Peacock igen..

Carris titta va ja hittade hehe

dock vill jag inte veta vart den sista bilden är :P btw kolla min arm ser nästan ut som jag har en muskel där hahaha

Systrarna Vikström

Lite bilder från den senaste tiden...

Carris och jag =)

Hatt kvällen =)

Jag o jill på lounge, med söt okänd tjej som ville knäppa kort tillsammans med oss =)

Hemma i s-vall i somras!

Haha, godis är gott!! D tycker vi alla tre! =)

Bad med carris från båten aug 09

De va härligt!

På båten hemma i juni med Jill, mamma o pappa

Det har blivit mycket fika på espressohouse på senaste.. Nyvaken och lite små bakis :P




Syskonkärlek! =)

Push September 09


Tjejmiddag hemma innan utgång..

Hattkvällen va grym! Tror det var i juli-09 mycket bilder dessutom =)









Onsdag, mitten på veckan

Jaa, äntligen onsdag! Bara halva veckan kvar!

Igår vart det inte många knop... Var en sväng på stan och  kikade efter en klänning till Jill, samt ett par skor, "Kängor" till mig, dock blir jag så less, vet som vanligt hur jag vill att dom ska se ut, springer runt på ALLA skoaffärer, men dom finns ingenstans :( TYPISKT! Min sista utväg är nu att spana på nätet, har jag tur hittar jag ett par där =) *i hope*

När jag kom hem lagade jag lite middag, tände lite ljus (dock inga doft...) satt och prata lite i tele med sis, sedan vart det faktiskt gonatt kappsäck för lilla jenny. Tror jag somnade rund halvnio redan.. Vaknade dock ett par gånger tack vare den super härliga träningsvärken jag fått.. :P Alltså från midjan och uppåt gör det ont i VARJE liten muskel, verkligen varje! inte kul :P Tack o lov har jag klarat benen, men antar att det kommer efter nästa pass imån om jag ens kan vara med :S

 

Idag ska jag försöka ta mig till IKEA ialf, vill ha mina ljus! hmm, dags att byta till vinterdäck nu snart oxå.. var ju frost och kallt ute i morse men tror jag har på mig till 1 november faktsikt.. så blir nog att köra med dom där små sommardäcken ett tag till... orka! Även fast jag gör det på 20-30 minuter så är det ju jobbigt och snurra av dom där muttrarna... aja, det tar vi när det kommer! =)

Undra vad man får äta för gott idag då?? =) Har ju ätit räksallad två dgr irad nu, mycket gott! Men lite variation skadar ju kanske inte.. Ja vi får se vad jag hittar på! Nu är det dags att göra lite rapporter!

Ha en fin dag i solen hurrneni! ;)

Tisdag, dagen efter combat...

Gomorron gott folk!

Idag är det tisdag, dagen efter första träningen på 5 månader! Det var såå roligt att vara tillbaka på passet, var dessutom ett nytt pass såklart, ett riktigt bra pass jag känner att vi kommer bli riktigt vältränade *me like*

Natten var hemsk dock, fy vaknade tre ggr helt genomblöt av svett *usch* Tror det var febern som lämnade kroppen, för den var faktiskt borta idag.. men det var sjukt jobbigt.. Därav känner jag mig rätt trött idag IGEN.. *Suck*
Men är riktigt glad över att jag inte har ngn träningsvärk ännu, känner möjligtvis av lite i ryggen, men that´s it!
Så nu är det bara till att ladda med vitaminer och bra mat så jag får bra energi tills torsdagens pass, jäklar vad jag ska kicka då! =)

Idag är det fullrulle igen, här på jobbet, ska nog försöka ta mitt ikeabesök ikväll tror jag, mina fina ljus tog slut igår när jag satt där i mörkret och åt sura clementiner och bara hade dem tända.. är så mysigt och skippa alla lampor och bara ha en massa ljus istället! Då njuter jenny =)

Imorse när jag drog upp rullgardinen såg jag att d var frost på en del bilrutor, ghaaaaa är det redan dags för hösten och kylan?? Det var ju sånt varmt o härligt väder i helgen... hmm jaa här går det undan! Fast gillar hösten, på med myskoftorna och tänd alla ljus, krypa ner under filten i soffan och dricka lite te, eller varför inte ett glas vin =) Ha mysiga middagar med nära och kära, baka scones och bullar, gå mysiga höstpromenader och busa i löven.. joo, ni det finns en del mys med hösten med!

Ha en fin da!!


Jenny betyder...

Jenny eller Jennie är ett kvinnonamn och är en engelsk kortform av Johanna och en smekform av Jane, med betydelsen Gud har förbarmat sig. Kan även vara en smeknamnsform för Jennifer.

Namnet har använts i Sverige sedan 1767.

Jenny var en av kometerna på namntoppen under 1980-talet. Därefter har trenden vänt neråt. 31 december 2005 fanns det totalt 47 245 personer i Sverige med namnet, varav 31 390 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 393 flickor namnet, varav 102 fick det som tilltalsnamn.

 

 


Peacock

Här kommer ett litet smakprov från Peacocks nya meny, helt fantastiskt gott!!

Detta var anka ingn slags wook med en såååå god ingefärsdipp! Jag vart kär! =) Sedan var det sötsur sås till dom jättegoda knyterna som ni ser i den läckra träskålen.

Men det här slog allt! Den fantastiskt goda sushin, aldrig ätit så god sushi! Den gjorde reklam för att dom hade Göteborgs godaste sushi, och det hade dom rätt i! Tom carris vart kär, hon som inte ens gillar tillagad fisk!??! =)




Lite kärlek systrar imellan =)


Här Jill

Här är den =)


Foto bara för dig lillen ;)

Seeeeeeegt

usch vilken hemsk Måndag...

Det nyttiga går hyffsat trots att det står en iskall colalight på mitt skrivbord, jag åt en god räksallad till lunch, vilket känns nyttigt och bra, magen kurrar dock lite ändå, jag ska ju dessutom träna sen så får nog ta och trycka ner en shake vid fyra.. 1,5 timme kvar tills jag får gå hem!! *längtar verkligen*

Ser verkligen fram imot den fruktansvärt härliga träningsvärken jag kommer få i veckan, pratade lite med sis förrut och vi bestämde oss för att försöka ta det lugnt.....hmm känner mig själv lite för bra, vet att när jag väl står där så vill jag inte vara sämre än ngn annan, tvärtom jag vill ta i mest, och vara bäst! Så på onsdag kommer jag nog gråta av smärta :P haha aja, smärta är bara vekhet som lämnar kroppen ;)

Så planen för veckan är, träning idag och torsdag är inplanerat, igentligen borde jag inte planera in ngt mer pass för vet att jag inte kommer klara av det.. Men vi får väl se hur d slutar... En sväng förbi Ikea är ett måste då jag har eldat upp mina fina doftljus ja köpte för ett par veckor sedan, måste bunkra upp med fler! Tvätt-tid ska bokas, måste tvätta min soffa som inte riktigt känns så där vit och fin längre... Skulle även behöva göra en storstädning i klädkammaren, dock får vi se hur det blir med d =)
Har ett par vänner som vill ses, va ett bra tag sedan jag träffade dom så hade ju varit roligt om vi kunde få till en liten fika el så. (Jo, jag kan dricka te :P)

Ikväll ska jag nog städa upp lite där hemma, ligger kläder över halva lägenheten å det är inte skoj att komma hem till, så hej med dom! Ska även göra mig en liten spakväll med inpackning, ansiktsmask och peeling hade jag tänkt =) 

Jag har ju även lovat mig själv att vara lite mer spontan och bara haka på grejer, så vi får se vad som erbjuds här i veckan =) enda som är fruktansvärt tråkigt när man är nyttig, är att man kan ju inte göra så mycket, allt går ju ut på att äta eller dricka gott... nästan ialf.. aja huvudsaken är att träningen kommer igång! Måste ju plocka fram musklerna som har sprungit och gömt sig :P 

Ja, nu är det dags att göra sista rycket här innan vi får kila hem =) 

see ya 



Succé

Carris & Mina nya uttryck...

-Ohh jaaaaa! (Används mest hela tiden när vi håller med varandra)
-Typiskt! (Används flitigt när ngt inte passar eller vi ska vara ironiskt)
-Succé! (Används när det sägs ngt bra)
-Utnyttja tillfället! (var mer spontan)




Måndag morgon

Idag var det jobbigt att kliva upp ur sängen....

Efter en grymt rolig helg mår man som man förtjänar, tack o lov är det combat på G ikväll! Idag efter 5 månader utan träning ska jag äntligen komma igång igen!! Har verkligen längtat efter den här dagen! Nu blir det nyttigare mat, slut med en massa småätande och latte varje morgon, Nu är det mycket frukt, vatten, och näringsrik mat varvat med shakes, ska försöka äta var tredje timme med 5 mål om dagen, ngt min kropp och knopp mår väldigt bra av. Helgerna kommer jag så klart få festa till det på, åtminstonde fredag & lördag. 


Helgen har varit galet rolig som vanligt, har man bra sällskap så kan det inte bli annat än grymt! Allt blir vad man gör det till, right? 

I Lördags var vi ju i linné och åt middag och drack rosé, riktigt bra mat och trevlig sällskap. Norrland och pappa var samtalsämnet för den kvällen hahaha det var riktigt skoj! Missen i lördags var att jag glömde min mobil hemma, varför är det alltid så att när man väl glömmer den, har man 10 missade samtal och 10 sms, men när man har med sig den kan den vara helt tyst hela dagen?? jaa, märkligt =) 

Igår vart det en sväng på stan med carolinerna, spana i affärer och fika på espressohouse, efter det tog vi lilla bilen och åkte och köpte en massa grönt. Festade även till det med en stor fanta, naturgodis, och lite annat smått och gott för söndag kväll, till det vart det filmen Hitch.  

Nu ska jag vara lite flitig och ta tag i arbetsveckan! 

 

Galen Kväll..

Wow, vilken kväll det vart igår! =)

Smet från jobbet en timme tidigare igår, det var behövligt efter att ha slitit som ett djur hela dagen. Gasade iväg och mötte upp sis vid olskroken, en spårvagnstur senare och vi hade hunnit med en sväng hem till mig, biltur till en thairestaurang för att köpa pha thai och sen var vi hemma hos sis för dusch och fixnings tajm.
Ett par timmar senare var vi borta i hisingen på "födelsedagsfest". Efter det vart det push som vanligt nu för tiden, haha värsta flytet när vi kom in, gratis inträde och jaa vet inte ens om jag ska skriva hur kvällen såg ut, låter inte så bra :P men fy fan vad roligt vi hade!! Push och Peacock var d för hela slanten, sen vart d av med klickelätterna och vidare in på kebaben för att handla lite nattamat. *mums*

Lördag morgon, thank goooood! Det är inte söndag idag!! WEEEEEEIii Nu ska vi fara ner på stan, dricka latte och jag ska köpa en ny mascara och ett nytt solpuder, får se om jag lyckas hitta nåt annat fint oxå! *i hope* Ikväll är det bokat bord i linné på "Rumpan Bar" där ska vi avnjuta en god middag hade vi tänkt. *ser fram imot*

Nä, dags att göra ett ryck! Hoppas ni får en härlig Lördag!! Det ska jag ha =)

lite fredags kul..


Jill & Jennys nya favorit meningar...

-Nu springer ngn annan jävla liten skata omkring med min fina jacka!
-Puss på ré Grisfan!
-Vad har du för dig ditt lilla kräk?
-Jag vet inte så bra på det.
-Nu har jag varit och handlat lite mat och tockeslick.

over and out!

Bakis fredag

OMG vilken kväll det var igår!! Helt galet bra =)

Vi började våra bravader på Soho med ett glas rosé igår, mycket tervligt ställe btw, väldigt blandat folk, cool inredning, fik/bar/restaurang i ett, ja, bra ställe helt enkelt. Vidare därifrån gick vi upp mot peacock, där togs vi varmt imot, gick ner med spända ögon för att se vad som hänt sen sist vi var där, tror båda stannade upp och sa WOW, vilket golv, vilken inredning, shit det var fräckt!! riktigt snyggt och väldigt annorlunda.
Väl inne vart vi serverad en massa champange, vi fick ett bord och maten var fantastiskt god! Det var asiatiskstil, och dom serverade anka i ngn slags wook grej först med olika knyten till med sweetchilli sås & ingefära sås grymt gott!! efter det kom dom in med sushi, vilket tom sis åt!!! ja tror det eller ej, hon som inte ens äter tillagad fisk smaskade glatt isig den såååå goda sushin med lax, tonfisk, tigerräkor, det bästa var att hon verkligen njöt oxå =) kul!
Efter ngr glas champange och ngn öl så var vi på "G" pratade med lite nytt folk och dansade, slutade med att vi stod på sofforna och shakade loss hehe vi fick ngr miffon efter oss, men vi lyckades skaka av oss dom =) Det var ialf rikigt kul, vi avslutade kvällen med Big Mac & Co, samt sussade vi gott i 3 timmar hemma i min säng innan det var dags för jenny att gå upp till jobbet :P
Nu gäller det bara att härda ut dagen, sen blir d födelsedagsfest! Känner verkligen för d efter 3 timmars sömn :P not! haha aja blir nog bra det här!

Ha en toppen fredag nu alla glada! Ni som inte är glada kan ha en skit fredag :P

Lägger upp lite bilder på peacock som jag hittade på finest.se



Här satt vi och avnjöt allt det goda ;)

Vet inte om ni ser så bra, men golvet är svart med en MASSA guldkorn i, riktigt fräckt!


 

 


Greatest Story Ever Told



Så fiin låt, måste publicera om denna en gång till..

Thank you for this moment
I've gotta say how beautiful you are
Of all the hopes and dreams I could have prayed for
Here you are
If I could have one dance forever
I would take you by the hand
Tonight it's you and I together
I'm so glad I'm your man
And if I lived a thousand years
You know I never could explain
The way I lost my heart to you
that day
but if destiny decided I should look the other way
then the world would never know
the greatest story ever told
and did I tell you that I love you
tonight
I don't hear the music
When I'm looking in your eyes
But I feel the rhythm of your body
Close to mine
It's the way we touch, it soothes me
It's the way we'll always be
your kiss your pretty smile
you know i'd die for
oh baby
you're all i need
And if I lived a thousand years
You know I never could explain
The way I lost my heart to you
that day
but if destiny decided I should look the other way
then the world would never know
the greatest story ever told
and did I tell you that I love you
just how much i really need you
did I tell you that I love you
tonight
tonight
And if I lived a thousand years
You know I never could explain
The way I lost my heart to you
that day
but if destiny decided I should look the other way
then the world would never know
the greatest story ever told
and did I tell you that I love you
just how much I really need you
did I tell you that I love you tonight


Torsdag..

Igår vart det speedshopping för mig o sis, vi flängde runt som två yra hönor i göteborgs innerstad..

Vi hittade en grymt snygg leopardklänning, som vi båda slog till på! Så var fredagens outfit klar =) Vi hittade nog inte så mycket mer, magen började kurra så vi kastade oss på bussen och for iväg mot järntorget, där hittade vi en mysig liten thairestaurang, avnjöt en mycket god pha thai gjorde jag. *mumma* Efter en massa tjejsnack och lite planering innför helgens bravader så var vi nog rätt nöjda och gasade hem, väl hemma somnade jag rätt omg IGEN, hann med att ta febern innan, kanske beror min trötthet på att jag hade 38 graders feber..... *suck* Hade ju tänkt gasa iväg till "knocktorn" då jag blivit tillsagd att åka dit och få lite meduuuucin (mammas uttryck för medicin) dock får vi nog ta det lilla besöket här under dagen om jag hinner.. Annars är det bara att ta ett par glas schpriiiit som sist så försvinner alla elaka baciller haha kanske inte riktigt...men ändå.. 

Idag är det som sagt lönedag idag på jobbet, så nu är det till att rocka loss här på jobbet med allt det roliga, ikväll blir det premiär, weeeei har varit uppe tidigt imorse, fönat och plattat håret, på med BUS, osegott, sminkväskan är nedpackad, leopardklickelätterna, klänning och parfym ligger oxå fint i väskan =) 

Hoppas ni alla får en lika bra dag som jag tänker ha!! Ser att antalet läsare ökat, så välkomna till lilla jenny får jag väl säga =) 

see ya 

 

2009-09-23

Tiden läker inte alla sår, man lär sig bara leva med dem..


2009-09-23

Jaa ni små råttor,

Då hade vi onsdag, lilllördag, bara halva veckan kvar! *Me like*

Igår vart det långpromenix, va ute o titta på sälar, pippisar, pingviner och så, det var väldigt trevligt måste jag säga, dom är ju såå söta dom små liven. Promenerade tills d vart mörkt, sen var det bara hem o laga lite middag, och gonatt kappsäck vart det.. fattar inte varför jag är så trött nu på kvällarna.. hela förra veckan var ja uppe till mellan 1-4 på morgonen haha aa vet inte riktigt vad som hände då, men kanske är det jag får sota för nu..?

Idag blir det ialfjobb jobb jobb, sen ska jag möta upp sis för lite shopping och thai, MUMS!!  ser verkligen framimot =)
Efter detta blir det ev en kvällspromenix, får se hur mycket krafter jag har kvar... blir faktiskt kanske ev en sväng förbi farbrordoktorn oxå.. känner att det är nåt konstigt i min lilla kropp, men får se hur det går här under dagen, förhoppningsvis försvinner allt *vinkar hejdå till bacillerna*

Grattis Carris att du låg på topp på jobbet, BLIR JAG FÖRVÅNAD?? haha *Stolt storasyster!* U go girl! ;)

Jill här kommer en hälsning bara till dig: Puss på re grisfan! haha ;)

see ya dont wanna be ya!


Yeeeah!

Jaarå, imån har sis lurat med mig på shopping och thaimat ute på stan! Tror tanken är att vi ska hitta ngn blåsa till helgens bravader som för övrigt börjar redan i övermorgon hehe *me like* slipper man vänta såå länge! Ska börja göra som mamma o pappa, börja helgen redan på torsdagen.. Aaa, för göra ett försök den här veckan o se hur det känns ;)

Nu ska jag strax börja boka in ett tiotal intervjuer tills imån.. ska bli kul =) Har klarat av mina deadlines för dagen thank gooood! känner mig rätt duktig faktiskt =)

Meddelande till familjen:

Ni har ju lovat att komma och hälsa på era älskade döttrar här nere, så tänkte föreslå ett datum till herrskapet.
Antingen kring pappas födelsedag, dvs 2-4 oktober, eller 9-11 oktober sedan är jenny uppbokad ett par helger, så om ngn av dessa hade fungerat så hade d ju varit toppen!

okay, dags att göra en rivstart här igen..

ha så skoj!





Btw efter att ha sett mammas underbart goda räksallad i sis blogg, kan jag inte sluta dreggla! Den jag ska göra i helgen!! Mumsfillibabba! Toast och lite starkare ost + ett glas vitt till så kan jag inte bli mer nöjd! =) Ghaaaaa!

Tisdag Morgon

Är ni vakna mina små barn?

Nu är det tisdag morgon, regnet öser ner utanför fönstren här i göteborg.. Rätt mysigt så länge man sitter inne ialf.. =)
Idag blir det hårdkörning på jobbet, har mycket att stå i nämligen.. ser fram imot i slutet av dagen, får se om vi hittar ngr pingviner :) i let u know tomorrow! *hoho*



Tror jenny förövrigt får skjuta på träningen den här veckan, har lixom fullbokat nu varje dag med saker som jag faktiskt prioriterar utöver träningen =) aa får köra igång med det hårda livet nästa vecka! Jag försöker ialf vara lite nyttig den här veckan, å det skadar ju inte, som en liten mjukstart kan vi väl låtsas? *ler snällt*

Nä, barn nu är det dags att jobba!

Ha en underbar dag!


Kommande vecka..

Jaa ni, tyvärr vart det ingen combat för jenny idag.. Hamnade på 23:de plats på väntelistan i morse, åkte ner till plats 7 men sedan tog d stopp... typiskt! Aja, vart till att åka hem, röja upp lite i lägenheten, tända lite ljus, lagade lite mat och lite godis vart d till efterrätt =)

Inbjudan kom till invigningen på peacock idag, fick ta med mig en vän så carris är så klart given, hon tackade glatt jag till gratis middag och mingel =) Så på torsdag bär det av dit, där kommer alexander från idol vara med och sjunga, han var faktiskt med oss o festade i strömstad, riktigt trevlig prick och grymt bra röst!

På fredag är vi även bjuden på födelsedagsfest, fick inbjudan idag och carris är så klart även på där! hehe *me like*

Jaa det kommer bli en bra vecka känner jag =)

Jill, synd att du inte e här, saknar lixom dig här i min hållk! komtillbaka ;)



Lilla Sjöjungfrun



haha hittade den här i syrrans blogg, shit den e bra!! =) Den här jag fina minnen till vill jag lova! Tack carris den här gjorde min måndag! =)

Quality Spa & Resort Strömstad






Efter en välbehövlig spa helg, med mycket trevligt sällskap känner jag mig nu redo för en massa nytt!
Att man inte unnar sig sånt här oftare? *ska börja med*
Detta var en väldigt spontan grej, fick en inbjudan via sms på torsdag kväll, så det vara bara till att bestämma sig och packa väskan i princip. =)

Vi kom upp vid lunchtid på lördagen, solen strålade och det var omkring 20 grader varmt, det första vi gjorde efter att ha checkat in var att gå ner i baren, beställde en räkmacka och ett glas vitt vin, gick ut och satt oss i solen på anläggningen med utsikt över hamnen och alla fina yachts. *me liked* Där satt vi med solbrillorna på, njöt av den fantastiskt goda räkmackan och vinet på det. Därefter gick vi och satt på oss bikinin och morgonrockarna och iväg in till alla poler! Såå härligt! Där låg vi och njöt hela dagen, var uppe ett en sväng i baren drack ett par drinkar och sen tillbaka in i bubbel badet.

På kvällskvisten åt vi middag nere på restaurangen, å herregud vilken bra mat! Det var lyx! Vi började med en flaska champange, åt förätt, varmrätt och efterrätt. Det var gudomligt gott! =) Till det vart det gott vin. Efter detta åkte vi vidare till en vän till sällskapet som hade en club mitt i strömstad, där hade han gjort iordning ett eget V.I.P rum till oss, vita skinsoffor, egen bar, jäkla massa alkohol haha, det var uppdukat med champange, sprit, shott, drickor, chips, nötter u name it! Vi vart rejält bortskämda! Tack Martin! =)

Söndagen, vi lyckas flirta till oss sen utcheckning så vi kunde utnyttja hela dagen på spat även igår. istället för att checka ut vid 11, fick vi stanna till kl 17. Vi vart även bjudna på brunch av hotellets helgchef. Mycket gott och generöst av henne.

Ja, som ni förstår har jag blivit bortskämd i helgen hehe När jag kom hem igår somande jag faktiskt vid 8 redan, jag var heeeeelt slut, tror det där tog musten ur mig :P

Den här veckan ska jag köra igång med träningen hade jag tänkt, dock är det så klart 22 på väntelistan för mitt combatpass ikväll... *SUCK* hoppas verkligen att alla pissmyror avbokar så jag får va me =)

Vad händer annars i veckan, jo det blir nog pingvinjakt imån =) ska bli skoj! Sedan har jag fått en inbjudan till en invigning av nyrenovering på peacock på torsdag. Får se om jag går dit :P
Annars blir det ngr promenixer som jag har inbokat + en massa träning.

BTW, kul att trots att jag inte har bloggat på ett bra tag, att ni fortfarande är inne o kikar efter uppdateringar =) måste ju betyda att ni åtminstonde är lite intresserad av vad jag har att säga.. =)

Vi får se om jag inte kommer igång med detta igen nu, känns lite så faktiskt =)

Ha en fortsatt bra vecka!!

See ya, don´t wanna be ya ;)

 


RSS 2.0