Tänkvärt

Några tänkvärda saker:


Kramar är hälsosamt

Det hjälper kroppens immunförsvar

Det botar depressioner

Det minskar stress

Det befrämjar sömn

Det är stärkande

Det är föryngrande

Det har inga obehagliga biverkningar

Det är inget mindre än en mirakeldrog

 


Att skratta 100 gånger om dagen är som 30 minuter på gymmet.

Modigast i livet är den som vågar visa sig precis som man är.


Att vara stark är inte att springa fortast eller att hoppa högst.
Att vara stark är inte att veta bäst och vara främst.

Att vara stark är att acceptera livets villkor.
Att vara stark är att tänka om, när livet inte blir som Du planerat.
Att vara stark är att se möjligheterna i det som verkar omöjligt.
Att kämpa trots motvind och låta den bli till en utmaning.




2009-11-30

Måndag morgon, back on track!

Febern är borta, combaten here I come!! Fan jag är grymt laddad! Nu blir det hårdkörning här framöver så jag har lite muskler till åre-resan över nyår! Jo, det är faktiskt riktigt jobbigt att åka snowboard! Måste ladda upp kroppen så jag inte åker på träningsvärk! 

Helgen har varit riktigt bra. Hunnit med shopping, fika med carolinerna och var ju hos lilla mia i lördags och där bjöds det på mycket gosaker och riktigt bra sällskap. Vi skålade och mumsade tills vi tog en taxi in till avenyn. In på push och hamnade som vanligt på VIP:n. Avslutade kvällen med våfflor, grädde, glass och hallonsylt! MUMS!! (Övade för åre :-P)

(Gammal bild på söta mia från när vi var på kryssning tillsammans)

From idag måndag, blir det äta var 3:de timme och en massa träning! Ska klämma in combat, pump och spinning den här veckan e tanken. Satt i mig en fin pizza igår samt en godispåse och trocca. Riktigt gott! Men nu är det slut på festligheterna fram till helgen åtminstonde :P 

På torsdag bär det av upp till Karlstad för att hålla 2:a intervjuer med ngr ev admins, vi får se vem som lyckas imponera bäst på mig helt enkelt. =) Känner på mig att jag kommer vara riktigt hård. Kanske för hård? hehe
Närå, men kräsen kommer jag att vara. Jag vill ha ngn med ambitioner, ngn som är noggrann, glad, orkar inte med ngn surpuppa :P Hon skall dessutom vara driven och inte vara rädd att ta för sig, det skall vara ngn som står på egna ben. Jaa, detta ska bli spännande =) 

Nu är det dags för en shake. 

Ha en toppen måndag era små kräk! ;)

 



 

   

Sisters

Being sisters means
sharing a lot of things
throughout life...

Being sisters means
knowing certain things
about each other
and feeling special feelings
for one another.
It is a relationship
we have seen change with time,
and yet, in many ways,
it remains the same.

I know there have been times
when being sisters wasn't easy,
because our differences
pulled us in new directions.
But we always knew
that we cared about one another.
That's the beautiful part
of being sisters.
Even though life is full of changes,
we will always have each other,
and we will always share
a special bond of love.

 

Love u 4-ever =D



Ego Jenny


En arg jenny.

silver schampo is the shit :P

Dags att gå till frissan tror ja... Ja, tiden är inbokad!

Svininfluensan



Godmorgon i stugan!

Nu har jag en fundering...

Jag vart ju dålig förra veckan, febern, värken i musklerna bak i ryggen, ont i halsen, hostan, hesheten, ont i mage, huvud, snuvan kom ju.. Trots detta valde jag att ignorera att jag var dålig (som vanligt) åkte till sthlm med jobbet och hade en sjukt rolig helg trots allt detta. Vi var ju även ute o svira på klackarna, jag delade ngt drinkar med en kollega (drack ur samma sugrör) Ngt hon verkligen har fått ångra. :S
På resan hem i söndags började hon hosta lite, jag retade henne och sa att nu har jag smittat dig.. vi skrattade till en början åt det, men i slutet av resan satt vi och hostade ikapp och chefen hängde ut genom fönstret pga att han va rädd att bli smittad. Oooppps.. :P
Måndag morgon kom hon in hit på kontoret och hon hade fått samma hesa röst som mig, vi fortsatte hosta ikapp och hon hade även feber, så "valde" att gå hem och lägga sig. Den här tjejen har inte haft en sjukdag på ca 4 år. Igår var hon heelt väck, låg totalt däckad i sängen och hyperventilera... STACKARN! Hon gick till läkaren som konstaterade att hon hade SVININFLUENSAN. Ghaaaaaaaa, innebär detta att jag oxå har det??? Fan! Känns ju som det med tanke på att jag var den som smittade henne, läkaren sa att det smitta igenom att bla dricka ur samma glas osv.. hmmm... Det var ju inte meningen :( Dessutom är det ju ngn j*vel som smitta mig från början!! *morr* 
Hon har ialf fått order om att vara hemma hela veckan, det det håller isig 5-7 dgr sen smittar det ev en dag till efter att man känner sig frisk... Ehh? Inte nog med det så var det vanligt att kroppen är nedsatt i 2-3 veckor efteråt.... *suck*
Hmm, ja undra om man ska ta sig till doktorn.. eller bara strunta idet.. Får ju ändå bara betala för att gå dit och få domen, sen säger dom bara gå hem och lägg dig, håll dig borta från allt och alla, ät alvedon, kontakta akuten om du får svårt att andas... Nja det kanske jag kan klara mig utan... eller måste jag? 

Ngn som vill ha en puss? Dela vattenglas? Smaka på min goda latte jag har här framför mig? Ta över min värk i ryggen och hostan?  Jag har hört att en hes röst är sexigt... Ngn som vill låna?

Tisdag morgon

Det känns faktiskt lite bättre idag. Hoppas det håller i sig.

Nu sitter jag här, har klämt imig en stor latte, leverpastejmacka och en lussebulle från Dahls. Riktigt gott! Kan även tilläggas att jag då redan ätit frukost hemma till nyhetsmorgon. (o´boy och keso macka med skinka på)
jaa, man ska äta mycket när man är krasslig, så man får mycket energi så kroppen lättare återhämtar sig. Vi får se vad det blir för gott till lunch =)

Igår när jag kom hem var det snabb ihopfix av middag, vart en halv avokado, en tomat, 4 bitar inlagda soltorkade tomater, tortelini med soltorkadtomat och ngn ost i, samt ett glas mjölk. Efterrätt en twix & nachos. Efter detta kalas somnade jag faktiskt (kl var väl sisådär 19.00) Vaknade av ett par hostattacker men annars sov jag tills 06.50 imorse. Riktigt skönt!

Iveckan blir det mycket jobb för min del. Blir nog en tripp till Karlstad där vi ska anställa en ny admin i veckan. Träningen får nog vila tills jag känner mig bättre TYVÄRR. På lördag är vi bjudna till lilla mia på partay =) Ska bli sååå kul att träffa henne igen, var ju verkligen evigheter sedan!
Hmm, vad händer mer.. Jo just det imånkväll är det en fika inplanerad, fredag ev bio.. Hmm, sen har jag nog inte kommit så mycket längre...

Nja, nu står det still i mitt huvud, jag ska ta och sätta igång med jobbet.

See ya!

Sammanfattning av Helgen

Elit hotell, scandic, VIP, lyxig mat, champange, helrör, fyrverkerier, "lilla svarta kortet" (Endast för särskilt inbjudna miljardärer. American Express kriterier för att få kortet är superhemliga.) ect.

The Convention var grymt bra! Massa utbildning och insperation till både säljare, chefer och till oss. Priser och stora checkar delades ut till välförtjänta vinnare.

Vem tror ni vann "administrator of the year 2009" Det priset jag sprungit efter sen ifjol när tävlingen började. Tror ni att jag vann??
Jag säger bara en sak- the secret! Hehe JAG VAAAAAAAANNNNNNNN :D Vilken känsla! Efter att en skottsk större chef stått på scen och hållt ett långt fint tal om oss admins var det dags för att visa på storbildsskärmen nr 2 & nr 1 i tävlingen. Nr 2:s bild kom upp på en super duktig tjej som jag verkligen ser upp till och har lärt mig massor av. (Trodde för övrigt i det ögonblicket att hon var vinnaren, alltså nr 1) Medans jag grattade henne dyker det upp en till bild på skärmen, en STOR bild på MIG! OMG! =) Det var bara att trippa ner med klackarna mot scenen, upp på scen med skakande ben och ett brett leende ut till öronen typ :P Där stod cheferna uppradade för att gratulera mig när jag tog imot vinsten. Det var pussar och kramar, bilder som togs, och jag kommer faktiskt inte ihåg så mycket, tror jag fick lite av en blackout :P Ska ladda upp bilder sen så får ni se ;)

Tävlingen fortsätter nu ytterligare i 6 veckor för att få en australienresa i februari. Så the secret- give it to me! ;)

Förövrigt så har jag tappat rösten nästan... vettefan vad som har hänt men ena halsmandeln är som ett klot, gör ont när jag sväljer och har fått en mycket irriterande rethosta. Jag har värk i ryggen, tror det är i musklerna där bak.. rinner lite i näsan men febern känns lite bättre ialf..Svininfluensan??  hope NOT! :S

Suck, jaa så blir till att avboka combaten ikväll... :( fan! Sen bär det av hem för att kurera imig..

Här kommer ett litet tips om ni verkligen vill ngt riktigt mycket. Ha focus! Släpp aldrig ditt mål, strunta i om folk säger att du aldrig kommer klara det. Folk runt i kring en kan ofta ha en tendens att trycka ner på folk som satt höga mål, men slå bort det, sätt dom på plats sen när ni står där stolta och har uppnått det ni vill.
Ni klarar av vad som helst, behåll bara focus på målet. Är det tex att ni ska äga porsche innan ni fyllt 30, ha bilder på bilen i plånboken, ovanför sängen se till att bli påmind och släpp som sagt ALDRIG målet, ge inte upp. U CAN DO IT!!

Här kommer ett litet smakprov...

Jag och Johanna får pris.

Bilder skulle tas :P Vi står där framme med grabbarna.

Här kramas jag med Hanna =)

Bonusar som delades ut till Cheferna.





Nicky Whelan


När jag ser den här bilden får det mig tänka, kan hon, så kan fan jag oxå!

Hittade henne i lillens blogg där hon använder den här bilden som motivation när hon ska hålla sig från godispåsen.

Jag har ju satt upp ett mål som jag ska nå, har dock inte riktigt haft en bild på resultatet. Men idag när jag fick syn på Nicky, så var det klockrent.
Jag har nu satt upp henne som bakgrundsbild på datan, så varje gång jag sätter på datan blir jag automatiskt motivirad till att träna och hålla mig borta från gosakerna.
Ja, det kanske inte alltid kommer att fungera, vill ju kunna njuta av gosaker ibland med.
Men måste erkänna att jag äter en massa skit utan att ens vara sugen på det oftast, ngt som är rätt onödigt. Å sånna gånger kan nog lilla nicky hjälpa mig på traven.

Jag såg mina konturer på armarna idag på combaten, dom har verkligen tagit fart =) Tror det är mina proteindrinkar jag tar efter varje pass som gör sitt jobb oerhört bra. Så snart flickor och pojkar, då ser min kropp ut som ovan. =)

Träningsvärken är fortfarande en pina... Inte kul! Får nog tyvörr hoppa över träningen imån fredag och ta en löprunda på lördag istället. 

Planerna för helgen är fortfarande oskrivna, rätt ovanligt och känner mig faktiskt rastlös inför det.
Det har varit en del grubbel på senaste, så nu känner jag för att släppa allt som hör det till och bara tänka och göra sånt som gör mig glad. Det låter väl som en bra idé? =)
Imån ska jag nog gå och köpa nya träningsbyxor, ska köpa sånna slimmade saker med dragkedja nertill. Har hittat ett par riktigt snygga nike, finns även ett par peak men dom är ju så klart slut i min stlk. Hmm, för övrigt riktigt jobbigt att jag har sån dyr smak. Inte nog med det så behövs det ju nya träningsskor om jag skall ha dessa byxor eftersom mina nyvarande är lite klumpiga.

Med tanke på shopping så måste jag även ta mig ner i förrådet leta upp mina skidglasögon eller vad dom nu kallas, handskar och underställ så jag klarar mig i Åre =) Hittar jag inte igen dem, så måste jag gå på shoppingjakt nämligen.
Måste jag väl iofs ändå, men listan blir ju lite kortare om jag hittar igen det jag redan har ngnstans. Nja, kanske ska ta en tripp dit ner ja...

Imån är det äntligen fredag! love it! Får se vad det dyker upp för spännande saker att göra, brukar alltid dimpa ner ngn trevlig inbjudan ngnstans, hoppas det även händer imån. =)



Fyy fan!

AJAJAAAAAAAAAAAAAAJ, träningsvärken har utvecklats till pina! :S Detta härliga slog till igårkväll när jag skulle gå hem från jobbet. Imorse var det ännu värre... *suck* Inte nog med det så var jag så illa tvungen att gå ner på posten med en stor kartong med avtal som vägde typ 10 kg, å fyy fan mina armar är fortfarande som spaghetti.... svängde in på 7eleven på vägen tillbaka och unnade mig en lussebulle med en stor latte =) Årets första lussebulle, den satt fint =) 

Imorse snöade det här i gbg, såå mysigt!! Såklart vart det inget som la sig, men jag njöt när jag såg dom vackra snöflingorna singla ner... 

Om en vecka kommer familjen ner! Ska bli riktigt mys att få sällskap igen =) Sis och wille flyttar in i lilla lyan =) Bäst att puttsa xtra fint, den där lilla Jill är kräsen liten sak =) Lördagen är det middagsbjudning för restrerande familjemedlemmar oxå. Får se vad jag ska hitta på för smarrigt att bju på. Det måste vara ngt nytt, det är en tradition.
Tanken är att vi ska gå på jul på liseberg när dom är här, ngt som är väldigt mysigt. Där får man verklgen julstämning. Det finns allt från Varmchoklad, brända mandlar, våfflor, glögg, tomtegröt, julskinka, grillade äpplen, ja allt man kan tänka sig. En grej som vi alltid gör när vi är på liseberg är att besöka spökhuset. Där brukar vi få oss en hel del skratt och skrik, mörkrädda som vi är. =) Detta ser jag fram imot!

Ikväll ska jag träna bort träningsvärken på combaten, fy fan detta kommer göra ont! Men bara pina sig igenom det hela så blir det säkert bättre imån ;) *hoppas*






2009-11-04

Onsdag, storm ute i göteborg... Brrr... Inte alls ngt roligt.

Imorse när jag vakna såg jag nog ut som ett spöke, blundade tände lite ljus med ena ögat öppet, satt på duschen och hoppa in. Där stod jag länge och njöt av värmen ljusen och tystnaden. Verkligen härligt. Efter det åkte min gosiga morgonrock & mys tofflor på, myste ner mig i soffan med fler ljus, frukost och nyhetsmorgon på tv.

Idag är det full rulle på jobbet (som vanligt) jag ska hinna med löner, rekrytering, div rapporter som jag för övrigt väntar på att jag ska få in uppgifter om. *morr* GE MIG DEM NU TACK!

Träningsvärken började precis knacka på dörren.... Why? *Suck* Det vart pump igår, riktigt skoj att vara tillbaka på det passet. Det absolut bästa med pumpen måste vara att man ser resultat så snabbt. Musklerna kommer fram väldigt snabbt, ngt som är ett måste för att jenny skall få fart på träningen. Dock sitter jag nu här som sagt och värken knackar på inne i kroppen...
Jag som hade tänkt mig att ge mig ut på min 7 km runda ikväll... Hmm, nja får se hur den här värken utvecklar sig under dagen...

Detta är min 3:de träningsvecka, och resultaten är i sikte faktiskt. Benens muskler har kommit en bra bit på vägen, rumpa, rygg, mage och även armar börjar forma sig som dem ska.
Detta är självklart ngt som får mig att vilja träna ännu mer, och ännu intensivare. Dock får jag ibland ta mig själv i örat och lugna ner mig själv, kroppen behöver ju trots allt vila imellanåt. 4 pass per vecka borde vara ok, men inte mer. Fast jag har ju redan "förbrukat" 2 pass nu, 1 är inplanerat imån och sen har jag ju min löprunda på lördag morgon.
Hmm, borde vila idag med andra ord. Ja, vi får se... Jag har ju ett mål, och dit SKA jag, kosta vad det kostar!
Ja, detta är en målmedveten fröken, om ni inte redan förstått det. =)



Street Dance



Igår vart det som sagt ett nytt spännande pass på Sats. Det var faktiskt riktigt roligt! Dock måste jag ju erkänna att jag inte riktigt kunde hänga med i vigheten och "huftsnurrarna" som de erfarna som var där. Jag och sis gjorde så gott vi kunde, men tycker faktiskt att vi lyckades riktigt bra för att vara där första gången. =)
Detta är ngt vi kommer göra fler ggr ialf. Jag kan tänka mig när man varit med på passet ett par gånger så kommer man kunna ta ut sig mer eftersom dansen kommer gå galant så snart man lärt sig den.
Dock måste jag erkänna att combat är fortfarande favoriten.
Funderar på att ta ett spinning och core pass idag efter jobbet eller ev ett pump pass. Ja, får se vad det blir för skoj.

Vad händer annars i veckan. Jo, jag ska försöka klämma in en fika med söta mia, vi har försökt få ihop en fika i ngr veckor nu, dock är det alltid ngt som ställer till det.. typiskt.. Men förhoppningsvis får vi till en dejt, saknar den lilla krabaten =) Annars blir det träning även torsdag. Till helgen är jag öppen för förslag, inget inbokat ännu, men lite förslag har väl dykt upp, får se vad jag känner för.
Det jag måste ta tag i, är att byta till mina vinterdäck. Så detta får bli "lördagsnöjet". Aja, tar väl bara en halvtimme sen behöver man inte bry sig om det på ett halvår ungefär.

Nu är det dags att knappa ihop en annons, vi skall nyanställa en ny admin i karlstad, ngn som jag kommer få "bossa" över hehe. Nä, men ska bli riktigt skoj att få en ny kollega även fast det är på distans. Hon skall minsann bli lika bra som mig, eller ännu bättre! ;) Ja, det får bli mitt mål.

Hoppas ni ialf får en bra dag.

Fröken Jenny


Jenny lånade ett par brillor ;)


Haha, vår nya kompis Mr Räv, han saknade ett öra dock...stackarn..  (carris kille till vänster :-P)

Inflyttningsfesten var grymt rolig, dock var det en aningen skevt fördelat, som sis skrev det var kanske 7 tjejer (jag såg 3 haha)  och 35 killar på den här festen. Vi kom ju dit rätt sent så det var fullt ös när vi kom dit, allsång, dans med räven, dans på soffan, jaa fullt ös verkligen. =)

Idag är det måndag, ny vecka, och jag är taggad till tusen för träningen! Känner att det börjar ge resultat och "rutorna" är på väg fram på lilla magen! Så idag är det dags för ett nytt pass på  SATS. Syrran har lurat med mig på ngt danspass, så vi får väl se hur detta slutar haha men skoj ska det bli =)

Jag updaterar er senare när jag vet mer :P



RSS 2.0