinkar :P haha
Ja, så nu måste jag nog fixa nyss pass, tror mitt gått ut.. träna massa combat så man vågar visa sig i bikini :P Weeei

Nu är mitt uppdrag bara att övertala bossen, att Anni min lilla pingla och administratör som jag utbildat och sitter i jönköping ska få hänga med! =) Men de blir nog inte så svårt, ska nog kunna lösa detta tror jag =)

over and out

Söndag

Nu ligger jag på övervåningen i aspanäs.. ligger och tittar ut över läggdan och sjön som är snötäckt här utanför.. de är 8 minus och vi har nyss ätit köttgryta och fruktsallad till efterrätt. mycket gott =) Innan dess var vi ute och pölsade i snön, va nere på sjön och busade med selma, såå härligt med riktig vinter!! *me like* Tråkitgt att vi ska tillbaka till gbg snart bara.. där e d ju bara grått och trist.. B!
Helgen har ialf varit mysig, i fredags var jag på tacoskväll hos Caroline, (inte syster) det var mycket trevligt, var inte meningen att jag skulle haka med ut, men så blidde det.. hängde med en liten sväng.. vilket jag är gla för, fick spendera lite mer tid med systrarna speciellt med lillen (jill) som e på besök från oslo... Det var 90 tals tema på parklane så vi rockade loss till d, sen vid halv två tiden, tog jag en taxi hem.
Lördag morgon och alla hjärtans dag kom pontus mamma och hämtade oss strax innan nio, och körde upp hit till mysiga aspanäs, väl här var det bara till att sätta igång brasorna och medans huset värmdes upp gav vi oss ut på en mysig vinterpromenad. En timme senare var vi på väg in mot ulricehamn för att hämta upp pontus mormor, därefter bjöd (som vanligt) pontus mamma oss på lunch , det vart kinarestaurang den här gången, jag tog biff med grönsaker, och friteradbanan med glass till efterrätt, muuums! =)

När vi kom tillbaka till huset, var det dags för tupplur för både mig och pontus, vi var trötta... och framåt halv fem tiden vart vi väckta av att det stod nygräddade vofflor på köksbordet med sylt och grädde. Mmmmmmmmmm! Hon skämmer bort oss SÅÅ!  Jag åt ett helt lass, kunde inte sluta för det var såå gott! =) En karamell påse på det, och kvällen var räddad =)

På kvällskvisten åt vi ännu mer haha, a man äter väldigt mycket mat här... Lagomt till melodifestivalen vart det örtbröd, färska räkor, och vitt vin, fast jag drack faktiskt tee istället.. Men gott var det, och en riktigt mysig alla hjärtans dag.

Hoppas ni hade det lika bra!

puss på gäddhänget

Lördag..

Ihh, såå tråkigt att ligga nerbäddad speciellt när det är helg!! Vart inget med ngn spelning för min del :( Tror heller inte att jag kan följa med till Linköping imån och fira Pontus bror som fyllt år. Pontus ska förmodligen åka dit redan ikväll efter spelningen och han föräldrar åker härifrån vid 8 imorgonbitti, och tanken var att jag skulle åkt med om jag va frisk... Dock tror jag inte att febern e borta tills imån, och jag borde nog hålla mig hemma om jag lyssnar innåt..

Ja, så ska nog ta en dusch strax och byta sängkläder.. ofta mår jag lite bättre av sånt.. så det är bra =) Kom just att tänka på att jag fick ju ett presentkort av min chef i början av veckan... Vad sägs om 60 min helkroppsmassage =) jaaa! ska boka in den så snart jag blivit frisk!! Värker ju i alla muskler och leder nu när influensan lever loppan i minkropp.. så behöver nog mjuka upp min kropp lite, så det där presentkortet satt fint =)

shit, drack totalt av 2 msk av den där morfin hostmedicinen igår, säger bara LÄSKIG sak.. kände mig heelt groggy igår, vågade knappt somna, tänkte...tänk om jag inte vaknar igen? haha aa nä vet att den e bra, men tror inte jag vågar ta nå mer.. :P el a som jag får imig en stor brakmiddag så kanske jag vågar ta lite... för e ju inge kul att ligga och hosta..

Ne dags att hoppa in i duschen!!
see ya

fy för influensa!!

jaa hörrni, igår var inte en rolig dag.. Min feber steg till 39,2 grader då va man liten.. Jag ville heller inte stoppa i mig febernedsättande eftersom då tar det bara längre tid för kroppen att äta upp dom där dumma bacillerna.. dock drack jag dubbeltupp med actimel och sånna frukt och grönskasshots! Köpte oxå bämhults juice (färskpressad frukt) 70 % av imunförsvaret sitter ju i magen så tänkte att det var bäst att proppa imig så mycket nyttigheter jag kunde, och eftersom man inte har ngn vidare aptit när man e sjuk s å tog jag shottsen, mycket bra tycket ja =) Sen hade pontus köpt kräm ,juice, goa mackor massa pålägg och sånt, så jag skulle få i mig näring.. så jag tvingade i mig själv en massa sånt så kroppen får lite energi att orka ta dö på influensan! Tror det fungerade lite ialf, i morse när jag vakna hade jag bara 38,2. Dock har jag legat och hostat halva natten :( såå jobbigt med hosta, speciellt när det sitter nere i bröstet, så att det värker till varje gång jag hostar...
Igår fick ja många samtal från nära och kära, både mamma och pappa slog en pling.. tror dom tyckte synd om sin lilla dotter. Å det gjorde jag med, så det gjorde dom rätt i :P Men det värmde lilla hjärtat när dom ringer. =)

Pontus mamma ringde oxå igår så fort hon hade kommit hem från köpenhamn och kollade hur det var med mig, såå söt, idag kom hon över med hostmedicin och så, hon hade nog tagit med sig hela affären om jag sagt till haha, hon fråga, vill du ha det och det och det... Men jag har ju lite svårt att ta imot grejer så jag tyckte det var nog med hostmedicinen ja. Men är väldigt tacksam att dom bryr sig!

Imån är det spelning isthlm som jag igentligen skulle gå på... suger ju balle att man ligger här i sängen med massa feber och troligtvis inte kommer kunna va där! Bläääää Mia, trummisens tjej messar o messar och försöker hitta en billig resa till mig, såå söt! =) Jag hoppas hoppas HOPPAS att jag blir frisk tills imån så kan jag överasska pontus kanske =)

Nä nu ska jag ta en tupplur!

See ya, don´t wanna be ya =)

Vill ha den här snyggingen!!


Den här gobiten hade jag gääärna cyklat omkring på!! A Den ska vi nog kanske ta och spara ihop till =)

Det kommer bli galet stort det här!!


Säger bara OMG!!! =) snart brakar det VERKLIGEN loss!! =)

Pontus, Dead by April


Min schnygging =) såååååå fin tycker ja =)

feber

bhuuuuuuuu känner mig såå liten.. igår morse när jag vaknade, hade ja rethosta.. *morr* den kom från ingenstans, mycket störigt!! Jobbade hela dagen gasade hem, åt en rejäl middag, drack actimel, åt svarta tabletter och drack enchinaforce allt för att INTE bli sjuk! La mig till och med kring 20.00 för att sova... vad hände tror ni... ?
Jo, jenny vaknar vid 23 tiden, fryser som bara den, på med byxor, tröja två täcken.. där låg jag och frös, kunde inte sova.. mådde verkligen skiiiiiiit! vid halv ett smög pontus in, ÄNTLIGEN kom han hem från sthlm! han pysslade om mig lite.. ja, efter ett tag började jag svettas istället.. :S såå jobbigt med feber! hate it!! sov knappt ngt på hela natten.. på morgon kvisten kände jag mig dock lite bättre, smög verkligen ut ur lägenheten, för måste ju till jobbet och Pontus vart arg för att jag tänkte gå till jobbet när jag är så där sjuk.. Iväg till jobbet, jobbade undan rapporterna, började frysa mer och mer.. va tvungen att åka hem 2 timmar senare, åkte förbi apoteket och bunkrade upp med mya forcedroppar, panodil och en feber termometer, visade sig att jag hade 38,7 grader när jag kom hem :( så nu ligger jag här och känner min jätteliten och ynkllig.. träningen är förstörd, mina mål på jobbet är som bortblåsta och spelningen i sthlm till helgen blir nog inte av *lessen* VILL INTE VARA SJUK!!! Ngt tips anyone??


Bandit rock awards

Weeeeeeeei DOm vann som årets genombrott i Sverige!! DBA is the Shit!! haha Helt otrolig känsla när dom ropade upp deras namn, tror vi alla vart lite chockade nästan... eftersom det var såå hård konkurans.. Men Nu börjas det verkligen!! Såå cooooooolt! =)

Min helg va underbar! Jag stack till stockholm i torsdags efter jobbet, åkte med alex och johan från bandet  upp, gött med gratis lift :P vart ett stopp i jönköping på Max mmmmmm så jäkla gott det är där!! =) Sen gasade vi vidare en bit till, stannade köpte kaffe och godis =) Väl framme i sthlm så vart det en massa mys med pontus! Fredag morgon, klev alla upp tidigt.. dom skulle iväg på soundcheck vid halv tio men jenny låg var lite till :) hade bestämmt mig för att gå på stan och sen träna lite istället för att hänga med dit.. Så började min dag med en shopping dag i centrala sthlm.. riktigt skönt med en ledig fredag, bara tänka på sig själv och gå och strosa... det damp ner ett litet sms att jag fick gratis lunch där borta på bandit, men tro det eller ej, jenny tackade nej och stack till gymmet istället ;) Där sprang jag 7 km på 30 minuter, grymt nöjd! =) sen tog jag den sååå goda proteindrinken maximum power tror jag det heter =) jordgubbssmak mmmmmm! In i duschen, in i bastun.. bara tog det lugnt och njöt! såå härligt!! Sedan fixade jag lilla håret och så i lugn och ro. Tog mitt pick och pack tillbaka till lägenheten, där va hela bandet utom pontan, han hade somnat på en soffa borta på bandit haha! stackarn.. Jag gjorde mig ialf iordning och en timme senare var vi på väg! På med backstagepasset in på den grymma galan och direkt till maten hah var såå hungrig, och va riktigt grymt att vi fick gratis mat och fri bar =) *skulle kunna tänka mig att hänga med fler gånger* hehe

Galan var grym, massa bra artister som fick sina priser, det var spelningar osv, minglade runt där med pontus och träffade lite skivbolagssnubbar, manager oså.. sen gasade jag och pontus hem medans dom andra va kvar, köpte med oss en massa gosaker och firade priset dom fått! =)

Lördagen bestod mest av att hänga i studion, jimmy la sång på tre låtar som pontus spelade in, själv satt jag med och lyssnade, drack typ 7 latte sååå jäkla goda som sagt!! sen kunde jag inte sova :P sen skrev jag mitt newsletter... weeei vart en massa pingis oxå!!  söndags va myys! va ute o åt med pontus, åt såå go lassagne, sen latte i studio haha och sen x2000 hem dårå.. GRYM HELG!! =)


RSS 2.0