Skräddarsydd till mig



shapes by Emanuel - www.shapes.se

Tack Emanuel!

Den här är den finaste du gjort av alla tycker jag, den betyder väldigt mycket för mig.

Är dig evigt tacksam.

Du är en sann vän.
Fortsätt med det vackra du skapar.

Summer Party @ Natural History Museum i London







Dinosen hängde över barerna =)








Limofärd





Tittut, nu tar jag semester! =)



Fick sms av pappsen nyss



jill och jag förra helgen, vi satt fint där ;)

Kapten jenny



Det lilla knapphuvudet är jag förra helgen.. Snart bär d av hem igen =) Tut tut säger mammas nya fina bil med jenny bakom ratten och sen gasen i botten osså var vi strax hemma i sundsvall igen. Ikväll ska jenny bränna lite bra skivor så att hon kan dansa och sjunga med hennes vackra sångröst på vägen hem på måndag.

Igår hamnade vi hos Sara där svängde vi ihop lite god mat, sen vart det lite fanta & rosé, taxi ner till sommarklubben där vi dansade, skrattade och hade skoj till 14 tiden, macdonken på det och hem till sängen. Mycket bra torsdagskväll med goingarna.




okeydå... ni får väl se..



GE MIG NU TACK!



2010-07-22



Så här mycket får ni se av mig idag. Började INTE bra, kunde inte sova inatt.. låg mest och vred och vände på mig och drömde bakåt i tiden.. Stressade mig iordning för jobbet men nya kläder som jag shoppade igår, nya vita jeansshorts och en söt blus(se lite av den ovan) samt två nagellack. Ikväll ska brudarna ta en sista gemensam kväll innan alla drar iväg på semestrar åt olika håll.. Hem till Sara kl 18.00 där ska vi gotta till det med lite mat innan vi ska svira ner till port du soleil där Joachim Garraud (världskänd dj är på plats) Vi tänkte dansa kvällen lång, sen hem och nana osså upp för sista dagen innan semestern!

Morgonen fortsatte med att jag kom till jobbet, insåg väl framme att datorn va kvar hemma! *morr* Japp, bara sätta sig på vagnen hem igen. ZzzzzZZzz...

Nu blir d ett stort glas latte

puss

Onsdag

Ajemen idag är det bara 3 dgr kvar innan semestern drar igång. =) Hade ju iofs tors-fred förra veckan hemma med familjen, d var bra försmak, eller den BÄSTA försmaken.

På lördag skall jag åka över till london, har fått en super cool inbjudan från koncernen för att Summer Party på "Natural History Museum offers a once in a lifetime opportunity for an evening full of excitement, wonder, friendship, enjoyment and celebration. THIS IS THE PARTU TO BE SEEN AT, therefore invitation extends to Owners, Assistant Owners, Administrators and all partners only. The evening will be full of surprises, with an array of canapés, bespokes bars, entertainment and dancing. Dress to Impress, Chic and Elegance"


Joo tack, lite skall man väl ha för att man vart admin of the year ;) Flyger iväg lördag morgon och hem igen söndag kväll. Ska bli skoj att få se london en snabbis ialf, är iofs inte långt tills jag ska dit igen på lite utbildning och möte. 6 aug bär det av igen.

På måndag brummar jag hem igen till norr, trivdes bra hemma på båten!!
Måste dessutom vänta in min bil som pajade typ 200 meter hemifrån, duktig bil jag har va? höll heeela vägen tills jag nästa var hemma, då pajade växellådan...
Enl verkstadskillen var det ett under att jag kom från gbg enda fram eftersom ngn packning hade stått och läckt ur all olja i växellådan när den hade stått stilla här hemma sen i påskas.
Den började tjärva i örebro då jag inte kunde växla, sen en gång till i västerås... tuuuur att man inte vart stående där och hade fått betala för både bergning och hyrbil... aa han e duktig min lilla fis till bil

Farmor var överlycklig när hon vart överrasknings firad för sin 80-års dag, det var make-over med smink och klipp o färg, hon fick åka båt ut till löran med hela släkten, vi bjöd henne på 3-rätters och tårarna kom både 1,2 och 3 ggr. Jill och jag var inte sena på d när pappa höll tal för henne och berättade en väldigt fin och rörande historia. Jag och sis hade även varit och köpt tårta till hela släkten, ingen födelsedag utan tårta!

Nu måste jenny jobba.

Btw, Välkomna alla nya läsare!


Fantastiskt underbar helg på nordwest med familjen! <3

















If u want to know..






Shapes by Emanuel (lånat av en vän)

Avatar Jenny



Haha, vet inte riktigt vad som hände där, men lila var jag tydligen i lördags.

Tisdag

Haft en riktigt bra helg med massa bus med tjejerna! Tacos, slottskogen, bad, thai, party, bad, mat, bio =)

Såg Shrek 3D i söndags med Malin & Andréa, slänger in en bild på min bio outfit. =)

Imån bär det av hem till s-vall!! Ska blir sååååå kul att komma hem och få äta mammas mat, åka massa båt och leka med lillen & katterna



Ikväll blir det brännboll i slottskogen, vi är ett gäng på ca 20 personer så det ska bli kul!! Imorgon skall jag jobba undan allt fort och sen sätta mig och gasa hemöver!! Weeeeeeeei! *längta* Jill, jag ska fiiiisa på dig ;)

Biffy Clyro, Many of horror



2010-07-07

Ajemen, då var 1,5 dags utbildning av admin till vårt karlstadskontor klart, 1,5 dag kvar tills hon klarar sig på distans från mamma jenny

Jag har precis skickat iväg henne på lunch så nu blir d ett litet inlägg till er nyfikna saker som är här inne och klickar dagligen.

(jag precis nu på kontoret)

Idag ska jag iväg på ngt hyss, jag ska få en överraskning får se va spännande det blir.. Har dock mina aningar
Imån blir d dejt med Malin, vi funderar på billjard alt minigolf igen, va ju så kul sist =) Vi får anpassa oss lite efter vädret känner vi, efteråt är nelly.com nere på kajskjul, 99 första brudarna får ett par 15 cm high heels hemskickade, får se om vi åker förbi där en sväng då =)
Fredag är det inget inbokat ännu, lördag & söndag blir det sol och bad!! Skall tydligen bli strålande väder hela helgen! Underbara sommar 2010! Sol varje helg, ngt jag verkligen kan vänja mig vid.

Till veckan bär det av hem mot sundsvall en sväng, onsdag kväll blir d tuta och köra hela vägen hem, sen ska jag nog bosätta mig i båten e tanken! =) Stannar över helgen, så ska bli mys att umgås med familjen en massa!



Iphone



Japp, snart har jag fallit för grupptrycket... Jag kommer bli en iphone 4 ägare, telefonen har fått väldigt bra recensioner, så jag ser verkligen fram imot när jag fått min.






Helgen som är


(på färgan från vrångö)

Baywatch pose

Händelserik helg må jag säga.

Fredagen bar det av ner till nya sommarklubben, OMG!! love that place! I gassande sol satt vi med varsin öl och njöt av sommaren. Vi tog sedan plats inne på "sängarna" för att njuta av en tapas middag. Där låg vi rätt bra Timmarna gick rätt fort och snart hade hela stället omvandlats till nattclub, vi stängde stället ;) Lördag morgon iväg och köpte sallader till brudarna och sen var d trängsel i spårisen ut mot saltholmen. Svetten rann..... på alla. Vi hoppade sedan på båten för att ta oss ut till vrångön där vi mådde riktigt bra, stränder och långgrunt vatten gjorde att vi låg och plaskade i vattnet en hel del, åtminstonde tills Ludwig bjöd på bullar GOTT!!

Vi utnyttjade hela lördagen ute i solen, och var väl inte hemma förren kring 8 på kvällen och då var det bara hoppa in och tvätta bort saltvattnet, sen på med lite masscara och iväg för att möta upp Malin i linné. Vi satt oss uppe på ett berg babblade och drack lite rödvin, underbar sommar kväll! Vi vandrade sedan ner till en takterass på avenyn för att hälsa på en fd kollega till Malin. Vi minglade ngn timme där sen bar d av ner mot sommarklubben. Där var det ju vääärldens kö, herregud 2300 personer va d där inne, och jag förstår verkligen varför alla vill vara där. tack och lov slapp vi kön och väl inne dansade vi tills stängning sen bar det av upp till peacock för mer dans och mingel, avslutade kvällen på burgerking trots att varken jag eller malin gillar d.

Idag har jag lunchat med malin och nu skall jag faktiskt försöka ta tag i städningen här hemma, brudarna kommer hit på lördag för lite singstar så vore ju bra om d va lite fint här tills dess

Just d, imån är d ullevi och fotboll efter jobbet med Jossan!

Längtar efter att få bada imån!



Bjuder på ett par små sommarbilder från midsommar, härligt med sommar och sol!!



Niklas & Tobbe badar.



Fin bild på lilla Kalle.

Uteservering it is!

ooohhhhhh den här dagen har vairt jobbig, solen gassar in igeonm fönstren, jag och jossefin sitter och flåsar och sucktar efter lördagens badutflyckt. *längtar*

I kväll blir d uteservering i vasa med brudarna, lite mat ute i sommarsolen är väl inte fel?

Känns riktigt bra att unna sig det nu efter allt slit med löner och skit! Helt otroligt att jag är klar faktiskt. Trodde jag aldrig.

På med solbrillorna, ner på stan och shoppa bikini o sen raka vägen till ngn trelig resaurang i vasastan. M..M..MMM!

Jag lever livet nu känner jag.. hihi *glad*

Puss på er!!


Vilken mysig kväll

A, mera av dessa underbara kvällar vill jag ha.

Igår stack jag från jobbet lite innan två för att hinna till frissan, där möttes jag av en välkomst kram, hon är väl för go lilla alma. (Vi möttes nämligen på lounge för ngr veckor sedan och då skulle hon bestämmt bjuda på shots ;))
Håret vart super bra, som vanligt när jag varit hos henne. Nu är jag sommar blond och fin igen. =)

Efter ett par timmar där bar det av mot stan, mötte upp malin och sara för lite shopping och sen vidare till slottskogen där vi mötte upp robin och andreas för lite minigolf. 18 håls äventyrsgolf, riktigt skoj! Tror vi spelade i närmare 2,5 timme faktiskt, sen trippade vi ner till linné och satt oss på en uteservering och tog ett glas vin och åt en bit mat. Jag och malin tog lax med smörstekt färskpotatis, grönsaker och ngn parmesancream till. *dreggel* Sjukt gott!!! MmmMm!

(Sara var fotografen igår, ska försöka få tag i dessa bilder så får ni se oss spela live ;))

Hemma i sängen strax efter elva. Vi satt och babbla om vilken valuta det är på vardagskvällar av att göra sånna "småsaker" istället för att bara gå hem och tråka.. Man blir inte SÅ beroende av att göra mycket på helgen utan kan känna sig rätt nöjd eftersom man utnyttjat vardagskvällarna bra. *me like*

Ang lördag har vi nu blivit ett gäng som skall med ut och bada, det blir brännön med picknick och sololja. Tänkte faktiskt springa och köpa en ny bikini efter jobbet idag oxå, dags för lite variation!

Nu är det gasen i botten på jobbet!

Ta hand om er och glöm inte smörja in näsan.


RSS 2.0